Dodaj do ulubionych

Praca mgr - oprawa, bindowanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 13:48
Gdzie najtaniej w Cz-wie oprawiają i bindują prace mgr ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wietnamski kucharz Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 15:03
      Chcesz oddać ZBINDOWANĄ pracę magisterską?! O Boże, co za czasy nastały...
      • Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 16:17
        Czy coś w tym dziwnego? Oddaje się jedną oprawioną, a dwie zbindowane.
        • Gość: Wietnamski kucharz Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 16:44
          Kiedyś oddawało się wszystkie oprawione. Wcale nie tak dawno temu.
          • Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 16:51
            No widzisz, czasy się zmieniają.

To może podziel się inf, gdzie WSZYSTKIE oprawiałeś i jaki był koszt.
            • Gość: Wietnamski kucharz Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 17:37
              Koło estakady na Rakowie. Nie wiem czy jeszcze tam jest ten punkt. Fajny - bo
              szybko to zrobili.
    • Gość: jack Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 15:58
      "na czerwonym"...:)
      • Gość: . Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 18:50
        studiowales/as tyle lat i nie wiesz gdzie tanio drukuja, binduja, etc...
        ogarnij sie!
        • Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 20:10
          studiowales/as tyle lat i nie wiesz gdzie tanio drukuja, binduja, etc...
          > ogarnij sie

Nie znasz odpowiedzi na moje pytanie, to po jakiego sie odzywasz.

Gdzie drukują mnie nie obchodzi - czytaj uważnie.

• Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 20:41
            Nikt nie wie?????
            • Gość: Boss Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:10
              nikt nie odpowiada na glupie pytania...
              • Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:15
                Dzięki, bardzo mi pomogłeś.
                Głupie pytanie może jest dla Ciebie, bo pewnie nie masz zielonego pojęcia co to
                jest praca mgr
    • Gość: kitens07 Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.centertel.pl 03.06.07, 22:10
      idz na dworzec PKP, tam jest tanie drukowani ei bindowanie prac.pozdrawiam;)
      • Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:11
        Jedna "normalna" osoba.
        Dzięki.
        • Gość: jack Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:33
          momencik...ja też podałem Ci miejsce...to "

normalnych" jest więcej...
          • Gość: lukas Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 07:27
            Niezle i tanio jest na Dekabrystów<żółte drzwi wejściowe>koło Megapizzy i przed
            LO Kopernika<po schodach w góre>
            Ja studiuje prawo na UŚ i też oddaje 3 wersje mgr pracy,które są tylko
            zbindowane!!!!!!!!!!!
            POZDR
            • Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 08:39
              Dzieki.

Ja mam oddać jedną oprawioną, a dwie zbindowane - ale niektórzy mają jakieś,
              ale co do bindowania (czytaj wyżej w komentarzach).
          • Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 08:37
            Masz racje :)

Chyle czoła :)

Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka