jamol17 13.01.09, 22:31 mam podjac prace w Holandii przez agencje OLIMPIA z Katowic 'warunki jakie mi proponuja niezbyt ciekawe mam watpliwosci? Prosze o jakies opiniei pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serfer1111 Re: Olimpia z Katowic 03.07.09, 18:13 Witam jezeli glownym szefem tej firmy posredniczacej OLIMPIA Z KATOWIC jest P Owczarek to stanowczo wszystkim odradzam jakie kolwiek podjecie pracy przez ta firme.Ja wraz z moimi kolegami razem bylo nas 4-rech pojechalismy.Okazalo sie ze zaden koordynator na nas nie czekal o pracy i spaniu nie bylo mowy.Na poczatku jest wszystko pieknie ale po przekroczeniu granicy kontakt sie urywa.Montuja ekipy dwu osobowe na jedna ekipe ma przypadac jedno auto prywatne oczywiscie auto ma sluzyc do spania i schronienia sie przed deszczem,my tak koczowalismy przez 4-ry dni.Szukaj lub szukajcie przez inna firme ta jest bardzo bardzo nie kompetentna piszac delikatnie. Pozdrawiam wszystkich kturzy to czytaja. Odpowiedz Link Zgłoś