Dodaj do ulubionych

ksiazka 250 pytan o Unii

IP: *.winn.cable.ntl.com 16.07.07, 15:33
orientujecie sie, czy wydanie z 2007 roku rozni sie czyms od wydania z 2006?
na stronie ksiegarni w brukseli niczego nie mozna sie dowiedziec (jak i cen
dostawy etc.) mam to starsze wydanie i nie wiem, czy jest sens kupowac nowe
dzieki
esa
Obserwuj wątek
    • Gość: OK Re: ksiazka 250 pytan o Unii IP: *.141-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.07.07, 15:43
      uaktualnione pytania, ale poza tym zadnej rewolucji... wg mnie jesli ktos jest
      na bierzaco z wydarzeniami w UE (np korzystajac ze strony typu
      euobserver.com/) to nie ma po co kupowac nowego wydania.
    • wielki_mogul Re: ksiazka 250 pytan o Unii 16.07.07, 15:48
      jesli masz przed soba egzaminy, to bym ci radzil sobie kupic. co bedziesz
      zalowala kilkunastu euro. pocwiczysz sobie nowe pytania, to (lepiej) zdasz.

inna sprawa, ze na innym forum czytalem, ze w edycji 2007 jest dosc duzo bledow.
      na stronie prywatnej autora winna byc errata. poszukaj sobie, zastanow sie,
      podejmij decyzje i wal do przodu.
      • Gość: Kazik Re: ksiazka 250 pytan o Unii IP: *.oami.europa.eu 16.07.07, 15:59
        bledy???? a coz to za brakorobstwo. nabylam nowa edycje jakis czas temu, ale
        jeszcze nie mialam okazji otworzyc (w koncu mam jeszcze prawie dwa tygodnie).
        gdybys ktos z Kolezanek / Kolegow byl tak uprzejmy zeby podrzucic link do
        erraty badz przystapic do sporzadzania forumowej listy bledow to bede
        wdzieczna. przylacze sie jak zaczne przegladac to dzielo, przypuszczam ze od
        jutra :-)

• begier.net Re: ksiazka 250 pytan o Unii 16.07.07, 16:02
      według mnie 95% starego (5% - update Rumunia, Bułgaria etc.), niestety sporo prostych błędów "niewymuszonych" (proste literówki w sensie - opis odpowiedzi OK, ale inny jej numer niż potrzeba i inne szczegóły ...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka