Gość: dobrze poinformowa IP: *.202-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 09.07.07, 20:29 Nareszcie dobra wiadomosc z PL.... wlasnie TVN poinformowalo, ze Lepper zostal dzis wieczorem zdymisjonowany, czekamy na rozwoj wydarzen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Lepper zdymisjonowany ! IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 09.07.07, 20:30 lipiec tez odpada Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: Lepper zdymisjonowany ! 09.07.07, 20:41 a czego to oczekiwac. Kaczor jedzie do Czestochowy i na spotkaniu z Radiem Maria oswiadcza "Tu jest Polska" Nastepnie glowny pieniacz Radia Maryja, oszolom ojciec R mowi, ze prezydentowa to czarownica, ktora powinna sie poddac eutanazji a Prezydent to oszust ulegający lobby żydowskiemu. Zeby to byla jakas szopka w kosciele parafialnym w Kozie Wolce, to mozna by sie ew. z tego smiac, ale w takie sprawy sa zamieszane najwieksze autorytety panstwowe. To jest wszystko tak zalosne. Im predzej sie ten burdel z Bezprawia i Niesprawiedliwosci rozleci, tym lepiej dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Lepper zdymisjonowany ! IP: *.202-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 09.07.07, 20:49 czekamy na WYBORY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Lepper zdymisjonowany ! IP: *.access.telenet.be 09.07.07, 21:24 wiadomosci.onet.pl/1568852,11,item.html Wlasnie uprzedziliscie mnie:-))) BRAWOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabry Re: Lepper zdymisjonowany ! IP: *.consilium.eu.int 09.07.07, 22:01 a propos > Kaczor jedzie do Czestochowy i na spotkaniu z Radiem Maria oswiadcza "Tu jest > Polska" dobry komentarz.... www.tvn24.pl/0,51,blog.html jaki mily wieczor....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a konsekwencje? ja bym sie taaaaak nie cieszyl! IP: *.g4-net.com 09.07.07, 23:19 jak nie bedzie wiekszosci to kaczory odejda i dochapie szczeniak tusk z sitwa. i wtedy wszyscy sie zaczna po d... drapac bo rozkradna poske migusiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: ja bym sie taaaaak nie cieszyl! IP: *.access.telenet.be 09.07.07, 23:21 A dla mnie ta cala sytuacja to po to,zeby zapomniec o jegomosciu Rydzyku,ktory... Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Pluja, to udajemy ze deszcz pada 10.07.07, 07:20 Sojusz z radiem jest dla nas strategiczny, niezależnie od takich wypowiedzi - tak ważny polityk PiS komentuje obelżywe słowa o. Rydzyka o prezydencie i prezydentowej. - Będziemy bagatelizowali sprawę, aż wszyscy o tym zapomną - dodaje. Pytamy jednego ze strategów PiS: - Będziecie udawali, że deszcz pada? - Będziemy bagatelizowali sprawę, aż wszyscy o tym zapomną. -Na Pawła Zalewskiego premier napadł za nieporównanie łagodniejsze słowa o polityce zagranicznej. A teraz taka pobłażliwość? - Paweł Zalewski nie daje nam kilkuset tysięcy głosów. Sojusz z radiem jest dla nas strategiczny, niezależnie od takich wypowiedzi. ************ No coz, proponuje zwolnic kryminalistow z wiezien: tez elektorat, bedzie kilkaset tysiecy glosow, dac obywatelstwo polskiej wszystkim nielegalnym ukraincowm, ruskim i wietnamczykow, bedzie nastepne kilkaset tysiecy i przy okazji ludnosc Polski sie zwiekszy, oszolomiastych pomyslow jest duzo Odpowiedz Link Zgłoś
stefanmichnik Re: Pluja, to udajemy ze deszcz pada 10.07.07, 08:55 gadasz jak potłuczony folksdojczu...nie pamietasz jakim stosunkiem glosow wygrywał ryży thusk w zakładach karnych?:) Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: Pluja, to udajemy ze deszcz pada 10.07.07, 09:17 no wiemy ze PiSowcy chetnie posluguja sie terminologia typu "folksdojcz" czy "dziadek z wehrmachtu'" ("glupia gawiedz to kupi" Co za degrengolada.Naprawde szkoda kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Apel IP: 136.173.62.* 10.07.07, 09:56 Stefciu, Byly, Czy nie moglibyscie sie wzniesc na nieco wyzszy poziom kultury dyskusji? Tu nie Sejm, tu nalezy sie pewien szacunek wobec kontr-dyskutanta.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stefanmichnik Re: Apel 10.07.07, 17:18 sorry ale ten deszcz mnie tak nastraja:) Przeciez byly sie nie gniewa, co nie byly? W Bi en di pracuja przeca same rowniachy i ciezko wyprowadzic ich z rownowagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mczapl Re: Apel IP: 136.173.62.* 10.07.07, 17:34 Moze i Byly sie nie obrazil, ale czy pomyslales o niewinnych dziewicach czytajacych to forum? Czy wiesz jak sie rumienia czytajac takie okreslenia, jakimi okraszasz swoje maile? Czy wiesz jak je to deprawuje? A przeciez takie wartosci jak rodzina powinny ci lezec jak najbardziej na sercu... Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: Apel 10.07.07, 17:36 1. Od lat fascynuje mnie zjawisko spotykane masowo w Polsce polegajace na glebokim przekonaniu, ze wszystkie sluzby specjalne na calym swiecie nie maja nic innego do roboty niz zajmowanie sie od rana do wieczora Polska, bo to jak wiadomo pepek swiata.... 2. Slabo sie znasz na faktach Stefciu bo przedmiotowa instytucja ma 2 siedziby, obie sa oddalone o kilkaset kilometrow od Kolonii. Chetnie bym sie nawet tam przeniosl, ale niestety nie ma tam zapotrzebowania na takich jak ja, wiec musze cie rozczarowac: znow pudlo. Odpowiedz Link Zgłoś