antyprawak 06.12.08, 15:37 Zupełnie jak wiec na cześć Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pskrzyn Święto moherowych beretów 06.12.08, 15:38 wyborczej gratulujemy zaparcia w gnebieniu Rydzyka. czyzby brakowalo wam tematow? Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Święto moherowych beretów 06.12.08, 16:02 Wyborcza gnębi Rydzyka? Ojej, ale mi żal biednego robaczka. Ciekawe, jak sobie bidulek z tym radzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re: Święto moherowych beretów 06.12.08, 16:07 Moherowe berety świętują w Toruniu, kombinatorzy i oszuści w Gdańsku. Wspaniały kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak A twoja matka przy przelotowce zapewne. 06.12.08, 17:37 Jak czytam takie teksty wszawych bucow jak ty, od razu wizualizuje sobie wasze dziecinstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Moherowe berety wygraja nastepne wybory 08.12.08, 20:00 Tusek i jego kreciarze lodow maja zalatwione. A Platforma juz sama tonie. Brawo Palikot, Nieiolow, Komorow, Strychnina, Tusek. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Święto moherowych beretów 07.12.08, 02:34 ak102 napisał: > Moherowe berety świętują w Toruniu, kombinatorzy i oszuści w Gdańsku. Dalaj Lama? Pogięło ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
pskrzyn Re: Święto moherowych beretów 06.12.08, 18:57 owszem gnebi. chocby ten caly hymn ... po co oni to robia? dla dobra ludzi wierzacych? chca ochronic Swiety Kosciol przed oszolomami pokroju Rydzika? nie sadze. mysle, ze jest to dobra okazja zeby dokopac katolom. a co ... jezeli chodzi o robaczka, ... to nie jest z niego taki robaczek. demagog, populista, narodowy socjalista. tu bym sie zgodzil. a wyborcza takimi wrogimi dzialaniami przyciaga do niego najbardziej radykalnych typu Nowak. po co to robi? zeby miec z kim walczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Święto moherowych beretów 07.12.08, 00:14 Yepper. You're right and suck my dick!!! Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: czarne moherowe berety dla konkurencji 07.12.08, 09:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=752&w=88180945&a=88181051 Wam wpuszczę bo chyba tylko jaq mogę i tu swoje bloki POstawić. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Re: Święto moherowych beretów 07.12.08, 09:57 wujekzielarz napisał: > Wyborcza gnębi Rydzyka? Ojej, ale mi żal biednego robaczka. Ciekawe, > jak sobie bidulek z tym radzi? > na czele sekty badaczy Radia Maryja stoi niejaki Holub straszna gęba niepolska . Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Re: Święto moherowych beretów 07.12.08, 10:01 wujekzielarz napisał: > Wyborcza gnębi Rydzyka? > re ---na czele sekty badaczy Radia Maryja stoi niejaki Holub straszna gęba niepolska . Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Święto moherowych beretów 06.12.08, 16:03 Spokojnie. To tylko reakcja na nieustanne gnębienie mediów przez RM. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz550 Re: Święto moherowych beretów 07.12.08, 09:35 To ty masz zaparcie ale innego rodzaju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Radio Maryja na recepte ! 06.12.08, 15:39 Fotograf "Gazety Wyborczej" został nazwany m.in. "Żydem", "sprzedawczykiem" i "śmieciem". ---------------------------- Jak to swojsko brzmi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pskrzyn Re: Radio Maryja na recepte ! 06.12.08, 15:44 wydaje sie ze najbardziej z tego faktu byli zadowoleni ludzie od koszernej prezentujacej jedyna sluszna linie polityczna. troche pokory panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Radio Maryja na recepte ! 06.12.08, 16:06 W czym ma się ta pokora objawiać? W znoszeniu nazywania gazety koszerną? W wysłuchiwaniu ekspertów Radia Maryja na temat spisku wymierzonego w Polaków? W przyjmowaniu do wiadomości, że prawdziwy Plak to tylko katolik,w dodatku słuchający Radia Maryja? W cichym pogodzeniu się z faktem, że wszystkiemu są winni Żydzi? Proszę, odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re: Radio Maryja na recepte ! 06.12.08, 18:05 najsmieszniejsze jest to, ze rzekoma patronka radia maRYJA byla zydowka, podobnie jak jej syn i jego uczniowe... Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Maryja była Żydówką 06.12.08, 18:39 Tylko nie wiemy co na to Ojciec Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Moja żona jest Żydowką 06.12.08, 18:45 Ma przepiękne semickie oczy. Nie jeden głupek by mi ją podkradł, ale mu nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_ichnick Re: Twoje dzieci będą Żydami. Ciesz się. 07.12.08, 00:51 niby z czego ma się cieszyć. podła rasa, zakała ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Twoja zona podobna do "bufetowej" 08.12.08, 20:04 Lalda moment pojdzie w ministry. Odpowiedz Link Zgłoś
cep_0 Re: Moja żona jest Żydowką 06.12.08, 19:53 To jej pilnuj. Twoje dzieci i tak żydami są, bo z matki żydówki, a więc nie polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re: Moja żona jest Żydowką 06.12.08, 20:09 tak tak. zbadaj tez swoja rodzine do 10tego pokolenia wstecz, czy czasem jakis zyd, albo chociaz mason, albo larwa ateisty nie domieszala swojego nasienia do rodu, bo ci papa inkasent dowodu osobistego nie wyda, o honorowym poswiadczeniu prawdziewej polskosci nie wspominajac... Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Moja żona jest Żydowką-do cepa_0 06.12.08, 20:41 cep_0 napisał: > To jej pilnuj. Twoje dzieci i tak żydami są, bo z matki żydówki, a więc nie polacy. .................................................................... Ty naprawdę jesteś cep. A słyszałeś o Polakach pochodzenia żydowskiego,lub o Żydach polskich.Z twojego postu wynika że wszyscy katolicy są Watykńczykami a nie Polakami.Masz jakoś dziwnie zawężony tok rozumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Moja żona jest Żydowką-do cepa_0 06.12.08, 22:20 Skąd w tylu Polakach to upodobanie do tworzenia mitycznej "rasy Polaków"? Używajcie może okreslenia "słowianin" albo "czysty rasowo Polak" (tylko słowiańska krew), nie wstydźcie się swojego rasismu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: są Żydówki do cepa, ale są i Żydówki do łóżka. 07.12.08, 10:15 Tych drugich jest znacznie mniej, ze względu na mocno uszczerbioną urodę tysiącleciami degeneracji. > "rasa Polaków" - to chyba chodzi o cechy ukształtowane przez stulecia wspólnym losem Polski i Polaków. Mógłbym przytaczać mnóstwo nazwisk spolonizowanych Niemców, Tatarów, Czechów, Ormian, Rosjan, Ukraińców, a nawet Żydów. Musiało być coś wartościowego i atrakcyjnego w tych cechach. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: są Żydówki do cepa, ale są i Żydówki do łóżka 07.12.08, 10:27 > "rasa Polaków" - to chyba chodzi o cechy ukształtowane przez > stulecia wspólnym losem Polski i Polaków. i to jest oczywiście przekazywane w kodzie genetycznym, kretynie ? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: są Żydówki do cepa, ale są i Żydówki do łóżka 07.12.08, 11:25 Tego nie napisałem. To twoje insynuacje, kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Re: Moja żona jest Żydowką 07.12.08, 10:17 tenare napisał: > Ma przepiękne semickie oczy. Nie jeden głupek by mi ją podkradł, ale mu nie dam > . to ty jesteś glupek tak z tego wynka Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio-szpikulec Re: Radio Maryja na recepte ! 06.12.08, 21:58 Nigdy nie zapomne powiedzenia ks.prof. Pasierba. Bylo to dawno, ale bylo. Otoz przepelniona swoja niezwykla religijnoscia tzw. dzialaczka katolicka powiedziala ks.profesorowi z pelnym oburzeniem, ze - w tym KOR, to sami Zydzi!!! Na to ks.prof.Pasierb odrzekl ze spokojem - nie prosze Pani, Chrystus i jego apostolowie, to byli sami Zydzi, natomiast w KOR jest troche Polakow! Wylismy ze smiechu, a Pani zrobila sie wrecz fioletowa... Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Re: Radio Maryja na recepte ! 06.12.08, 18:39 wujekzielarz napisał: > W czym ma się ta pokora objawiać? W znoszeniu nazywania gazety > koszerną? W wysłuchiwaniu ekspertów Radia Maryja na temat spisku > wymierzonego w Polaków? W przyjmowaniu do wiadomości, że prawdziwy > Plak to tylko katolik,w dodatku słuchający Radia Maryja? W cichym > pogodzeniu się z faktem, że wszystkiemu są winni Żydzi? Proszę, > odpowiedz... RE ZOBACZ zydokracja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pskrzyn Re: Radio Maryja na recepte ! 06.12.08, 19:05 w czym ma sie objawiac pokora? jezeli chodzi o nazywanie wyborczej koszerna, to nie ma w tym nic zlego. ja przynajmniej w korzeniach Zydowskich nie widze nic zlego per se. uwazasz inaczej? Czemu? jezeli chodzi o ekspertow Radia Maryja to ... uwazam ich za szkodnikow. nie zmienia to faktu ze wybocza robiac im reklame jest jeszcze bardziej szkodliwa od nich samych - w istocie bardzo ograniczonych w formie i tresci przekazu. Jezeli chodzi o zwiazanie Polakow z wiara w Chrystusa warto zauwazyc, ze przez wieki byla tym co pomagalo ta Polskosc zachowac. No ale to inny temat. Jezeli chodzi o to czy Zydzi sa wszystkiemu winni? Nie wiem czemu sa winni. Ty mi powiedz ... ja o ich winie nic nie wspominalem. wymagaj od siebie troche wiecej niz tylko slepe obrzucanie innych inwektywami. mozesz byc antyklerykalem ale nie badz glupcem. prosze ... Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Re: Radio Maryja na recepte ! 06.12.08, 21:21 wujekzielarz napisał: > W czym ma się ta pokora objawiać? W znoszeniu nazywania gazety > koszerną? W wysłuchiwaniu ekspertów Radia Maryja na temat spisku > wymierzonego w Polaków? W przyjmowaniu do wiadomości, że prawdziwy > Plak to tylko katolik,w dodatku słuchający Radia Maryja? W cichym > pogodzeniu się z faktem, że wszystkiemu są winni Żydzi? Proszę, > odpowiedz... zobacz zydokracja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Re: Radio Maryja na recepte ! 07.12.08, 10:03 wujekzielarz napisał: > W czym ma się ta pokora objawiać? W znoszeniu nazywania gazety > koszerną? W wysłuchiwaniu ekspertów Radia Maryja na temat spisku > wymierzonego w Polaków? W przyjmowaniu do wiadomości, że prawdziwy > Plak to tylko katolik,w dodatku słuchający Radia Maryja? W cichym > pogodzeniu się z faktem, że wszystkiemu są winni Żydzi? Proszę, > odpowiedz... re ;zobacz zydokracja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hahak Ludzi nie oszukasz...oni dobrze wiedza 06.12.08, 16:02 ...po co ten fotograf i przez kogo naslany. :-))) Masz watpliwosci? Nie badz naiwny! Odpowiedz Link Zgłoś
hahak Skladam gratulacje i wysylam nastepny 06.12.08, 16:10 ...czek na konto Radia Maryja. Dziekuje Wam i nie dajcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Wysylaj, wysylaj 06.12.08, 16:20 dla Rydzyka tyle jestes wart ile mozesz mu wplacic na konto. No ewentualnie przed wyborami, aby oddac glos na jego przydupasow. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Dadza sie jak sbek rydzyk 06.12.08, 17:38 pojdzie siedziec. Oj dadza sie rektanie we znaki pokurczowi jednemu. Odpowiedz Link Zgłoś
g_m11 Re: Skladam gratulacje i wysylam nastepny 06.12.08, 20:24 Trzeba sie śpieszyć z budowa imperium zanim wymrą ostatni słuchacze skłonni oddać dla Radia ostatni grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: Skladam gratulacje i wysylam nastepny 06.12.08, 20:26 Niewątpliwie ostatnie posunięcia rydzyka mają związek z poszukiwaniem alternatywnych źródeł dochodu na wypadek gdyby mohery wypłowiały. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz PiS nawet na trzezwo jest pijany 06.12.08, 21:53 posraldescu napisała: > Niewątpliwie ostatnie posunięcia rydzyka mają związek z > poszukiwaniem alternatywnych źródeł dochodu na wypadek gdyby mohery > wypłowiały. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Ludzi nie oszukasz...oni dobrze wiedza 06.12.08, 16:44 hahak napisał: " ...po co ten fotograf i przez kogo naslany. :-))) Masz watpliwosci? Nie badz naiwny!" Odpowiedź może być tylko jedna - fotograf został "nasłany" przez międzynarodowe grupy nacisku, złożone z eks-lóż masońskich, klubu Bildenberg, Rządu Światowego, Afrykańskiego Koła Filatelistów, kosmitów z ciemnej strony księżyca, reprezentowanych w Polsce przez Gazetę Wyborczą. Nie jestem naiwny i nie mam watpliwości, że jedynym celem jego wizyty w Toruniu było zarejestrowanie za pomocą cyfrowego aparatu wszystkich uczestników uroczystości ku czci Świątobliwego Ojca Kierownika, który na przekór wszystkiemu broni prawdziwych Polaków przed atakami żydowskimi, niech go Pan Jezus błogosławi, a Matka Boska broni od wszystkiego złego. Zarejstrowany materiał z pewnością miał być wykorzystany przez liberalno-lewackie bojówki do przeprowadzenia zmasowanej akcji pod kryptonimem "wszczep moherowi mikro-czipa". Dzięki rewolucyjnej czujności Najprawdziwszych Polaków, wręcz Dwustuprocentowych Polaków, szatański ów plan został udaremniony. Alleluja i do przodu! (Prosto do piekła) Odpowiedz Link Zgłoś
leser.1 Re: Ludzi nie oszukasz...oni dobrze wiedza 06.12.08, 17:57 ...kosmitów z ciemnej strony księżyca ... No co Ty?!!! Już w 1974r. chłopaki z Pink Floyd wiedzieli, że NIC tam nie ma !!!! Dark side of The Moon. Odpowiedz Link Zgłoś
pskrzyn Re: Ludzi nie oszukasz...oni dobrze wiedza 06.12.08, 19:17 ale jestescie zabawni ... banda dzieciakow. Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Re: Ludzi nie oszukasz...oni dobrze wiedza 07.12.08, 10:11 jedynym > celem jego wizyty w Toruniu było zarejestrowanie re;;ja do swojego domu zapraszam przyjaciół a wrogą daję kopa w 4litery . ten fotograf był w celu nie służenia ludziom rzetelną fotografią tylko w celu sprowokowania . mieli takie założenia w GW zeby pokazac antysemityzm .kiedys na Jasnej Górze przechwycono rozmowy rezysera transmisi który mówil do redaktorów mniej więcej tak ;;;;- znajdz mi owieczke która bedzie pluła na ojca dyrektora bo musimy coś mieć .sprowokuj też zeby ci wyzywali od żydów itd . Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Radio Maryja na recepte ! 06.12.08, 16:49 I jak ciepło, przyjaźnie, moherowo... Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna czemu nie ma tytyłu marksiści śwętują w Gdańsku? 06.12.08, 15:40 ? skoro jest ten z moherem, to wypadałoby dać podobny z okazji spędu lewaków i marksistów w Gdańsku nie dalej niż wczoraj jeden z gości Wałesy zachwalał tam idee marksizmu Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: czemu nie ma tytyłu marksiści śwętują w Gdań 06.12.08, 16:36 Typowe, jeżeli ktoś nie jest konserwatystą, to z pewnościa musi być lewakiem i marksistą. A w zasadzie to każdy, kto nie myśli tak jak ty, na pewno jest lewakiem, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: czemu nie ma tytyłu marksiści śwętują w Gdań 06.12.08, 20:55 wujekzielarz napisał: > Typowe, jeżeli ktoś nie jest konserwatystą, to z pewnościa musi być > lewakiem i marksistą. A w zasadzie to każdy, kto nie myśli tak jak > ty, na pewno jest lewakiem, co nie? chłopie - ja sobie tego nie wymysliłem Czcigodny Dalajlama uważa się za marksistę :O Odpowiedz Link Zgłoś
asia_25 "Heil Rydzyk" !! 06.12.08, 15:42 już jeden taki był... "władca dusz"... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: "Heil Tusk" !! 06.12.08, 15:45 asia_25 napisała: > już jeden taki był... "władca dusz"... ;> ten nowy nazywa się Donald Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Ripsota godna kmiota bezzebnego 06.12.08, 17:40 z mojej wsi. Nawet nie ma z kim tu powymieniac zlosliwosci, bandy przyglupow, ktorzy nawet zdania zlozonego nie sa w stanie zlozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Ripsota godna kmiota bezzebnego 06.12.08, 20:57 wiedmak napisał: > z mojej wsi. Nawet nie ma z kim tu powymieniac zlosliwosci, bandy przyglupow, > ktorzy nawet zdania zlozonego nie sa w stanie zlozyc. może rzeczywiście jestem przygłupem, który nie jest w stanie "złożyć zdania złożonego" (posługuję się tu terminem Twego czcigodnego autorstwa), ale w takim razie co zrobić z tymi, którzy nie są w stanie "złożyć" krótkiego wyrazu, jakim jest np. "riposta" :) Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Ripsota godna kmiota bezzebnego 06.12.08, 20:58 wiedmak napisał: > z mojej wsi. Nawet nie ma z kim tu powymieniac zlosliwosci, bandy przyglupow, > ktorzy nawet zdania zlozonego nie sa w stanie zlozyc. PS a że ze wsi , to widać ale to już tak zupełnie bajdełej :cmok: Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Rydzyk to fanatyczna odpowiedz na fanatyzm 06.12.08, 20:52 i oblude Michnika i jego srodowiska.Proba wmawiania Polakom, ze mordercay z SB to ludzie honoru, a byle KC-yki to dobrzy Prezydenci i Premierzy tak sie wlasnie skonczyla.Powstal rownie fanatyczny blok po prawej stronie.Michnik nie potrafi nawet na pogrzebie oderwac sie od atakow politycznych i swojej nienawisci.Jest tak samo nawiedzony jak Rydzyk.Panowie moga sobie podac raczki i umowic sie na chlanie wody-dobrze do siebie pasuja. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Rydzyk to fanatyczna odpowiedz na fanatyzm 06.12.08, 20:59 magnusg napisał: > i oblude Michnika i jego srodowiska.Proba wmawiania Polakom, ze > mordercay z SB to ludzie honoru, a byle KC-yki to dobrzy Prezydenci > i Premierzy tak sie wlasnie skonczyla.Powstal rownie fanatyczny blok > po prawej stronie.Michnik nie potrafi nawet na pogrzebie oderwac sie > od atakow politycznych i swojej nienawisci.Jest tak samo nawiedzony > jak Rydzyk.Panowie moga sobie podac raczki i umowic sie na chlanie > wody-dobrze do siebie pasuja. o to to ! Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Święto moherowych beretów 06.12.08, 15:45 Pamietajcie o hymnie: "Moherowy beret ma serce aniola". Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Mimo tylu moznych przeciwnikow, 06.12.08, 15:53 Radio Maryja swietuje 17 urodziny.Ilu w tym czasie odeszlo ze sceny politycznej Polski,jedni jako alkoholicy inni jako TW,a ojciec Rydzyk trwa,razem z RM i telewizja TRWAM.Swietna nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kodem_pl Tutaj calosc hymnu 06.12.08, 18:36 Kapela znad Baryczy Ref. A my kochamy MOHEROWE BERETY Te nasze mamy w nich pięknie wyglądają, To dumne damy i mądre kobiety, Co swą rodzinę i swój polski dom kochają! My uwielbiamy BERETY MOHEROWE Za ich odwagę i życie dla Kościoła, I całujemy z szacunkiem siwą głowę, Bo MOHEROWY BERET serce ma ANIOŁA! Nie mogą patrzeć na Was pewne środowiska, I coś ich gryzie i szamocą się jak w matni, Drwiące uśmiechy i ta złość aż w oczach błyska, lecz ten się śmieje, kto śmieje się ostatni! Oni nie wiedzą, kim była moja matka, I ile dzieci w swym życiu wychowała, Dla nich Ojczyzna to jest "tania jatka", A główka z mózgiem pod BERET jest za mała! Nie ma szacunku dziś dla siwej głowy, Można ją opluć przy byle okazji, Bo człowiek ma być młody, piękny, zdrowy, A starszą generację poddać eutanazji! Lecz ja na szczęście inaczej trochę myślę, Żyję dla Boga, dla ludzi bez defektu, A tych "życzliwych" to w takie miejsce wyślę, Gdzie z głowy wyparuje nadmiar intelektu! Ja dziś dziękuję moja Mamo Ci za wszystko, Za Twoje serce, za Twą miłość, Twoją WIARĘ, Bo Twoje serce biło dla mnie zawsze blisko, Całuję ręce Twoje mocno spracowane. Ty do Maryi się modliłaś najgoręcej, Mówiłaś BÓG jest najważniejszy na tym świecie, Dziś Mamo kocham Ciebie jeszcze więcej, Za to, że chodzisz w MOHEROWYM BERECIE! Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Święto moherowych beretów 06.12.08, 15:54 Polacy mają swoich bohaterów a Rydzykowcy swoich. Rydzyk, Nowak... Doborowe towarzystwo! Odpowiedz Link Zgłoś
hinaki Święto moherowych beretów 06.12.08, 15:55 Ale "podnieta" dla fanatycznych wyznawców TVN i GW. Czym się różnią jedni od drugich - niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: Święto moherowych beretów 06.12.08, 16:10 hehe... co racja to racja. Ci nienawidzą i tamci nienawidzą. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Święto moherowych beretów 06.12.08, 16:33 Czym się różni fanatyczny wyznawca TVN-u od fanatycznego wyznawcy Polsatu? Czyżby decydował tu stosunek do serialów "Na Wspólnej" i "Samo Życie"? A może do "Tańca z Gwiazdami" i "Jak oni śpiewają"? Kto to właściwie jest fanatyczny wyznawca TVN? I ostatnie pytanie: czy każdy, kto ośmieli się skrytykować ojca Tadka i jego stadko od razu jest wyznawcą GW i TVN? Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Wypraszam sobie. Roznie sie od polskojezycznych 06.12.08, 17:35 kmiotkow chocby wyksztalceniem. Dodatkowo, moje zyczenie smierci dla tych dzieci szmolcownikow spelnia mi sie calkiem czesto (ze wzledu na ich wiek zapewne:), podczas gdy Bozia tej tluszczy jakos mnie nie karze za moj humanitaryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Gdyby nie bylo Radia Maryja, 06.12.08, 15:55 to Gazeta Wyborcza musialaby je stworzyc, bo tak wiele osob literalnie zyje z istnienia i mozliwosci krytykowania tej rozglosni. A na rece Pana Redaktora serdeczne wyrazy wspolczucia dla Gazety Wyborczej z powodu smierci nieodzalowanej Haliny Wolinskiej-Brus. Odpowiedz Link Zgłoś
awinia Najzwyklejsza Polityczna Sekta 06.12.08, 15:57 Nawet chwyty identyczne z resztą sekt na świecie. Biedni zagubieni ludzie, starzy, samotni itd. Koszmar !!! Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Skąd u Was tyle nienawiści?Urban dobry Rydzyk zły? 06.12.08, 15:59 KOCHAJ BLIŹNIEGO swego jak siebie samego Miłujmy nieprzyjaciół swoich... Odpowiedz Link Zgłoś
hahak co ty wiesz dzieciuchu o Stalinie?... 06.12.08, 15:59 ...napisac aby tylko zaistniec.lepiej milczec niz bzdurzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Rydzyk, jarmarczny oszust, wespół z Kaczyńskimi 06.12.08, 16:01 chcą trzymać, w swych chciwych łapach, rzesze zagubionych, najczęściej biednych ludzi. Ci cwaniacy wiedzą, że tylko "ciemny lud" jest dla nich mierzwą, która użyźnia glebę ich cynizmu i kłamstwa. Tym niemniej ani rząd, ani polskie "elity" nie robią nic aby tych nieszczęsnych biedaków, z tych łap, wyrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Komunisci nie moga pogodzic sie ze leza 06.12.08, 16:03 na smietniku historii,Michnik tez. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Rydzyk, jarmarczny oszust, wespół z Kaczyński 06.12.08, 16:52 Ale ci biedni ludzie wydją się odzyskiwać młodzieńcze siły na tych zlotach, więc może niech sobie pokrzyczą, powywyjają hołubce, kupią wyśniody dekoder i do domu... Przynajmniej trochę ruchu mają dziadki, szkoda, że napędza ich głównie nienawiść do wykreowanego po części sztucznie wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
geobab I tak się taplają 06.12.08, 16:06 we własnym szczelnie zamkniętym, bardzo szczęśliwym środowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
stetom55 Święto moherowych beretów 06.12.08, 16:06 Es lebe Vater Rydzyk. Sieg heil und dreimal heil! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Święto moherowych beretów 06.12.08, 21:21 Czy ta antysemicka heca może w ogóle dziwić? www.or.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=72&Itemid=67 stetom55 napisał: > Es lebe Vater Rydzyk. Sieg heil und dreimal heil! Odpowiedz Link Zgłoś
roboooo Święto moherowych komuchów 06.12.08, 16:08 Nie ustepujcie miejsc w autobusach i tramwajach tym moherowym debilom ! Odpowiedz Link Zgłoś
1.fanfan znaczna poprawa 06.12.08, 16:08 Poprzedniczka GW, Trybuna Ludu nazywała tych ludzi "zaplutymi karłami reakcji", teraz gazeta jest dla nich łaskawsza, nazywa ich tylko prześmiewczo. Dziękuję ci gazeto za tą wyrozumiałość. Swiat słusznego postępu tego ci nia zapomnie. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw A figa ! 06.12.08, 17:01 Następczynią nieboszczki "Trybuny Ludu" jest organ prasowy KC PiS "Rzeczpospolita". Towarzysze redaktorzy wiernie i dzielnie prezentują tam słowa i myśli towarzysza Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kodem_pl GW do ski z Naszym Dziennikiem 06.12.08, 18:34 Te gazety sa w pewnym sensie bardzo podobne, choc musze przyznac, ze GW stosuje duzo nowoczesniejsza forme manipulacji. Tym niemniej chyba nie pokusisz sie o stwierdzenie, ze Nasz Dziennik jest gazeta obiektywna? Czytuje go niemal codziennie i tak jak Gazeta Wyborcza kryje sie troche ze swoim nieobiektywizmem, tak Nasz Dziennik w ogole sie z tym nie kryje. Jedynymi ich rozmowcami sa PiSowcy, LPRowcy i blizej nieokresleni z tamtych rejonow + oczywiscie Jerzy Robert Nowak. Tak jak komunisci nazywali ludzi inaczej myslacych zdrajcami, tak i Rydzyk i ska nazywa myslacych inaczej zdrajcami Polski etc. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: znaczna poprawa 06.12.08, 18:47 1.fanfan napisał: > Poprzedniczka GW, Trybuna Ludu nazywała tych ludzi "zaplutymi > karłami reakcji", teraz gazeta jest dla nich łaskawsza, nazywa ich > tylko prześmiewczo. Dziękuję ci gazeto za tą wyrozumiałość. Swiat > słusznego postępu tego ci nia zapomnie. Baranie idz do szkoły aby ciebie nauczyli i wbili ci do łepetyny kto to powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
roboooo Święto moherowych beretów 06.12.08, 16:08 Zaorać cały Toruń jak najszybciej i bedzię kilka tysiecy sepów tramwajowych mniej hahaha ! Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Święto moherowych i komu to przeszkadza? 06.12.08, 16:09 Zastanawiam się nad tyni chorymi przypadkami ludków, którzy atakuja Mocherowych. Co to Was obchodzi? Proponujecie im coś lepszego? Artykuły Michnika i Urbana? Odpowiedz Link Zgłoś
roboooo Święto moherowych beretów 06.12.08, 16:09 Moherowe kapeluchy maja kompleksy do mlodziezy ! a my was mamy w dupie ! Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Gadasz zupełnie jak Hitler 06.12.08, 16:11 Może i gada jak Hitler ale to przecież jeden z idoli Rydzyka. Jakieś dwa miesiące temu zachwycał się nim na swojej antenie. Jaki to był dobry ojciec narodu niemieckiego. Myślałem że ze stołka spadnę... Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Gadasz zupełnie jak Hitler 06.12.08, 21:03 O Rydzyku który na antenie radiowej chwalił Hitlera za dbanie o naród niemiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
roboooo Re: Ale o co chodzi? 06.12.08, 16:18 www.forum.szaniawy.pl/babcie-autobusowe-t-9.html Odpowiedz Link Zgłoś