konikdrewniany07 14.09.09, 11:35 może chcieli pobić rekord guinessa, tak jak pasazerowie autobusów ?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martady Dzieci nie zmieściły się w samochodzie, więc pr... 14.09.09, 11:39 wychodzi na to, że kierowca podróżował samochodem typu combi, więc dzieciom raczej nic złego się nie działo. gorzej jakby było to auto typu sedan, wtedy to naprawdę byłby problem. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Dzieci nie zmieściły się w samochodzie, więc 14.09.09, 12:52 jasne, na pewno miał w bagażniku foteliki i pasy.. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Dzieci nie zmieściły się w samochodzie, więc 14.09.09, 13:47 W psychiatryku też mają pasy, a i tak zbyt bezpiecznie tam nie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
martady Re: Dzieci nie zmieściły się w samochodzie, więc 14.09.09, 14:50 Ale chyba jest różnica między bagażnikiem w combi, a bagażnikiem w sedanie? Poza tym, nie ma info na temat wieku dzieci, bardzo prawdopodobne jest to, że owe dzieci miały po 15 lat. A GW podłapała temat i robi z tego sensacje. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Dzieci nie zmieściły się w samochodzie, więc 14.09.09, 19:49 jeśli chodzi o dopuszczalność wożenia tam pasażerów, nie ma żadnej. jeśli chodzi o bezpieczeństwo wożenia tam pasaźerów, sedan byłby lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
banzai123 Re: Dzieci nie zmieściły się w samochodzie, więc 14.09.09, 15:13 Ratownik, z którym miałem parę lat temu zajęcia z pierwszej pomocy opowiadał, że jedną z pierwszych rzeczy, jakie robi na miejscu wypadku jest sprawdzenie bagażnika. Podobno dzieci uważają jazdę w bagażniku za bardzo fajną sprawę. Mniej fajne jest to, co zostaje z dzieci w bagażniku w razie wypadku :/ No, ale oczywiście - policja kolejny raz robi nieuzasadniony zamach na swobodę obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven A jak czul sie 14.09.09, 11:43 pies podczas tego transportu? Czy zostaly zachowane wszelkie przepisy o transporcie zwierzat,tzn postoj co 2 godziny,doplyw swiezego powietrza itd Odpowiedz Link Zgłoś
kormiii Wiózł trójkę dzieci w bagażniku 14.09.09, 11:59 Biedny Pies....:D !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku mój pies rzyg.. w samochodzie 14.09.09, 12:13 więc raczej by z nim w dziesięciu nie wsiedli;-) Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia ja w bagażniku przewożę szótkę dzieci oraz.. 14.09.09, 12:15 cztery psy , 7 kotów , pijanego męża oraz cztery walizki acha i dwie ciotki Leontynę i Teklę.. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Wstyd! Polityka antyrodzinna. Człowiek ma dużą 14.09.09, 12:39 rodzinę i potrzebuje ją przewieźć, to od razu go prześladują. A później dziwią się, że mało dzieci się rodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
higa Wiózł trójkę dzieci w bagażniku 14.09.09, 12:53 no i mazda ma darmową reklamę jako maxymalnie pakowny, rodzinny samochód:))) Odpowiedz Link Zgłoś
callisto1 A może jednak to było dzialanie proekologiczne? 14.09.09, 13:05 Gdyby obracał dwa razy autem to by bardziej zanieczyścił planetę. Odpowiedz Link Zgłoś
dezet1985 Re: wiele razy już pisałem 14.09.09, 14:51 A kim są goje, jeśli mogę spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Niektóre kombi mają dodatkowy rząd foteli 14.09.09, 15:03 Foteliki wymyślono aby ograniczyć populację Polaków, a przy okazji nachapać się kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Niektóre kombi mają dodatkowy rząd foteli 15.09.09, 08:20 a tak dokładnie, to kto je wymyślił? Odpowiedz Link Zgłoś
bejmar Wiózł trójkę dzieci w bagażniku 15.09.09, 10:10 Ile to jest ponad 6 osób? 6 i 1/2 na przykład? To niezły numer w tym aucie. Odpowiedz Link Zgłoś