Gość: lawenda IP: *.icpnet.pl 06.07.09, 12:02 Czy ktoś z Was wie, kiedy rozpoczną się zapisy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: EPSO/AST/97/09 - zapisy IP: *.cec.eu.int 06.07.09, 12:29 zamiast zadawac takie pytania przejdź sie na strone EPSO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawenda do kai IP: *.icpnet.pl 06.07.09, 12:35 Przeszłam i jakoś nie widzę. Może mi padło na oczy. Dzięki za takie rady - możesz je zachować dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: do kai IP: *.cec.eu.int 06.07.09, 12:57 nie jestem złośliwa, ale poraża mnie brak umiejetności szukania informacji... OPEN COMPETITION EPSO/AST/97/09 Proofreaders with Polish as their main language (PL) Grade: AST 3 Publication date: 24.06.2009 Closing date for on-line registration: 28.07.2009 at 12 at noon (Brussels time) EUR 27 citizenship europa.eu/epso/apply/today/action_a_en.htm? lang=en&comp_id=4704 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawenda do kai IP: *.icpnet.pl 06.07.09, 13:05 Ja pytałam, kiedy rozpoczną się zapisy, nie - kiedy się zakończą;-). To, co wkleiłaś ze str. też sobie wcześniej przeczytałam... Szkoda, że aż tak Cię poraziło, w dodatku niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: do kai IP: *.cec.eu.int 06.07.09, 13:20 no i dalej poraża, bo widać nie kliknęłas na link i nie przeczytałaś dokładnie co tam jest w teorii kija i marchewki: ja ci pokazuję, gdzie marchewkę szukać, ale ty wolisz dostać kijem... jak masz problemy z czytanie m ze zrozumieniem to sobie odpuść, bo potem jest jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisses from SANCO Re: do kai IP: *.cec.eu.int 06.07.09, 13:22 Lawenda nie przejmuj sie. Ta Pani to znana besserwisserka na tym forum i poza nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doSanco Re: do kai IP: *.cec.eu.int 06.07.09, 14:44 dla mnie ta pani jest znana raczej z konkretow. Lawenda, wez sobie uwage do serca, bo zwracanie uwagi na niuansy w tekscie to podstawa verbala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kttosia na chwile jakie zapisy? IP: *.cec.eu.int 06.07.09, 14:04 konkretnie o jakie zapisy Ci chodzi? o zapisy na preselekcje? bedziesz miala info w epso-profilu jakies 2 tygodnie przed rozpoczeciem zapisow, nie sadze zeby to bylo przed wrzesniem Odpowiedz Link Zgłoś