olewus1 09.09.09, 15:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorn Re: Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 16:14 Właśnie m. in. w celu zabezpieczenia właścicieli samochodów przez takimi debilami, jak olewus, czy "bohater" notki należy zmienić system rejestracji na taki, w którym nie da się rozpoznać miejsca rejestracji. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 16:42 A niby dlaczego zmieniać? Gdy widzę u siebie samochód z rejestracją z odległego obszaru, zwiększam ostrożność, bo kierowca może nie znać terenu i np. nagle zahamować czy skręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 16:19 Jak odda kasę na lakier na całych pojazdach to polecam mu zamiatanie przez miesiąc warszawskich ulic. Zakwaterować go można w barakach na Jeleniogórskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 Niszczył samochody, bo jest idiotą 09.09.09, 16:21 Człowieku, jesteś zakompleksiony na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
drenlo Re: Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 19:13 Na bank, jest zakompleksiony, tak samo jak 98% mieszkancow Polski (czyli nie-warszawiakow), ktore tak samo nie przepada za Stolica i warszawiakami (w mniejszym lub wiekszym stopniu) kompleksy takich ludzi objawiaja sie m.in tym, ze jezdza lub nawet przeprowadzaja sie do: Londynu, Paryza, Amsterdamu, Berlina, Oslo i calej serii pomniejszych miast w calej Europie - wszedzie tylko nie do Warszawy. Rownoczesnie mieszkancy Londynu, Paryza, Amsterdamu, Berlina, Frankfurtu (tego na Menem), Oslo, Sztokholmu i calej serii pomniejszych miast rowniez cierpia na te same kompleksy co 98 % Polakow (nie-warszawiakow) i rowniez omija Warszawe szerokim lukiem (tylko i wylacznie z powodu kompleksow, bo w Warszawie nawet rodowity Londynczyk czy Paryzanin z dziada pradziada poczulby sie jak rasowy prowincjusz) :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
moondrek Niektórzy chętnie omijaliby stolicę .Problem w tym 09.09.09, 19:18 ,że stolica Polski nie ma obwodnicy i połączenia z autostradą. Odpowiedz Link Zgłoś
ohmlet Re: Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 11.09.09, 21:29 > bo w Warszawie nawet rodowity Londynczyk czy Paryzanin z dziada pradziada poczulby sie jak rasowy prowincjusz) :):):) No nie bądź śmieszny! Odpowiedz Link Zgłoś
przechrztaimason Re: Zadrapane auto? Cios prosto w serce warszawia 09.09.09, 16:38 Dobra, od dziś będę walił po ryju każdego napotkanego blondyna, bo nie lubię nazistów. Wiem że to kretyństwo, ale takie same, jak tego barana z Jeleniej Góry. A ci co go bronią to jacyś zakompleksieni idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Zadrapane auto? Cios prosto w serce warszawia 09.09.09, 16:43 Tacy osobnicy jak Hitler, Hess, Kaltenbrunner itd. nie byli blondynami. Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Re: Zadrapane auto? Cios prosto w serce warszawia 09.09.09, 17:01 A tamte samochody zapewnie nie wszystkie nalezaly do Warszawiakow;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Zadrapane auto? Cios prosto w serce warszawia 09.09.09, 19:29 A kto tego złamasa broni ? Ludzie chcą trochę łacha pociągnąć z mieszkańców stałych i napływowych grodu nad Wisłą. Śmiech to zdrowie - uśmiechnij się. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Sama naprawa to nie wystarczy 09.09.09, 16:38 Samochod po naprawie lakieru traci na wartosci. Nie jest to oryginalny lakier fabryczny i tyle. Proponuje wystapic do sadu o odszkodowanie w postaci roznicy wartosci samochodu w szczegolnosci jesli przed incydentem byl nowy. Naprawa po uszkodzeniach nigdy nie przywraca oryginalnej wartosci i o tym trzeba pamietac. W zwaizku z tym nigdy nie odpuszczalbym takim idiotom az zwroca pelny koszt. Sam wyglad smochodu czy jakiekolwiek mienia po naprawie mnie nie obchodzi specjalnie. Wartosc utracona ma byc zwrocona. Pozdrawiam z USA. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Alarm dla poznaniaków: Uwaga na elektorat PiS! 09.09.09, 16:40 Oni mogą złośliwie uszkadzać samochody z poznańską rejestracją (PO.......). Działacze PiS albo w ógole nie mają prawa jazdy albo jeżdżą jak Kurski czy Karski. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 16:42 Wystarczą dobrze zasądzone odszkodowania za lakierowanie. Niech mu komornik zajmie dom i konto emerytalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilbielany Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 16:56 Tutaj tylko naprawdę mocny wper.... pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 Wandal do drapania po lakierze samochodów wykorzys 09.09.09, 17:00 'Wandal do drapania po lakierze samochodów wykorzystywał kamień'... hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahaha to zdanie to przyklad prawdziwego kunsztu dzinnikraskiego Az mnie brzuch boli od smiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re: Wandal do drapania po lakierze samochodów wyk 09.09.09, 17:15 Ahaa, największa rzecz bym zapomniał, kamyk, o który pan prosił z Jeleniej Góry przywiozłem. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Wandal do drapania po lakierze samochodów wyk 09.09.09, 17:17 Pan wie, kto po nim stąpał! Cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_tarei Re: Wandal do drapania po lakierze samochodów wyk 09.09.09, 17:40 Genialne!:D Faktycznie, kamień był z jeleniej góry :D Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Wandal do drapania po lakierze samochodów wyk 09.09.09, 19:32 le'cMok? ty cmoka widział eh ty ;P to był el'dragon z Mysłowic, specjalna wersja dendrologiczna z liśćmi zamiast łusek. Ostatnio widziany jako słynna puma z Krakowa. Na stałe przebywający w loch w Szkocji. Odpowiedz Link Zgłoś
romaga1 Re: Wandal do drapania po lakierze samochodów wyk 09.09.09, 17:59 Skojarzenie z "Misiem" genialnie błyskotliwe. Moje uznanie za najlepszy komentarz do artykułu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Wandal do drapania po lakierze samochodów wyk 09.09.09, 22:07 Aczkolwiek gó...arzeria używa do drapania lakieru (także zresztą szyb autobusowych) płytek do noży tokarskich z węglików spiekanych. Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re: Wandal do drapania po lakierze samochodów wyk 09.09.09, 23:02 Ja wam zawsze wszystko wyśpiewam! Pro-Miś klub się kłania :) Odpowiedz Link Zgłoś
naiwny_cynik Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 17:20 Skąd się znalazło na jednym parkingu w Jeleniej Górze aż 30 samochodów z rejestracjami warszawskimi?! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 17:24 naiwny_cynik napisał: > Skąd się znalazło na jednym parkingu w Jeleniej Górze aż 30 > samochodów z rejestracjami warszawskimi?! może ja odpowiem na to pytanie : pewnie z autopsji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drenlo Re: Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 19:17 Buhaha:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 17:29 Bo prawdopodobnie w pobliskiej Szklarskiej albo innym Karpaczu odbywało się szkolenie dla zarządów dużych firm (z siedzibą z reguły w Warszawie) o nowych przepisach w sprawie VAT, ZUS czy amortyzacji środków trwałych. Odpowiedz Link Zgłoś
mkle Re: Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 18:23 No jak to skąd - służbowe plus leasing. Ciekawe swoją drogą czy trafił na kogokolwiek z Warszawy ;) Co za kretyn... Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 19:33 kretyn nie krety, ciekawe jakie marki. Czy może na chybił trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
bulorz Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 17:35 Pytanie: skąd w naszym Kraju biorą się tacy neandertale? Chyba coś do wody jednak dodają.. bo przecież to jest chore :/ Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 19:34 ta, do święconej Odpowiedz Link Zgłoś
tvtotal2 tablice DJ, otor blachy Jeleniej Góry 09.09.09, 19:33 a oto universalne kompedium Odpowiedz Link Zgłoś
wredny_online Ale najsmutniejsze, 09.09.09, 17:44 naprawdę smutne i złe jest to, że nawet jak złapiesz takiego skur... na "gorącym uczynku" i spuścisz mu zasłużony wpier.... to Sąd Ciebie skaże za przekroczenia wszelkie i pobicie.... I dlatego taka blać społeczna ma prawo bytu w tym szarym chorym i głupim kraju. Bez znaczenia, czy to auto z Wa-wy, Bydgoszczy czy Krakowa - chuligana powinno się dawnym zwyczajem na środek rynku i sto batów na plecy! Później powinien zapłacić co do złotówki za szkody - a jak nie ma kasy - to do najgorszej roboty za najgorsze pieniądze i niech spłaca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
telimena30 obawiam się że on to robił ziomalom co to 09.09.09, 17:47 do Warszawy za chlebem pojechali i wracają na łikenda na swoje włości, tudzieżw odwiedziny przyjeżdżają bo oni po roku albo dwóch są już warsiawiakami co to mówią "że u nas w Warszawie to to i to jest" Odpowiedz Link Zgłoś
kamilo_82 Re: obawiam się że on to robił ziomalom co to 09.09.09, 20:55 telimena30 napisała: > do Warszawy za chlebem pojechali i wracają na łikenda na swoje > włości, tudzieżw odwiedziny przyjeżdżają bo oni po roku albo dwóch > są już warsiawiakami co to mówią "że u nas w Warszawie to to i to > jest" Dokładnie tak. Ale pamiętaj, co ich jeszcze dodatkowo ich dekonspiruje - używanie formy NA w sytuacjach, w których używa się W, np. NA sklepie. BTW - uwielbiam, piątki w biurowcu, w którym pracuję. Te ciągłe walizy, którymi jeżdżą po nogach i przepychanki do windy, "bo trzeba zdążyć na PKP". No i dodatkowo wiecznie brudne łapy, jakby prosto z pola... Odpowiedz Link Zgłoś
dejne Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 17:47 Deb*** nie brakuje nawet w Warszawie, ale ten przypadek to wszechobecne kompleksy;) ciekawe czy się zastanowił, że te "warszawskie" numery to pewnie jego krajanie z Białołęki albo Ursusa, którzy na weekend do domu wrócili:) Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Obić ryj zawistnemu prowincjuszowi 09.09.09, 19:35 trzeba było nie myć auta w jeziorze na plaży na widoku Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 18:06 "Tomasz B. swoje zachowanie tłumaczył tym, że nie lubi miasta stołecznego Warszawy i polityki" Skad sie biora takie poyeby?! Ciekawe, czy umialby powiedziec za co nie lubi warszawiakow. Kiedys spotkalam takiego, ktory mowil tak: a bo ja to nie lubie warszawiakow, bo nie. Nie, nie wiem dlaczego. Nawiasem mowiac, ponad 30 aut i szkody sa TYLKO na kilkanascie tysiecy? To chyba niezbyt mocno drapal. Tak czy inaczej, mam nadzieje, ze najpierw zaplaci, a potem pojdzie siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
rothschild wyleasingowane albo PeHowców 09.09.09, 18:12 więc stety lub niestety nie warszawiaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluter Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 18:21 To się musiał nauczyć na pamięć warszawskich oznaczeń bo przecież W to całe mazowieckie (chyba że zrobił ściągę). Ciekawe czy trafił mu się jakiś np z Siedlec czy Płocka- też rejestracje na W Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Niszczył samochody, bo nie lubi Warszawy 09.09.09, 18:32 Skąd się tacy biorą? Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kumer Dajcie mi go 09.09.09, 18:46 Już ja bym nauczyl go co to znaczy uszkodzic warszawskie auto, a pozniej takie wiesniaki przyjezdzaja do stolicy i pracy szukaja. Opodatkowac i zakazac wyjazdow na wioski Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojarz.betoniarz popieram ! zdrowie na budowie ;-) 09.09.09, 18:55 kumer napisał: > Już ja bym nauczyl go co to znaczy uszkodzic warszawskie auto, a pozniej takie > wiesniaki przyjezdzaja do stolicy i pracy szukaja. Opodatkowac i zakazac wyjazd > ow na wioski Odpowiedz Link Zgłoś
a100 Re: Dajcie mi go 09.09.09, 19:34 Na wschód od Konina Azja się zaczyna. To nienawiść do Azjatów mieszkających w dużym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
rotholc Re: Dajcie mi go 09.09.09, 20:02 a100 napisał: > Na wschód od Konina Azja się zaczyna. To nienawiść do Azjatów mieszkających w dużym mieście. Na zachód od Konina to już jest taki Zachód, że w Poznaniu mieszkają tylko Indianie i Eskimosi. Twarze mają interesujące - czerwone, obrzmiałe... Odpowiedz Link Zgłoś
kumer Re: Dajcie mi go 09.09.09, 22:05 Takich "europejczyków" jak ty duzo w naszym stolecznym miescie, widac bardziej wam sie azja podoba hehe hipokryci- przyjezdzaja do wawy, zanizaja place i jeszcze marudza Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Dajcie mi go 09.09.09, 22:11 Akurat Jelenia Góra leży na zachód od Wrocławia i Poznania. To nie mógł do Tokio czy innego Shanghai pojechać i drapać? Odpowiedz Link Zgłoś
politologist "dux Wandalorum, Misico nomine" 09.09.09, 19:20 czy "Misica dex Vandalorum" Coś jest na rzeczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś