27.03.07, 17:41
Witam. Czy zna ktos firme Flex-Worx ktora podobno wysyla rzeznikow do pracy w
Holandii do rzezni w miejscowosci Boxtel ? Chcialbym sie dowiedziec czy jest
to wiarygodna Firma.Za informacje dziekuje i pozdrawiam Andrzej.
Obserwuj wątek
    • andrzejmm Re: Flex-Worx 29.03.07, 10:36
      Natym forum jest kompletna nedza nikt nic niewie nikt nigdzie niebyl
      • ina.27 Re: Flex-Worx 17.04.07, 17:25
        Własnie miałam "przyjemnosc' jechac do pracy za pośrednictwem tej firmy. Niewiem czy trafiłam pechowo, bo nie wszyscy na nia narzekają, ale lekko sie załamałam. W Polsce poinformowali mnie o pracy w drukarni. Przyjechałam na miejsce-domek na odludziu, syf(nawet zrobiłam zdjecia!). Po wizycie w biurze Pan zajmujacy się umowami nie zareagował wogóle na mój komentarz odnosnie okropnych warunków (np. brudnych, wręcz jakby "obsikanych" za przeproszeniem materacy!) mieszkalnych. Na umowie okazało sie ,ze wcale nmie musimy pracować w drukarni, tylko np. codziennie gdzie indziej. Za "przegięcie" z używaniem wody, czy prądu-kara fonansowa. Za wczesniejszy zjazd do Polski niż 8 tyg.-kara i to nie marna bo aż 250euro. Miałam łzy w oczach czytając tą umowe. Na szczęscie z opałów uratowała mnie inna firma... :-)
        Być moze ktoś miał inne doswiadczenie. Ja poprostu napisałam co spotkało mnie
        • mpmad Re: Flex-Worx 20.05.07, 09:47
          nie wiem czy jestes czy wyjechales z tej firmy ale zrezugnuj z niej.dziadostwo
          nie firma!maz pojechal jako ubojowiec i wrocil od razu .syf ,wyzysk, nie warto!
          pozdrawiam
    • najlepszy-flex Re: Flex-Worx 28.05.08, 20:50
      witam szczerze flex jest dziadostwem na maxa ja osobiscie pracujac
      tam ponad 2 lata musze stwiwerdzic ze byłem głupkiem jets to firma
      na maxa dziadoska złodzieje krętace pierdolone ze tak siie wyrarze
      nie polecam nikomu na karzdym kroku groza karą narwy trzaski . i co
      jest istotne zarobek na maxa 600e, na miesiac przy dobrym wietrze a
      bywało ze i było 300 tylko , czy to jest normalne i nic szacunku do
      pracowników nie podoba sie to wypad mówią uwarzaja tylko na rodzine
      która pracuje w firmie swoją rodzine . tto jest chore wierz mi.
      • szemek7 Re: Flex-Worx 01.12.08, 13:04
        Witam, pracowałem tam 3 miesiące....miałem fart bo znam angielski i dostałem
        stałą prace zarabiałem 270 euro tygodniowo za 40 godzin minus 72 za mieszkanie i
        dodatkowe ubezpieczenie. Domek na zadupiu i syf. Załatwić coś w biurze przez
        polskich kierowników porażka, trzeba się prosić tygodniami. Umowa na minimum 8
        tygodni, ale można zjechać wcześniej, obowiązuje dwutygodniowe wypowiedzenie.
        Kary są ale za przekroczenie limitów, nam się nie zdarzało, a nie oszczędzaliśmy
        niczego. Nie warto się przyznawać do posiadania prawa jazdy, kierowcy mają
        ciężko, liczą każdy kilometr, a zdarza się że muszą w środku nocy kogoś odebrac
        z pracy albo przeprowadzac ludzi (w pierwszym tygodniu zaliczyłem cztery domy,
        dopiero potem trafiłem do stałego miejsca na tym zadupiu w Werkhoven). Ogólnie
        nie jest łatwo z tego co słyszałem od ludzi którzy tam byli ciężko o godziny,
        ale w umowie firma gwarantuje 240 godzin przez 8 tygodni, czyli na koniec umowy
        muszą Ci za nie zapłacić nawet jeżeli ich nie przepracowałeś, gorzej jeżeli
        przez pierwsze tygodnie nie masz pracy, bo nie ma kasy. Jeżeli w tygodniu nie
        pracowałeś nie płacisz za mieszkanie, ale jak przepracowałeś chociaż godzinę, to
        ściągają kasę za mieszkanie i to dod.ubezpieczenie. Czasem ludzie mieszkają w
        tragicznych warunkach (dom przerobiony ze stajni, w salonie okno na całą ścianę
        na zamknięty wybieg dla koni)....jak ktoś chce się dowiedzieć czegoś więcej,
        piszcie to pomogę szemek7@o2.pl
    • toff21 Re: Flex-Worx 21.05.09, 06:58
      te zagwarantowane 240 godzin w ciagu 8 tygodni to juz historia ..
      zlodzieje hamy pontony parapety . pan igor zlodziej zreszta
      reszta jego kolegow z biura tez ... co miesiac za mieszkanie i
      tylko 21 godzin pracy tygodniowo procz rodziny szefa ktora ma prace
      caly tydzien i godziny gwarantowane ...do tego wielki team lider z
      malym mozgiem ... mozesz mi wiezyc lub nie ale jednym slowem hunia
      z grzybnia ... pozdro
      • martadela19 Re: Flex-Worx 19.06.09, 13:55
        a czy flex-work to to samo co eurotemp????prosze o odp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka