Gość: k IP: *.3-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 25.07.07, 16:56 wg przeciekow dzisiaj mialo sie odbyc spotkanie podsumowujace wyniki etapu pisemnego, ma ktos jakies dalsze info? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazik Re: AD/60 - spotkanie selection board IP: *.oami.europa.eu 25.07.07, 18:20 podobno przelozono na wrzesien. bo sekretarka nagle wyjechala do cioci zosi, przewodniczacy nie ma hasla do pliku a zastepca wylatuje jutro rano do Bangkoku. dwoch czlonkow jest na konferencji w helsinkach, innemu sekretarka nie wpisala do kalendarza, a jedyna osoba ktora przyszla dzisiaj nie mogla znalezc sali. bo sie okazalo, ze to mialo byc w innym budynku. biednemu to zawsze wiatr w oczy wieje. do szkoly pod gorke i na pochyle drzewo... :-(( ale glowa do gory, moze beda w tym tygodniu. a jak nie to troche pozniej. pozdrowienia dla wszystkich oczekujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław ze Wsi Re: AD/60 - spotkanie selection board IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:13 :-))) 10/10 Ponad rok czekomy, to i do wrzesnia jakos sie wytrzyma, zwlaszcza ze tero czas zniw to i uczyc sie byloby ciizko... pozdrawiam wszystkich pracujacych na roli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Antek, tyżzewsi Re: AD/60 - spotkanie selection board IP: 83.238.108.* 26.07.07, 08:50 masz racjem, po żniwach tyż nie bendzie lekkom, ojciec mi powiedzioł: "Synu, ty sie gupotami nie zajmuj, bo one ci chleba nie dadzom, bierz sie do roboty, kuń zdech a orac trza", to i teraz ja nie mam nawet sił i ochoty na inne duperele Odpowiedz Link Zgłoś