Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 13:48 Gdzie najtaniej w Cz-wie oprawiają i bindują prace mgr ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wietnamski kucharz Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 15:03 Chcesz oddać ZBINDOWANĄ pracę magisterską?! O Boże, co za czasy nastały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 16:17 Czy coś w tym dziwnego? Oddaje się jedną oprawioną, a dwie zbindowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 16:44 Kiedyś oddawało się wszystkie oprawione. Wcale nie tak dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 16:51 No widzisz, czasy się zmieniają. To może podziel się inf, gdzie WSZYSTKIE oprawiałeś i jaki był koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 17:37 Koło estakady na Rakowie. Nie wiem czy jeszcze tam jest ten punkt. Fajny - bo szybko to zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 15:58 "na czerwonym"...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 18:50 studiowales/as tyle lat i nie wiesz gdzie tanio drukuja, binduja, etc... ogarnij sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 20:10 studiowales/as tyle lat i nie wiesz gdzie tanio drukuja, binduja, etc... > ogarnij sie Nie znasz odpowiedzi na moje pytanie, to po jakiego sie odzywasz. Gdzie drukują mnie nie obchodzi - czytaj uważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 20:41 Nikt nie wie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:10 nikt nie odpowiada na glupie pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:15 Dzięki, bardzo mi pomogłeś. Głupie pytanie może jest dla Ciebie, bo pewnie nie masz zielonego pojęcia co to jest praca mgr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitens07 Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.centertel.pl 03.06.07, 22:10 idz na dworzec PKP, tam jest tanie drukowani ei bindowanie prac.pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:11 Jedna "normalna" osoba. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:33 momencik...ja też podałem Ci miejsce...to " normalnych" jest więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 07:27 Niezle i tanio jest na Dekabrystów<żółte drzwi wejściowe>koło Megapizzy i przed LO Kopernika<po schodach w góre> Ja studiuje prawo na UŚ i też oddaje 3 wersje mgr pracy,które są tylko zbindowane!!!!!!!!!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 08:39 Dzieki. Ja mam oddać jedną oprawioną, a dwie zbindowane - ale niektórzy mają jakieś, ale co do bindowania (czytaj wyżej w komentarzach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca mgr - oprawa, bindowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 08:37 Masz racje :) Chyle czoła :) Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś