plorg 01.10.09, 13:20 Ucięli łeb sprawie? Nagle okazało się, że zupełnie zdrowa, była śmiertelnie chora, tylko nikt o tym nie wiedział. A śmierć to tylko zbieg okoliczności. "Wierzę" w te wszystkie cudowne zbiegi okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.klimas Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 13:23 Akurat w Anglii mają problem ze służba zdrowia i wykrywaniem chorób. Nasz system w porównaniu z ich systemem zdrowotnym to raj :) Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 13:36 14-latka "od dawna cierpiała na raka", bez żadnych objawów. W poprzednim artykule Gazeta napisała: "Wcześniej cieszyła się dobrym zdrowiem" Brytyjska nastolatka zmarła po podaniu szczepionki Odpowiedz Link Zgłoś
floyd13 Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 14:21 Dokładnie. Jest tak, jak piszesz. Co więcej, GW dość szybko usunęła z pierwszej strony wczorajszy news (do którego podajesz linka), jak tylko zaczęły pojawiać się niewygodne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 14:56 plorg napisał: > 14-latka "od dawna cierpiała na raka", bez żadnych objawów. > W poprzednim artykule Gazeta napisała: "Wcześniej cieszyła się > dobrym zdrowiem" Ze dwa tygodnie temu jakiś chłopiec upadł na WF i umarł. Była informacja. Myślisz że on też dostał szczepionkę na raka szyjki macicy i wykryta podczas sekcji wada serca to tylko wykręt korporacji? Odpowiedz Link Zgłoś
nineveh Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 14:45 Zgdza sie. Lekarzom trzeba sprytnie sugerowac rozwiazania, informacje o lekach znajduja na google (w OBECNOSCI PACJENTA!!! Przy mnie lekarka sprawdzala na google, czy moze ciezarnej przepisac masc...), a namowic ich na banie krwi to juz wogole sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 15:06 mam dokladnie takie same doświadczenia: PRZY MNIE lekarz wziął książke z obrazkami i zaczął przeglądać zastanawiając się co mi jest. Oczywiście nie trafił ani za pierwszym ani za drugim razem. Za trzecim wysłał mnie do specjalisty. Lekarz nie był niedoświadczonym młodzikiem zarazpo studiach, przeciwnie: miał swoje lata. Na początku byłem zszokowany ale teraz myślę, że może to lepsze niż udawanie, że sie zawsze wie co się dzieje, jak mają w zwyczaju polscy lekarze? Chociaż na samopoczucie pacjena taka uczciwość nie wpływa za dobrze,,, Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 17:13 Ja też przeniosłabym się na tamten świat, gdybym przypadkowo nie brała aspiryny bayerowskiej w czasie przeziębień. Byłam u lekarza z objawami udaru, ten całkowicie zbagatelizował symptomy, dopiero z telewizji dowiedziałam się, że grozi mi udar. Straszne. Mój dziadek zmarł na udar. Odpowiedz Link Zgłoś
test1410 Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 18:02 aspiryną leczy się udar? wow Odpowiedz Link Zgłoś
thannatos Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 20:08 test1410 napisał: > aspiryną leczy się udar? wow Niedokrwienny owszem. Nie jest to najlepszy lek, ale moze zmniejszyc ryzyko udaru i pomoc w czasie jego wystapienia. www.mp.pl/artykuly/index.php?aid=1278&_tc=01C9A16028FD41598C867BB74CD77D10 Odpowiedz Link Zgłoś
mirrandel Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 18:52 przecież nikt nie jest komputerem, żeby znać na pamięć specyfikacje leków i wszystkie dokładnie wszystkie dane na temat jakiejś rzadko pojawiającej się choroby. To normalne, ze lekarz siega do literatury fachowej czy spisów leków (w takich spisach są dokładne informacje o składzie, wskazaniach/przeciwskazaniach itd). O ile lekarz powinien wiedziec że półpasiec leczy sie takim lekiem a odrę takim, to nie ma obowiązku znać na pamięć całej recepty! Dobrze, że lekarze sięgają do literatury, upewniają się, rozwarzają przy trudnym przypadku, tak ma być! A google to trochę współcześniejszy odpowiednik żródła informacji- wchodzi sie na stronę producenta leku, sprawdza z czego jest zrobiony i czy może zaszkodzić osobie np. w ciąży. chyba lepiej żeby to sprawdził niżby miał wydać opinię "na czuja", prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 FAKTY ludzie fakty, a nie ideologie! 01.10.09, 13:35 Polecam artykuł z tygodnika "NIE" (40/2009) pt. "Świnie szczepią ludzi. Światowy spisek, który zabija 5mld ludzi. Bzdury? No to poczytajcie..." oraz WYWIAD FILMOWY z Pani Jane Burgermeister, austriacką dziennikarką piszącą m.in. do pism "Nature" The Scientist", "Reuters Health", "The Guardian" czy "British Medical Journal" złożyła w austriackiej prokuraturze oraz FBI (w amerykańskiej ambasadzie) zarzuty przeciwko Światowej Organizacji Zdrowia oraz m. in. firmie Baxter, która produkuje szczepionki, a której włodarze zasiadają min. w WHO. Obie pozycje znajdziesz tutaj: www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=407.0 Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: FAKTY ludzie fakty, a nie ideologie! 01.10.09, 13:47 Dobre, tylko zupełnie bez sensu. Jeśli bogaci tego świata wymordują 5 mld ludzi to zostanie trochę powyżej miliarda. Co wtedy zrobią z bogactwem? To własnie teraz mogą kupić jedzenie, stołować się w najdroższych restauracjach, latać prywatnymi odrzutowcami, itd... Jeśli umrze 5 mld ludzi w krótkim czasie to raczej nastąpi mały armagedon i częściowy powrót do epoki samowystarczalności jednostki. Bogaci mają zdecydowanie interes w powiększaniu ludzkiej populacji. Po drugie, Anglicy marnują kasę. Szczepienia 14-latek u nich sa chybione, ponieważ szczepionka jest skuteczna u dziewczynek, które nie zaczęły jeszcze współżycia seksualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Będą dalej robić to samo. 01.10.09, 14:33 Jak już ludzi będzie mniej, będzie można ich łatwiej trzymać za twarz. Poza tym to wierzchołek góry lodowej nie znamy dalszych planów. Mogą być bardzo dalekosiężne dlatego nie rozumiemy ich intencji. Jak na razie zajmijmy się szczepionkami. Nie używajmy ich. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrment Re: Będą dalej robić to samo. 01.10.09, 14:55 "Poza tym to wierzchołek góry lodowej nie znamy dalszych planów. Mogą być bardzo dalekosiężne dlatego nie rozumiemy ich intencji." O kurcze! no patrz Pan! z Bogiem też tak mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
hssxy Re: Będą dalej robić to samo. 01.10.09, 17:42 I o to są kolejne dowody na poparcie teorii Darwina. Głupcy którzy odmawiają szczepień wymrą. Ja mam bliznę na ramieniu - a ty?. Gdyby tak jakiemuś szaleńcowi udało się wypuścić ospę to mam duże szanse na przeżycie a ty na zasilenie listy kandydatów do pl.wikipedia.org/wiki/Nagroda_Darwina To jest oczywiście przykład kulą w płot )): Bo dzisiaj nikt dobrowolnie lub po przymusem nie szczepi na ospę. Ale są inne choroby które też zabijają miliony np. Grypa - ta zwykła. Szczepienie to zwykła kalkulacja ekonomiczna - i nie jest to kalkulacja "koncernów". Firmie bardziej opłaca się zaszczepić wszystkich pracowników na grypę niż mieć wśród mich sezonową epidemię .. A koncernowy farmaceutycznemu znacznie mniej się opłaca sprzeda raz w roku 1000 szczepionek niż apapy i gripexy dla tych ludzi którzy z tej grupy zachorują ... To samo dotyczy "firmy - państwa". Jeśli np podanie nawet drogiej szczepionki na wirusa brodawczaka w dzieciństwie w jakiś ZNACZĄCY sposób zmniejszy olbrzymie koszty leczenia raka, szkody społeczne - utratę względnie młodych obywatelek itp itd. to należy to czynić - a przynajmniej ułatwiać dostęp do takiej szczepionki. NIE MA 100% bezpiecznych szczepionek ale 1000e zgonów po podany szczepionki to bujdy na resorach. Jeśli ktoś zna zasadę działania szczepionek, zastanowi się czy aby te pojedyncze wypadki poważnych powikłań to nie wynik złej kwalifikacji ( np szczepiący nie dopytał o uczulenie na albuminy) - a we własny interesie trzeba uprzedzać personel medyczny o swoich chorobach ... Powikłania spowodowane samą "substancja czynna" nowoczesnych szczepionek są jeszcze rzadsze .. Odpowiedz Link Zgłoś
olim Re: FAKTY ludzie fakty, a nie ideologie! 01.10.09, 21:32 Ludzie majętni zawdzięczają swój status dzięki temu, że istnieją szerokie rzesze ludzi nieposiadających, bo bogactwo musi mieć jakiś punkt odniesienia, nieprawdaż? Jeśli zabraknie biednych, to jak bogaci będą wiedzieć, że są bogaci? Co do rzekomo istniejących planów uśmiercenia trzech czwartych mieszkańców globu, będących częścią szerszego projektu znanego pod nazwą New World Order przygotowanego i realizowanego przez nową administrację USA, to interesująca byłaby odpowiedź na pytanie, w jaki sposób nakłoniono by rządy krajów o największej liczbie ludności, takich jak Chiny i Indie do udziału w światowym spisku? A co gdyby państwa te odmówiły zbrodniczym żądaniom wymordowania większości swoich populacji? Czy zdecydowano by się mimo to na holocaust własnej ludności, co objawiłoby się końcem Zachodu jako dominującej cywilizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
winniepooh Re: FAKTY ludzie fakty, a nie ideologie! 01.10.09, 16:26 Pani Jane Burgermeister to się chyba nazywa schizofrenia urojeniowa... fakt, że ta kobieta żyje dowodzi tego że konfabuluje Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Rak Serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 01.10.09, 13:46 Nigdy do dzisiaj nie słyszałem żeby ktoś go miał - prośba żeby szerzej o tym Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: Rak Serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 01.10.09, 13:51 Naciek z płuc?! Aczkolwiek nowotwór płuc u takiej młodej dziewczyny jest dość nieprawdopodobny. Gdyby to był jakiś glejak to jeszcze rozumiem. No, chyba, że to juz były ogniska wtórne. www.kardiolo.pl/nowotworyserca.htm Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: Rak Serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 01.10.09, 13:59 Dzięki. Czytam nekrologi już lata i pierwszy raz ... Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: Rak Serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 01.10.09, 14:49 Co pierwszy raz? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieniem" 01.10.09, 13:54 Zabójcza czy niezabójcza ta szczepionka, to nie ma znaczenia. Ważne że szczepionka z założenia jest nieskuteczna. Jedną z odmian wirusa hpv ma jakieś 90% ludzi aktywnych seksualnie. Odmian aktualnie poznanych jest około 100, chorobotwórczych około 30, a szczepionka(o ile uznać że podniesiony poziom przeciwciał to rzeczywista ochrona) chroni przed 4 odmianami, a nawet ta "ochrona" jest kwestionowana przez środowiska naukowa i medyczne(NIE są to bynajmniej osoby wierzące w NWO). A mimo to szczepienia są finansowane z kiesy podatnika... Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata.adamus Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 14:56 Z czyjego zalozenia szczepionka jest nieskuteczna?!?!?! Zgadzam sie z Twoim wyliczeniem liczby wirusow oraz ze szczepionka dziala na jedynie 4 sposrod 30 onkogennych, z tym ze te 4 wirusy odpowiadaja za niemalze 70% zachorowan, wiec stwierdzenie, ze szczepionka jest nieskuteczna jest nieco na wyrost. Jesli Brytyjczycy sie zdecydowali na oplacanie szczepionki z panstwowej kasy to ich sprawa. U nas niestety trzeba za to zaplacic z wlasnej kieszeni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 16:23 Jesli Brytyjczycy sie zdecydowali na oplacanie szczepionki z > panstwowej kasy to ich sprawa. U nas niestety trzeba za to zaplacic > z wlasnej kieszeni. niestety?? woliszplaicc z aszczepionke 70 zlotych ze swojego portfela czy wolisz ja miec za darmo a państwo zabierze ci 100 w podatkach na nia? (70 na szczepi0onkie 30 koszta manipulacyjne) Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk54 "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieniem" 01.10.09, 13:55 To z guzami w sercu i płucach biegała do szkoły? Zanim się napisze bzdury, to warto chwilę pomyśleć. To nie boli, chociaż męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 17:04 krytyk54 napisał: > To z guzami w sercu i płucach biegała do szkoły? Zanim się napisze > bzdury, to warto chwilę pomyśleć. To nie boli, chociaż męczy. Mnie też to zastanawia, właśnie mam kolejny przypadek raka płuc w rodzinie. Najsmutniejsze jest to, że osoba ta co roku robiła sobie prześwietlenie i dopiero jak rak dał przerzuty i zaatakował mózg - wykryto go. Z kolei znam kilka przypadków, kiedy ludzie wybierali się na tamten świat w przeciągu miesiąca od diagnozy raka płuc. Nie wiem co o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 19:19 rak płuc to przebywanie w zapleśniałym otoczeniu i wdychanie zarodników grzybów. jeśli tkanki są kwaśne to zarodnik rozrasta się w guza, czyli owocnik grzyba. Odpowiedz Link Zgłoś
funstein "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieniem" 01.10.09, 14:04 rak serca ;) ależ kretyni z tych lekarzy! nikt im nie powiedział, że grzyby nie rosną na zasadowych chrząstkach i mięśniach będących ciągłym ruchu !! jak zarodnik grzyba ma się ukorzenić na tkance, która jest bez przerwy w ruchu ?! co za kretyni w tej Wielkiej Brytanii zajmują się sprzedażą szczepionek ?! Odpowiedz Link Zgłoś
aw34 Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 15:41 Człowieku już w poprzednim wątku o tej szczepionce pisałam żebyś nie wypisywał głupot. Spałeś na lekcjach biologii czy byłeś na wagarach. Jakie grzyby??? Powtórz sobie pojęcia z biologii i się nie kompromituj. Niestety wiedza przyrodnicza ludzi jest na bardzo niskim poziomie. Dzięki temu uwierzą we wszystko co każdy oszołom im wmawia. Dzięki temu kwitna teorie spiskowe albo ludzie dają się nabrać na kazdą reklamę farmaceutyku. Zeby świadomie podejmować decyzje w sprawie swojego zdrowia trzeba trochę wiedzy. A co do różnych profesorskich autorytetów - był już taki jeden z przyrodniczym wykształceniem nawet, który chciał nas przekonywać o tym, że ludzie żyli razem z dinozaurami. Wiec moze zanim zaczniecie krzyczeć, że szczepionki zabijają miliony poczytajcie trochę i ostrożnie podchodźcie do aytorytetów. Mnie zastanawia podejście prof. Majewskiej na którą się wszyscy powołujecie, która organizuje sympozjum bez możliwości dyskusji z przeciwnikami jej teorii. Boi się, że jej torie się zachwieją? Moze ma rację nie wiem ale jestem ostrozna. Zresztą prof. Majewska twierdzi, że nie jest przeciwnikiem szczepienia tylko z głową. Ale wystarczył jej list do PTW by powstała histeria o śmiertelnych, oszukanczych i nieskutecznych szczepionkach, z którą się pewnie nie liczyła. Nie szczepcie dzieci tylko liczcie się z powikłaniami po chorobach np po szkarlatynie b. poważnych, liczcie się że wasze chore dziecko zarazi dalsze dzieci za co w jakiejś mierze też poniesiecie odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 17:25 Dokładnie. Właśnie usłyszałam od mamy, by nie szczepić się przeciwko grypie, bo jakaś dziewczynka w Anglii zmarła po zaszczepieniu. Wieść taką przyniosła od koleżanki. Zastanawiam się po co podaje się takie "newsy" do wiadomości publicznej, której świadomość w zakresie medycyny czy też biologii jest zerowa. Sami piszący nie wiedzą co piszą, ludzie to podłapują i tak nakręca się spirala. Jedynym sensownym kontrargumentem przeciwko licznym szczepieniom jaki w ostatnich dniach usłyszałam to badania wskazujące na wzrost wystąpień przypadków u dzieci szczepionych autyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 19:17 nowotwór to owocnik grzyba. jak jest plecha to jest grzybica, jak owocnik to nowotwór. trzeba być skretyniałym lekarzem, żeby mnożyć byty i lekarstwa na chorobę, która nazywa się niedoczynność jąder podstawy mózgu, która powoduje zakwaszenie tkanek i w konsekwencji porost grzybów. jak ogórek czy ziemniak gnije to ma nowotwór czy ma grzyba ? spałaś na lekcjach biologii. Odpowiedz Link Zgłoś
aw34 Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 02.10.09, 12:13 Lecz sie na nogi bo na rozum za późno. Twojej kuriozalnej diagnozy co do nowotworu nie komentuję bo nie ma czego. A jeśli chodzi o ziemniaka to gnicie nie zawsze jest spowodowane grzybem częściej bakterią. Do ksiązek człowieku do ksiązek. Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Czy ktoś może mi wyjaśnić... 01.10.09, 14:09 ... jakimi kryteriami kieruje się GW, pozwalając swoim czytelnikom dyskutować o wydarzeniu powtarzającym się codziennie w milionach przypadków (tutaj śmierć 14-latki), a nie daje takiej przy wydarzeniach jednostkowych, lub istotnie nas dotykających, np. tu: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7098879,Rosyjska_prasa__Powstanie_Warszawskie_to_dramatyczna.html wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7096546,Zdjecie_nagiej_10_letniej_aktorki_w_galerii___To_magnes.html Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 14:11 smierc z powodu nowotworow ponoc jest zazwyczaj dlugotrwala... a nawet jesli zabija szybko to nie w sekunde Odpowiedz Link Zgłoś
limciu "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieniem" 01.10.09, 14:19 GAZETA też na liście płac Glaxo ? Jako super ważny NEWS podaje, że jednak ich wspaniała szczepionka za 1500 zł nie zabija !!! Kogo to tak naprawdę interesuje poza GLAXO ? I kto jest tak głupi, żeby w to uwierzyć? Glaxo wydało miliardy na promocję tej szczepionki, to teraz nie poradzi sobie z opłaceniem kogo trzeba, żeby mieć pozytywny PR ? Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 19:22 kto jest tak głupi, żeby uwierzyć, że szczepionka zabezpiecza przed porostem owocników grzyba w drogach rodnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
huarani "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieniem" 01.10.09, 14:19 Koncerny farmaceutyczne gotowe są zabić wszystkich którzy im wodę mącą. Nawet jeżeli prawda jest znana strach hamuje przed jej wyjawieniem. maksyma "po pierwsze nie szkodzić" nie ma nic wspólnego ze zmaterializowanym światem, w którym przyszło nam żyć. czy pomoc humanitarna dla afryki to przypadkiem nie testowanie leków na ludziach? czy szczepionka na grypę - jak pokazały wyniki badań w grupach ochotników jest mniej skuteczna niż placebo? czy ta śmierć nie ma związku ze szczepieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
marian770 Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 15:22 > Koncerny farmaceutyczne gotowe są zabić wszystkich którzy im wodę > mącą. a może Gazeta Wyborcza ( będąca w zmowie z koncernami farmaceutycznymi ) też wynajmuje płatnych zabójców dla tych którzy piszą źle o szczepionkach ? chyba ze strachu już nie bedę spał w nocy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieni 01.10.09, 17:31 Jacek Żakowski ostatnio w TVN24 musnął problem lobbingu koncernów farmaceutycznych w prywatnych mediach. Wypowiedź była bardzo delikatna, wszak nie kąsa się ręki, która karmi, niemniej jednak myślę, że to stożek góry lodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Oświadczenie to ma uciąć spekulacje na ten temat. 01.10.09, 14:27 I wszystko jasne :) Ciemny lud to kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Pewnikiem spisek światowy 01.10.09, 15:00 plorg napisał: > Ucięli łeb sprawie? Nagle okazało się, że zupełnie zdrowa, była > śmiertelnie chora, tylko nikt o tym nie wiedział. (...) Wiadomo, że będzie obowiązkowa szczepionka rzekomo przeciw świńskiej grypie, po której przeżyje tylko 10% ludności. W ten sposób tajny rząd światowy chce zlikwidować przeludnienie Ziemi. Na razie ćwiczy się na innych szczepionkach. To wszystko chyba prawda, bo pisali o tym w Internecie, może nawet plorg. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Pewnikiem spisek światowy 01.10.09, 15:06 W spiskowe teorie nie wierze ale nikt nie umiera nagle na raka. Przynajmniej nie na raka pluc. No chyba to sie jakos wczesniej objawia. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Pewnikiem spisek światowy 01.10.09, 15:46 black_halo napisała: > (...) nikt nie umiera nagle na raka. (...) Gdyby ktoś miał coś fałszować, to zadbałby o jak największe pozory prawdopodobieństwa, czyli wybrałby dolegliwość znacznie częściej powodującą nagłe zgony. Odpowiedz Link Zgłoś
hssxy Re: Pewnikiem spisek światowy 01.10.09, 18:02 Tanatologia uczy że umieranie to proces który liczy się w minutach. Zwykle po ok 300 sek. po ZK mamy już do czynienia z rozkładem zwłok. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszeblogi co za bzdura 01.10.09, 15:53 Co za bzdura. Przecież chorego się nie szczepi. Albo to wina sczepionki, albo ewidentny błąd lekarza nadzorującego szczepienie. kalendarzswieta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ozlem "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieniem" 01.10.09, 15:57 Tyle krzyku o jeden przypadek śmierci? W USA w związku z szczepieniami p-ko HPV zmarło juz 30 osób plus były też pojedyńcze przypadki w Niemczech i Austrii. Swoją drogą, dziewczyna miała zaawansowanego raka śródpiersia naciekającego płuca i serce, nie wierzę że nie miała wcześniej objawów. Odpowiedz Link Zgłoś
goblin666 "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieniem" 01.10.09, 16:07 Slyszalem, ze pewien czytelnik forum.gazeta.pl zmarl w godzine po przeczytaniu durnego posta! Wierzycie w to? To nie moze byc zbieg okolicznosci, KTOS musi za tym stać. I odpowiadam kto - stoi za tym koncern medialny Agora, a chyba domyślacie sie kto za NIM z kolei stoi?!? No! Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieniem" 01.10.09, 16:44 tak, jasne, 14 latka całkowicie zdrowa nagle się okazuje ze miała zaawansowanego raka płuc.....sratatata, ...a świstak siedzi i zawija w sreberka Odpowiedz Link Zgłoś
aw34 Re: na szcepionka zabiła już od 500 do 5000 dziew 01.10.09, 19:13 Podaj źródło. Jak na razie co chwila ktoś podaje jakieś szokujące liczby za każdym razem inne. Odpowiedz Link Zgłoś
plorg Re: na szcepionka zabiła już od 500 do 5000 dziew 01.10.09, 19:31 aw34 napisała: > Podaj źródło. ---------------- Po co ci źródło? Przetestuj na swoim dziecku! Odpowiedz Link Zgłoś
aw34 Re: na szcepionka zabiła już od 500 do 5000 dziew 02.10.09, 12:16 Ja sądzę, że miliony, miliardy kto da więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
tak-sobie "Śmierć 14-latki nie ma związku ze szczepieniem" 02.10.09, 12:28 co za ciekawostka medyczna... zmarla na raka... ludziom umieranie na raka zazwyczaj zajmuje miesiace lub tygodnie. a tu laska zeszla w 1H. i to nie ma nic wspolnego ze szczepionka?? ja rozumiem ze GW jest gazeta dla inteligentnych inaczej... ale litosci, jak juz cos piszecie to piszcie cala prawde. a jak klamiecie to wymyslcie cos bardziej wiarygodnego. bo nawet jesli juz miala tego raka i byl on TAK zaawansowany ze spowodowal smierc w 1H bez udzialu szczepionki (wyobrazam sobie ze ofiara byla w stanie jakims agonalnym conajmniej), to co za idiota podal szczepionke przeciwrakowa? wasza historia sie nie trzyma kupy, poprawcie to albo wymyslcie cos bardziej wiarygodnego, bo TEN artykul niestety jest obraza dla inteligencji czytelnikow ktorzy was czytaja (przynajmniej niektorych)... Odpowiedz Link Zgłoś