Dodaj do ulubionych

praca na Cyprze lub w Anglii

26.09.07, 13:21
Czesc, chcialbym podjac w najblizszym czasie prace za granica. Interesuje mnie
praca na Cyprze i w Anglii. Slyszama o agencji Go Work, ktra posida oferty
pracy w tych obu krajach! Czy ktos moze mi podpowiedziec gdzie mam szukac
pracy, czy ta agencja jest sprawdzona?
Obserwuj wątek
    • michalik123-live chyba lepiej Cypr! 28.09.07, 13:41
      Czesc Anka! Ja mam kolege, ktory w tamtym roku wyjechal z nimi na Cypr a
      wczesniej pracowal w Anglii jako kelner (tylko wyjechal sam). Byla zadowolony,
      podobno pracowal w fajnym hotelu 4* w Pafos. W Anglii ja tez pracowalem razem z
      nim, ale zostalem dulzej i teraz zaluje, bo tam pada, zimno, kasa wieksza, ale
      musisz placic za zakwaterowanie i jedzenie, a tam na Cyprze to jest podobno
      darmowe i gwarantowane przez caly kontrakt przez pracodawce!! Teraz wrocilem do
      Polski i zastanawiam sie co robic, mysle o ponownym wyjezdzie, moze na Cypr:)
      Jezeli masz jakies pytania, to pisz- michalik123-live@gazeta.pl we 2 razniej!!
      • weronika-wro Wybralabym Cypr! 10.10.07, 09:23
        Czesc,Ja bylam na Cyprze z Go Work.pl i teraz myslalam o wyjezdzie do Anglii!
        Wlasnie sie obronilam i jestem teoretycznie wolna, nic mnie tu nie trzyma. Byles
        w Anglii, mozesz mi cos polecic, moze masz namiary do jakiego pracodawcy?
        Myslalam, ze moze znowu pojechac na Cypr, ale to chyba bez sensu, przeciez bylam
        juz tam. Myslalam, zeby sprobowac czegos nowego:) Co mozesz mi poradzic?
        Pozdrawiam!!!
        • gorgeous13 recepcja 10.10.07, 11:48
          w 3gwiazdkowym 60pokojowym hotelu z basenem silownia kortami do squasha poszukuje niekoniecznie doswiadczonej osoby z biegla znajomoscia angielskiego na miejscu zakwaterowanie wyzywienie(2 cieple posilki dziennie) mozliwosc bezplatnego korzystania z w/w atrakcji tel.0 447972490213
          • gorgeous13 Re: recepcja 10.10.07, 11:58
            00447972490213 nie jest to tanie polaczenie (komrka) wiec jak trzeba to oddzwonie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka