Gość: kaska22 IP: *.adsl2.static.versatel.nl 13.10.08, 09:56 Witam, chcialam zapytac o jedna rzecz. Jesli sekretarka pisze do mnie maila w imieniu szefa (ale go nie ma w cc) to odpowiadajac powinnam sie zwrocic do niej czy do niego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Do kaska22 Re: on behalf.. IP: *.247-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 13.10.08, 10:03 Odpowiedz do niej i kopia dla szefa. Prawdopodobnie ze ona tez czyta i deletuje maile szefa.... U mnie tak jest ze szef nie czyta. To jest wielki problem bo sekretarka ma "monopol". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska22 Re: on behalf.. IP: *.adsl2.static.versatel.nl 13.10.08, 10:19 tylko, ze w mailu nie bylo podanego jego maila (co oczywiscie nie jest problemem by znalezc). Ona napisala w imieniu szefa glownego, mail jest tez z cc do szefa dzialu. Sprawa dotyczy umowienia na rozwmowe kwalif, wiec tez nie chce go dolaczac do maila, skoro jego sekretarka go nie dolaczyla. Jak sie zrwoce do niej to jakbym go olala, jak do niego, to tak dziwnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: on behalf.. 13.10.08, 10:42 kaska, chyba niepotrzebnie sobie glowe zawracasz. Szef powiedzial sekretarce (ktora zna jego terminy: umow kandydatke na jakis dogodny termin. Jak z nia ustalisz, to ona mu przekaze, ze "ta pani kaska chce przyjechac w dniu...." ewentualnie jakis termin alternatywny albo informacje typu: generalnie w kazdy poniedzialek nie byloby klopotu i wszystko bedzie dobrze! :-) Zycze powodzenia na rozmowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska22 Re: on behalf.. IP: *.adsl2.static.versatel.nl 13.10.08, 13:25 Dziękuje. Wiem, ze i owszem za bardzo sobie tym głowę zawracałam. Chciałam, żeby bylo tip top. Zatytułowałam do sekretarki. ;-) Musialam poprosic o przeslanie job description, wiec chyba bylo lepiej do niej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś