29.03.08, 10:14
Tak naprawdę nie ma problemu 'Kiepskich', bo jest to surowa satyra
napowszechne dość, codzienne funkcjonowanie wielu polskich rodzin.
Dodatkowego smaczku nadaje serialowi fakt, iż robi go od lat Tadżyk, Okił
Khamidow.
Może z boku jednak lepiej widać?
Obserwuj wątek
    • onsen E-misja 30.03.08, 11:29
      Cytat z artykulu:

"Tym czymś jest kreowanie wzorców estetycznych, rzecz kluczowa w kraju, w którym i architektura, i polityka, i wreszcie niemal całe życie publiczne są prowokacją rzuconą estetyce i zamachem na estetyczne standardy."

Zmierzil mnie ten cytat, wlasnie dlatego, ze Pan o tym pisze. Wiem, wiem, jest Pan sprawnym dziennikarzem, tzw. osoboscia telewizyjna.

Tylko ze ja pamietam onomatopeiczne parafrazowanie Lichockiej w TOK FM. Pamietam takze, ze do jednego z pierwszych programow TVP zaprosil Pan Kurskiego-osobe, niemal wykleta moralnie przez was w tym samym Tok-u. ("ciemny lud to kupi", czy jakos tak). A przeciez jaka musiala byc frajda, gdy Kurski naprzal sie z kims ze strony przeciwnej. Slupki rteci rejestrujace ogladalnosc, mniemam, szybowaly pod niebiosa.

Wiec powtorze, niech Pan robi te programy, sam casem obejrze, tylko nie wciskaj mi czlowieku kitu o estetyce i moralnosci. Lagowski i Legutko wystarcza mi w zupelnosci.

• rizan37 E-misja 31.03.08, 11:16
      Jak słyszę piękne słowa i prawdziwą troskę o dobra duchowe misyjnej tvp od
      człowieka, który dla kasy przeprosił się z tvp, której właścicieli (dotychczas
      nimi są)i zarządców tak zażarcie krytykował i wyśmiewał to ..... No cóż w moim
      środowisku są ludzie salonów i ludzie przedpokoju, których się nigdy dalej nie
      wpuszcza, panie Lis. Ale za taką kasę - tyle że jak widzę Pana na ekranie to
      widzę te ponad 400 000 abonamentów, które wypłaci Panu prezes Urbański. Cała
      reszta to.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka