cezar85 15.09.09, 20:20 Jesli tak macie uczyc dzieci jezykow to chyba lepiej zeby poszly na wagary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Obama o raperze: To osioł 15.09.09, 20:22 Świat upada, już nawet czarni nie są "united" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zippers To osioł, to fakt! 15.09.09, 20:23 Byłbym niesamowicie zaskoczony, gdyby nie fakt, że wszystko to było ustawione. Jak zresztą wszystkie duże "szoł" i nie tylko w USA... Odpowiedz Link Zgłoś
bushevik nie takie jest znaczenie "jackass" w USA ! 16.09.09, 04:35 w USA nie takie jest znaczenie slowa "jackass" jak to twierdzi autor artykulu. Moze i tak jest w slowniku jak on twierdzi ale w zyciu jest inaczej. Wystarczy tylko wspomniec arcy-popularny w USA program "Jackass" w ktorym lodzi ludzie po prostu wyglupiajo sie. A to sie scigajo na sloniach, a to zamykajo sie z wezem w klatce, itp. Czesc z nich ukonczylo wyzsze uczelnie (college), to nie sa idioci w sensie edukacyjnym. To sa ludzie po prostu wyglupiajacy sie bo tak lubio. Odpowiedz Link Zgłoś
bushevik a tu jest link do innych wyskokow West'a 16.09.09, 04:46 W dzisiejszymn The Guardian jest artykul w ktorym jest dluga lista roznych wyskokow/dziwnych zachowan K.West'a: www.guardian.co.uk/music/musicblog/2009/sep/14/kanye-west-taylor-swift-timeline On jest jakis emocjonalnie niezrownowazony czy co. Sami poczytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Kogo obchodzi jakiś amerykański rapper? 15.09.09, 20:31 No kogo? Chyba murzynów z getta. Odpowiedz Link Zgłoś
swistak268 Obama o raperze: To osioł 15.09.09, 20:51 Kazdy raper to nacpany darmozjad . Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Nie, nie kazdy raper to cpun 15.09.09, 22:00 Aczkolwiek wiekszosc. Niemniej, kwestia wybryku Westa jest malo istotna. Pojawienie sie wytweetowanego bluzga Obamy na Huffing Compost tez nie dziwi - to najplugawszy ze smieciowych blogow. Najciekawsze, ze zlewaczone i tchorzliwe mendomedia w mig rzucily sie przepraszac za "osla", ze wszystkich zainteresownanych, wlasnie samego Mesjasza Zmiany. Klasyczna mentalnosc plemienna. Jak Kalego nazwac klamca, to Kalego musiec przepraszac, a jak Kali kogos nazwac osiol, to Kalego za to przepraszac cala wioska. Jesli Obama pusci baka w towarzystwie pieciu feministek, wszystkie maja sie rzucic na kolana i blagac o litosc, bo pozwolily sobie poczuc smrod? Nie ma zboka nad lewoka. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Nie, nie kazdy raper to cpun 15.09.09, 23:15 bezportek napisał: > Aczkolwiek wiekszosc. (...) Następny bystrzak, który byle co je, byle co gada, w nogach śpi i gazetą się przykrywa. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Dzieki za wypowiedz na temat 16.09.09, 15:30 Szkoda tylko, ze nie ten. Uprasza sie o przeslanie przeslania, cytuje: "... byle co je, byle co gada,..." etc na telefon zaufania dla niedowartosciowanych talentow samokrytyki. Tam bedzie jak znalazl. P.S. Nie dziekuje za nazwanie mnie "bystrzakiem". Dla mnie to prawda oczywista, nie potrzebuje pochlebstw, chyba ze bardziej oryginalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
slure Re: Obama o raperze: To osioł 15.09.09, 22:34 Tak, zgadza się każdy raper to pijak i ćpun,każdy metal to satanista,ten kto słucha techno jest gejem i jeździ na parady miłości,a ten kto jest fanem pop-u jest zakochany w muzyce dody:) brawo inteligenci;) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Obama o raperze: To osioł 15.09.09, 23:17 slure napisał: > Tak, zgadza się każdy raper to pijak i ćpun,każdy metal to > satanista,ten kto słucha techno jest gejem i jeździ na parady > miłości,a ten kto jest fanem pop-u jest zakochany w muzyce dody:) > brawo inteligenci;) Prawda? Jakie to proste? Oni naprawdę mają receptę na wszystko. Mędrcy za 5 złotych... Odpowiedz Link Zgłoś
uzman To sprawa między czarnymi! 15.09.09, 22:06 To sprawa między czarnymi! Nic nam do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
nieszka2006 Jaki kwas... to nie Taylor dostala nagrode 15.09.09, 22:23 ona ja miala dac Madonnie. I to Maggie dostala ta nagrode. A Taylor stala na scenie ze statuetka bo miala ja oddac Madonnie. Gazeta Wyborcza i takie glupoty wypisuje?? Nikt nie zna angielskiego?? wszyscy powyjezdzali?? Odpowiedz Link Zgłoś
bulka_online Re: Jaki kwas... to nie Taylor dostala nagrode 15.09.09, 22:54 nieszka2006 przestań palić to świństwo bo goopoty wypisujesz!!! a swoja droga to widzowie mieli wpływ na przyznawane nagrody w internetowym głosowaniu wiec nie wiem skad te jury sie tu wzięło. Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer Obama o raperze: To osioł 15.09.09, 22:55 Szczęśliwy to kraj, w którym za osła robi jakiś raper. My mamy osłów zdecydowanie większego formatu, choć kurduplowatej postury - Kaczyńskich, Rydzyków etc. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry jackass to sfir nie osiol 15.09.09, 23:24 tlumaczenie idiomow zostawcie tym bardziej rozgarnietym Odpowiedz Link Zgłoś
mama459 Re: jackass to sfir nie osiol 15.09.09, 23:28 ty akurat do nich nie nalezysz, wiec nie zabieraj glosu Odpowiedz Link Zgłoś
nomadsoul Jackass to oryginalnie samiec osła 16.09.09, 00:30 wszystkie inne znaczenia słowa jackass pochodzą właśnie od tego panie "rozgarnięty wybitniemadry" Odpowiedz Link Zgłoś
jmwp1 coz za istotna informacja!!!! 16.09.09, 01:18 cale szczescie, ze nie usnalem tak od razu, ale jeszcze sobie pogrzebalem w necie przed zasnieciem, bo tak wazny fakt moglby mnie ominac i moglbym pojsc spac nie wiedzac, ze Berek Obama, nazwal kogos oslem... Coz za szczescie mnie spotkalo dzisiaj w nocy!!!!! A tak na serio.... Kogo to k...a obchodzi co mysli obama o jakims raperze........????????????? Wyborczo!!!!! Proponuje temat na jutrzejsza noc...... Co mysli Kaczynski o Dodzie????? Redakcjo! licze na was! Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 To na pewno rasizm! 16.09.09, 03:42 No bo Taylor Swift jest biała (sprawdziłam, osobiście nie mam pojęcia kto to), a Beyonce jest mulatką. No a Kanye West jest czarny i się wstawił za mulatką. Inaczej by o taką głupotę Obamy nie pytali. Hehe, niezłe jajca, biedny Obama że musi zabierać stanowisko w takich głupich sprawach... Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Rasizm to powazna sprawa 16.09.09, 15:44 Masz racje, nie masz pojecia. Ani kto to taki Taylor Swift (poczatkujaca piosenkarka, wydala dotad gora piec razy tyle plyt, co wszystkie euromuzykanty w kupie), ani jak bardzo rasistowski jest poliptpoprawny rezim wielbicieli Obamy. Barack zas, wcale biedny nie jest, raczej nierozgarniety. Wslawil sie uzyciem slowa "klamstwo" jako pierwszy kandydat na prezydenta w historii USA, ustawiajac sie jako naczelny cham i pyskacz. Inna rzecz, kiedy Wilson uzyl tego samego zwrotu w stosunku do nieprawdziwej wypowiedzi Baracka, lewacizna dostala histerii z wscieklosci. Emerytowany cienias carter, oczywiscie, w mig zarzucil Republikaninowi - rasizm, a jakze. Niedlugo nie bedzie mozna w Stanach minac czarnego na ulicy, bez zdejmowania czapki i schodzenia do rynsztoka. Odpowiedz Link Zgłoś