Gość: mercy! IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 18:39 Mczapl zlituj sie, czy moglbys zablokowac moj numer karty sieciowej, tak zebym juz nie mogl tutaj zagladac? Zrob cos! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mczapl Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: 136.173.62.* 19.06.07, 18:55 Sorry, tu jest forum publiczne i w arsenale mych broni takowej jak blokada twojej karty sieciowej nie posiadam... radze wylaczyc kompa z pradu lub wyjecie baterii, do tego spacer na lonie natury z pieknym przedstawicielem plci przeciwnej (lub tez plci tej samej, jezeli wolisz). Powinno pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercy Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 19:09 No to juz wiem, ze nie masz takiej broni, znaczy sie mozna wygarnac z 'grubej rury' i nic. ;) Ja tutaj bywam rzadko, po dzisiejszej lekturze stwierdzam, ze i tak za czesto. Co do spaceru, moglbys podrzucic mi pare namiarow na jakies dziewy z twojego kacika samotnych serc? Bo wiesz, ja sie wstydze zapisac. ;) No wlasnie gdzie szukac 'towaru' chetnego na oficjeli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: 136.173.62.* 19.06.07, 19:16 Jak piekne mlode i wrazliwe dziewczyny bedziesz nazywac "towarem chetnym na oficjeli" to daleko nie zajdziesz, a i szukac dlugo bedziesz.... A co do wygarniania z grubej rury, to nie zapominaj, ze instancja kasowania postow jest jak najbardziej dostepna mczaplowi i choc w ostatnich tygodniach jej nie uzywal, to jednak nie oznacza, ze ta bron jest podrdzewiala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercy Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 19:38 > Jak piekne mlode i wrazliwe dziewczyny Sorry, ale az taki naiwny nie jestem. Wrazliwych 'dziewczyn' tutaj malo, chyba , ze na blysk badga, pieknych tez nie za wiele, ale jezeli znasz takie to powiedz, gdzie ich szukac. I mniejsza o to jak je zwac, przeciez to meska rozmowa. ;) > A co do wygarniania z grubej rury, to nie zapominaj, ze instancja kasowania Pamietam, pamietam - z mojego powodu tutaj sie nie przepracowales, ale rozumiem, ze to rowniez delikatna aluzja pod adresem twoich ulubiencow, ktorym nie rozumiem czemu wolno wiecej, np takiemu jednemu z lux pod kolejnymi przybrniami.Skad ta slabosc? Oczywiscie nie sugeruje, ze ty lubisz inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sucre_de_betrave Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum 19.06.07, 21:40 oooooo to ktos jeszcze z lux city oprocz mnie jest w fan club'ie gwiazdy forum? toz to fun przepraszam fan club miedzynarodowy w takiem razie istnieje na forum :) poprosze o kontakt stworzymy oddzial luksemburski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: 136.173.62.* 20.06.07, 15:18 > rozumiem, ze to rowniez delikatna aluzja pod adresem twoich ulubiencow, ktorym > nie rozumiem czemu wolno wiecej, np takiemu jednemu z lux pod kolejnymi > przybrniami ...osoba, do ktorej pijesz dostaje znacznie wiecej ostrzezen niz przewiduje jakakolwiek norma europejska. Poza ty nawet nie wiesz ile postow tej osoby ujrzalo swiatlo dzienne tylko na kilka godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercy Re: Do mczapl IP: *.upc.chello.be 20.06.07, 19:55 Osoba do ktorej pije, jest osoba z ktora ty piles, wiec nie pisz mi tu jak bardzo sie starasz, bo robi sie to zalosne i nie pasuje do twojego image. Kreujesz sie tutaj na najsprawiedliwszego wsrod sprawiedliwych, wodza epsow, a jednoczesnie pozwalasz drwic z nich w zywe oczy...e.o.t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Do mczapl IP: 136.173.62.* 20.06.07, 22:34 Auu, to bylo bolesne... Nota bene - pilem z wieloma osobami; przeslij mi info na parlamentarnego priva, to pogadamy o szczegolach - chetnie uslysze twoje rady, co mozna zrobic lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.214.35.18.coditel.net 19.06.07, 19:35 Gość portalu: mercy napisał(a): > No to juz wiem, ze nie masz takiej broni, znaczy sie mozna wygarnac z 'grubej > rury' i nic. ;) Ja tutaj bywam rzadko, po dzisiejszej lekturze stwierdzam, ze i > > tak za czesto. Co do spaceru, moglbys podrzucic mi pare namiarow na jakies > dziewy z twojego kacika samotnych serc? Bo wiesz, ja sie wstydze zapisac. ;) No > > wlasnie gdzie szukac 'towaru' chetnego na oficjeli? Kolo dworca polnocnego od wyboru do koloru;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercy Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 19:43 > Kolo dworca polnocnego od wyboru do koloru;-) Ale ja pragne milosci, prawdziwej, bezinteresownej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.214.35.18.coditel.net 19.06.07, 20:50 A ja sie wlasnie martwilem, gdzie sie podzial Kaczorek, a tu prosze surprise, surprise;-) Hmm, prawdziwej? Bezinteresownej? Bracie, ciezka sprawa... Hej, a moze z tymi epskami nie jest tak zle, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercy Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 21:11 Kaczorek jest tam, gdzie byl zawsze, czyli w swoim 'luksusowym' mieszkaniu w Luxie. ;) > ...Hej, a moze z tymi > epskami nie jest tak zle, co? Chyba za duzo wypiles, albo ja za malo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Z innej beczki IP: *.214.35.18.coditel.net 19.06.07, 21:27 Gość portalu: mercy napisał(a): > Kaczorek jest tam, gdzie byl zawsze, czyli w swoim 'luksusowym' mieszkaniu w Lu > xie. ;) Jak to? Eetam, Ty jestes Kaczorek, nie sciemniaj. Albo sie podszywasz pod niego kamuflujac zarazem dla zmylki:) > > > ...Hej, a moze z tymi > > epskami nie jest tak zle, co? > > Chyba za duzo wypiles, albo ja za malo. To nie tak. Staram sie spojrzec na swiat z innej perspektywy. Takiej pozytywnej. Przeciez epski to nie tylko Polki, no sa Czeszki, Bulgarki, Litwinki, itd... Stary, to tak nie ma, ze nic nie ma. W kantynach wyglada czasem fajnie. No, ale to czesto stazystki (czyli taki temporary agent w sensie naszej rozmowy;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lito Re: Z innej beczki IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 22:27 > Przeciez epski to nie tylko Polki, no sa Czeszki, Bulgarki, Litwinki, itd... > Stary, to tak nie ma, ze nic nie ma. W kantynach wyglada czasem fajnie. No, ale > to czesto stazystki (czyli taki temporary agent w sensie naszej rozmowy;-)) Temporary to jak sie tlumaczy na polski? 'Przelotne'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Z innej beczki IP: *.214.35.18.coditel.net 19.06.07, 22:39 > )) > > Temporary to jak sie tlumaczy na polski? 'Przelotne'? Raczej nie 'dozgonnie'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: 88.207.138.* 19.06.07, 22:27 Gość portalu: mercy napisał(a): > Kaczorek jest tam, gdzie byl zawsze, czyli w swoim 'luksusowym' mieszkaniu w Luxie. ;) Jak to w Luxie?? TU? Na miejscu?? A proponowal mi kiedys spacer po Bruxeli... Tja, tja... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.214.35.18.coditel.net 19.06.07, 22:36 > Gość portalu: mercy napisał(a): > > > Kaczorek jest tam, gdzie byl zawsze, czyli w swoim 'luksusowym' mieszkani > u w > Luxie. ;) > > Jak to w Luxie?? TU? Na miejscu?? A proponowal mi kiedys spacer po Bruxeli... > Tja, tja... ;))) No widzisz Asiunia, nawet taki porzadny Kaczorek okazuje sie balamutnikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercy Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 22:41 wiekszosc epsow jest naiwna, ale Ty? jezeli dasz sie przejechac swoim scigaczem to udowodnie Ci to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: 88.207.138.* 19.06.07, 22:56 Dam. Wiec kiedy? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercy Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 23:22 W takim razie prosze bardzo podstepnie uzyskany ip 'kaczorka': d212-66-80-23.cust.tele2.lu ...oczywiscie jest to ip dynamiczny, ale ta domena...powtarza sie tez w przypadku ewy.sonnet i kilku innych tym podobnych + jeszcze takiego jednego-porzadnego ojca i meza. ;)))(takze samo logowanie sie nie zapewnia 100% anonimowosci ;))) A swoja droga to wydawalo mi sie, ze wy sie znacie - stad to porzadanie, bo jak juz Cie ktos raz ujrzy, now alsnie nie wiem, czy moge sie skusic na ta jazde... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: 88.207.138.* 19.06.07, 23:32 hihihi... Te, dowcipnis, idz spac, ja tez juz sobie ide:)) pzdr!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no nie moge Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 19.06.07, 23:46 I wez tu przetlumacz kobiecie, ze griluje z kaczorkiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: 88.207.138.* 20.06.07, 07:50 :) Ty to lepiej juz nic nie tlumacz. Kobieta Cie wpuszcza w maliny od pierwszego postu, a Ty tlumaczysz i tlumaczysz... Naiwny eps jestes, czy jak?;)) P.S. Tak, znam sie z Kaczorkiem juz od dawna, a co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercy Re: Do mczapl - blokada dostepu do forum IP: *.upc.chello.be 20.06.07, 08:23 Nie wszyscy sa tacy bystrzy jak Ty i Ja, dlatego naiwnie tlumacze. A tak poza tym to ladnie to tak, ze kaczorek lamie serca brukselskim epskom, a potem myk do swojego luxa? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercy Do Asiuni IP: *.upc.chello.be 20.06.07, 19:34 > P.S. Tak, znam sie z Kaczorkiem juz od dawna, a co? ;) O! To kapitana tez pewnie znasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś