Dodaj do ulubionych

Do mczapl - blokada dostepu do forum

IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 18:39
Mczapl zlituj sie, czy moglbys zablokowac moj numer karty sieciowej, tak
zebym juz nie mogl tutaj zagladac? Zrob cos! ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: mczapl Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: 136.173.62.* 19.06.07, 18:55
      Sorry, tu jest forum publiczne i w arsenale mych broni takowej jak blokada
      twojej karty sieciowej nie posiadam... radze wylaczyc kompa z pradu lub wyjecie
      baterii, do tego spacer na lonie natury z pieknym przedstawicielem plci
      przeciwnej (lub tez plci tej samej, jezeli wolisz). Powinno pomoc.
      • Gość: mercy Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 19:09
        No to juz wiem, ze nie masz takiej broni, znaczy sie mozna wygarnac z 'grubej
        rury' i nic. ;) Ja tutaj bywam rzadko, po dzisiejszej lekturze stwierdzam, ze i
        tak za czesto. Co do spaceru, moglbys podrzucic mi pare namiarow na jakies
        dziewy z twojego kacika samotnych serc? Bo wiesz, ja sie wstydze zapisac. ;) No
        wlasnie gdzie szukac 'towaru' chetnego na oficjeli?

• Gość: mczapl Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: 136.173.62.* 19.06.07, 19:16
          Jak piekne mlode i wrazliwe dziewczyny bedziesz nazywac "towarem chetnym na
          oficjeli" to daleko nie zajdziesz, a i szukac dlugo bedziesz....

A co do wygarniania z grubej rury, to nie zapominaj, ze instancja kasowania
          postow jest jak najbardziej dostepna mczaplowi i choc w ostatnich tygodniach
          jej nie uzywal, to jednak nie oznacza, ze ta bron jest podrdzewiala...
          • Gość: mercy Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 19:38
            > Jak piekne mlode i wrazliwe dziewczyny

Sorry, ale az taki naiwny nie jestem. Wrazliwych 'dziewczyn' tutaj malo,
            chyba , ze na blysk badga, pieknych tez nie za wiele, ale jezeli znasz takie to
            powiedz, gdzie ich szukac. I mniejsza o to jak je zwac, przeciez to meska
            rozmowa. ;)

> A co do wygarniania z grubej rury, to nie zapominaj, ze instancja kasowania

Pamietam, pamietam - z mojego powodu tutaj sie nie przepracowales, ale
            rozumiem, ze to rowniez delikatna aluzja pod adresem twoich ulubiencow, ktorym
            nie rozumiem czemu wolno wiecej, np takiemu jednemu z lux pod kolejnymi
            przybrniami.Skad ta slabosc? Oczywiscie nie sugeruje, ze ty lubisz inaczej ;)
            • sucre_de_betrave Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum 19.06.07, 21:40
              oooooo to ktos jeszcze z lux city oprocz mnie jest w fan club'ie gwiazdy forum?
              toz to fun przepraszam fan club miedzynarodowy w takiem razie istnieje na forum
              :)
              poprosze o kontakt stworzymy oddzial luksemburski
            • Gość: mczapl Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: 136.173.62.* 20.06.07, 15:18
              > rozumiem, ze to rowniez delikatna aluzja pod adresem twoich ulubiencow,
              ktorym
              > nie rozumiem czemu wolno wiecej, np takiemu jednemu z lux pod kolejnymi
              > przybrniami

...osoba, do ktorej pijesz dostaje znacznie wiecej ostrzezen niz przewiduje
              jakakolwiek norma europejska. Poza ty nawet nie wiesz ile postow tej osoby
              ujrzalo swiatlo dzienne tylko na kilka godzin...
              • Gość: mercy Re: Do mczapl IP: *.upc.chello.be 20.06.07, 19:55
                Osoba do ktorej pije, jest osoba z ktora ty piles, wiec nie pisz mi tu jak bardzo sie starasz, bo robi sie to zalosne i nie pasuje do twojego image. Kreujesz sie tutaj na najsprawiedliwszego wsrod sprawiedliwych, wodza epsow, a jednoczesnie pozwalasz drwic z nich w zywe oczy...e.o.t
                • Gość: mczapl Re: Do mczapl IP: 136.173.62.* 20.06.07, 22:34
                  Auu, to bylo bolesne...

Nota bene - pilem z wieloma osobami; przeslij mi info na parlamentarnego priva,
                  to pogadamy o szczegolach - chetnie uslysze twoje rady, co mozna zrobic lepiej.
        • Gość: :) Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.214.35.18.coditel.net 19.06.07, 19:35
          Gość portalu: mercy napisał(a):

> No to juz wiem, ze nie masz takiej broni, znaczy sie mozna wygarnac z 'grubej
          > rury' i nic. ;) Ja tutaj bywam rzadko, po dzisiejszej lekturze stwierdzam, ze i
          >
          > tak za czesto. Co do spaceru, moglbys podrzucic mi pare namiarow na jakies
          > dziewy z twojego kacika samotnych serc? Bo wiesz, ja sie wstydze zapisac. ;) No
          >
          > wlasnie gdzie szukac 'towaru' chetnego na oficjeli?

Kolo dworca polnocnego od wyboru do koloru;-)
          • Gość: mercy Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 19:43
            > Kolo dworca polnocnego od wyboru do koloru;-)

Ale ja pragne milosci, prawdziwej, bezinteresownej ;)
            • Gość: :) Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.214.35.18.coditel.net 19.06.07, 20:50
              A ja sie wlasnie martwilem, gdzie sie podzial Kaczorek, a tu prosze surprise,
              surprise;-)

Hmm, prawdziwej? Bezinteresownej? Bracie, ciezka sprawa... Hej, a moze z tymi
              epskami nie jest tak zle, co?
              • Gość: mercy Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 21:11
                Kaczorek jest tam, gdzie byl zawsze, czyli w swoim 'luksusowym' mieszkaniu w Luxie. ;)

> ...Hej, a moze z tymi
                > epskami nie jest tak zle, co?

Chyba za duzo wypiles, albo ja za malo.

• Gość: :) Z innej beczki IP: *.214.35.18.coditel.net 19.06.07, 21:27

> Kaczorek jest tam, gdzie byl zawsze, czyli w swoim 'luksusowym' mieszkaniu w Lu
                  > xie. ;)

Jak to? Eetam, Ty jestes Kaczorek, nie sciemniaj. Albo sie podszywasz pod niego
                  kamuflujac zarazem dla zmylki:)

>
                  > > ...Hej, a moze z tymi
                  > > epskami nie jest tak zle, co?
                  >
                  > Chyba za duzo wypiles, albo ja za malo.

To nie tak. Staram sie spojrzec na swiat z innej perspektywy. Takiej pozytywnej.
                  Przeciez epski to nie tylko Polki, no sa Czeszki, Bulgarki, Litwinki, itd...
                  Stary, to tak nie ma, ze nic nie ma. W kantynach wyglada czasem fajnie. No, ale
                  to czesto stazystki (czyli taki temporary agent w sensie naszej rozmowy;-))

• Gość: lito Re: Z innej beczki IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 22:27
                    > Przeciez epski to nie tylko Polki, no sa Czeszki, Bulgarki, Litwinki, itd...
                    > Stary, to tak nie ma, ze nic nie ma. W kantynach wyglada czasem fajnie. No, ale
                    > to czesto stazystki (czyli taki temporary agent w sensie naszej rozmowy;-))

Temporary to jak sie tlumaczy na polski? 'Przelotne'?
                    • Gość: k Re: Z innej beczki IP: *.214.35.18.coditel.net 19.06.07, 22:39
                      > ))
                      >
                      > Temporary to jak sie tlumaczy na polski? 'Przelotne'?

Raczej nie 'dozgonnie'.
                • Gość: asiunia Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: 88.207.138.* 19.06.07, 22:27

> Kaczorek jest tam, gdzie byl zawsze, czyli w swoim 'luksusowym' mieszkaniu w
                  Luxie. ;)

Jak to w Luxie?? TU? Na miejscu?? A proponowal mi kiedys spacer po Bruxeli...
                  Tja, tja... ;)))
                  • Gość: :) Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.214.35.18.coditel.net 19.06.07, 22:36
                    > Gość portalu: mercy napisał(a):
                    >
                    > > Kaczorek jest tam, gdzie byl zawsze, czyli w swoim 'luksusowym' mieszkani
                    > u w
                    > Luxie. ;)
                    >
                    > Jak to w Luxie?? TU? Na miejscu?? A proponowal mi kiedys spacer po Bruxeli...
                    > Tja, tja... ;)))

No widzisz Asiunia, nawet taki porzadny Kaczorek okazuje sie balamutnikiem:)
                  • Gość: mercy Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 22:41
                    wiekszosc epsow jest naiwna, ale Ty? jezeli dasz sie przejechac swoim scigaczem to udowodnie Ci to ;)
                    • Gość: asiunia Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: 88.207.138.* 19.06.07, 22:56
                      Dam. Wiec kiedy? ;))
                      • Gość: mercy Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 23:22
                        W takim razie prosze bardzo podstepnie uzyskany ip 'kaczorka': d212-66-80-23.cust.tele2.lu ...oczywiscie jest to ip dynamiczny, ale ta domena...powtarza sie tez w przypadku ewy.sonnet i kilku innych tym podobnych + jeszcze takiego jednego-porzadnego ojca i meza. ;)))(takze samo logowanie sie nie zapewnia 100% anonimowosci ;))) A swoja droga to wydawalo mi sie, ze wy sie znacie - stad to porzadanie, bo jak juz Cie ktos raz ujrzy, now alsnie nie wiem, czy moge sie skusic na ta jazde... ;)))

• Gość: asiunia Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: 88.207.138.* 19.06.07, 23:32
                          hihihi... Te, dowcipnis, idz spac, ja tez juz sobie ide:))
                          pzdr!;)
                          • Gość: no nie moge Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 23:46
                            I wez tu przetlumacz kobiecie, ze griluje z kaczorkiem ...
                            • Gość: asiunia Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: 88.207.138.* 20.06.07, 07:50
                              :) Ty to lepiej juz nic nie tlumacz. Kobieta Cie wpuszcza w maliny od
                              pierwszego postu, a Ty tlumaczysz i tlumaczysz... Naiwny eps jestes, czy jak?;))

P.S. Tak, znam sie z Kaczorkiem juz od dawna, a co? ;)
                              • Gość: mercy Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 20.06.07, 08:23
                                Nie wszyscy sa tacy bystrzy jak Ty i Ja, dlatego naiwnie tlumacze.
                                A tak poza tym to ladnie to tak, ze kaczorek lamie serca brukselskim epskom, a potem myk do swojego luxa? ;)))
                              • Gość: mercy Do Asiuni IP: *.upc.chello.be 20.06.07, 19:34
                                > P.S. Tak, znam sie z Kaczorkiem juz od dawna, a co? ;)

O! To kapitana tez pewnie znasz? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka