Gość: karolinosz IP: 212.243.143.* 28.08.07, 10:14 z tego co widac autorce artykulu bardzo sie Bruksela podoba :) turystyka.gazeta.pl/Turystyka/1,82269,4393824.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktosiek Re: piekno Brukseli IP: 136.173.62.* 28.08.07, 11:23 bo Bruksela moze byc ladna na weekend, pare dni, ale nie wiecej ... brudne, brzydkie miasto IMHO na Twoim miejscu zostalbym w zuriszu ... ewentualnie przeniosl sie do Berna, Genewy ... a jeszcze lepiej gdzies w gory ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek Re: piekno Brukseli 28.08.07, 20:38 Moim zdaniem, czasem opisy w Gazecie dotyczace Brukseli mijaja sie z rzeczywistoscia. Ale i tak dla mnie jest tui OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinosz Re: piekno Brukseli IP: 212.243.143.* 29.08.07, 09:48 oj Szwajcaria chyba dla mnie sie juz wyczerpala... szukam innych wyzwan :) Bruksela jest duzym miastem dlatego tez pewnie tak wiele sprzecznych opinii - tak jak o Warszawie. Niektorzy ja uwielbiaja a niektorzy nienawidza. Mysle, ze to tez zalezy czy czlowiek jest w danym miesjcu szczesliwy i wtedy nawet na brzydkie miasto patrzy przez rozowe okulary :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Re: piekno Brukseli IP: *.cec.eu.int 29.08.07, 09:26 Witaj... Bruksela to bardzo zroznicowane miasto, jesli ktos sie spodziewa przepychu i wrecz krolewskiego obejscia, moze sie rozczarowac. Warto to miasto jednak zobaczyc i zwiedzic, wszak okrzyknieto je stolica Europy. Jest tu wiele pieknych starych kamienic, sporo kafejek, parkow (zagajnikow miejskich) i nastroj kreowany przez wielonarodowa spolecznosc. Takze niebrak tu nowoczesnosci, szklane biurowce bankow i korporacji itd. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś