Gość: Kryst IP: *.cec.eu.int 29.10.07, 15:15 po ekonomii (biegle EN-FR-ES) Nie chce juz zyc w Belgii. Prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Szukam prace w Gdansku IP: 136.173.62.* 29.10.07, 16:06 ocho, pierwsze efekty "jesiennej depresji" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Szukam prace w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 20:51 reuters otworzyl niedawno duzy support centre w Gdyni, w sumie to niedaleko od gdanska;) szukaja ludzi caly czas, jezeli to Cie interesuje to zerknik sobie tutaj: emeajobs.reuters.com/joblist.html?displaymode=-5.2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ewy Re: Szukam prace w Gdansku IP: *.cec.eu.int 30.10.07, 16:13 Serdecznie ci dziekuje. 2000 Zl., czy to normalne tak malo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Szukam prace w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 17:01 2000 zlotych to ma byc miesieczna pensja? dopytalabym o szczegoly, bo to jakos mi nie pasuje;) ale zaden ze mnie ekspert, ani w kwestii reutersa ani w kwestii plac na wybrzezu, najlepiej porozmawiaj z HR firmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tschinek Re: Szukam prace w Gdansku IP: *.bmly.cable.ntl.com 29.10.07, 20:52 pracowalem kiedys dla Reuters, dla mnie to nie bylo fajne doswiadczenie, ale znalem ludzi ktorym sie podobalo. przeniesli duze centrum badan nad rynkami finansowymi wlasnie do Gdanska calkiem niedawno - moze tam sprobuj? powodzenia, pozdrawiam cinek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Szukam prace w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 20:56 cinek, a pracowales w reutersie w warszawie czy w londynie? w ktorym dziale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tschinek Re: Szukam prace w Gdansku IP: *.bmly.cable.ntl.com 29.10.07, 23:31 w tiverton,brrr a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Szukam prace w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 00:00 to ja gdzie indziej;) wspomnienia dreszczami mnie nie przejmuja, niektore sa lepsze (i te jednak zdecydowanie przewazaja), inne gorsze. najwiecej zalezy od ludzi, z ktorymi pracujesz; jak trafisz na fajna grupe to jest fantastycznie, jak przydarzy sie slabsza ekipa to zaczynasz miec dosyc. tak jest zreszta w kazdej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: Szukam prace w Gdansku 31.10.07, 11:38 Ale po polsku to chyba niezbyt biegle... (sukam PRACY) Odpowiedz Link Zgłoś