Dodaj do ulubionych

AD/60/06 field 1

IP: *.upc.chello.be 27.03.07, 22:28
Jak mogl bym sie przygotowac do tego konkursu? Mogl by mi ktos poradzic bo
czasu malo a tu wydaje mi sie ze jednak dobrze by bylo cos poczytac na temat
Unii Europejskiej. Ale nie wiem jak wogole sie przygotowac nie mam zielonego
pojecia od czego zaczac...
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: AD/60/06 field 1 IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 27.03.07, 22:32
      hihihi, teraz to juz strategia przygotowan ci nie pomoze. 3mam kciuki (i licze
      na wzajemnosc).

a i jeszcze gratuluje samopoczucia. poprawiles mi humor przed piatkiem ;)
      • Gość: Burak Re: AD/60/06 field 1 IP: *.upc.chello.be 27.03.07, 22:42
        A ty jak sie przygotowales? Jezeli to nie jakis sekret oczywiscie... Ja, jak do
        tej pory, to tylko ogladalem Euronews, ale jutro musze wybrac sie do biblioteki
        po jakas ksiazke o UE.

Z tym trzymaniem kciukow to oczywiscie ze bede 3mal za ciebie i za siebie tez :)
        • Gość: Burak Re: AD/60/06 field 1 IP: *.upc.chello.be 27.03.07, 23:12
          Ale cisza, nikt nie chce zdradzic jak sie przygotowac :( Kurde kolejny raz na
          zywca musze isc:(
          • Gość: olo Re: AD/60/06 field 1 IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 27.03.07, 23:17
            no moge ci powiedziec, ze sie przygotowywalem... za malo :D

specjalnie dla ciebie znalazlem fajne podsumowanie 50 lat integracji (niestety
            po niemiecku, ale zwiezle i na temat):

www.eiz-niedersachsen.de/fileadmin/Inhalte/PDF/eiz-publikationen/Eurogaloppo-2007_A4.pdf
            • Gość: Burak Re: AD/60/06 field 1 IP: *.upc.chello.be 27.03.07, 23:22
              Dzieki :) Oby pytania nie byly zbyt trudne...
            • Gość: dianette Re: AD/60/06 field 1 IP: *.netcologne.de 28.03.07, 11:24
              kochani burak tutaj niezla podpuche robi i prowokuje a wy reagujecie:):)

Chce sie kolega rozerwac pred egzaminem i plecie trzy po trzy.

• mojzeszowicz Re: AD/60/06 field 1 28.03.07, 11:19
      Powiedz no, Burak. Ty sobie zartujesz, prawda?

Bo jesli nie zartujesz, to oszczedz sobie tego egzaminu i lepiej idz zjesc sobie
      loda, pojezdzic na karuzeli i wypic cole w towarzystwie pieknych pan przedszkolanek.
      • Gość: Burak Re: AD/60/06 field 1 IP: *.upc.chello.be 28.03.07, 11:48
        Nie zartuje tylko licze na odrobine szczescia. I z tym przygotowaniem to
        pisalem calkiem powaznie, tyle jest materialu ze nie wiedzialem od czego zaczac
        (i nie zaczelem)... Dzis troche poczytam o traktatach i o instytucjach.
        Przeciez jesli nie zdam to sie nie zalamie. Pytalem tylko o rade (jak i z
        czego sie przygotowac) ale widze ze kazdy sie stresuje tym zeby ktos mogl
        wiedziec cos wiecej. Ja tylko chcialem sprawdzic swoje mozliwosci nie liczac
        specialnie na przejscie kazdego etapu. Wiec moje podejscie do tego konkursu
        jest "bezstresowe" bo swiat sie na nim nie konczy.
    • Gość: Burakos Re: AD/60/06 field 1 IP: *.upc.chello.be 29.03.07, 19:46
      Wlasnie skonczylem sie przygotowywac... zobaczymy ile punktow dostane i czy uda
      sie przejsc chociaz MCQ. A wam jak poszly przygotowania? Mnie oczy bola od
      komputera, i wydaje mi sie ze niewiele wiem :) 3majcie za mnie kciuki :)
      • Gość: T Re: AD/60/06 field 1 IP: *.upc.chello.be 29.03.07, 21:20
        i nawzajem! :)
        • Gość: Zeb Re: AD/60/06 field 1 IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.03.07, 21:35
          A wiecie może ile się zakwalifikowało osób na ten etap?
          • Gość: Burakos Re: AD/60/06 field 1 IP: *.upc.chello.be 29.03.07, 21:50
            Pewnie kolo 400. Pierwszy raz zdajesz taki konkurs? ja tak i troche sie
            denerwuje (moze tym ze sie nie przygotowalem, dzis i wczoraj wieczorem
            troszke). Zastanawia mnie poziom jak trzeba miec aby zdac. Dzis zauwazylem ze
            pewnie nawet jesli bym mial tydzien czasu wiecej i tak bym nie byl wstanie tyle
            wykuc na pamiec...
            • Gość: Zeb Re: AD/60/06 field 1 IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.03.07, 22:23
              Ja sie zacząłem uczyć jakiś miesiąc temu ale strasznie mało regularnie - brak
              czasu i systematyczności. Dziś jeszcze chcę trochę porobić.
              wszystkim zainteresowanym polecam
              www.polska.lu/dload.php?action=category&id=29
              • Gość: Burakos Re: AD/60/06 field 1 IP: *.upc.chello.be 29.03.07, 22:40
                Ja ide spac, zycze ci powodzenia w nauce. Mi sie wydaje ze i tak juz duzo
                wiecej sie dzis nie naucze. Jak to mowili w jakims dobrym filmie ktorego
                tytulu nie pamietam: "Alea jakta est" czy cos takiego :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka