uburama 30.09.09, 16:29 36 742 375 odwołanie Farfała nieudane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hart5 Farfał Gradem postoi 30.09.09, 16:40 a jutro Tusk ogłosi, że tv go zupełnie nie interesuje. I dlatego nie dostanie mojego głosu w wyborach prezydenckich. Politycy nie muszą wierzyć w moralność, ja nie muszę na nich głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
fotodiagnoza Farfał Gradem postoi 30.09.09, 17:23 pan F. musi pobierać lekcje stylu. to sytuacja gdy komuś d. przyrosła do stołka. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1982761.html Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Farfał Gradem postoi 30.09.09, 18:02 Ten rząd tak samo skutecznie walczy z kryzysem, jak skutecznie usuwa ze stanowiska Farfała. W następnych wyborach będę głosował na Che Guevar'ę -chciałem napisać, że na Breżniewa, ale za używanie symboli komunizmu można trafić do paki, a Monika Olejnik dopytała autora ustawy, że za Che Guevar'ę nic nie grozi. zatem bedę głosował nie na Breżniewa, a na Che Guevar'ę Odpowiedz Link Zgłoś
hanishl Ludzie , gdzie ja żyje 30.09.09, 18:02 Pan Grad pobierający pensje ministra ( a właściwie pan Tusk pobierający pensje premiera ) robi ze mnie wsiowego głupka . ( przepraszam tych ze wsi) - oni są mądrzejsi. Nie dość tego to jeszcze za moje ( Wasze też) pieniądze. Odpowiedzcie mi prostym językiem : o co chodzi i dlaczego ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mudah Re: Ludzie , gdzie ja żyje 30.09.09, 18:10 > Odpowiedzcie mi prostym językiem : o co chodzi i dlaczego ? Pan Premier nie ma odwagi na usuniecie przyjaciela, zausznika i eksperta pana Jarosława Mondrego któren to Jarosław w mondrości swej pana Farfała mianował. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 PO przejęło w spadku po PiS-ie faszystę i jak 30.09.09, 18:15 widać bardzo im to wiano do gustu przypadło. Jakież to obrzydliwe:( Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Farfał Gradem postoi 30.09.09, 18:24 uburama napisał: > 36 742 375 odwołanie Farfała nieudane A pomyśleć, że jeszcze przed pierwszą próbą był dla PO faszystą. Teraz PO liczy na to, że rozwali TVP i będzie można za 1zł "sprzedać" Gradowi. Odpowiedz Link Zgłoś