wu67er 16.09.09, 17:07 15-latek może być głupi, ma do tego prawo... "gwiazda" musi byc odpowiedzialna... i koniec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.p.mcmurphy trep peja dostanie po portfelu! 16.09.09, 17:11 a przecież tylko to go interesuje - pięknie! czekam na resztę polskich miast, może trochę mniej hołoty ogłupi się tym muzycznym syfem. Odpowiedz Link Zgłoś
glos_europy [...] 16.09.09, 17:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Środkowy palec od Andrychowa? 16.09.09, 18:16 Jak tak dalej pójdzie, to w języku migowym Peja będzie pisywany wyciągniętym środkowym palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
odowk oj ten środkowy paznokieć... 17.09.09, 11:44 O pokazywaniu środkowego palca (że to coś jakby nieprzyzwoitego) dopiero dowiedziałem się kilka lat temu, więc jak miałem 30 lat. Nie miałem styczności z kulturą slumsów i nie używam jej kodów kulturowych ani symboli. Pardon, to nie moja działka. Równie dobrze mógłbym się obruszyć, gdyby mi jakiś dzieciak pokazał, że mu się rusza czwórka dolna mleczna po lewej stronie żuchwy. Ale Peja to szczeniak, więc zachował się tak, jak się zachowuje towarzycho z piaskownicy. No to wio - do piaskownicy, matole. Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Re: Niech w więzieniu dostanie tęgi wpier.. 16.09.09, 23:09 to może nabierze rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 17:21 Jeśli jak twierdzi ASPE pokrzywdzony nie podał personaliów to skąd wiadomo, że nie było jeszcze jednego poszkodowanego? Co to za stwierdzenie że poza stłuczoną wargą pokrzywdzony nie wykazywał żadnych innych obrażeń? A może miał naruszone zęby lub pękniętą szczękę co nie widać poprzez zasłaniające to wargi? Odpowiedz Link Zgłoś
ny-hor Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 17:42 Brawo!!! miejmy nadzieje, że ta małpa będzie powszechnie w całej Polsce uznana za małpa non grata! Odpowiedz Link Zgłoś
wolesienastukac [...] 16.09.09, 18:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 19:46 wolesienastukac napisał: Zazdrościsz mu tego że coś osiągnoł? ***************************** Fakt. "Osiągnoł". Siłom i godnościom osobistom. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: Andrychów nie chce już Peji 21.09.09, 18:38 I za to go moderator wykasował? Za błędy ortograficzne? A p... takih moderatoruw. Odpowiedz Link Zgłoś
lokian Re: Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 21:39 Jakiej ulicy człowieku ? O czym ty mówisz? Pieprzysz takie same bzdury jak ten Peja. Wielki mi raper co drugie słowo leci jakaś k.... lub inne takie( to ma być muzyka? ) i jeszcze do tego to .Chłopak miał 15 lat . Naprawdę jest się czym podniecać i zachwycać. Za karę powinni teraz jego wychłostać Odpowiedz Link Zgłoś
zxcg Re: Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 21:50 I co że ma 15 lat? To znaczy że wszystko mu wolno? Chyba nie jest upośledzony? Zresztą ok. Stało się, trudno. Tylko niech media nie robią z niego ofiary bo to śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 22:08 Cóż, po obronie jaką tu odstawiasz w zasadzie nie powinieneś czuć się ofiarą, kiedy przypieprzą Ci "przeciwnicy" pei. W końcu sam prowokujesz. Dobrze kombinuję? Odpowiedz Link Zgłoś
ny-hor [...] 16.09.09, 22:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zxcg Re: Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 22:20 Nie bo ja nikogo nie obrażam. A gdybym kogoś w realnej sytuacji obrażał i poniósł konsekwencje to nie będę się skrarzył policji i mediom bo to zachowanie frajerskie. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 23:43 > Nie bo ja nikogo nie obrażam. Mnie obrażasz. Czuję się emocjonalnie związany z tym 15-latkiem, a Ty nazywasz go przygłupem. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
zxcg Re: Andrychów nie chce już Peji 17.09.09, 12:29 Bo jest przygłupem. To nie obrażanie tylko fakt którego dowodzi jego zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Andrychów nie chce już Peji 17.09.09, 21:08 > Bo jest przygłupem. To nie obrażanie tylko fakt którego dowodzi > jego zachowanie. To jest wyłącznie Twoje subiektywne przekonanie. Moim subiektywnym przekonaniem jest to, że mnie obrażasz. Jakiej odpowiedzi teraz oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
swistak268 Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 17:47 Brawo Andrychow.Peja do roboty . Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 17:48 WYRZUCICA CHAMA ZE SACENY ,,,,,,,Andrychow brawo za decyzjie, Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos przecież na filmie widać,że ochrona gó... robi 16.09.09, 17:58 czy te barany mają ludzi za idiotów czy bawią się w polityków? Odpowiedz Link Zgłoś
paterski32 Re:co to wogole .. 16.09.09, 18:10 to sa efekty , efekty hiphop - polo .. to z hiphopem nic wspolnego nie ma .. prawdziwy HH ma klase, fason, respekt! ... a to gó.... ? .. to nie hiphop .. to kibel. Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 18:11 Środowiska twórcze i artystyczne winny potępić i odsunąć się od tego pospolitego przestępcy ! Odpowiedz Link Zgłoś
lagosapapa Peja bojkotowany: Andrychów odwołał koncert 16.09.09, 18:16 Nie masz głosu? Lubisz publicznie przeklinać? Nie umiesz komponować? RAP na ciebie czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Peja bojkotowany: Andrychów odwołał koncert 16.09.09, 21:11 lagosapapa napisał: > Nie masz głosu? Lubisz publicznie przeklinać? Nie umiesz komponować? RAP na ciebie czeka! Trafnie to ująłeś. Pseudomuzyczny bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 18:16 Dadzą Peji po kieszeni, to i kultury nabierze. Być może następnym razem w podobnej sytuacji powie: - Nie sądzę, żeby Pański gest był sprawiedliwy, ale oczywiście ma Pan do niego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 18:56 Chyba po ośmiu latach edukacji pod celą. Odpowiedz Link Zgłoś
zxcg Re: Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 21:34 Kultury nabierze ten młody prowokator. Pewnie zmądrzeje będzie wiedział że obrażani ludzie mogą się wkurzyć. Skoro go nie wychowano w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
soyokaze Re: Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 22:58 Skoro go nie wychowano w domu... Przecież to właśnie "Peja" obnosi się ze swoim podwórkowym wychowaniem.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
uncle_fuck Re: Andrychów nie chce już Peji 17.09.09, 01:00 Nie wychowano w domu?? Od kiedy to wyrażanie własnej opinii ma być oznaką złego wychowania. On przynajmniej miał jaja żeby iśc na koncert i pokazać temu wieśniakowi co o nim myśli, a tamten skoro chciał być już takim kozakiem, to mógł zejść ze sceny i załatwić to osobiście, a nie wysługiwać się bandą pijanych dresów. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 Peja bojkotowany: i tak trzymac inne miasta, wsie 16.09.09, 18:21 i osady...a moze mu kiedys ktos wlozyl takiego placa gdzies i ma teraz problem z wyslawianiem sie...co chwilka k..i inne polskie slowka z pogranicza rynsztoka??? Odpowiedz Link Zgłoś
rafixo Re: tak kończą frajerzy ;) 16.09.09, 18:42 dobrze to ujął ;D bye bye Peja Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: tak kończą frajerzy ;) 16.09.09, 21:16 To prawda, tak kończa tacy frajerzy jak ta Peja, czy raczej Pajac. Tchórz który do zemsty na 15 latku musi wołać innych. Odważny jak cholera ! Odpowiedz Link Zgłoś
bk72 Re: tak kończą frajerzy ;) 16.09.09, 23:27 he_xxx_e napisała: > hehehe dobrze Peja to ujął ;) W takim razie to z tego całego Pei jest megafrajer.W Białymstoku jak się zaczął wozić co to nie on, to dostał od miejscowych bęcki i się skończyło kozakowanie. Lamus jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
vinner1 Peja bojkotowany: Andrychów odwołał koncert 16.09.09, 18:40 peja to wsiok do kibla z nim, całuj berłocw...u. Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Peja bojkotowany: Andrychów odwołał koncert 16.09.09, 18:44 Ze zdjęcia wynika że jest to po prostu niepełnowartościowy psychicznie.Zachowanie niech oceni sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Abstrachując od incydentu i osoby peji. 16.09.09, 18:46 To zachowania niektórych polityków, niestety administracji samorządowej, graniczą z histerią. Czy oni naprawdę mają ludzi za idiotów i myślą, że kupią ich na tak tani lep? Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Re: Andrychów nie chce już Peji 16.09.09, 18:48 wu67er napisała: > 15-latek może być głupi, ma do tego prawo... "gwiazda" musi byc > odpowiedzialna... i koniec Jaka gwiazda? Odpowiedz Link Zgłoś
stemp10 Może Peja się w końcu weźmie za pożyteczną pracę 16.09.09, 19:14 tyle ludzi potrzeba przy budowach dróg i autostrad Odpowiedz Link Zgłoś
fajnymaslak Peja powinien być skazany 16.09.09, 19:18 Materiał filmowy wystarczy by skazać Peję jako prowodyra napaści z kilku artykułów kodeksu karnego. Na podstawie filmów można ustalić huliganów - skazać ich za udział w bójce, a także odnaleźć pobitego. Odpowiedz Link Zgłoś
zxcg Re: Peja powinien być skazany 16.09.09, 21:36 Z materiału filmowego nic nie wynika. Jest bardzo niewyraźny i wcale jednoznacznie nie widać by kogoś tam pobito. Odpowiedz Link Zgłoś
szyderczy_szyderca Peja bojkotowany: Andrychów odwołał koncert 16.09.09, 19:24 Fajna fotka - to chyba ta z serii "W poszukiwaniu zaginionego intelektu"? Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Tak kończą TĘPE CHAMY zwanie żartobliwie artystami 16.09.09, 19:39 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
head-cancer Twoja generacja 16.09.09, 19:56 "Jak ja nienawidzę Twojej generacji Twoja generacja chora od przemocy Twoja generacja przekleństwo fryzjerów Speedy i tłuste oczy Jak ja nienawidzę Twojej generacji Zwykła nienawiść dymi wam z dyni Młodzi policjanci, młodzi kibice Kretyni kontra kretyni" Odpowiedz Link Zgłoś
fuckgoogleaskme Peja bojkotowany: Andrychów odwołał koncert 16.09.09, 20:16 po co dziecko idzie na koncert? żeby nagrać filmik, wrzucic go na nk czy inne ścierwo i stroić kozaka w gimnazjum. ale trafił na człowieka, który nie daje się obrażać byle gówiarzowi i spotkały go zasłużone konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Peja - dobry rapper, poza tym to zwykly ... 16.09.09, 20:28 Lubie jego muzyke, mam kilka plyt i dalej bede je sluchal z przyjemnoscia, choc przed kupnem nastepnej juz sie zastanowie... Odpowiedz Link Zgłoś
frog1 Re: Peja bojkotowany: Andrychów odwołał koncert 16.09.09, 21:00 Filmik na nk, rzeczywiście nieszczęście... Jak Peja w taki sposób pojmuje swój "honor", to teraz będzie musiał pozabijać wszystkich internautów, którzy na niego bluzgi napisali. Inaczej sam będzie frajerem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Peja bojkotowany: Andrychów odwołał koncert 16.09.09, 21:23 > nie daje się obrażać byle gówiarzowi i spotkały go zasłużone > konsekwencje. O, faktycznie, nie daje się obrażać 15-latkowi. Znalazł godnego siebie przeciwnika. Co dalej? Wezwie do najazdu na przedszkole? Odpowiedz Link Zgłoś
zxcg Re: Peja bojkotowany: Andrychów odwołał koncert 16.09.09, 21:48 Nikt nie twierdzi że Peja zachował się rozsądnie. Ale odpowiedzialność za zdarzenie spoczywa na młodym matole który je sprowokował. I niech teraz nie skarży się policji i mediom jaka "krzywda" mu się stała skoro sam prowokował. Dla mnie to zwykły frajer który chciał udawać kozaka. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Peja bojkotowany: Andrychów odwołał koncert 16.09.09, 22:06 Pytanie dla Ciebie: ilu kolegów będziesz potrzebował do 'rozprawienia się' z 15-latkiem, który pokaże Ci wulgarny gest? Wezwiesz całą klasę czy tylko kilku najbliższych kolegów? Odpowiedz Link Zgłoś
zxcg Re: Peja bojkotowany: Andrychów odwołał koncert 16.09.09, 22:26 Raczej nie potrzebowałbym niczyjej pomocy. Poza tym jestem osobą opanowaną. Ale każdego można wyprowadzić z równowagi. Pytanie dla Ciebie: gdyby ktoś Cię sprowokował i wyprowadził z równowagi do potem uważałbyś że to Twoja wina? Czy może jednak prowokatora który Cię obrażał. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: Peja bojkotowany: Andrychów odwołał koncert 16.09.09, 23:46 > Pytanie dla Ciebie: gdyby ktoś Cię sprowokował i wyprowadził z > równowagi do potem uważałbyś że to Twoja wina? Źle postawione pytanie. Powinieneś mnie zapytać czy gdyby 15-latek pokazał mi wulgarny gest, to wezwałbym kolegów na pomoc. Odpowiedź brzmiałaby: nie, nie wezwałbym. Odpowiedz Link Zgłoś
uszatek_1 Peja bojkotowany: Andrychów odwołał koncert 16.09.09, 20:30 ...właściwa reakcja. Nareszcie. Gratuluję decyzji. Śmieci należy WYMIEŚĆ czym prędzej ze sceny !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś