Gość: xenia28 IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.07, 22:30 no i odezwij sie po powrocie, koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xenia28 no i ????? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.07, 11:37 hej mika, no i jak wrazenia? ja mam w poniedzialek, wiec mam nadzieje, ze napiszesz pare slow, by mnie troche uspokoic.... xenia28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: no i ????? IP: *.chello.pl 19.10.07, 14:03 no i ja tez juz po. jesli chodzi o komisję to jest bardzo naprawde bardzo miła. Pytania z cv miałam 2 jedno tylko nawiązujące do wpisanych przeze mnie zainteresowań, a drugie zawodowe. nie musialam im streszczać całego życiorysu. Co do pytań to były pytania o traktat reformujący, parlament i kazus (establishment). po polsku tylko jedno. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia28 dzieki za odp IP: 134.102.198.* 19.10.07, 14:35 dzieki za te informacje. Jak oceniasz pytania, generalne czy raczej bys powiedziala, ze wchodza w szczegoly? Np. pytania o traktat reformujacy, ktore ci zadali. Moze podalabys kilka dla przykladu. Zaskoczyli cie czyms szczegolnym? I jak zwykle z gory dzieki. Sama juz nie wiem jak rozplanowac te ostatnie 2 dni... Odpowiedz Link Zgłoś