maruda.r 19.03.08, 13:56 Eee tam. Lech Kaczyński jest świetnym kandydatem, by reprezentować Polskę na festiwalu Eurowizji. Może przyćmić takie gwiazdy, jak Rodolfo Chikilicuatre czy Dustin the Turkey. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norton2 CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 14:00 jestem rozczarowany liczyłem, że społeczenstwo w 85% źle ocenia tego spolegliwego w stosunku do drugiego kaczora.Może dojdziemy do 95%? Te 5% to dla kaczystanu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbujowachata Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta/ 19.03.08, 14:35 Boże czym ja tak zgrzeszyłem że będę zmuszony mieć takiego wielkiego przywódcę jeszcze przez dwa lata, czy na to nie ma żadnej Rady !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 14:41 Rada była (jedna dla ciebie, druga dla brata, trzecia dla kota ... ) ale jarek nie skorzystał. Ponoć kulki, które dostał w liście były za duże do jego malutkiego PiSdolecika :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 To przy Goebellsowskiej propagandzie nie ma 100% ? 19.03.08, 15:39 llawrynowicz napisał: > Rada była (jedna dla ciebie, druga dla brata, trzecia dla kota ... ) ale jarek nie skorzystał. Ponoć kulki, które dostał w liście były za duże do jego malutkiego PiSdolecika :) M: Wybiegly sobie obcinacze palcow i inne mafiozy z paki i do ..internetu. A ja sugeruje, zebyscie nie tracili czasu i zabrali sie do kradzenia bo z tego co wypracowal przez 2 lata PiS moze wam zabraknac lupu. A jesien 2005 moze sie powtorzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: To przy Goebellsowskiej propagandzie nie ma 1 19.03.08, 16:00 można mieć inne zdanie, nawet należy mieć własne zdanie, ale czy od razu trzeba być idiotą? Nie możesz zapanowac nad emocjami? Napij się zimnej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Niesiolowi, Pali-Kotowi i Kutzowi wylaczono zimna 19.03.08, 16:07 ...wode kiks11 napisał: > można mieć inne zdanie, nawet należy mieć własne zdanie, ale czy od razu trzeba być idiotą? Nie możesz zapanowac nad emocjami? Napij się zimnej wody. M: nie martw sie. Wkrotce cenzorzy G.Wna wytna moj watek bo na tym forum wolno tyko wylewac pomyje na Patriotow. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: Niesiolowi, Pali-Kotowi i Kutzowi wylaczono z 19.03.08, 16:18 Patriota to człowiek szanujący współrodaków bez względu na ich rodowód, przekonania i poglądy. Ty reprezentujesz nurt patriotyczny zwany faszyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Cenzorzy z G.Wna wycinaja caly czas. 19.03.08, 16:21 Wkrotce cenzorzy G.Wna wytna moj watek bo na tym > forum wolno tyko wylewac pomyje na Patriotow. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Dwie prace G.Wna: Klamac i wycinac. Brukowiec 19.03.08, 16:23 poszeklu napisał: > Wkrotce cenzorzy G.Wna wytna moj watek bo na tym > > forum wolno tyko wylewac pomyje na Patriotow. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dwie prace G.Wna: Klamac i wycinac. Brukowiec 19.03.08, 16:25 poszeklu napisał: Ale ło co Ci chodzi !!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Dwie prace G.Wna: Klamac i wycinac. Brukowiec 19.03.08, 16:30 tw_wielgus napisał: > poszeklu napisał: > > Ale ło co Ci chodzi !!!!???? Chodzi ło to co bys cytoł bucu, a nie pytoł ło co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dwie prace G.Wna: Klamac i wycinac. Brukowiec 19.03.08, 16:33 poszeklu napisał: > tw_wielgus napisał: > > > poszeklu napisał: > > > > Ale ło co Ci chodzi !!!!???? > > Chodzi ło to co bys cytoł bucu, a nie pytoł ło co chodzi? Cos Ty, czytać brukowiec? , wstydziłbym się... Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Niesiolowi, Pali-Kotowi i Kutzowi wylaczono z 19.03.08, 16:19 mirmat1 napisał: > Wkrotce cenzorzy G.Wna wytna moj watek bo na tym > forum wolno tyko wylewac pomyje na Patriotow. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 14:54 wyjałes mi to spod klawiszy...dokładnie tak sądziłam,że z 90 % polaków widzi swój błąd w głosowaniu...ale mam nadzieję,że nauka nie idzie w las.Będzie lepiej w przyszłych wyborach prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ===ten sondaż to jakiś wałek=== 19.03.08, 15:32 ktos sobie jaja robił odpowiadając na pytania albo Polacy, to bardzo wyrozumiały naród. 30% dla tego ubezwłasnowolnionego "durnia"???????? to z pewnością łże sondaz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: ===ten sondaż to jakiś wałek=== 19.03.08, 16:25 Czego mozesz oczekiwac? Jesli G, Wyborowa cytuje to wiadomo kogo i dalczego. Szkalowac Polakow to pierwsze. kraq napisał: > ktos sobie jaja robił odpowiadając na pytania albo Polacy, > to bardzo wyrozumiały naród. ... to z pewnością łże sondaz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ===ten sondaż to jakiś wałek=== 19.03.08, 16:55 Postaraj się czytać ze zrozumieniem poszeklu, bo wychodzisz na wałka.. poszeklu napisał: > Czego mozesz oczekiwac? Jesli G, Wyborowa cytuje to > wiadomo kogo i dalczego. Szkalowac Polakow to pierwsze. > kraq napisał: > > > ktos sobie jaja robił odpowiadając na pytania albo Polacy, > > to bardzo wyrozumiały naród. ... to z pewnością łże sondaz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zadora22 Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 16:33 Znowu ten sam błąd językowy! "Spolegliwy", to znaczy odpowiedzialny, solidny! Jakiś nieuk użył go w niewłaściwym kontekście w telewizji i już zaczyna królować na forach jako zamiennik "uległego"! Ludzie, tyle tu pięknych słów o patriotyzmie pada, a dbałości o własny język tyle co kot Kaczyńskiego napłakał. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbior-4 Społeczeństwo pokazało prezydentowi... 19.03.08, 14:00 Wała !..to odpowiedż na kłamstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Wała Tuskowi 19.03.08, 15:28 A może wała Tuskowi za kłamstwa i pozorowanie pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wała Tuskowi 19.03.08, 15:57 viornisko napisał: > A może wała Tuskowi za kłamstwa i pozorowanie pracy? Jakie pozorowanie pracy? Pisowski człowieku , spójrz i sam oceń a nie powtarzasz propagandowe bzdury ... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80293,4949423.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Wała Tuskowi 19.03.08, 16:27 tw_wielgus napisał: > Jakie pozorowanie pracy? Kto w tak krotkim czasie potrafilby rozpieprzyc Polske? To ciezka i niewdzieczna praca. Tuske to nasz czlowiek w Warszawie! Odpowiedz Link Zgłoś
asia_25 A może by tak dwa pytania w referendum ? 19.03.08, 14:03 może drugie pytanie powinno dotyczyc odwołania Prezydenta ? zapewniło by to frekfencję zdecydowanie powyżej wymaganych 50% Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 jestem za!drugie pytanie ze znajomości Traktatu 19.03.08, 15:05 tak zeby sie dowiedzieć czy głosujący mają pojęcie co wybierają czy tylko powtarzają za TVN i GW bo dzięki temu poczuli się inteligentni, debilom głosujących nie znając problemu odbierać prawo do głosowania - pasuje? Chyba uczciwie? Ach, zapomniałęm, to nie w waszym stylu zrobić coś uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: jestem za!drugie pytanie ze znajomości Trakta 19.03.08, 15:10 > tak zeby sie dowiedzieć czy głosujący mają pojęcie co wybierają czy > tylko powtarzają za TVN i GW O, już w podejściu do referendum wychodzi faszystowskie traktowanie obywateli. Władza nie ma prawa wiedzieć dlaczego obywatel podejmuje jakiś wybór i dlaczego oddaje jakiś głos. To jego święte prawo. A gwoli ścisłości, takie rozwiazanie wyeliminowałoby głównie przeciwników traktatu, który głos sprzeciwu opierają na rewelacjach proboszczy i ojców duchownych. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: jestem za!drugie pytanie ze znajomości Trakta 19.03.08, 16:00 akodo78 napisał: > tak zeby sie dowiedzieć czy głosujący mają pojęcie co wybierają czy > tylko powtarzają za TVN i GW bo dzięki temu poczuli się > inteligentni, debilom głosujących nie znając problemu odbierać prawo > do głosowania - pasuje? Chyba uczciwie? Ach, zapomniałęm, to nie w > waszym stylu zrobić coś uczciwie. Zatem jak sam widzisz uczciwie będzie odebrać Ci prawo do głosowania. Soreczki.., ale musisz być konsekwentny. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A może by tak dwa pytania w referendum ? 19.03.08, 15:58 asia_25 napisała: > może drugie pytanie powinno dotyczyc odwołania Prezydenta ? > zapewniło by to frekfencję zdecydowanie powyżej wymaganych 50% Zaiste piękna idea. Nie przyzwyczajajmy się jednak do niej, jest zbyt piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadzmercedes Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 14:06 Dana International już było. Dwa razy w tym samym konkursie nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
veruschka2 CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 14:11 ja mysle ze to błąd PiSu. polega on na tym ze PiSowi nie chce sie doceniac przemiany pokoleniowej w polsce i wiążącej sie z nią lekkiej nawet zmiany światopogladowej Polaków. Nie widzą rosnącej relatywnie liczbny mlodych wyborców do ktorych trzeba cos powiedzieć. Nie wszyscy chca zyć konfliktem z niemcami czy slubami gejów. co więcej mysle ze w polsce jest spora grupa ludzi ktora ma światopoglad liberalny i proeuropejski i co wiecej sa to środowiska związane z mediami i opiniotwórcze. młode pololenie widzi niemcy jako swojego przyszłego partnera albo nawet potencjalne miejsce pracy jesli otworza nam granice.. nie maja nic przeciwko wymianie kulturowej, ekonomicznej etc. czy współpracy w zwalczaniu przestępstw. mlodzi ludzie chca sie ze sobą spotykac i poznawać, nie są juz zwaśnieni jak pokolenie dziadków. i sa tez bardziej liberalni swiatopogladowo.. Odpowiedz Link Zgłoś
enki79 Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 14:35 dodałbym do tego, że młodzi Polacy zupełnie nie różnią się od innych młodych Europejczyków. Ta sama muzyka, ten sam styl spędzania czasu, te same zainteresowania... veruszka bardzo fajna analiza. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 14:42 enki79 napisał: > dodałbym do tego, że młodzi Polacy zupełnie nie różnią się od innych > młodych Europejczyków. Ta sama muzyka, ten sam styl spędzania czasu, > te same zainteresowania... ********************************** I zapewne nie interesują się lustracją, układem i podobnymi duperelami. Dla nich to historia tak samo odległa, jak Powstanie Styczniowe. PiS więc stoi na przegranej pozycji, bo nie jest w stanie rozmawiać z młodymi w ich języku. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 14:52 Veruschka2 ciiiiiiicho! Nie dawaj PiSiorom recepty na nowe scenariusze występów prezia :), bo kolejne przemówienie zacznie: Yo folks! Now, it's time to kill'em all, those dirty european motherfuc..s! A wtedy znacznie więcej ludzi go zrozumie na świecie i będzie jeszcze większa poruta jak mamy teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 15:25 e tam, w najlepszym razie bedzie mial akcent z Jackowa, nie zrozumieja :) Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 15:08 ja nie rozumiem,dlaczego boimy sie gejów,czy lesbijek. czy wlazła dołóżka twojego lesbijka czy gej/ O co tak naprawde chodzi. Obłuda> Do twojego łóżka nikt nie zaglada,więc dlaczego Ty i Wy boicie się? Mam już swoje lata i wiem,że nikt heteroseksualnego nie zgwałci,poza ..przestepcami seksualnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 16:03 teraz.k.wy napisała: > ja nie rozumiem,dlaczego boimy sie gejów,czy lesbijek. czy wlazła > dołóżka twojego lesbijka czy gej/ O co tak naprawde chodzi. Obłuda> > Do twojego łóżka nikt nie zaglada,więc dlaczego Ty i Wy boicie się? > Mam już swoje lata i wiem,że nikt heteroseksualnego nie > zgwałci,poza ..przestepcami seksualnymi. Wyczuwam pewnien ton żalu w Twoim poscie... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 56% źle ocenia prace Sejmu 19.03.08, 14:13 Ciekawe o tyle że sejmem trzęsie koalicja do której poparcie niedługo sięgnie 200 % poparcia (jak do Putina). Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: 56% źle ocenia prace Sejmu 19.03.08, 14:29 Tak, tak. Brak Ci argumentów, to piszesz bzdury na miarę mentora Kurskiego. A później się dziwisz, że Cię wycinają. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wy druga brygada niesiola scierwojada-:) 19.03.08, 14:31 Piszcie piszcie -:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Wy druga brygada niesiola scierwojada-:) 19.03.08, 14:36 nawet rymowanie Wam nie wychodzi, tow. Amanasunta Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Wy druga brygada niesiola scierwojada-:) 19.03.08, 16:02 amanasunta napisała: > Piszcie piszcie -:)))))) Powiedz zmywaczu murzyńskich kibli, dlaczego pisowską swołocz popierają tacy jak ty - popychla i pachołki, polaczyny od lat wywożacy fekalia, łupiący azbest i myjący kible za granica? Jakim prawem wtrącacie się szmaciarze do polskich spraw? Wyjechałes łachmyto, zdradziłes Polskę za kilka dolarków to dziób w kibel, który myjesz i won z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wy druga brygada niesiola scierwojada-:) 19.03.08, 16:05 Hi, śliczna Tylko dwa słowa, a ile troski o sprawy państwowe.... A tak poważnie, dlaczego uważasz, że marszałek sejmu żywi się ścierwem.. Moim zdaniem on zdecydowanie się ożywia jak mówi o panach Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: 56% źle ocenia prace Sejmu 19.03.08, 14:33 Bzdury? To przecież nie ja robiłem te badania. Dla mnie jasno z nich wynika, że ani prezydent ani sejm nie jest postrzegany pozytywnie w oczach społeczeństwa, więc zakładanie aureolki jednym i diabelskich różków innym przez życzliwe destrukcji mediów publicznych koszerne tytuły jest głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: 56% źle ocenia prace Sejmu 19.03.08, 14:37 To co piszesz teraz, ani trochę nie wynikało z pierwotnego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: 56% źle ocenia prace Sejmu 19.03.08, 15:17 > Bzdury? To przecież nie ja robiłem te badania. Ale Ty dokonujesz tej interpretacji. Sejm tworzy nie tylko PO z PSL, ale także LiD i PiS. Rząd Tuska ma poparcie w granicach 50%, z rządem identyfikuje się ok. 55% Polaków. W zestawieniu z 59% niechęcią do prezydenta z PiS wychodzi na to, że niską ocenę Sejm zawdzięcza przede wszystkim PiS. Zatem jak najbardziej niezakładanie diabelskich różków PO jest na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 14:14 oczywiście,że żle...widac,że szkodzi urzędowi,który piastuje z woli narodu; ciekawe czy dotrwa do konca swojej kadencji? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright ej, Kaczynski, zebys ty byl lampowy... 19.03.08, 14:26 to bym ci jedna wyjal :) Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Ankieterzy się pomylili 19.03.08, 14:27 Jak patrzę po ludziach z którymi się spotykam, a spotykam się z wieloma i o różnym przekroju i profilu, to na Rudego Kaszubę narzeka właśnie 60%. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Ankieterzy się pomylili 19.03.08, 14:33 Wychodzi na to, że masz bardzo zawężoną grupę respondentów. Czyli Twoje badanie jest po prostu niereprezentantywne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
enki79 Re: Ankieterzy się pomylili 19.03.08, 14:40 ciekawe, bo ja jak rozmawiam, to na kaczora nikt nie głosował, natomiast dosłownie każdy jest nim załamany. Ale to pewnie moja wina, bo pracuję w firmie międzynarodowej (czyli wiadomo jestem na usługach obcego), mieszkam w mieście Łodzi (czyli czerwona hołota miejska), korzystam z internetu (zboczeniec, alkoholik), pracuję z ludźmi o wyższym wykształceniu (wykształciuchy). Czyli jest to klasyczna zmanipulowana przez media i Tuska grupa społeczna. najbardziej obiektywną, inteligentną grupą są mieszkańcy wsi po 60tce z wykształceniem podstawowym. Normalnie sól i motor napędowy zmian naszego kraju! do jakiego absurdu my doszliśmy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Ankieterzy się pomylili 19.03.08, 14:44 Ten absurd jest wyłącznie wynikiem niezażywania przez Jarosława, przepisanych mu przez psychiatrę leków. Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 14:27 Niewdzięcznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 16:09 xsawer napisał: > Niewdzięcznicy. Łże społeczeństwo, bure suki, dziady spieprzone... Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Jedziesz Leszek, jedziesz! 19.03.08, 14:27 Jedziesz Leszek, jedziesz! Wprost do śmietnika, trzymając w zębach wędzidło padre Rydzyka, a od tyłu będąc popychany małymi, tłustymi rączkami braciszka. I ty liczysz na reelekcję? Złożyłbyś urząd i byłby święty spokój. I dla ciebie i Polski byłoby lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: źle ocenia prezydenta 19.03.08, 14:31 maruda.r napisał: > > Eee tam. Lech Kaczyński jest świetnym kandydatem, by reprezentować Polskę na > festiwalu Eurowizji. lepiej zamknąć w wieży palacowej, zeby juz wstydu zagranicą nie przynosił Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Prezydent Kaczyński pacynkiem w rękach brata 19.03.08, 14:35 Brat boi się Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: Kaczyński to najgorszy prezydent w historii P 19.03.08, 14:46 1 miejsce execvo z Gomułką :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Taaak a Jaruzelski? 19.03.08, 16:10 notabene odznaczony przez prezydenta Kaczyńskiego, wiec może masz rację....;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 14:44 hm, zazkakujące dane jak się na czyta g.pl to się wydaje że 95% a nie 59% :) Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 14:49 loppe napisał: > > hm, zazkakujące dane > > jak się na czyta g.pl to się wydaje że 95% a nie 59% :) umiesz czytać po hebrajsku ? Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 14:53 Jak to mówią "znaj wroga swego" :P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 16:11 loppe napisał: > > hm, zazkakujące dane > > jak się na czyta g.pl to się wydaje że 95% a nie 59% :) Może Ci się monitor obrócił? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan21 Nie znam nikogo, kto o Kaczyńskich pozytywne miał 19.03.08, 14:56 by zdanie. Dwóch kurdupli zakompleksionych dorwało się do władzy. Jeden już poszedł w odstawkę, miesza jednak poprzez zdominowanego brata bliźniaka. Rozrabianiem przy ratyfikacji traktatu strzelili sobie gola do własnej bramki, a raczej w łeb. W ten sposób przyśpieszyli agonię PiSu i własny koniec. Krzyż na drogę kartofle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: Nie znam nikogo, kto o Kaczyńskich pozytywne 19.03.08, 15:31 Dlatgo nikogo nie znasz bo siedzisz na tym foum dniami i nocami, trudno o poznanie innych pogladow... Zakompleksiony mysle, ze jest obecny premier i dobrze o tym wiesz, ze pod jego aparycja i jako taka powierzchownoscia kryje sie zakompleksiony chlopczyk w krotkich spodenkach. Tusk jest słaby,ale dobry bo ulegly wobec ukladu partyjnego, zdecydowanie lepszym liderem bylby Komorowski... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: pisiaty prezio jest lekko obciachowy... 19.03.08, 16:20 lekko...- komplemenciarz z waszeci. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Pracujecie na taki wynik usilnie... 19.03.08, 15:14 od dnia wyborów.Przedstawiacie uczciwego Polaka i patriotę, jako kuriozum.Patriotyzm w waszych ocenach ,to nacjonalizm i cudaczne poczucie tożsamości.Preferujecie ostracyzm,kosmopolityzm,cwaniactwo i pogardę dla religii.Najgorsze cechy plebsu,żydostwa i życiowych ślizgaczy,uczyniliście katechizmem dla mas.Wy! media!, w rękach starszych braci,jesteście wrogiem polskości.Zioniecie internacjonalistyczną nienawiścią do przedstawiciela starej polskiej arystokracji.Nienawiść i jad to cechy prostaków i nowobogackich.To wasze cechy!.Was krytykujących Prezydenta i popierających wasz nowy polityczny ład.Oczyma wyobraźni widzicie na Wysokim Urzędzie Tuska.A to dopiero mały i nikczemny człowieczek,taki jak wy!... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Pracujecie na taki wynik usilnie... 19.03.08, 15:23 juz nawet nie pytam, co brales, mocne musi byc. ale odpowiedz chociaz, kogo masz na mysli piszac o "starej polskiej arystokracji", bo przeciez nie Lecha Rajmundowicza??? Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Pracujecie na taki wynik usilnie... 19.03.08, 15:23 Dzięki dużej części arystokracji mieliśmy pańszczyznę, Rzeczpospolitą szlachecką, a następnie rozbiory. W '39 arystokracja pierwsza spierniczyła z kraju. W latach komunizmu arystokracja bogaciła się (relatywnie, bo to oczywiście nie był poziom sprzed wojny) dalej na prywatnych interesach robionych z czerwonymi baronami. A zwykli ludzie ciągle przez te lata byli w d... bici. I jak przyszło co do czego, to oni szli w pierwszym szeregu jako mięso armatnie. Więc, nie wciskaj takich pierdół, bo się ośmieszasz, ARYSTOKRATO! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor to prezio nienawidzi myślących inaczej niż on... 19.03.08, 15:23 ...przejrzyj się w lustrze kmiotku... Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re:jak ty to robisz 19.03.08, 15:37 ja zawsze próbuję tak sarkastycznie ośmieszyć Kaczyńskich, ale mi zazwyczaj nie wychodzi. myślałem ze sarkazm w sieci jest ciężki do zauważenia, ale ty jesteś mistrzem. ubawiłem się setnie. po prostu trzeba ostro pojechać, ja zawszę się powstrzymuję... no nie mniej winszuję. Odpowiedz Link Zgłoś
majkelman Re: Pracujecie na taki wynik usilnie... 19.03.08, 15:41 wlodeusz... spier...aj na onet! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 15:21 przepraszam, jak mozna oceniac DZIALALNOSC tow.(p)rezydenta? a co on konkretnie robi? do wczoraj bylo mi goscia zal. mysle sobie, nieszczesliwy facet, brat go wypchnal do tej polityki, a on sie zle czuje na zebraniach, nie lubi wystepowac publicznie, ogolnie woli siedziec w domu i dumac o zbawieniu ojczyzny i wiary rzymskiej (cokolwiek to jest), zamiast prezydentowac narodowi. ale kiedy wczoraj palnal, ze polozy na biurko i nie bedzie podpisywal, to zrozumialem, ze normalnie sobie koles bimba z narodu. to bumelanctwo! albo wte, albo wewte, ale decyzja ma byc, i to migiem. pracodawca, czyli podatnik i wyborca powinien miec mozliwosc odwolania takiego przedstawiciela, ktoremu nie chce sie wykonywac zadanhych obowiazkow, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 15:26 Wg prezia wiara rzymska = Przeinterpretowana Ewangelia + Mein Kampf + Dzieła Zebrane tow. Lenina + Papierz Rydzyk sp. z o.o. z siedzibą w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 15:29 a nie moze sie zajac na powaznie tym krzewieniem wiary rzymskiej i ustapic z urzedu? rydz bedzie syty i kaczka cala :) bedzie dawal spektakle po kruchtach, jak tow. profesor Nowak. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 16:03 Nie może, bo braciszek jakiś czas temu podpisał cyrograf z Belzebubem z Torunia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pokon CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 15:50 Negatywnie tylko 59 %??!!! - nie wierzę...Badania pewnie przeprowadzone były na członkach PiS-u i wśród słuchaczy radyjka z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 15:52 Dlaczego od razu Eurowizja, może przedtem należy sprawdzić jak sobie radzi na imprezach lokalnych np.: Międzynarodowe Targi "Ferma świń i Drobiu" oraz Salon Weterynaryjny - Poznań maruda.r napisał: > > Eee tam. Lech Kaczyński jest świetnym kandydatem, by reprezentować Polskę na > festiwalu Eurowizji. Może przyćmić takie gwiazdy, jak Rodolfo Chikilicuatre > czy Dustin the Turkey. > Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Za niedlugo dojdzie do ZERA..... 19.03.08, 16:20 i bedzie byly minister ZERO i byly preziomatolek ZERO....Niezla kombinacja post PISuarowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
czosnkowiec Skąd wy parchy macie taklie dane? 19.03.08, 16:24 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta? Napiszcie kmioty że 99%. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Skąd wy parchy macie taklie dane? 19.03.08, 16:30 czosnkowiec napisał: > 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta? Napiszcie kmioty że 99%. właśnie to zrobiłeś kmiocie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kat.2 CBOS: 59 proc. badanych źle ocenia prezydenta 19.03.08, 16:26 jesteście jacyś chorzy!Obrażajcie dalej a Prezio się pogniewa i zmieni piaskownicę albo gdzieś wyjedzie. Chyba się zagalopowałem- tyle szczęścia to tylko w erze! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma a ja Wam mówię: jakie społeczeństwo taka i jego 19.03.08, 16:32 reprezentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: a ja Wam mówię: jakie społeczeństwo taka i je 19.03.08, 16:44 tetradrachma napisał: > reprezentacja. Coś w tym zapewne jest. Spójrzymy na Amerykanów, wybrali sobie durnia na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś