Gość: emigranto IP: 80.51.168.* 23.03.07, 12:09 Witam, poszukuje pracy w Danii,najlepiej fabryka lub magazyn.Posiadam doświadczenie w pracy w magazynach i fabryce w Angli.Dobry angielski.Za wszelkie informacje z góry dziękuje: damian082@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jak na zawolanie Re: Szukam pracy w DANII IP: *.ias.bredband.telia.com 23.03.07, 13:11 Dania mówi: przyjeżdżajcie, praca czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigranto Re: Szukam pracy w DANII IP: 80.51.168.* 26.03.07, 21:07 jesteś przykładem typowego "polaczka".Pozostawie to bez obszernego komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Szukam pracy w DANII IP: *.comel-it.com 20.04.07, 20:55 mniew danii potraktowano tak, pracowałam w kuchni szef kuchni jak się dowiedział ze polką jestem to stwierdził polish baster czyli polski drań i mnie wy..rdolił z roboty a teraz mam nieciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek2206 Re: Szukam pracy w DANII IP: 82.139.15.* 06.04.07, 21:31 To prawda ze osoba "jak na zawolanie" to nie ciekawy typ. Ale moze sie opamieta jak sam bedzie potrzebowal pomocy.Dajmy mu jeszcze jedna szanse.A co do Danii.Jak znasz angielski to masz szanse sie tam zakotwiczyc.Wejdz na strone www.ec.europa.eu.A tak poza marginesem.Nie bazuj tylko na Danii. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Szukam pracy w DANII 21.04.07, 12:38 W Danii caly czas przyjmuja Polakow do pracy i nie maja nic przeciwko nim. Jesli wylecialas z pracy to nie za pochodzenie, tylko pewnie za obijanie sie przy zmywaniu garnkow, lub za ciagle "wychodzenie na papieroska". Jesli szef Cie niesprawiedliwie potraktowal, to masz prawo zwrocic sie do zwiazkow i dostaniesz duze odszkodowanie!!! ................................................................................ Gość: aaa 20.04.07, mnie w danii potraktowano tak, pracowałam w kuchni szef kuchni jak się dowiedział ze polką jestem to stwierdził polish baster czyli polski drań i mnie wy..rdolił z roboty a teraz mam nieciekawie Odpowiedz Link Zgłoś