Dodaj do ulubionych

cv do AST - pilne

IP: *.fbx.proxad.net 20.05.07, 16:12
hej,

przed egzaminem ustnym nalezy do EPSO przeslac cv. wiem, ze trzeba wypelnic cv
europejskie na ich stronie internetowej, ale czy wiecei moze w jaki sposob
trzeba je im wyslac?
dzieki za info
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: cv do AST - pilne IP: *.217.129.108.coditel.net 20.05.07, 18:34
      jak chca tylko cv - to mailem, jak chcieli jeszcze jakies inne dokumenty
      przetlumaczone - poczta polecona za potwierdzeniem odbioru
      • Gość: anbxl Re: cv do AST - pilne IP: *.access.telenet.be 20.05.07, 19:29
        zle radzisz kaju............
        Po to jest sekretarka przed egzaminem chyba nawet dzien lub dwa przekazuje
        szanownej komisji twoje cv,po to,zeby i oni przygotowali sie np do pytan w
        sprawie twojego doswiadczenia (dziennie jest 8 osob-4 rano,4 po poludniu)a wiec
        chyba jest to mozliwe....Ja jednak tak jak radzono na kursie zabiore ze soba 5
        kopii swojego cv tak na wszelki wypadek :-)))
        • Gość: malena888 Re: cv do AST - pilne IP: *.lublin.mm.pl 20.05.07, 20:09
          Cześć,
          No to w końcu jak trzeba wysłać, pocztą, czy mailem?
          Dziękuję za odpowiedź,
          Pozdrawiam,
          Malena888
    • mojzeszowicz Re: cv do AST - pilne 20.05.07, 19:59
      a nie trzeba juz wypelniac elektronicznie???

jak brakuje ci struktury, to zerknij sobie na:
      ec.europa.eu/civil_service/job/cvonline/index_en.htm
      no i papierowe tez lepiej wez. strzezonego...
      • Gość: anbxl Re: cv do AST - pilne IP: *.access.telenet.be 20.05.07, 22:06
        malena i reszta nie jestem Alfa i Omega,ale m......startujecie w konkursie i
        nie czytacie komunikatu,ktory dostajecie w epso dossier........_kliknijnie w
        ten list-wypelnijcie cv z epso-duzo latwiejsze jak to euro cv-trzeba tylko
        wypelnic kratki,kliknac nastepna jak ma sie wiecej doswiadczenia lub
        wyksztalcenia.Wypelnijcie reszte,potem to zarejestrujcie.Wyraznie napisano-
        trzeba to zrobic min 1 tydzien przed egzaminem.Po to,zeby sekretarka konkursu
        wydrukowala i przekazala komisji.Poczytajcie na stronie EPSO,bo sorry ale
        czytanie ze zrozumieniem i super znajomosc jezyka to podstawa wg kursow
        przygotowawczych dobrej sekretarki.I to jest prawda,bo pewnie inni moga
        potwierdzic,ze tu nikt nikogo nie prowadzi za raczke...
    • Gość: kasia Re: cv do AST - pilne IP: *.fbx.proxad.net 21.05.07, 00:31
      trzeba wypenic formularz na cv, ale czy wystarczy go wypelnic i zapisac i epso
      automatycznie bedzie go mialo, czy trzeba go jeszcze wyslac mailem.
      moze to sa glupie pytanai, ale ludzie glupieja jak egzamin sie zbliza wielkimi
      krokami....
      • tuhanka Re: cv do AST - pilne 21.05.07, 01:01
        Wystarczy jak wypelnisz w EPSO profile. Niczego nie musisz wysylac. Komisja
        miala przygotowane moje cv, wiec nic nie musialam im dawac.
      • Gość: anbxl Re: cv do AST - pilne IP: *.cec.eu.int 21.05.07, 10:21
        kazdy ma stres i ja jak wszyscy,tylko tu naprawde nie jest przedszkole,a czasem
        info jest w zasiegu reki...
        • Gość: gosc Re: cv do AST - pilne IP: *.c.strato-dslnet.de 21.05.07, 11:43
          a przy okazji osoba postronna moze dostac zawalu serca od takiego pytanie -
          zaczelam sie bowiem mocno zastanawiac, czy aby pytajaca nie ma racji, a ja nie
          popelnilam bledu nie wysylajac zadnego cv, tylko wypelniwszy - jak bog i epso
          przykazali - europejskie cv na stronie.
          no ale moze z takimi konkurentami ma sie wieksze szanse w tym konkursie;-)
          • lalli Re: cv do AST - pilne 21.05.07, 12:27
            celna uwaga ;-)
            • Gość: anbxl Re: cv do AST - pilne IP: *.cec.eu.int 21.05.07, 14:30
              to nie tylko wy zauwazylyscie,ale kilku innych forumowiczow....bo jak ktos tak
              malo samodzielny nawet zda-czego mu zycze,to tutaj bedzie mial ciezko,bo np ja
              od jutra zmieniam obowiazki i choc dopytuje sie o szczegoly to znowu sama musze
              szukac i dowiadywac sie-tu nie jest przedszkole.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka