Gość: azerty IP: 195.205.42.* 15.05.07, 10:31 Witam, Czy ktos z forumowiczow moglby podzielic sie opinia na temat DG Recherche (ludzie, atmosfera, praca)? Dzieki serdeczne azerty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dg jakiestam Re: DG Recherche IP: 136.173.62.* 15.05.07, 11:25 moze epska zenobia sie wypowie, risercz to chyba jej dzialka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
azerty2000 Re: DG Recherche 15.05.07, 13:21 np. bo jestes mila, kolezenska, sympatyczna, dobrze poinformowana i masz fajny blog:-) Odpowiedz Link Zgłoś
epska_zenobia Re: DG Recherche 15.05.07, 15:17 kurcze, jeszcze zaraz uslysze, ze mam piekne oczy, blond wlosy (ale czemu blond, genetyka przewiduje istnienie innych kolorów), wymuskane dłonie i pociagającą kibić a za uwagę o blogu dziękuję - już me liczko pokrył dumy pąs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: DG Recherche IP: *.consilium.eu.int 15.05.07, 14:07 Hej azerty, niedawno mialem rozmowe w DG Research w ramach zdanego konkursu na contact agents CAST 25. Wiem ze rozmowy sie przeciagaly, zaproszono na interview sporo osob z Bxli jak i z panstw czlonkowskich, czekam wiec od 2 tygodni na wyniki. Jesli jestes z CAST 25, napisz czy juz sie do Ciebie odezwali z HRow i ew. jaka jest dalsza kolej rzeczy. zniecierpliwiony qwerty Odpowiedz Link Zgłoś
azerty2000 Re: DG Recherche 15.05.07, 17:30 Hej qwerty, jestem ze standardowej listy, a zaproszenie na rozmowe przyszlo dzisiaj, stad moja proba rozeznania terenu. hr jeszcze sie do mnie nie odzywal powodzenia azerty Odpowiedz Link Zgłoś