Gość: kasia IP: *.fbx.proxad.net 20.05.07, 16:12 hej, przed egzaminem ustnym nalezy do EPSO przeslac cv. wiem, ze trzeba wypelnic cv europejskie na ich stronie internetowej, ale czy wiecei moze w jaki sposob trzeba je im wyslac? dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: cv do AST - pilne IP: *.217.129.108.coditel.net 20.05.07, 18:34 jak chca tylko cv - to mailem, jak chcieli jeszcze jakies inne dokumenty przetlumaczone - poczta polecona za potwierdzeniem odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: cv do AST - pilne IP: *.access.telenet.be 20.05.07, 19:29 zle radzisz kaju............ Po to jest sekretarka przed egzaminem chyba nawet dzien lub dwa przekazuje szanownej komisji twoje cv,po to,zeby i oni przygotowali sie np do pytan w sprawie twojego doswiadczenia (dziennie jest 8 osob-4 rano,4 po poludniu)a wiec chyba jest to mozliwe....Ja jednak tak jak radzono na kursie zabiore ze soba 5 kopii swojego cv tak na wszelki wypadek :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena888 Re: cv do AST - pilne IP: *.lublin.mm.pl 20.05.07, 20:09 Cześć, No to w końcu jak trzeba wysłać, pocztą, czy mailem? Dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam, Malena888 Odpowiedz Link Zgłoś
mojzeszowicz Re: cv do AST - pilne 20.05.07, 19:59 a nie trzeba juz wypelniac elektronicznie??? jak brakuje ci struktury, to zerknij sobie na: ec.europa.eu/civil_service/job/cvonline/index_en.htm no i papierowe tez lepiej wez. strzezonego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: cv do AST - pilne IP: *.access.telenet.be 20.05.07, 22:06 malena i reszta nie jestem Alfa i Omega,ale m......startujecie w konkursie i nie czytacie komunikatu,ktory dostajecie w epso dossier........_kliknijnie w ten list-wypelnijcie cv z epso-duzo latwiejsze jak to euro cv-trzeba tylko wypelnic kratki,kliknac nastepna jak ma sie wiecej doswiadczenia lub wyksztalcenia.Wypelnijcie reszte,potem to zarejestrujcie.Wyraznie napisano- trzeba to zrobic min 1 tydzien przed egzaminem.Po to,zeby sekretarka konkursu wydrukowala i przekazala komisji.Poczytajcie na stronie EPSO,bo sorry ale czytanie ze zrozumieniem i super znajomosc jezyka to podstawa wg kursow przygotowawczych dobrej sekretarki.I to jest prawda,bo pewnie inni moga potwierdzic,ze tu nikt nikogo nie prowadzi za raczke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: cv do AST - pilne IP: *.fbx.proxad.net 21.05.07, 00:31 trzeba wypenic formularz na cv, ale czy wystarczy go wypelnic i zapisac i epso automatycznie bedzie go mialo, czy trzeba go jeszcze wyslac mailem. moze to sa glupie pytanai, ale ludzie glupieja jak egzamin sie zbliza wielkimi krokami.... Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: cv do AST - pilne 21.05.07, 01:01 Wystarczy jak wypelnisz w EPSO profile. Niczego nie musisz wysylac. Komisja miala przygotowane moje cv, wiec nic nie musialam im dawac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: cv do AST - pilne IP: *.cec.eu.int 21.05.07, 10:21 kazdy ma stres i ja jak wszyscy,tylko tu naprawde nie jest przedszkole,a czasem info jest w zasiegu reki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: cv do AST - pilne IP: *.c.strato-dslnet.de 21.05.07, 11:43 a przy okazji osoba postronna moze dostac zawalu serca od takiego pytanie - zaczelam sie bowiem mocno zastanawiac, czy aby pytajaca nie ma racji, a ja nie popelnilam bledu nie wysylajac zadnego cv, tylko wypelniwszy - jak bog i epso przykazali - europejskie cv na stronie. no ale moze z takimi konkurentami ma sie wieksze szanse w tym konkursie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: cv do AST - pilne IP: *.cec.eu.int 21.05.07, 14:30 to nie tylko wy zauwazylyscie,ale kilku innych forumowiczow....bo jak ktos tak malo samodzielny nawet zda-czego mu zycze,to tutaj bedzie mial ciezko,bo np ja od jutra zmieniam obowiazki i choc dopytuje sie o szczegoly to znowu sama musze szukac i dowiadywac sie-tu nie jest przedszkole....... Odpowiedz Link Zgłoś