artnow 01.02.06, 12:57 To wszystko ukazuje jaki burdel potrafimy wprowadzić... Niepoprawny Politycznie Poczytaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychut Re: 63 czy 65 ofiar... 01.02.06, 13:01 To firmy pogrzebowe w pogoni za zyskiem kradły zwłoki. Odpowiedz Link Zgłoś
tokida Makabreska... 01.02.06, 13:10 Jakkolwiek to strasznie brzmi dla firm pogrzebowych taki pogrom to prawdziwe żniwa, więc zrobią wszystko, zeby ciał "pozyskać" jak najwięcej. To tym bardziej makabryczne, że z pewnością wiele ciał było tak zmasakrowanych, że musiano je wyciągać po kawałku. Nad wszystkim powinien czuwać jakiś policyjny koroner, który pilnowałby, zeby nie dochodziło do nadużyć. Wygląda na to, że zbyt szybko dopuszczono do zwłok pogrzebowe hieny. Nie mam odrobiny szacunku dla ludzi prowadzących firmy pogrzebowe, choć oczywiste jest, ze ktoś to musi robić. W pamięci mam ciągle aferę "łowców skór" i nawet serial "6 stóp pod ziemią" nie jest w stanie zmienić mojej ogromnej niechęci do środowiska ludzi parających się pogrzebowym interesem. Odpowiedz Link Zgłoś