Dodaj do ulubionych

byly pentagon opracowal bron gejowska ;)

IP: *.9-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 12.06.07, 22:59
byly, masz sojusznika w pentagonie ! a niby USA wspieraja Polske. Ehh ta
polityka.

No ba tylko jak to sie ma do wrodzonej orjntacji "szakir"? i tych lewackich
belkotow?

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4220057.html
A moj fryzjer to bez bomby uwaza, ze jestm sliczny. A fryzjer wiadomo.

Serdecznosci
PD

Obserwuj wątek
    • Gość: Domino Re: byly pentagon opracowal bron gejowska ;) IP: *.206-83.static-ip.oleane.fr 13.06.07, 08:55
      Ech, teraz wiem, dlaczego moj dlugo modeluje moja fryzure i podspiewuje...
      • Gość: paw Re: byly pentagon opracowal bron gejowska ;) IP: *.10-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.06.07, 09:28
        z arie z cyrulika sewilskiego ?
        • Gość: Domino Re: byly pentagon opracowal bron gejowska ;) IP: *.206-83.static-ip.oleane.fr 13.06.07, 11:08
          Ech, nie, wowczas przestalbym do niego chodzic...
          • Gość: paw Re: byly pentagon opracowal bron gejowska ;) IP: *.10-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.06.07, 11:09
            eee dupa z cieibe nie meloman ;)

Serdecznosci
            PD
            • Gość: Domino Re: byly pentagon opracowal bron gejowska ;) IP: *.206-83.static-ip.oleane.fr 13.06.07, 11:13
              hehehehehehe, dupa moze mnie - taki komplement uzywam tylko wobec kobiet...:)
              Widze, ze juz uzywasz sloganu fyzjerskiego:)
              • Gość: paw Re: byly pentagon opracowal bron gejowska ;) IP: *.10-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.06.07, 11:17
                no cos ty to nie bylo okreslenie melomanow?!

Serdecznosci
                PD
    • Gość: Domino Re: byly pentagon opracowal bron gejowska ;) IP: *.206-83.static-ip.oleane.fr 13.06.07, 09:08
      Ps. teraz musze byc czujny, wrecz podejrzliwy, zawsze bowiem pyta czy nie chce
      zelu... hehehe chociaz, nigdy mi nie powiedziel, ze jestem sliczny... No moze
      raz powiedzial, ze jestem meski...
      • Gość: paw Re: byly pentagon opracowal bron gejowska ;) IP: *.10-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.06.07, 09:31
        > raz powiedzial, ze jestem meski

Ojej meski a nieuczesany ! co do zelu poki nie proponuej KY i ne przynosi maski
        jak dla Zeda to ok.

Serdecznosci
        PD
        • Gość: Domino Re: byly pentagon opracowal bron gejowska ;) IP: *.206-83.static-ip.oleane.fr 13.06.07, 11:10
          ...Konczmy temat, bo kogos mozemy urazic, wiem, ze czesc osob znanych mi z BXL
          jest homoseksualistami...
    • byly_eurokrata A ile napiwku mu dajesz? 13.06.07, 09:32
      Gość portalu: paw wojskowy napisał(a):
      > A moj fryzjer to bez bomby uwaza, ze jestm sliczny.

n/t
      • Gość: paw no wlasnie nie daje IP: *.10-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.06.07, 09:37
        a on mowi, ze jak dla niego bomba. Moze to o ta chodzilo? Myslisz cos tu
        jestobciagane ee naciagane?

Serdecznosci
        PD
        • byly_eurokrata Re: no wlasnie nie daje 13.06.07, 09:42
          no trudno mi sie troche wypowiadac, bo co prawda mieszkam w niemieckiej
          stolicy fryzjerow, co to wiadomo, ale z braku owlosienia na glowie nie
          korzystam z uslug, ale tak sam z siebie bym wpadl na rozne okreslenia twojej
          osoby, ale "sliczny".... hm ;-)

A ten lokal nie ma w nazwie zaowalowanej kombinacji liter SM albo cos w tym
          stylu?.....;-))
          • Gość: paw Re: no wlasnie nie daje IP: *.10-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.06.07, 09:55
            > no trudno mi sie troche wypowiadac, bo co prawda mieszkam w niemieckiej
            > stolicy fryzjerow, co to wiadomo, ale z braku owlosienia na glowie nie
            > korzystam z uslug,

nie wierze, mysle, ze to wrodzone skapstwo ;P

co do mej urody coz nie klocmy sie, bo ja i tak mam racje. Jestem filigranowy i
            sliczny. ;o)

> A ten lokal nie ma w nazwie zaowalowanej kombinacji liter SM albo cos w tym
            > stylu?.....;-))

Wiesz nie zrocilem uwagi, ale caly czas imie Zed sie przewijalo kiedy tam bylem.
            • Gość: olo Re: no wlasnie nie daje IP: 80.246.106.* 13.06.07, 10:04
              > Wiesz nie zrocilem uwagi, ale caly czas imie Zed sie przewijalo kiedy tam
              bylem

to sciema byla, przeciez: "Zed is ded, bejbe.... Zed is ded" ;)
              • Gość: paw Re: no wlasnie nie daje IP: *.10-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.06.07, 10:30
                mowili po francusku wiec mzoliwe, ze byl to dubbing ;)
                • byly_eurokrata Czy gej moze byc Polakiem 13.06.07, 10:39
                  • byly_eurokrata Czy gej moze byc Polakiem? 13.06.07, 10:41
                    sorry, jeszcze raz

taki artykulik
                    www.polityka.pl/archive/do/registry/secure/showArticle?id=3354956
                    Polityka - nr 21 (2605) z dnia 26-05-2007; s. 76
                    Kultura
                    Czy gej może być Polakiem?
                    Niedawno w warszawskim Centrum Sztuki Współczesnej odbyła się debata na temat
                    kultury gejowskiej. Wniosek okazał się następujący: o ile na Zachodzie spora
                    część kultury popularnej ma tożsamość gejowską i tak się manifestuje, o tyle w
                    Polsce każda tego typu ekspresja uznawana jest za niebezpieczną i wywrotową.
                    Dlaczego jesteśmy inni?
                    • Gość: paw Re: Czy gej moze byc Polakiem? IP: *.10-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.06.07, 10:43
                      > Dlaczego jesteśmy inni?

bo kochamy inaczej ;) coz ze miliony much jedza... to nei zacheca mnie do
                      konsumpcji

Serdecznosci
                      PD
                    • Gość: aflione Re: Czy gej moze byc Polakiem? IP: 212.209.42.* 13.06.07, 10:44
                      Dlaczego oni sa inni?
    • dominobxl Re: byly pentagon opracowal bron gejowska ;) 06.08.07, 17:02
      Ech, Pawiu - sprawa fryzjera chyba jest nadal aktualna, scialem wloski u nowego
      fryzjera w sobote i zarzyczylem sobie fryzure jak na plakacie w jego salonie,
      problem w tym, ze potem rzekl do mnie, ze u niego moge sie strzyc zawsze
      gratisowo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka