Gość: ania IP: 195.116.32.* 15.03.07, 09:18 Zgodzilam sie na prace i nie wiem czy dobrze zrobilam bo teraz boje sie ze sobie nie poradze. Znacie takie przypadki ze ktos nie przeszedl okresu probnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byly_eurokrata Re: po interview 15.03.07, 09:22 jak nie pobijesz szefa lub nie ukradniesz monitora z twojego biura, to przejdziesz. Jak bedzie krytycznie, to pogadasz z szefem w cztery oczy, ze po zakonczeniu okresu probnego obiecujesz sie przeniesc do innej pracy, ktora ci bardziej odpowiada i bedzie spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: po interview IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.07, 09:36 Jezeli to jest takie easy, to dlaczego byly jestes bylym? Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: po interview 15.03.07, 09:46 gosciowa, ja tu jestem od chyba juz dwoch lat na tym forum, nie bede co 3 miesiace opowiadal na nowo mojego zyciorysu a wracajac do meritu: skoro to takie trudnie, to dlaczego prawie 100% osob zdaje ten okres probny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midday pav byly powiedz prawde IP: *.133-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 15.03.07, 13:05 po prostu nie chodziles do fryzjera. A fryzjer wiadomo. Serdecznosci PD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: po interview IP: 195.116.32.* 15.03.07, 11:11 Dzieki byly-eurokrata. Twoja odpowiedz jest dla mnie b.cenna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: po interview IP: 195.116.32.* 15.03.07, 11:11 O co Ci chodzi pisząc że to jest żart? Odpowiedz Link Zgłoś
corky1 Re: po interview 15.03.07, 11:24 Żart, że można wylecieć po próbnym. Były to dobrze opisał. Trzeba samemu się o to postarać, aby wylecieć. To jest bądź co bądź też administracja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: po interview IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:39 Czy lokalne banki też o tym wiedzą? Tzn. chodzi mi o to, czy zaraz po rozpoczeciu probnego mozna bez problemow dostac kredyt na samochod (bedac na AD)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczywiscie Re: po interview IP: *.cec.eu.int 15.03.07, 11:48 Pewnie ze mozna Mi po miesiacu pozyczyli prawie 400 000 EUR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: po interview IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:31 Dzięki za odpowiedź. Bardzo mnie to cieszy, chetnie zmienie skorupe na nowsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: po interview IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:32 Zaraz, chwila, poczatkowo nie doczytalem sumy. Rozumiem, ze masz dzisiaj nastroj do żartów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczywiscie Re: po interview IP: *.28.111.95.coditel.net 16.03.07, 19:45 Nie zartuje. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
kttosia tez sie boje 15.03.07, 13:03 zaczynam od 2 kwietnia i prawde mowiąc mam coraz więcej obaw... czy sobie poradzę, czy sie dogadam i czy będzie mi ta praca odpowiadać, ale mam nadzieje że będzie dobrze. pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciowa Re: tez sie boje IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.07, 13:26 kttosia, na pewno sobie poradzisz, musisz byc niezla, skoro wybrano ciebie, troche adrenaliny uczyni cie (jeszcze bardziej) kreatywna, uwierz w siebie. a wkrotce donies nam, jak jest w nowej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kttosia na chwile vicomte jestes AD czy ast IP: 80.51.167.* 16.03.07, 11:08 Bo od tego w dużej mierze zależą pytania. Mi zarzucili ze jestem przekwalifikowana na AST i w sumie mieli troche racji (ale chyba wszystkie polskie sekretarki są), a pytali standardowo o doświadczenia, znajomość języków, motywację do pracy u nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: IP: *.cec.eu.int 16.03.07, 12:08 dZIEWCZYNY PORADZICIE SOBIE,choc zalezy jak traficie-nikomu nawet tym.... nie zycze podobnej sytuacji jak moja-od pierwszego dnia masa dossiers na biurku bo jestes zdolna i poradzisz sobie bez kursow,szkolen i tlumaczen,co powinna zrobic moja kolezanka z pokoju,ale ona byla w pracy spedzajac czas na telefonach prywatnych,przerwach i lunch'u-tak pierwsze dwa tygodnie to byl HORROR-teraz juz znam swoja prace i mam satysfakcje,ze szef docenia,ze robie za 2,bo kolezanka od 2 tyg na zwolnieniu :-))) Podobno to naprawde WYJATEK...ale i takie zdarzaja sie Od poczatku pytajcie o wszystko,bo jak tu podkreslaja KOMUNIKACJA jest tu najwazniejsza i czasem problemem-a wiec pytajcie nawet po 10 razy jak czegos nie jestescie pewne,bo kazdy kiedys zaczynal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman Re: Oto filar UE! IP: 136.173.62.* 16.03.07, 15:34 (żeby nie powiedzieć "słup" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Oto filar UE! IP: *.cec.eu.int 16.03.07, 16:58 jezeli to bylo do mnie to twoj komentarz jest naprawde ,,glupi,,i zbedny,zasmiecasz forum...:-))Lepiej pomoz merytorycznie............ Odpowiedz Link Zgłoś