andy_6 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 22.03.10, 19:35 Witam.Czy ta oferta jest aktualna? .Ostatnio pracowałem na magazynie.Wtej chwili szukam jakiejkolwiek pracy za granicą .Proszę o informacje na adres michalskiandrzej1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aleszcz Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 25.03.10, 12:23 Ta praca na ta chwile jest nieaktualna nie ma w tej chwili wolnych miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
anusia6665 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 16.06.10, 12:04 Czy oferta jest nadal aktualna? Przyjechałam 2 miesiace temu do Danii mieszkam z 4 osobami oni maja prace a ja nadal siedze w domu...Caly czas szukam pracy ale nie ma...Proszę o odpowiedz Pizdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
keny1975 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 06.07.10, 19:58 WITAM PRACUJE AKTUALNIE W DANI SEZONOWO A PLANUJE TU POZOSTAC WIEC SZUKAJAC PRACY NATKNELEM SIE NA TA OFERTE JESLI JEST TO JESZCZE AKTUALNE TO PROSZE O JAKIES KONKRETY . GDZIE TA PRACA ? DO KIEDY ? A TO MOJ ADRES E MAIL KRZYSZTOFGIELECKI@GMAIL.COM > skagerak napisała: > praca nie lekka, praca najczesciej w nocy, ewentualnie wieczorem przy > czyszczeniu maszyn w przemysle przetworstwa miesno-rybnego, moze wiec byc > chlodno i mokro > wymagania: > znajomosc j. angielskiego na poziomie komunikatywnym (kursy bezpieczenstwa > prowadzone sa w j. angielskim) lub niemieckiego oraz stabilnosc i rzetelne > podejscie do pracy > > korzysci: > gwarantowana praca na dluzszy okres, gwarantowane bardzo dobre zarobki, > brutto okolo 150 dkr na godzine plus dodatki - nocny lub weekendowy, plus > ubranie robocze, zatrudnienie wedle dunskiego prawa pracy, wyplata pensji > miesieczna na konto bankowe, > gwarantowana opieka pracownikow w jezyku polskim, > firma jest pomocna w znalezieniu dobrego zakwaterowania, > > warunki zycia: > koszty mieszkania, wyzywienia i dojazdy pracownik pokrywa sam, > wstapienie do dunskich zwiazkow zawodowych w gestii pracownika, > w Danii nie ma obowiazku przynaleznosci do zwiazkow zawodowych, > > WITAM PRACUJE AKTUALNIE W DANI SEZONOWO A PLANUJE TU POZOSTAC WIEC SZUKAJAC PRACY NATKNELEM SIE NA TA OFERTE JESLI JEST TO JESZCZE AKTUALNE TO PROSZE O JAKIES KONKRETY . GDZIE TA PRACA ? DO KIEDY ? A TO MOJ ADRES E MAIL KRZYSZTOFGIELECKI@GMAIL.COM > > > Odpowiedz Link Zgłoś
marcinpospiech Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 13.08.10, 17:38 Witam.Bardzo jestem zainteresowany powyzsza gdyz pracowalem w danii poltorej roku temu w Vejle w Danske Fragmendt oraz Jysku.A takze w Midelfarcie jako operator wozka widlowego.teraz przebywam na terenie anglii.Chcialbym znowu rozpoczac prace w danii poniewaz zarobki tam sa duzo wyzsze i jest blizej do polski.posiadam wlasne auto,kurs na wozki widlowe,kurs betoniarz zbrojarz,i co najwazniejsze chec do pracy.mam 23 lata.angielski na poziomie komunikatywnym.prosilbym o powiadomienie mnie na meila jesli wogole to mozliwe.z gory dziekuje.Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
zbigwp Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 09.09.10, 07:26 jestem murarz plytkarz mam 20 lat praktyki pracowałem w niemczech w danii szkam pracy nawed moze byc inna nie zwiazana z budowa konyakt pw_zbig@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zbigwp Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 09.09.10, 07:30 jestem zainteresowany ta praca z kolega tei 668 677 327 Odpowiedz Link Zgłoś
maras2011 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 11.09.10, 06:50 Żeby wklejać swoje cv do ogólnego forum, to jest chore, dane można dalej wykorzystać , szczyt głupoty . Odpowiedz Link Zgłoś
zbigwp Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 12.09.10, 08:39 witam mam 47 lat jestem bez nałogow pracowałem ok. 20 lat w budowlance jako murarz płytkarz w niemczech ostatnio w dani 5 lat miesiac temu skonczyla sie praca . ze wzgledu materialnych podja bym sie takiej pracy, chociasz na krutki okres czasu znam niemiecki troszke dunskimam prawojazdy A.B.C.E.D.T mam jeszcze kolege ktory podobny ma zyciorys poniewarz caly czas pracujemy razem i tesz chcialby pracowac. tel +48 668 677 327 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hamer081 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 24.09.10, 11:38 witam, przebywam w Danii dokladniej we Federicii, chętnie przyjąłbym tą prace, jestem mobilny, mam cpr, konto, jestem mobilny, niedawno pracowałem na rozładunku kontenrów sieci"JYSK", praca ta ma przestój ze względu małego zapotrzebowania, jeśli jesteście zainteresowani zostawiam mój E-MAIL; lucashamerski81@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
niente1986 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 27.09.10, 19:13 Witam. Wraz z dziewczyną szukamy pracy w Danii. Mamy już za sobą parę wyjazdów zagranicę,między innymi w Danii... Jesteśmu młodzi, silni i przedewszystkim chętni dopracy;] Nie mamy żadnych nałogów. Jeżeli chodzi o j.angielski to nie mamy prblemów z porozumiewaniem się. Posiadamy własny pojazd.Nr do mnie 723469695, 665093328 i nr do dziewczyny 726729721,dk +45 50103683. Dziękuje;] Odpowiedz Link Zgłoś
misiu1973 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 31.01.11, 13:43 witam serdecznie prosze mi napisac czy mam szanse u was podjac prace zalezy mi bardzo to moj numer 798764225 Odpowiedz Link Zgłoś
mtkraz Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 13.02.11, 22:10 Widzę spore zainteresowanie pracą w Danii. Od siebie mogę polecić bloga skierowanego do osób, które szukają pracy w tym kraju- pracadania.blogspot.com Mam nadzięję że komuś się przyda. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mokradebra Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 25.02.11, 09:42 jestem zainteresowany podjeciem pracy w danii prosze o odpowiedz na maila andrzej z katowic mail; andrzej777@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek19142 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 21.08.11, 00:11 Jestem bardzo zainteresowany ta praca aktualnie mieszkam w Danii juz 2 lata rozumie po dunsku mowie takze ale sa pewne trudnosci. Angielski tez nie jest mi obcy w sposob komunikatywny potrafie. Bardzo chcialbym podjac prace jakakolwiek. Z zawodu jestem blacharzem ale pracowalem juz w Danii w szklarni. Mieszkam z zona i corka i bardzo nam zalezy na podjeciu pracy. Mam swoj samochod wiec dojazd nie ma znaczenia. Bardzo prosze o kantakt moj e-mail piotrek140688@interia.pl. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecisty125 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 03.10.11, 09:09 witam pisałem maila w sprawie pracy w Dani, ale bez odzewu, czy u Was też tak było? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maciejjablonski123 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 22.02.12, 11:32 Witam jestem zainteresowany pana ofertą prosze o odpowiedź na mojego maila maciejjablonski123@gmail.com lub na telefon komórkowy 601917347 Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_zz Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 28.04.12, 21:29 witam jestem zainteresowany praca w dani proszę o kontakt pracowałem w dani 6 lat pracowałem jako podwykonawca dla duńskich firm prace mogę zacząc od zaraz prosze o kontakt tomek_zz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_zz Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 18.05.12, 17:51 witam jestem zainteresowany panstwa oferta pracowałem w dani 6 lat prosze o kontakt tomek_zz@wp.pl 660 792 780 C u r r i c u l u m V i t a e TOMASZ ZELEK Dane Personalne Data urodzenia: 13.04.1985r. Obywatelstwo: polskie Adres: Bodzanow 255 , 32-020 wieliczka Kontakt: tel. 012 250-71-23 , 660-792-780 Mail tomek_zz@wp.pl Edukacja Wrzesień 2001 – czerwiec 2003r. Zespól Szkol poligraficzno – ksiegarskie , krakow Profil maszynista offsetowy Październik 2004 – czerwiec 2006r. Technikum Poligraficzno- Ksiegarskie , krakow Kierunek: technik poligraf Doświadczenie zawodowe: 2001 – 2003 praktyki off print , krakow maszynista offsetowy 2003 – 2004 praca drukarnia Polskie Karty, krakow maszynista offsetowy 2004 - 2005 praca drukarnia Alnus,krakow maszynista offsetowy 2005 - 2006 praca drukarnia Selezjanska.krakow maszynista offsetowy 2006 - 2012 Wlasna firma budowlana ,,ZELBUD,, uslugi budowlane 2006 - 2012 Praca na terenie danii jako podwykonawca dla firm- - In designe huse denmark -Keleris denmark -Ilse Jacobsen denmark 2009 Operator koparki -uprawnienia Dodatkowe informacje Prace wykonczeniowe typy :malofanie, flizowanie ,szpachlowanie ,tynkowanie, brukarstwo , kostka kamien –mur, prace ziemne fundamenty ,odplywy ,kanalizacje, drenarze ,plantowanie itp. , budowa od podstaw domkow jednorodzinnych, gararzy, tarasy drewniane, podstawowe prace stolarskie itp, oraz operator koparki Posiadam wlasne auto dostawcze oraz podstawowe narzedzia Prawo jazdy kat. B., języka angielskiego, znajomość języka niemieckiego w stopniu komunikatywnym. Zainteresowania - informatyka - muzyka - turystyka - motoryzacja - budowlanka Odpowiedz Link Zgłoś
miska555 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 26.07.12, 18:33 Witam, jestem zainteresowany w/w ofertą pracy. Mój e-mail marlena_krajewska@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krzys-sal Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 19.08.12, 20:54 Witam. Jeżeli ta praca jest aktualna to byłbym zainteresowany. Proszę o kontakt tel. 881 300 660. Jestem przyzwyczajony do ciężkiej pracy, także z tym nie byłoby problemu. Sałata Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
kryss69 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 06.01.13, 23:13 Witam serdecznie, jestem zainteresowany podjęciem pracy oferowanej w ogłoszeniu, mam doświadczenie w pracy za granicą w Holandii oraz w Niemczech, żadnej pracy sie nie boję, sumienny bez nałogów oraz nie karany, do pracy mogę przyjechać swoim autem, pozdrawiam Krzysztof +48799139971 na wskazany adres mogę wysłać swoje CV Odpowiedz Link Zgłoś
shaman420 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 21.01.13, 13:31 Witam! Nazywam sie Nikita!Mam 20 lat, pochodze z Ukrainy, ale aktualnie mieszkam w polsce, posiadam karte stalego pobytu, co daje mi mozliwosc swobodnie sie przemieszczac w po krajach ktore sa w UE, oraz posiadam tkie same prawo zatrudnienia jak kazdy polak. Jezeli ogloszenie jeszcze jest aktualne, to chetnie bym podja ta prace. Posiadam doswiadczenie prze ciezkich pracach ogrodowych i w budownictwie, oraz w gastronomii, jestem bardzo precyzyjny i wytrzymaly, zawsze chetnie wykonuje swoja prace, jestem uczciwy i nie boje sie nowych wyzwan. Prosze o kontakt. Jestem bardzo chetny :) nikit92@mail.ru Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziolak70 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 23.01.13, 16:01 witam . szukam pracy więc zainteresowała mnie wasza oferta. pracowałem juz za granicą, w irlandii , w anglii i w szwecjii. takze nie jest mi obca praca poza granicami kraju. mam 43 lata i pracy sie nie boję , pracowałem juz w różnych warunkach . moja ostaynia praca to 4 lata w szwecjii do wrzesnia ubiegłego roku. moj numer telefonu 888094771 . pozdrawiam . Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
damkan66 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 23.01.13, 19:55 Jestem bardzo zainteresowany ofertą przy czyszczeniu maszyn, znam dobrze angielski , nie boję się ciężkiej pracy. Z wykształcenia jestem budowlańcem mam 36 lat, proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
gabri-ela62 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 07.02.13, 14:01 Witam.Mieszkam w Danii,w okolicach Naestved.Szukam pracy na okres 2-3 miesiecy.Od 10 lat pracuje na plantacji brokul.Jest to praca sezonowa od czerwca do listopada.Jestem kobieta,mam 50 lat,rozmawiam po dunsku.Posiadam samochod i prawo jazdy kategorii B,nie boje sie zadnej pracy fizycznej.Mam nadzieje ze znajdzie sie jakas praca dla mnie. pozdrawiam Gabriela Odpowiedz Link Zgłoś
lysy667 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 13.02.13, 10:52 witam.odpowiadam na ten post ponieważ mam wieloletnie doświadczenie w czyszczeniu maszyn produkcyjnych.pracowałem 7 lat w angli jako night cleaner wzakładach rybnych(youngs bluecrest)zakład drobiarski(cherry valley farm) zakłady mięsne morrisons.przechodziłem wewnętrzne kursy bhp w języku angielskim.uważam że dobrze się nadaję na to stanowisko z poważaniem mystkowski Odpowiedz Link Zgłoś