fletniapana 07.10.09, 15:40 Ona ma nas (obywateli) za idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sharn1 Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 15:41 Co za tupet! Żeby wycierać sobie buzię zmarłą osobą... ta Sawicka za grosz przyzwoitości nie ma. No a co czuła Blida chyba każdy wie. Wstyd i strach, że dała się złapać. Czyli Sawicka gó... wie, bo wstydu to ona akurat nie ma. Czuje tylko strach. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Płacząca łapówkara Sawicka - żałosne 07.10.09, 15:54 Powinni ją natychmiast wsadzić... moherykontrauklad.salon24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynksi Niech pierwszy rzuci kartoflem ten, co nie połasz 07.10.09, 16:15 czyłby się na 100 tys. od podrywającej go laski albo yebanego przystojniaka dającego bukiety zawinięte w perły (to wersja dla bab). Ciekawym bardzo, checheche... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynksi Ma być oczywiście sądzona, ale na sprawę trzeba sp 07.10.09, 16:16 ojrzeć REALNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Sawicka wykopuje Bildę 07.10.09, 16:20 Sugeruje, że i Bilda kręcila lody - skoro czuły to samo? Argument o niewinności rodem z cmentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
zdenekbrambor Re: Sawicka wykopuje Bildę 07.10.09, 16:33 ...podobno Piskorski też się tak trochę czuł, jak mu zarzucono, że z tą ruletką, antykami i giełdą to lipa...:-)! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Przenajświętsza Beato Od Lodów, Patronko PO - 07.10.09, 16:41 módl się za nami przekręciarzami :)! zdenekbrambor napisał: > ...podobno Piskorski też się tak trochę czuł, jak mu zarzucono, że z > tą ruletką, antykami i giełdą to lipa...:-)! Odpowiedz Link Zgłoś
zdenekbrambor Re: Niech pierwszy rzuci kartoflem ten, co nie po 07.10.09, 16:36 np. ja bym się nie połaszczył! :-@@@@@@@@@@@@@))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 15:56 Ja takze uwazam ze pissdzielce - obywatele wolski to idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
substantiv Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 15:41 niestety zachował sie tylko fragment w archiwum popisów aktorskich tej panienki karetka calosc txt + + + Miałbym pewne rozwiązanie, ale ono nie pasuje do tego problemu. <°♫)))))>< Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Sawicka była polecana przez Schetynę 07.10.09, 16:21 Swój do swego po swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
schola1000 o ku...! 07.10.09, 15:42 To żeś pani przypie...ła! ...z całym szacunkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 15:42 Dla dobra Kraju, dla Jego spokoju i rozwoju należy szybko przepędzić: 1.Dwóch braciszków 2.Arcykłamcę Ziobro 3.Intryganta Mariusza Kamińskiego! Pozostali po przepędzeniu ww. rozbiegną się sami! Bo to oportuniści życiowi. Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 16:05 ... no, np. taki Przemysław Edgar "Peron" itd. :))))))))))))) Co on ze sobą zrobi, jakby dostał kopa w d... z ciepłej posadki parlamentarnej? Odpowiedz Link Zgłoś
zdenekbrambor Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 16:28 ...będzie sobie dorabiał jako sobowtór Olechowskiego, bo gadane i klasę to chłopisko ma niekiepską...:-) Edgar Peron brzmi naprawdę światowo - zwłaszcza w Argentynie miałby dożywotnią prezydenturę zapewnioną! Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 15:44 Nie tylko dla mnie CBA to banda zalosnych amatorow,przygotowanych wylacznie do walki z PO.Z drugiej strony ustrzelenie Sawickiej,bezmyslnej zwiotczalej intelektualnie poslanki PO,to i tak najnizsza cena za sluzbe antykorupcyjna kosztujaca podatnikow az jeden miliard zlotych rocznie. Mam nadzieje,ze razem z Dzierzynskim,czyli towarzyszem Kaminskim,poplynie i ta PiSowska policja polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
slaynes Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 15:50 a ja ciebie nie rozumiem zupelnie. Czy Sawicka i ta grupa od hazardu jest dla ciebie niewinna? Czy w swoim zyciu kierujesz sie tak samo opinia o znajomych? Czy jezeli posiadalbys firme i przylapalbys kogos kto z twoich pieniedzy zalatwialby cos konkurencji zachowalbys sie tak samo? Ja osobiscie nie widze w tym zadnej logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 16:02 Czego nie rozumiesz?CBA przeszkadza zlodziejom i ich rodzinkom i dlatego jest atakowane.Zadne merytoryczne argumenty tu nie trafia na podatny grunt.Kolesia nie obchodzi prawda, tylko zniszczenie CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Bo zwolennik PO = zwolennik korupcji :)... 07.10.09, 16:43 magnusg napisał: > Czego nie rozumiesz?CBA przeszkadza zlodziejom i ich rodzinkom i dlatego jest > atakowane.Zadne merytoryczne argumenty tu nie trafia na podatny grunt.Kolesia > nie obchodzi prawda, tylko zniszczenie CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
slaynes Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 15:47 Tutaj juz przegiela, jej linia obrony to robienie z ludzi kretynow i lapanie na placz. Juz nie bede wspominal o wyciaganiu tych ktorzy leza na cmenatrzu dla wlasnych calow, to jest podłe. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 15:48 Istnieje pewien kodeks etyczny takich służb: takie rzeczy robi się tylko wobec wroga zewnętrznego, gdy nakazuje to racja stanu, bezpieczeństwo kraju, itp., a nie w takiej śmiesznej, błahej sprawie, w celu skłonienia głupiej baby do przestępstwa i wykazania się swoim sukcesem i dołożenia przeciwnikowi politycznemu. Słuzby totalitarne nie mają takich zahamowań. A ci chłopcy od Kamińskiego i on sam to nędzne szmondaki, żigolaki, damscy bokserzy. Wywalić samego szefa to mało - żeby wytepić zarazę, trzeba by przynajmniej połowę CBA wywalić. Odpowiedz Link Zgłoś
kocis1 Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 15:49 Wielkiej to zacności kobieta. Uważam za skandal że zaproponowano jej marne 100 tys zl - była warta duzo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Sawicka = hiena cmentarna 07.10.09, 15:53 To juz szczyt szczytów - wzięła 100 tys. zł łapówki a teraz zasłania się śmiercią innej osoby i tragedią rodziny aby tylko wyłgać się ze swojego łapówkarstwa. Sawicka to łapówkara i hiena cmentarna... moherykontrauklad.salon24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Jak podniecona wizja kasy opowiadala o lodach 07.10.09, 15:55 w sluzbie zdrowia, to jakos plakac sie tej zaklamanej P.... nie chcialo. Odpowiedz Link Zgłoś
ecicha-3 Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 15:56 Wyjatkowa menda.Zobaczymy co powie,jak jej przypomna podsluchy z jej rozmow telefonicznych.A Gazeta,niech nie robi z tego procesu Harlequina. Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 16:01 "Ja nie pomagam wam dla pieniędzy, nie dlatego, że jesteście bogaci, tylko z przyjaźni" - i co na ten temat mowi nagranie? Bo agenci na pewno nagrywali. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 16:01 A ja mam ciebie za pisowsą szuję :) fletniapana napisał: > Ona ma nas (obywateli) za idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Sawicka, nie wycieraj sobie gęby Blidą 07.10.09, 16:03 Wzięła łapówkę i jeszcze ma pretensje do całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss obrzydliwe 07.10.09, 16:05 Jak mozna sie posunac w chorych porownaniach.. Ta histeryczka nie umie, jak zreszta i jej koledzy, przyznac sie do korupcji. Zapomniala co mowila o prywatyzacjach placowek sluzby zdrowia, teraz chce jedynie obciazac CBA. To stary numer PO-wcow i wybiorczej. Nie wolno miec litosci dla takich wyrachowanych zachowan i trzeba potepiac spektakle tej pani. Broni sie w wyjatkowo obrzydliwy sposob.. Odpowiedz Link Zgłoś
badtriler Re: obrzydliwe 07.10.09, 19:19 yanuss napisał: Ta histeryczka nie umie, jak > zreszta i jej koledzy, przyznac sie do korupcji. Ta kobieta nie jest histeryczką. To wyjatkowo wyrachowana, pozbawiona jakichkolwiek skrupułów,bezwzględna, nastawiona na cel osoba. Warto dokładnie wysłuchać słów i przyjrzeć się jej samej, kiedy dwa dni temu składała zeznania dotyczące jej znajomości z Tomaszem (ciekawe czy już mu szkodliwe wypłacili). Treść (znowu czytana z kartki) nijak nie pasuje do tonu wypowiedzi, kłóci się z mową ciała. Na szczególną uwagę zasługuje wyraz twarzy, uczucia wręcz z niej tryskają.Z tym, że na ciężką miłość to nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 16:05 Ją mam za głupią, biedną babę a ciebie - za pisowską szuję. Kapisco? fletniapana napisał: > Ona ma nas (obywateli) za idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojarz.betoniarz Jaka ona biedna. Łapka sama się wyciągnęła 07.10.09, 16:07 po kopertę z pieniędzmi. Te lody miały kręcić się same, ot tak od niechcenia. Jest godna pogardy a robi z siebie ofiarę. Mam nadzieję, że mąż dawno już kopnął ją w dupę. Czekam na wyrok skazujący. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Jaka ona biedna. Łapka sama się wyciągnęła 07.10.09, 16:18 Nie wiem, czy wyrok będzie surowy, jeśli sąd dojdzie do wniosku, że te gnidy - damscy bokserzy uwiedli podstarzałą, głupią kobiecinę, poslankę III kategorii, namówili i wciągnęli w tą bzdurną komedię tylko dlatego, że miała pecha należeć do PO. I co sąd powie o tych panach (i ich szefie) i o legalności i dopuszczalności ich metod (już nie mówię o aspekcie etycznym). zbrojarz.betoniarz napisał: > po kopertę z pieniędzmi. Te lody miały kręcić się same, ot tak od niechcenia. > Jest godna pogardy a robi z siebie ofiarę. Mam nadzieję, że mąż dawno już > kopnął ją w dupę. > > Czekam na wyrok skazujący. Odpowiedz Link Zgłoś
kocis1 Re: Jaka ona biedna. Łapka sama się wyciągnęła 07.10.09, 16:23 Na wyrok skazujacy ? ;) ;) - chyba w cuda wierzysz. W Polsce do wiezień zamyka się ale betoniarzy za kradziez betonu. Sędziami w tej sprawie bedą kolesie pani Sawickiej. Jesli wyrok nie bedzie w zawieszeniu mozesz nazywac mnie idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Jaka ona biedna. Łapka sama się wyciągnęła 07.10.09, 16:37 Zależy od tego, co wyjdzie w trakcie rozprawy. Może w zawieszeniu. Może z materiałów sprawy wyjdzie, że prokurator powinien zainteresować się tymi gnidami, co ją w to wciągnęli, namówili, uwiedli. A co do ciebie, to mam nieodparte wrażenie, że jesteś (pardą) gnidą z tej samej paczki:). kocis1 napisał: > Na wyrok skazujacy ? ;) ;) - chyba w cuda wierzysz. W Polsce do wiezień zamyka > się ale betoniarzy za kradziez betonu. Sędziami w tej sprawie bedą kolesie pani > Sawickiej. Jesli wyrok nie bedzie w zawieszeniu mozesz nazywac mnie idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ja myślę że ją uniewinnią. Skoro znaleziono bez 07.10.09, 16:50 problemu dyspozycyjnego prokuratora do postawienia dętych zarzutów Kamińskiemu z zemsty za to, że śmiał zdemaskować przekręciarzy z samej góry PO to zupełnie logiczne, że w tak głośniej sprawie znajdzie się dyspozycyjny sąd który uniewinni Sawicką. Takie uniewinnienie to będzie cios w CBA, a teraz głównym celem rządu jest przecież zniszczenia tej służby. zyks napisał: > Zależy od tego, co wyjdzie w trakcie rozprawy. Może w zawieszeniu. Może z > materiałów sprawy wyjdzie, że prokurator powinien zainteresować się tymi > gnidami, co ją w to wciągnęli, namówili, uwiedli. A co do ciebie, to mam > nieodparte wrażenie, że jesteś (pardą) gnidą z tej samej paczki:). Odpowiedz Link Zgłoś
kocis1 Re: Jaka ona biedna. Łapka sama się wyciągnęła 07.10.09, 17:00 Mam nieodparte wrażenie, ze, pardon, jakiś żołnierz Legii Cudzoziemskiej przyczynił się do Twych narodzin, zerżnawszy ukradkiem Twoja Matkę. Wydajesz bowiem dżwięki przypominajace nieco język francuski. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojarz.betoniarz Cóż, kobieta może i jest podatna na uwodzenie. 07.10.09, 18:39 Ale jej to nie tłumaczy. Skoro jest łatwa i rozkłada nogi i gotowa jest zapomnieć o tym, że jest matką i ma męża to niech się nie bierze za politykę. Ja do wielu zawodów się nie pcham bo nie mam do nich predyspozycji. To moja świadomość cech charakteru. Polityk powinien być kryształowy a nie podatny na korupcję. A skoro jest (a wielu jest) to rzeczą normalną jest, że oczekuję wyroku skazującego i nie znajduję zrozumienia. Ani myślę przechodzić z tym do porządku dziennego. Kto nie ma zadatków na prawego polityka niech bierze się za inną pracę. Np. za kręcenie betoniarką na budowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Parszywa gra na emocjach w wydaniu GW 07.10.09, 16:24 Nieważne, że Blida współdziałała z mafią węglową, nieważne, że Sawicka brała udział w korupcyjnej sprawie, a dziś nieważne, że mafia hazardowa szykowała sobie korzystne ustawy przy pomocy notabli z PO. Ważne jest tylko to, że winę za wszystko ponosi CBA i PiS. Mąż opatrznościowy Donald Tusk zwycięsko wychodzi z opresji. A Gazeta Wyborcza ostrze krytyki kieruje na CBA. Słuchajcie pismaki z GW: ludzie nie są głupi i nie dadzą się nabrać na wasze stare sztuczki. Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Parszywa gra na emocjach w wydaniu GW 07.10.09, 16:38 Kaj bywajzy ? (gdzie dowody ?) Odpowiedz Link Zgłoś
dewoj Re: Parszywa gra na emocjach w wydaniu GW 07.10.09, 16:46 mysle,ze w naszym społeczeństwie są idioci którzy dalej będą jej bronic. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Parszywa gra na emocjach w wydaniu GW 07.10.09, 16:47 Nie mów hop! pisowska gnido, dopóki wyborów nie wygrasz. Ten cyrk, co go teraz Kamiński wam zorganizował, to mogą być wasze ostatnie poPiSy:(, właśnie dlatego, że lud nie jest aż taki ciemny, jak wasz towarzysz Kurski zakładał:) representation1 napisał: > Nieważne, że Blida współdziałała z mafią węglową, nieważne, że Sawicka brała > udział w korupcyjnej sprawie, a dziś nieważne, że mafia hazardowa szykowała > sobie korzystne ustawy przy pomocy notabli z PO. > > Ważne jest tylko to, że winę za wszystko ponosi CBA i PiS. Mąż opatrznościowy > Donald Tusk zwycięsko wychodzi z opresji. A Gazeta Wyborcza ostrze krytyki > kieruje na CBA. > > Słuchajcie pismaki z GW: ludzie nie są głupi i nie dadzą się nabrać na wasze > stare sztuczki. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: Parszywa gra na emocjach w wydaniu GW 07.10.09, 17:46 > Nie mów hop! pisowska gnido W ostatnich wyborach prezydenckich głosowałem na Tuska, a w ostatnich wyborach parlamentarnych na PO. Póki co nie wiem na kogo głosować w najbliższej przyszłości, ale PO wykluczam. A cyrk to wam zgotował Zbysiu z Mirem, Grzesiem i spółką z mafii. To i tak tylko czubek góry lodowej, więc nie pier.dol głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh Cyngle Michnika urządzili festiwal Sawickiej 07.10.09, 16:25 Od kliku dni po kilka artykułów dziennie broniących Sawickiej, na zasadzie - ona biedna, delikatna, a CBA podstępne i wredne. Czy taka zmasowana obrona babska, które bez żenady mówiło o skręcaniu lodów (czyli o kradzieży pieniędzy z państwowej kasy, a więc o kradzieży MOICH pieniędzy) nie pochodzi pod paragraf o współpracę z przestępcą? Odpowiedz Link Zgłoś
spadzista Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 16:27 fletniapana napisał: > Ona ma nas (obywateli) za idiotów. My mamy ciebie za Idiotę!! Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Wiemy, wiemy że wy z PO macie nas wszystkich 07.10.09, 16:34 za idiotów. Dopóki na was głosujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 16:30 A co mnie obchodzi, co ona "ma miedzy nogami" ? Jesli kobiety sa równowarte, równouprawnione itd., jesli sa dorosle, dzialaja w polityce itp. - to dlaczego niby ich kobiecosc, wieksza naiwnosc, podatnosc na nieszczerosc itp. lub nawet wieksza glupoota ma byc dla nich jakim usprawiedliwieniem ? To jakies bajeczki dla seniorów. Placze przed mikrofonem, a co mialby zrobic facet ? Hej Szanowne Emance: albo-albo. Trzeba "sie znac", to znaczy rozumiec, co sie robi - i ponoscic konsekwencje. Niech sad oceni - tak jak kazdego, z cyckami czy bez. Bo nie jestesmy w USA, gdzie wszystko jest medialne, a nieogolony czarny facet nie ma najmniejszej szansy, podczas gdy sztuczne blondynki prezentuja sie niewinnie i naiwnie, przewaznie sie ratujac. Jakby jakis facet dal sie wrobic jakies agentce/prowokatorce/prostytutce/.... i zdradzal/kolaborowal/.... - to by sie to liczylo nawet podwojnie i potrojnie, bo nie potrafil oddzielic sie od takiego towarzystwa oraz swej - politycznej - pracy od zycia prywatnego. Ale jak pozniej lkajaca kobitka, tak samo zawodowa polityczka/politykierka - to niby jest biedna ofiara etc. Wspolczuje jej i rozumiem ja (troche). Ale jako meska osoba tez sie zloszcze. To niepowazny teatr! Albo jest winna, albo niewinna. Na ta sa (kontr/argumenty i procedura wyjasniajaca. Ale NAIWNOSC i KOBIECOSC nie sa elementami usprawiedliwiajacymi !!!!! Facet (i napewno nie tzw.macho) Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 16:35 A Blide niech zostawi w spokoju ! Bo jej (Blidzie) dotychczas nic powaznego i konkretnego nie udowodnili. Bo ja (Blide) naprawde zaszczuli (nawet juz niezaleznie od mordrstwa?/samobójstwa?). A Sawicka p r z y l a p a n o. Na czym ? To sprawdzi sad. I to jest OK. Bo kaliber, zasieg i zlozonosc sprawy absolutnie nie sa porownywalne. Bo chodzi tez i zupelnie inne sprawy(powody?) - np. ze Slazaczka. Bo jest to tylko jej (Sawickiej) tani chwyt strategiczno-medialny. :( Cel: wspolczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 16:36 Przyznam sie: jestem sympatyzantem PO. A jednak. A widzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 16:56 Oczywiście, że plecie niestosowne bzdury, porównując swoją sprawę do Blidy. Plecie głupoty, bo jest głupia i właśnie dlatego ta mafia upatrzyła ją sobie na ofiarę. I tu jest podobieństwo: jest ofiarą tych gnid, tak jak i ś.p. Blida. I dlatego wszyscy, niezależnie od koloru politycznego, powinni żądać zgniecenia tych gnid. To jest po prostu w interesie ogólnospołecznym. wilhelm4 napisał: > A Blide niech zostawi w spokoju ! > > Bo jej (Blidzie) dotychczas nic powaznego i konkretnego nie udowodnili. > > Bo ja (Blide) naprawde zaszczuli (nawet juz niezaleznie od > mordrstwa?/samobójstwa?). A Sawicka p r z y l a p a n o. > Na czym ? To sprawdzi sad. I to jest OK. > > Bo kaliber, zasieg i zlozonosc sprawy absolutnie nie sa porownywalne. > > Bo chodzi tez i zupelnie inne sprawy(powody?) - np. ze Slazaczka. > > Bo jest to tylko jej (Sawickiej) tani chwyt strategiczno-medialny. :( > Cel: wspolczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdenekbrambor Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 16:40 ...doktor Freud miałby do ciebie kwestyjkę - często marzysz o nieogolonym Murzynie z wielką ....? Odpowiedz Link Zgłoś
dewoj Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 16:57 zgadzam sie z tym co napisał "wilhelm4". Niestety broni sie tym ze glupia i ze kobieta. a,ze Tobie czarne... na mysli to tym gorzej dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdenekbrambor Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 17:13 ...nie bądź takim/ą pryncypialnym/ą i sromotnym/ą kobziarzem/rą - trochę luzu sobie zaaplikuj, tam gdzie Cię ciśnie...;-) ...a co sprawy Pani Sawickiej, to ja zupełnie nie jestem zdziwiony jej występami - tylko przez moment nie byłem pewien, czy czasami to nie wygodna maska, ale rychło rozwiała wszelkie wątpliwości - ona NAPRAWDĘ jest patentowaną arcyidiotką Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 17:03 wilhelm4 napisał: > A co mnie obchodzi, co ona "ma miedzy nogami" ? > > Jesli kobiety sa równowarte, równouprawnione itd., > jesli sa dorosle, dzialaja w polityce itp. > - to dlaczego niby ich kobiecosc, wieksza naiwnosc, > podatnosc na nieszczerosc itp. lub nawet wieksza glupoota > ma byc dla nich jakim usprawiedliwieniem ? Zgadzam się, niech ta "pani" nie kompromituje innych kobiet - zachowuje się jak nastolatka, która przeżyła swoj pierwszy zawód miłosny. Jestem w jej wieku i wiem, że podobne "uniesienia" to po prostu czyste fochy. Mając dom, meża i poukładane życie - stosując tę linię obrony tylko się kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
j-agat Sawicka: Wiem, co czuła Blida 07.10.09, 16:38 Odwracasz babo kota ogonem.A co czułą jak brałaś pieniądze? Co czułaś jak mówiłaś o kręceniu lodów itd.itp. Łóżkowe sprawy nie są dla nas istotne,choć były pewnie przyjemne,Hahaha.... Czekamy na sprawiedliwy /bez łagodzenia i grania na litości/ wyrok !!! ZOBACZYMY ?????// Odpowiedz Link Zgłoś