wonderland 24.09.09, 08:27 Jak znam rzeczywistość, nie dość że jej to nie zaszkodzi to nawet pomoże w rozkręcaniu szołbiznesu własnej osoby. Heh. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rooboy lignan, uwazasz, ze polska natura lepsza??? 24.09.09, 08:38 lignan napisał: > Chciała zrobić biznes jak tymoszenko..?? Odpowiedz Link Zgłoś
delof [...] 24.09.09, 08:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lignan Jakoś w Polsce premierem nie jest złodziej... 24.09.09, 08:49 I jakoś nie okrada się w świetle prawa w Polsce zachodnich inwestorów sądownie odbierajac im firmy... Odpowiedz Link Zgłoś
dassein GW manipuluje w tytule 24.09.09, 11:27 W tytule artykulu mowa jest o donosie. Tak jakby aresztowano ja na podstawie donosu (a donos kojarzy sie wszystkim fatalnie). A zatrzymanie nastapilo po przekazaniu lapowki (info na koncu). Manipulacja typowa dla GW, wymierzona w znienawidzone CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
lignan Dlaczego usunięto post "Wyszła ukraińska natura" ? 24.09.09, 13:32 Czyzby GW to zbiór ukrainofilów, co to juz sekuje każdy inny podglad na tę nację..? Odpowiedz Link Zgłoś
delof Re: Dlaczego usunięto post "Wyszła ukraińska natu 26.09.09, 16:46 Na to wygląda, że boją sie prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: Jakoś w Polsce premierem nie jest złodziej... 24.09.09, 22:59 lignan napisał: > I jakoś nie okrada się w świetle prawa w Polsce zachodnich > inwestorów sądownie odbierajac im firmy... A sprawa Romana Kluski? Dlaczego sprzedal Optimusa po aresztowaniu i propozycji nie do odrzucenia? Odpowiedz Link Zgłoś
delof Re: lignan, uwazasz, ze polska natura lepsza??? 24.09.09, 12:50 Prawda jak widac boli ukraińców. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman A już za dwa miesiące... 24.09.09, 08:39 A już za dwa miesiące w sklepach ukaże się książka-dokument "Moje życie za kratami" opisujące jak niedobitki kaczego terroru uwięziły i maltretowały gwiazdę znienawidzonego przez prezesa TVN-u. Promocja odbędzie się w "Dzień dobry TVN"; poważną rozmowę o lekturze nawiąże Wojewódzki, a nasz kochany zwariowany Szymon znowu dosadnie zakpi z tego wstrętnego prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
dabljuzi Dokladnie stary 24.09.09, 10:03 na cala POpieprzona TVN mozgi pierze cholocie wybierajac materialy zgdodne z linia partii Odpowiedz Link Zgłoś
aardvaark Re: CBA: Mosz problem? Napisz do_nos... ;P n/t 24.09.09, 09:09 Bardzo dobrze, niech CBA i reszta służb wreszcie zajmą się tym, czym powinny - łapaniem przestępców. Niech nie próbują kręcić życiem politycznym tak jak w latach 90 ubiegłego wieku. Młyn w Trudnej - odpocznij w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Re: CBA: Mosz problem? Napisz do_nos... ;P n/t 24.09.09, 09:28 Sęk w tym, że CBA de facto funkcjonuje jak policja polityczna. Udowodniła to zwłaszcza za rządów PiSu - te konferencje przed kamerami, wydawanie publicznych osądów przed udowodnieniem winy, czy tragiczny wypadek z Blidą - tylko po to, żeby dokopać politycznym przeciwnikom. Będzie "śmisznie", jak oskarżenia z donosu nie znajdą potwierdzenia i "abecadła" Kamińskiego zaliczą kolejną wpadkę. Co by wcale nie zdziwiło, profesjonalistami to oni nie są, choćby niezgodna z prawem prowokacja wobec Sawickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Policja, kraty-marzenie celebytów i ich speców 24.09.09, 08:52 od pijaru. Już za jakiś czas: -16 tokszołów z udziłem Weroniki P, -książka "Czas za kratami", -film na podstawie, -teledysk Peji z udziałem Weroniki P, -reality z udziałem Weroniki P i 10 recydywistów. Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Pazura spędziła noc w areszcie 24.09.09, 09:07 Oby to była prawda,a nie kolejna spreparowana prowokacja.U mnie na ulicy pojawiła się jakaś obca kobieta i oskarżyła mnie o sadyzm w stosunku do własnego psa.Policjanci pogrozili mi,że następnym razem sprawa znajdzie się w sądzie i będę odpowiadał jako recydywista.Nie zgodziłem się i poprosiłem o skierowanie oskarżenia teraz.Wszystko to śmierdzi z daleka prowokacją,ale nie wiem na czyje zlecenie.Mam nadzieję,że zleceniodawca nie ma możliwości wywierania presji na sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
glomek Re: Pazura spędziła noc w areszcie 24.09.09, 15:29 ja dostalem pismo ze spoldzielni mieszkaniowej, ze sasiadka z przeciwka sie skarzy ze ona myje ladnie schody i okna na klatce a ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
grafit35 Re: A co na to Ludwik? 24.09.09, 12:13 Teraz ktos powinien przyjrzeć się władzom GPW w Warszawie - jakie intencje towarzyszyły prezesowi giełdy, że zatrudnił Panią Weronikę na stanowisko prezesa jedenj ze spółek zależnych od giełdy, która jak na ironię ma promować zasady corporate governance! Odpowiedz Link Zgłoś
ogonowski.lukasz Re: A co na to Ludwik? 24.09.09, 12:19 Bardzo dobre pytanie. Co ta osoba robi na stanowisku prezesa zarządu, jakie ma kompetencje. A ponieważ 100 proc. akcjonariuszem spółki WSEInfoEngine SA jest Giełda Papierów Wartościowych, należąca nadal do Skarbu Państwa, za obsadę stanowisk w niej odpowiedzialne są władze giełdy o ile nie resortowi sekretarze... Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: A co na to Ludwik? 24.09.09, 14:20 ogonowski.lukasz napisał: > Bardzo dobre pytanie. Co ta osoba robi na stanowisku prezesa zarządu, jakie ma > kompetencje. Większe od Twoich i tego właśnie nie jesteś w stanie jej darować. Odpowiedz Link Zgłoś
trufel2 Pazura spędziła noc w areszcie 24.09.09, 09:20 Bardzo ją lubię, ale za przestępstwo trzeba zaplacić karę. Odpowiedz Link Zgłoś
no_nick You CAN'T dance :) 24.09.09, 09:32 Nie przepadałem za tą panią,ale niech tam - mojego chleba nie jadła.Uprzedzeń narodowościowych do Ukraińców nie mam - mieszkałem tam kilka lat i nie byłem źle traktowany.Wręcz przeciwnie. Ale myślę , że pani M-P poczuła,że już jest taka wielka,że wolno jej więcej.Bo na Ukrainie powyżej pewnej skali "celebrytyzmu" lub znajomości różnych ważnych osób - jesteś faktycznie nietykalny i możesz robić co chcesz.Ale u nas jest inaczej - jeśli to dobrze przygotowana akcja i są dowody to wyrazy uznania dla funkcjonariuszy CBA. Nie sądziłem,że będę chwalił tę kontrowersyjną służbę - ale zaprawdę należy im się szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
darkvini Re: You CAN'T dance :) 24.09.09, 09:36 chyba zartujesz? jaki szaczunek dla kogo ? policji, CBA, sadow ? gdzie ty zyjesz u nas inaczej??? gdzie ???, wszyscy biora udzial w kreceniu lodow .... Odpowiedz Link Zgłoś
etruskw-w Re: You CAN'T dance :) 24.09.09, 10:58 darkvini napisał: > chyba zartujesz? jaki szaczunek dla kogo ? policji, CBA, sadow ? gdzie ty zyjes > z > u nas inaczej??? gdzie ???, wszyscy biora udzial w kreceniu lodow .... byłem na Ukrainie i faktycznie dużo jest blondynek ale i niektóre cięzko pracują np na kolei jako konduktorki ( otwarcie drzwi w ukraińskim (rosyjskim) wagonie to nie lada wysiłek fizyczny) a w Polsce to faktycznie myślą, że mieszkają w Szwajcarii i każda musi mieć Mercedesa lub coś podobnego Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: You CAN'T dance :) 24.09.09, 14:24 To wg. Ciebie każda ukraińska blondynka, która nie wykonuje ciężkiej, fizycznej pracy to jakieś zgorszenie straszne? Czy uważasz marzenia takiej dziewczyny o mercedesie za coś niegodnego, a ich urzeczywistnianie za działanie niegodne miana 'dobrej Ukrainki'? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: You CAN'T dance :) 24.09.09, 12:30 bez jaj! tak samo na ukrainie jak i tu obowiązuje to samo prawo. Bidulka siedzi w ciupie, bo nie była na liście uprawnionych do robienia walków. Czyli jak to Ty piszesz - była za nisko w skali "celebrytyzmu". Brutalnie rzecz ujmując - chciała komuś podprowadzić "byznes prywatyzacyjny". Ot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: You CAN'T dance :) 24.09.09, 13:38 olias napisał: > bez jaj! tak samo na ukrainie jak i tu obowiązuje to samo prawo. Ciekawe stwierdzenie. Bardzo ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
cartman71 Co za durny pismak. 24.09.09, 09:35 Nie odpuścił. Musiał wcisnąć słowo Celebrytka. Inaczej by zemdlał. Pismaki kreują tak idiotyczne słowa, że się słabo robi. Odpowiedz Link Zgłoś
wedos Re: Co za durny pismak. 24.09.09, 11:33 Celebryt albo celebryta, rodz. żeński celebrytka, l.mn. celebryci (ang. celebrity, z łac. celebrare) – termin odnoszący się do osoby często występującej w mass-mediach i wzbudzającej ich zainteresowanie, bez względu na pełniony przez nią zawód (choć najczęściej są to aktorzy, piosenkarki, uczestnicy reality show, sportowcy czy dziennikarze). Zgodnie z definicją sformułowaną przez Daniela Boorstina w 1961 roku celebryt to osoba, która jest znana z tego, że jest znana. Słowo celebryt nie jest synonimem gwiazdy, sławy, idola, autorytetu. (cyt. za wikipedia.pl) A kim ta kobieta była jak nie celebrytką? Gwiazdą? Bez jaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Co za durny pismak. 24.09.09, 13:43 Sam jesteś durny. 'Pismak' używa tych słów, które zwiększają mu poczytność. Odpowiedz Link Zgłoś
ch-wilenska Re: Co za durny pismak. 25.09.09, 12:36 Nie, to ty jesteś durny. Zwiększanie poczytności nie jest argumentem na używanie niewłaściwych słów. Abstrahując od prawidłowości użycia słowa celebrytka, dla której twój przedmówca jest durny jak pismak, który jest durny z jeszcze innego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Co za durny pismak. 25.09.09, 17:27 jest argumentem. Artykuł, notatka prasowa, reportaż czy inny produkt dziennikarza jest towarem, a towar się sprzedaje. Natomiast to, czy to jest mądre, głupie, etycznie, moralnie, czy językowo właściwe czy nie, to już zupełnie inna kwestia. W każdym razie, użycie przez dziennikarza chwytliwego acz niekoniecznie właściwego słowa w tekście, nie świadczy o jego durnocie. Raczej o durnocie czytelników, do których dany tekst rzeczony dziennikarz kieruje. Odpowiedz Link Zgłoś
inwinoveritas Pazura spędziła noc w areszcie 24.09.09, 09:40 A Lewandowski i Buzek są europosłami. Szkoda ,że nie startował wąsacz - też by miał szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
ipswich1 Przepraszam bardzo, czy ktos z Was... 24.09.09, 10:06 moze mi wytlumaczyc slowo: celebrytka? Kto to jest? Z tego co udalo mi sie dowiedziec to "osoba nic nie znaczaca - zero, zyjaca z artykulow w prasie chodnikowej o sobie i swojej glupocie". Jakaz to firma z taka idiotka zalatwia interesy? Czy to jest mozliwe nawet w PL? Odpowiedz Link Zgłoś
bromva Re: Przepraszam bardzo, czy ktos z Was... 24.09.09, 10:22 to proste. pani jest slawna z tego, ze jest slawna :) Odpowiedz Link Zgłoś
ipswich1 Dzieki "bromva", czyli jednak... 24.09.09, 10:57 zero pozostaje zerem? Czyz nie? I co to za firma wybiera takie "nic" do ZARZADU? Tylko z tego powodu ze jest byla zona aktorzyny Pazury czy tez z powodu bycia tzw."CELEBRYTKA"? Idioci! Ludzie nie robcie z nimi interesow, na Boga! Odpowiedz Link Zgłoś
rodderick Pazura spędziła noc w areszcie 24.09.09, 10:18 Ani to mądre, ani ładne, znane tylko jako żona (była) swojego męża. No cóż, jakie pochodzenie, takie zachowanie. Na Ukrainie nie takie naumery przechodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Pazura spędziła noc w areszcie 24.09.09, 11:30 rodderick napisał: No cóż, jakie pochodzenie, takie zachowanie ------------------------- Czyli jesteś pijakiem i złodziejem, jak każdy Polak, bo przecież sądzisz według siebie i stąd ta złota myśl o pochodzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 Re: Pazura spędziła noc w areszcie 24.09.09, 11:51 bzdura , to nie ma nic wspólnego z pochodzeniem chyba , że myslisz o koneksajch mafino politycznych, w tym przypadku zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Pazura spędziła noc w areszcie 24.09.09, 13:45 wirusx napisał: > Czyli jesteś pijakiem i złodziejem bo każdy pijak to złodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Po 20 latach "niepodleglosci" mamy w Polsce 24.09.09, 10:28 system polityczny totalitarny, komunistyczno-faszystowski tzw kaczyzm oraz CBA nowe GESTAPO. Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Re: Po 20 latach "niepodleglosci" mamy w Polsce 24.09.09, 10:32 Jeszcze niczego nie wiesz a już ferujesz wyroki. Czyli robisz dokładnie to co zarzucasz CBA. Rozmawiałeś już o tym z lekarzem ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Re: Po 20 latach "niepodleglosci" mamy w Polsce 24.09.09, 10:43 zamykanie ludzi do aresztu na podstawie donosu to nie jest normalne wyprowadzanie ludzi skutych kajdankami bo przyjeli od petenta bombonierke (Sanepid), zamordowanie Blindy .. itd to sa osiagniecia CBA wiec sam idz do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: Po 20 latach "niepodleglosci" mamy w Polsce 24.09.09, 10:48 czytaj ze zrozumieniem !! nikt jej nie zamknal na podstawie donosu matolku Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus nie dyskutuj ze zlodziejem... 24.09.09, 11:08 ...ktory teskni za latami komunizmu, bo mozna bylo krasc bezkarnie. Teraz sie boi, ze go zlapia i stad to szczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ogonowski.lukasz Re: Po 20 latach "niepodleglosci" mamy w Polsce 24.09.09, 12:25 Jakie zamordowanie, jaki donos? Skąd tyle niepotwierdzonych tez i jadu? PS. Na przyszłość oszczędniej używaj terminów totalitaryzm, faszyzm, komunizm czy porównań do gestapo. Nie masz pojęcia o życiu w takich systemach, więc nie porównuj nawet jeśli nieudanych rządów PiS-u, do nich Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Po 20 latach "niepodleglosci" mamy w Polsce 24.09.09, 13:50 ogonowski.lukasz napisał: > Jakie zamordowanie, jaki donos? Skąd tyle niepotwierdzonych tez i jadu? > PS. Na przyszłość oszczędniej używaj terminów totalitaryzm, faszyzm, komunizm > czy porównań do gestapo. Nie masz pojęcia o życiu w takich systemach, więc nie > porównuj nawet jeśli nieudanych rządów PiS-u, do nich A Ty masz takie pojęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
ogonowski.lukasz Re: Po 20 latach "niepodleglosci" mamy w Polsce 26.09.09, 15:28 A ty jesteś jakimś szpiegem, że chodzisz za moimi postami i je komentujesz? Oczywiście, że nie mam empirycznego doświadczenia, dlatego nigdy nie porównuje obecnej sytuacji do nich. Z racji swojego wykształcenia wiem jednak czym się one charakteryzują, i wiem też jak daleko nam do rządów autorytarnych, nie mówiąc o totalitarnych. PS. Jeżeli prezesem zarządu firmy zostaje pani z telewizji, zasiadająca w jury w głupim show, to tak kwestionuje jej kompetencje. Nawet jej dotychczasowe wykształcenie (studia prawnicze) nie predestynują jej do pełnienia takiej funkcji. Uważam po prostu, że właściwa osoba powinna być na właściwym miejscu, nie mam nic do ludzi którzy sprawują ważne stanowiska o ile na nie ZASŁUGUJĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Po 20 latach "niepodleglosci" mamy w Polsce 27.09.09, 19:03 ogonowski.lukasz napisał: > A ty jesteś jakimś szpiegem, że chodzisz za moimi postami i je komentujesz? Tak, z CBA. > Oczywiście, że nie mam empirycznego doświadczenia, dlatego nigdy nie porównuje > obecnej sytuacji do nich. Z racji swojego wykształcenia wiem jednak czym się on > e charakteryzują, i wiem też jak daleko nam do rządów autorytarnych, nie mówiąc > o totalitarnych. wcale nie tak daleko. Watykan coraz bardziej grzebie nam w prawodawstwie, a tupet jego funkcjonariuszy daje pojęcie o tym jaki wpływ na nie mieli do tej pory. > PS. Jeżeli prezesem zarządu firmy zostaje pani z telewizji, zasiadająca w jury > w głupim show, to tak kwestionuje jej kompetencje. Czyli w Twojej ocenie nie można wystąpić w głupim show telewizyjnym jeśli chce się zostać prezesem zarządu giełdowej spółki? > Nawet jej dotychczasowe wyks > ztałcenie (studia prawnicze) nie predestynują jej do pełnienia takiej funkcji. To nie ulega wątpliwości, ale niech tutaj skisnę, jeżeli zarządy jakichś podrzędnych spółek będą prosić opinie publiczną o ustalenie kryteriów, według których mają powoływać swojego prezesa, a potencjalni prezesi wyłuszczali swoje kompetencje w sposób równie ekshibicjonistyczny. W końcu w dorobku pani Pazury znajduje niewątpliwie więcej, niż tylko ukończenie prawa na UW. > Uważam po prostu, że właściwa osoba powinna być na właściwym miejscu, nie mam n > ic do ludzi którzy sprawują ważne stanowiska o ile na nie ZASŁUGUJĄ. A Pani Pazura według Ciebie NIE ZASŁUGUJE na to stanowisko? Cóż, sęk w tym, że pani Pazura (jak i inni prezesi) swoje kompetencje przedstawiła zarządowi, który uznał, że jednak 'zasługuje' na to stanowisko. No, ale Ty na pewno wiesz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
barej Pazura spędziła noc w areszcie 24.09.09, 10:55 No to sobie teraz potańczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbujowachata Pazura spędziła noc w areszcie/Pytanie !!! 24.09.09, 11:01 Czy to ta ,,niunia,,która mówi inaczej po polsku tak jak Nelly Pokita , o ile tak to ta nacja ma wybitne ciągoty ,,Risk Bussinesu,, Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 zdjęta informacja z forum 24.09.09, 11:10 informacja o tym gdzie "pracowała" pani Weronika w Sopocie i z kim pracowała została zdjęta z forum. Nie ma się co wstydzić , robiła to dobrze niejednemu znanemu dzisiaj publicznie . Odpowiedz Link Zgłoś
beika Re: Pazura spędziła noc w areszcie 24.09.09, 11:14 Jednym slowem inwestor ja 'wystawil' a moze nawet zaispirowal do tego, bo nie wierze ze sama na to wpadla. Po prostu ta firma musiala miec sukces a na wydawnictwo tez ma chetke pewnie ktos konkretny. Ciekawe, co to za tajemniczy inwestor? Przeciez ta pani miala wspolpracownikow i znajomych i moze chwalila sie, paplala jezykiem, zwierzala sie im z kim sie spotyka. Moze gazeta popyta ich i ujawni tego biznesmena-prowokatora, co nie oznacza, że popieram jej czyn. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Tusk ją wyciągnie 24.09.09, 11:33 W końcu to gwiazda TVN z którym PO łączy deal o budowę stadionu Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 poznaj bliżej 24.09.09, 11:48 Olena Marczuk do Trójmiasta z Kijowa przyjechała w wieku 20 lat (1991 rok), nie znając języka polskiego. W 1992 r. wyszła za mąż za Bartka Nowopolskiego jednego z ochroniarzy Nikodema Skotarczyka (Nikosia) dzięki czemu mogła zalegalizować swój pobyt w Polsce. Pracę rozpoczęła od tańczenia na rurze w nocnych trójmiejskich klubach ze striptizem "Amazonka" w Gdańsku-Oliwie i "Go Go Land". Rozbierała się na wieczorach kawalerskich, pracowała w hotelach "Posejdon" i "Marina" w Gdańsku. W 1995 r. wieku 24 lat wzięła ślub cywilny z aktorem Cezarym Pazurą, którego poznała w Sopocie w 1994 r. Wówczas to zmieniła imię Olena na Weronika. I to tymczasem na tyle. Zanim zagłosujesz na kogoś w tym kraju zastanów się . Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: poznaj bliżej 24.09.09, 14:17 Ze wszystkiego tego co tutaj napisałaś wynika, że Olena Marczuk ciężko pracowała na swój chleb i swoją pozycję społeczną i materialną, czego nie można powiedzieć o większości 'naszych' polityków, biznesmenów i księży. Nie chcesz mi chyba powiedzieć, ze tańczenie przy rurze w nocnych klubach jest pracą lekką? Cóż... nie każdy ma ustawionych rodziców, kolegów, punkty za pochodzenie czy księdza w rodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 Re: poznaj bliżej 24.09.09, 15:56 i co z tego wynika ? trzeba kupić więcej rur Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: poznaj bliżej 24.09.09, 16:27 napisałem już co z tego wynika. Proszę czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 jak ktoś o takiej reputacji został radcą? 24.09.09, 21:46 anna-76 napisała: > Olena Marczuk do Trójmiasta z Kijowa przyjechała w wieku 20 lat > (1991 rok), nie znając języka polskiego. W 1992 r. wyszła za mąż za > Bartka Nowopolskiego jednego z ochroniarzy Nikodema Skotarczyka > (Nikosia) dzięki czemu mogła zalegalizować swój pobyt w Polsce. > Pracę rozpoczęła od tańczenia na rurze w nocnych trójmiejskich > klubach ze striptizem "Amazonka" w Gdańsku-Oliwie i "Go Go Land". > Rozbierała się na wieczorach kawalerskich, pracowała w > hotelach "Posejdon" i "Marina" w Gdańsku. W 1995 r. wieku 24 lat > wzięła ślub cywilny z aktorem Cezarym Pazurą, którego poznała w > Sopocie w 1994 r. Wówczas to zmieniła imię Olena na Weronika. > I to tymczasem na tyle. > Zanim zagłosujesz na kogoś w tym kraju zastanów się . Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: jak ktoś o takiej reputacji został radcą? 24.09.09, 23:40 To może ja spróbuję zgadnąć: Bo jest inteligentna? Bo jest dobrym prawnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
taziye Weronika Marczuk-Pazura spędziła noc w areszcie 24.09.09, 12:16 a na wiadomym portalu tytuł "żona byłego aktora ..." a w tekście jakoś brak nazwiska. onet i tvn szczycą się odkrywaniem afer i wyciąganiem brudów a tymczasem cisza jak makiem... ścisłe powiązania z polityką widać gołym okiem, a pewnie w ta afera przejdzie bez echa :// Odpowiedz Link Zgłoś
man_po_prostu_man Weronika Marczuk-Pazura spędziła noc w areszcie 24.09.09, 13:15 A "jedyna, prawdziwa", telewizja TVN" cicho cicho cicho sza...:). Takie rzeczy się zdarzają, nie ma co nabierac wody w usta. A Pani Weronika..cóż, zniszczyła wszystko. Szkoda, bo dziewczyna inteligentna i urodziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
astrodesign Trendy Pazura w areszcie 24.09.09, 13:16 tak tak, bo to takie trendy i na czasie przesiedziec nocke w pace :))))) prawdziwy szow-biz! alez ta Wera jest spryciarka od nadawania rozglosu:)))) ...zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
ale_tu_fajnie Weronika Marczuk-Pazura spędziła noc w areszcie 24.09.09, 13:34 może by tak deportować Odpowiedz Link Zgłoś
uwagiluzne jednego nie rozumiem.. 24.09.09, 13:56 Za 400 tysięcy? A właściwie za 200, bo łup na pół skoro zamieszana była druga osoba.. . Więc za 200 tysięcy???? Wera, why??? Na waciki potrzebowałaś??? Nie słyszałaś o naszym powiedzeniu - jak kraść, to miliony???? Trzeba było brać przykład z Kasi Niezgody!!! I uczyć się jak kraść, żeby wpaść, ale nie iść do paki. Tomek prowadzi szkolenia. Odpowiedz Link Zgłoś