Dodaj do ulubionych

Praca dodatkowa - Avon

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 21:38
Witam,
Szukam osób chętnych do współpracy jako Konsultantka dla firmy Avon.
Jeśli szukasz dodatkowego przychodu a kosmetyki to Twoja pasja, ta praca jest dla Ciebie ;)
W Avon sama jesteś swoim szefem, wyznaczasz swoje cele i dążysz do ich realizacji.
Nie ma żadnych minimalnych kwot, które MUSISZ osiągnąć, by mieć zysk - z KAŻDEGO zamówienia zyskujesz co najmniej 15% jego wartości ;)
Z Avon możesz się rozwijać. Mamy programy motywacyjne dla nowych Konsultantek, również łatwo jest awansować - wystarczy chcieć, a chcieć do móc ;)
Ale Avon to również wspaniała przygoda i okazja do zawierania nowych znajomości. W zespole, w którym działam, wzajemnie się wspieramy, motywujemy. Nikt, kto potrzebuje jakiejkolwiek pomocy, nie zostaje sam z problemem.
Uwierz w siebie! Możesz współpracować z najlepszymi, być najlepszą!
Nic nie tracisz, a zyskać możesz naprawdę wiele :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Praca dodatkowa - Avon IP: *.rzeszow.vectranet.pl 12.05.14, 17:46

Witam, pozwoliłam sobie napisć do Pani ponieważ widziałam że jest Pani konsultantką Avon.
      Rozumiem że chce Pani zbudować strukturę i rozwijać się dzięki tej firmie. Jeśli tak jest chciałabym z mojej strony zaproponować również pracę dodatkową tylko w innej branży -odszkodowawczej. Budując grupę bedzie miała Pani na pewno kontakt z wieloma osobami.Praca jest bardzo podobna do tej którą Pani ma jednak nie jest związana ze sprzedaża a pomocą. Jeśli była by Pani zainteresowana prosiłabym o wiadomość wszytsko wytlumacze osobicie.

Pozdrawiam
      Monika Bąk
    • Gość: czekoladaa Re: Praca dodatkowa - Avon IP: *.centertel.pl 05.12.14, 12:22
      Moge prosic o kontakt w sprawie Avon? ;)
      czekoladaa544@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka