wujtarabuk 17.03.09, 21:01 mama-klamczucha, a ja jestem "autorytet" www.rp.pl/artykul/277814_Przegrana_Michnika_w_procesie_o_ojca.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acs-13 zostaw Michnika powiedz nam jak to z toba jest 17.03.09, 21:23 dalej dymiesz swa matke ? a jak tam trojkacic ojciec ciebie ty matke a mleczarz was wszystkich ? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Tata-zdrajca, brat -morderca 17.03.09, 21:29 A on pozwala ci u siebie pisać i wklejać teksty konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: Tata-zdrajca, brat -morderca 17.03.09, 21:40 Michnik cierpi już na istną biegunke pozwową. Kiedy brakuje mu racjonalnych argumentów do polemiki daje szansę swoim prawnym kundelkom. Ma to działać na zasadzie prewencyjnego kneblowania w zarodku każdego kto ośmieliłby się prezentować inną od kanonicznej wersję jego świetlanej postaci. Ten ostatni przypadek świadczy o sukcesywnym rozkwicie paranoi u Adasia i przypomina sytuację w której syn funkcjonariusza RSHA (Główny Urząd Bezpieczeństwa Rzeszy) wnosi do sądu pozew o obrazę swego przodka bo publicznie, w jakiejś publikacji nazwano go nazistą. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: Tata-zdrajca, brat -morderca 17.03.09, 21:49 Michnik powinien się za ojca wstydzić i sam napiętnować jego działalność. Zamiast tego kompromituje się takimi procesami. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Tata-zdrajca, brat -morderca 17.03.09, 22:41 wujtarabuk napisał: > mama-klamczucha, a ja jestem "autorytet" > > www.rp.pl/artykul/277814_Przegrana_Michnika_w_procesie_o_ojca.html > > Sporzadzil nawet opublikowany w GW esej, w ktorym broniac ojca napisal, ze nie byl szpiegiem, dazyl natomiast do obalenia sila ustroju Polski i oderwania jej terenow poludniowo-wschodnich Odpowiedz Link Zgłoś