podkanclerzy musicie towarzyszu sprawdzić się na odcinku sejmu 10.10.09, 19:20 w rządzie już się sprawdziliście...gratuluję.. tak to wyglądało ? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz PO to pierwsza normalna partia... 10.10.09, 19:59 ...dlatego każdy rozsądny popiera. PiS chce dyktatury i władzy , aby niszczyć co się da. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: PO to pierwsza normalna partia... 10.10.09, 21:20 Ile ci placa za pisanie tych propagandowych klamstw? Nie wypowiadaj sie w imieniu rozsadnych ludzi - jako fanatyk jedynie slusznej partii odebrales sobie prawo do reprezentowania rozsadnych ludzi. Twoja partia nie jest lepsza od PiS-u. Byc moze jest pierwsza normalna partia -ale postkomunistow ,ubekow i pospolitych przestepcow. Takich wlasnie ludzi wspierasz i reprezentujesz swoimi wpisami.Mam niewielka nadzieje,ze kiedys przejrzysz na oczy i dostrzezesz z jakim szambem sie zwiazales - byc moze jednak nadzieja jest plonna bo ty juz stales sie tym szambem.Twoje wpisy juz cuchna. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Tam normalnie sie "kreci lody" 11.10.09, 02:02 czterdziestyiczwarty napisał: > Ile ci placa za pisanie tych propagandowych klamstw? Nie wypowiadaj sie w > imieniu rozsadnych ludzi - jako fanatyk jedynie slusznej partii odebrales sobie > prawo do reprezentowania rozsadnych ludzi. Twoja partia nie jest lepsza od > PiS-u. Byc moze jest pierwsza normalna partia -ale postkomunistow ,ubekow i > pospolitych przestepcow. Takich wlasnie ludzi wspierasz i reprezentujesz swoimi > wpisami.Mam niewielka nadzieje,ze kiedys przejrzysz na oczy i dostrzezesz z > jakim szambem sie zwiazales - byc moze jednak nadzieja jest plonna bo ty juz stales sie tym szambem.Twoje wpisy juz cuchna. M: oh, zastanow sie. On po prostu za "malpeczki" bimbru POlikota wykonuje instrukcje Schetyny: (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny….Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje: www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print) Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Będzie śledztwo ws stoczni. Grad na dywaniku 10.10.09, 19:28 To doskonale pokazuje, że CBA to policja polityczna... Zamiast dać znać Tuskowi przy pierwszych nieprawidłowościach, żeby uniemożliwić postępowanie procesu, oni czekali, żeby złapać kogoś z PO, albo samego Tuska na czymś. Pewnie czekaliby do wyborów, ale się nie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Będzie śledztwo ws stoczni. Grad na dywaniku 10.10.09, 19:33 Czeka sie az zlapie.I zlapano.Co do Tuska.On nie uniknie Trybunalu Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Będzie śledztwo ws stoczni. Grad na dywaniku 10.10.09, 19:35 A kogo złapano? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Trybunał Stanu to grozi... 10.10.09, 20:00 ...napewno Kaczyńskiemu, to tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Agencie Wajdzik presentation 1 vel moher prawdziwy 10.10.09, 20:46 spadaj agencie KGB Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Będzie śledztwo ws stoczni. Grad na dywaniku u ... 10.10.09, 19:31 Ja też dalej popieram PO a ta cała zadyma ma na celu zdestabilizować Państwo, by PiS mógł wypłynąć. Podejrzewam, że zarzuty są tego samego rodzaju jak wobec Lewandowskiego i Wąsacza. To znaczy ciemniacy uważają że jak coś zostaje sprzedane poniżej wartości księgowej, nijak mającej się do wartości na rynku, to jest to przekręt. Niemcy sprzedają stocznie za symboliczne euro i u nich nie ma afery, ale to naród mądry. U nas porażająca jest głupota mediów. Nic nie wiedzą, ale już ogłosiły aferę i wymianę ministrów. Zdziwię się gdyby coś było na rzeczy, bo ludzie zajmujący się tą prywatyzacją musieli by być idiotami, czego oczywiście wykluczyć nie mozna. Pożyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
batiaryga Niemieckie i francuskie stocznie pracują 10.10.09, 19:42 jakby kryzysu nie było. Angielskie też. Bo tam państwo dba o rodzimy przemysł strategiczny i pie... w tym zakresie unię, Polskę a w szczególności ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Niemieckie i francuskie stocznie pracują 11.10.09, 11:39 no własnie niemieckie stocznie są w likwidacji.Kłamiesz- czy nie wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab * w PO afera goni aferę ... * 10.10.09, 19:33 Ale nikt kto pamięta KLD i Tuska liberałów już wówczas zwanych aferałami nie powinien być zdziwiony. Mamy powtórke z rozrywki, tyle że pod innym szyldem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis partią aferałów 10.10.09, 19:48 z CBA zbrojnym ramieniem Kaczyńskiego umieja tylko korumpować Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Boże ratuj Polskę przed PiSem... 10.10.09, 20:03 ...nie w ogóle, bo to oczywiste że PiS padnie, tylko szybko, aby szkody dla Polski były jaknajmniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
marconini Będzie śledztwo ws stoczni. Grad na dywaniku u ... 10.10.09, 19:39 Juz sciskaja tylki w POpapranej ekipie POpapranego Slonca Peru!!! Szambo ktore stworzyli i wypelnili prawie po brzegi nie wytrzyma tej sraczki ktora maja i w ktorym siedza po same uszy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec aż miło czytac jak się moher pluje 10.10.09, 19:45 ta cała "aferka" stoczniowa nie została do końca przygotowana bo Kamińskiemu juz się pali grunt pod nogami i będzie bańką mydlana pekającą z hukiem na rok przed wyborami prezydenckimi - Pis się wystrzelał przed czasem ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab * jak na razie to plują się naganiacze z PO * 10.10.09, 19:50 to samo dotyczy palenia się gruntu pod nogami - PO idzie na dno Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec teraz Kamiński preparuje dowody 10.10.09, 19:56 pajacowi z CBA może uwierzyc tylko jakis ograniczony moher ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Język ludzi PiSu jest straszny, nie wstyd was...? 10.10.09, 20:05 ...Język PiSowców jak na spacerniaku, dlaczego ? po co ? Czy to są jacyś wyobcowani ludzie z półświatka ? Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Język ludzi PiSu jest straszny, nie wstyd was 10.10.09, 21:33 Na spacerniaku to przebywaja oddani wyborcy PO. Takze ludzie z polswiatka zwiazani sa blisko z PO ,a wiec nie odwracaj kota ogonem. A twoja "pierwsz normalna partia" (cytat z twojego wpisu) robi z polswiatkiem interesy (przekrety) kosztem mojej ojczyzny. Dla mnie twoj wodz Tusk (ktory deklarowal niejednokrotnie pogarde dla polskosci)to wrog Polski i Narodu Polskiego. Twoja partie uwazam za partie renegatow, zdrajcow i sprzedawczykow i wierze ,ze juz wkrotce wyladuje na smietniku historii. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Będzie śledztwo ws stoczni. Grad na dywaniku 10.10.09, 19:48 > Juz sciskaja tylki w POpapranej ekipie he he, będzie wam trudniej wejść do nich, po trzeciej przegranej. Odkurzajcie pisiaki dyplomy z zawodówek, będą wam potrzebne! ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Spokojnie popieram PO bo PiS to jazgot... 10.10.09, 19:43 marcelam napisała: > A ja nadal spokojnie popieram PO. Lepiej z PO stracić niż z PiS zyskać. PO > prezentuje wysokie europejskie standardy etyczne. ...jazgot PiSu jak wściekłego... Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Wrozoj to Palikot,broni swojej mafi oszustow!!wybo 10.10.09, 19:52 y tylko uratuja POlske od zarazy PO!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pisowi to już nic nie pomoże 10.10.09, 19:55 kamiński jest coraz smiesniejszym pajacem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Biedni są PiSowcy, skoro muszą tak skowyczeć... 10.10.09, 20:06 ...mogliby przecież normalnie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec kolejna klęska Pisu 10.10.09, 19:43 Kamiński już raz połozył Pis na łopatki motając "aferke" z Sawicką teraz będzie podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec szambo stworzył Kamiński i jego szef z Pisu 10.10.09, 19:54 ale już się kończy - Mariuszek pójdzie do paki - może dostanie celę z agentem Tomkiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
badtriler Re: szambo stworzył Kamiński i jego szef z Pisu 10.10.09, 21:02 No to niedługo ktoś będzie lobbował na korzyść koedukacyjnych cel... Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Złozieje Tuska do domu 10.10.09, 21:05 Oddajcie władzę w ręce ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec władza w ręce rad? 10.10.09, 21:13 lud pracujący juz raz miał władzę - i wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: szambo stworzył Kamiński i jego szef z Pisu 10.10.09, 21:07 te koedukacyjne cele to po to by kara była bardziej sroga? Odpowiedz Link Zgłoś
badtriler Re: szambo stworzył Kamiński i jego szef z Pisu 10.10.09, 21:15 Myślisz, że Tomkowi jeszcze nie wypłacili szkodliwego?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: szambo stworzył Kamiński i jego szef z Pisu 10.10.09, 21:25 myslę że Mario oddaje mu to w naturze Odpowiedz Link Zgłoś
badtriler Re: szambo stworzył Kamiński i jego szef z Pisu 10.10.09, 22:03 To chłopak ma podwójnie przegwizdane. Żadnej przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: szambo stworzył Kamiński i jego szef z Pisu 10.10.09, 22:16 bo ja wiem na co bym się zgodził dla takiej kasy, fury i władzy jaką miał agent Tomek, a pozatym chyba trzeba nie lubic kobiet by im robić takie numery jakie on robil, więc może to jednak była przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
badtriler Re: szambo stworzył Kamiński i jego szef z Pisu 10.10.09, 22:48 Nie czuję empatii do osób, które zachłystują się władzą i robią w bambuko własną rodzinę. Do tego skrzywienie własnego charakteru tłumaczą znajomością i wykorzystywaniem kobiecej natury przez CBA. Ja z własnych czterech liter śmietnika nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz PO ratuje Polskę przed PiSem, to konieczne... 10.10.09, 20:08 ...patrząc co wyrabiają. Odpowiedz Link Zgłoś
maj47 Teraz tusk będzie lał krokodyle łzy:) 10.10.09, 19:53 tylko te wilcze oczy..On chyba ma tarczycę.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Tuska to tylko wzmocni 10.10.09, 20:08 a cba pograży nie martw się Tuskiem pomyśl o stanie umysłowym Kaczyńskich kto im nowe aferki nakręci jak Mariuszka zabraknie? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kwestia czasu, PiS odejdzie w niesławie,... 10.10.09, 20:09 ...tylko co trzeba będzie naprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 cuda z aferami w tle ...... 10.10.09, 19:45 za co sie nie zabierze koledzy premiera to afera. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pseudoafery montowane przez CBA 10.10.09, 19:48 na polityuczne zamówienie Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 Czy CBA kryło aferała z prezydenckiego grona ??? 10.10.09, 19:51 Robert Draba, bezkarny drab, pupilek prezydenta PIS-u... google.interia.pl/szukaj/?q=minister+Draba&s=Szukaj&sg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.premier Jak ja nie lubię tego Kamińskiego, zwykła świnia 10.10.09, 19:49 nawet wyspać się nie można spokojnie. Jutro kolejnego ministra mi wytnie.Skąd ich wziąść? Może ktoś z obenych tutaj chciałby na ministra? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec poproś Kaczyńskiego 10.10.09, 19:53 trzeba by mu zrobić specjalne ministersto ds. spieprzania wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe głos godny członka Pisu 10.10.09, 20:05 tzw. prawo i sprawiedliwośc - ale tylko dla swoich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Czy ludzie PiSu umieją tylko bluzgać... 10.10.09, 20:11 ...czy nie można normalnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Czy ludzie PiSu umieją tylko bluzgać... 10.10.09, 20:28 to u nich normalne - wiesz jak braknie argumentów to osoby niewykształcone, zagubione, o niskiej samoocenie- bluzgaja Odpowiedz Link Zgłoś
badtriler Re: oj, ostrożnie... 10.10.09, 21:19 Niebezpiecznie zbliżasz się do braku asertywności. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: oj, ostrożnie... 10.10.09, 21:30 myslałem że napiszesz o celnej samokrytyce ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
badtriler Re: sorry... 10.10.09, 21:58 Roztargniona jestem. Na Tomka się zapatrzyłam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: sorry... 10.10.09, 22:03 nie, to ja chciałem być taki autoironioczny a Tomek znajdzie miejsce w celi z Mariuszkiem - połacza przyjemne z pozytecznym i tylko Jarek będzie zazdrosny Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to dosyć trudny temat 10.10.09, 22:26 jarek powiedzial w jakims wywiadzie że swojego kota zadrutował, to bardzo biedne zwierzatko (oczywiście ten kot nie jarek) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jak ja nie lubię tego Kamińskiego, zwykła świ 10.10.09, 20:06 Skąd ich wziąść? ech pisiarnio! odp. Jarek już przebiera nóżkami, ale poślizgnie się na własnym g...u, które zrobił z radości! Już wiem dlaczego ostatnie spotkanie pisiarni było za zamkniętymi drzwiami - "szykujmy się do przejęcia władzy!!!". To przypadkowe słowa??? hm... Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Jak ja nie lubię tego Kamińskiego, zwykła świ 10.10.09, 21:02 masz tu na forum paru orłów intelektu. aktywistów PO. Odpowiedz Link Zgłoś
badtriler Re: Jak ja nie lubię tego Kamińskiego, zwykła świ 10.10.09, 21:38 olias napisał: > masz tu na forum paru orłów intelektu. aktywistów PO. Poprzednie orły nawet przy otwartym oknie na plebanii nie wyfruwały. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Jak ja nie lubię tego Kamińskiego, zwykła świ 10.10.09, 23:38 Ja proponuje Michaśka Kamińskiego. Potęga i nikt nie jest w stanie z nim wygrać. Tylko on uratuje nasze biedne stocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:A sam Don Kichot też już stanoł na dywaniku 10.10.09, 19:53 przed lustrem ? Naród mu sprawi taki latający dywanik jak tak dalej POleci. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec już niedługo 10.10.09, 20:06 w wyborach prezydenckich Lechu przepadnie a Pis się rozleci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz W roku 2010 PiS przepadnie, bo brak Lecha... 10.10.09, 20:13 ...uniemożliwi psucie Polski. Rozpoczną się reformy i rozwój, bez PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: W roku 2010 PiS przepadnie, bo brak Lecha... 10.10.09, 21:06 a roku 2012 będzie koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: W roku 2010 PiS przepadnie, bo brak Lecha... 10.10.09, 21:11 olias napisał: > a roku 2012 będzie koniec świata. jak Pis zupełnie przepanie to dla niektórych moherów rzeczywiście świat się zawali Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: już niedługo Con Donkichot zostanie"królem" 11.10.09, 03:17 srulem dożywotnio i dziedzicznie,POmalowanym narodowi przez GWno ! Cieszcie się więc radujcie POddani,nie ma to jak dobre samopoczucie i zadowolenie z siebie ! -: ) pakulec napisał: > w wyborach prezydenckich Lechu przepadnie a Pis się rozleci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
17janek Będzie śledztwo ws stoczni. Grad na dywaniku u ... 10.10.09, 19:55 Kanalie,Kanalie,Kanalie!!! Dość,Dość.Dość. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Polskie prywatyzacje od ZAWSZE były ... 10.10.09, 19:56 Polskie prywatyzacje od ZAWSZE były podejrzanym interesem: sprzedawano za bezcen albo nawet na kredyt - za pieniądze które nabywca miał dopiero otrzymać za odsprzedaż! Ale w tej sprawie stoczniowej - doprawdy nie wiem o co chodzi, pewnie o pieniądze, ale zdaje się, że niczego nie udało się jeszcze sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Polskie prywatyzacje od ZAWSZE były ... 10.10.09, 20:17 a mnie zastanawia inna rzecz. Jak to kurde możliwe, że stocznia płaciła "córce" dopiero po zrobieniu z niej "spółki córki". he he, jak ktoś jest winny, to prezesi stoczni! Wie ktoś może, kto był tam prezesem na przełomie 20 lat?! Czy "spółki córki" powstały teraz (tak na przełomie miesiąca). Jeśli tak, to Tusk ma faktycznie problem. A pisiarnia wróci i będzie nas, biednych forumowiczów, z rydzykiem na pal naciągać! Ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
badtriler Re: Polskie prywatyzacje od ZAWSZE były ... 10.10.09, 21:30 > A pisiarnia wróci i będzie nas, biednych forumowiczów, z rydzykiem na pal > naciągać! Ech..... Co nie daj Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Polskie prywatyzacje od ZAWSZE były ... 10.10.09, 21:09 właśnie wtym rzecz że w stoczniach już nie ma nic do sprzedania. wszystko pzrelano do "córek". co to za odkrycie i czego tu nie rozumiesz. od 20 lat się tak robi w nszej banana-republice. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Polskie prywatyzacje od ZAWSZE były ... 10.10.09, 21:50 >co to za odkrycie i czego tu nie > rozumiesz. od 20 lat się tak robi w naszej banana-republice. mnie zastanawia, dlaczego dopiero po sprzedaniu spłacano długi! Znaczy tak, jakiś dział ledwo zipie, nie ma kasy na nic i za nic. dopiero po sprzedaży, stocznia spłacała wszystkie... hmmmm zaległości :) Nie kumam tego. i za to powinien ktoś beknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 A kto pokopie 25 lat do tyłu? 10.10.09, 19:57 forum.gazeta.pl/forum/w,902,101373407,101378298,W_Czarnym_Roku_Panskim_2009_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Co zrobi Kaczyński bez Kamińskiego...? 10.10.09, 20:18 ...pożrą się wewnątrz PiSu. Bo taka rewolucja PiSowsko-bolszewicka pożera swoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ta aferka zupełnie pograży Kamińskiego 10.10.09, 19:58 a i agent Tomasz spalony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobuka Afery jednak inne niż za czasów PiS 10.10.09, 20:01 Forsy w niej mało bardziej relacje koleżeńskie a gwarantuję że pan Kamiński szukał dokładnie .. coś mało znalazł jak na razie Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz PiS i Kaczyński wraz z Kamińskim... 10.10.09, 20:15 ...szukali przez 2 lata, mało znależli, napewno mniej niż afer za czasów PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis bez CBA wpadł w panikę 10.10.09, 20:26 stąd takie głupie pomysły ale będzie tylko dla was gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jedynym wyjsciem PO jest dymisja rzadu i wybo 10.10.09, 20:28 słuchaj czarodzieju, od twojego pisania zaklęć na forum, to się nie ziści ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Jedynym wyjsciem PO jest dymisja rzadu i wybo 10.10.09, 22:26 Po co? Wygra je PO i obejmie władzę samodzielnie. Nie przepadam za tą partią, choć na nią głosuję, bo popisów Kaczyńskiego u władzy razem z tymi wszystkimi tumanami Gosiami, Kuchciakami, Putrami, Ziobrami i kim tam jeszcze drugi raz nie zniosę. Ale władzy absolutnej PO sobie nie życzę. Ten debilny prezes pisu wzniecił rozróbę i prze do wyborów, bo mu sie wydaje (jak zawsze błędna analiza), że je wygra. Nie wygra. Gdyby pan prezes zamiast nienawidzić feministek, czasem ich posłuchał, wiedziałby dlaczego. Najtrafniejszą analizę sukcesu PO wygłosiła bowiem Manuela Gretkowaska w jednym z programów Lisa. Powiedziała ona bowiem, że Polaków tak naprawdę nie intersuje polityka ani jej nieprawości i niesprawiedliwości. Chcą mieć święty spokój i bogacić się. PO dała nam tę najwyższą wartość - ŚWIĘTY SPOKÓJ. Nie twierdzę, że to najlepszy powód wybierania tej a nie innej partii politycznej, ale takie są fakty. Kaczyński wręcz przeciwnie - gwarantuje bajzel i dodnosy. Dlatego nikt go nie chce i nie pomoga nawet jeszcze trzy kolejne afery wykryte przez CBA. Tym bardziej, że w każą następną ludzie coraz mniej będą wierzyć, a całość zaczyna wyglądać na szytą grubymi nićmi prowokację poltyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
signal pisuary będzie ciekawie były minister mlaskacza 10.10.09, 20:29 latał razem z gangsterem w sprawie prywatyzacja stoczni a potem zajął miejsce w spółce która kupowała majątek stoczni Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Pogodynka nie zapowiadała "opadów" Gradu.... 10.10.09, 20:30 tnij.org/cza5 zauważyliśmy...i wlejemy Ci...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Nie zegnaj Tusku 10.10.09, 20:44 Zawsze wole PO z Tuskiem niz Kaczora-leninowca z jego gosiewsko- kurskim PiSem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie możesz sie tak mylić 10.10.09, 20:46 powinienes pisać o Wolsce - do Polski to ci jeszcze bardzo daleko Odpowiedz Link Zgłoś
mamabpl Re: Żegnaj Tusk,nikt cie niechce w POlsce!! 10.10.09, 21:10 Ja chcę!!! Proszę więc za mnie nie mówić Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Żegnaj Tusk,nikt cie niechce w POlsce!! 10.10.09, 21:42 Jak go chcesz to go bierz i schowaj w swojej szafie wraz z nocnikiem bo mu teraz bardzo potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Będzie śledztwo ws stoczni. Grad na dywaniku u ... 10.10.09, 20:39 pan premier zaczyna się wyludniać (ale to siepacz straszny) Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Donaldek i 40 mafiozow - zapowiada sie serial 10.10.09, 20:45 obroncy Donalda juz nawet nie sa smieszni Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec teraz już 39 10.10.09, 20:51 maczelny mafiozo Kamiński własnie poleciał ze stanowiska Odpowiedz Link Zgłoś
wacek69 Re: Donaldek i 40 mafiozow - zapowiada sie serial 10.10.09, 21:21 palikotek napisała: > obroncy Donalda juz nawet nie sa smieszni NIE SĄ ŚMIESZNI, SĄ NORMALNI, I DAJ BOŻE POZOSTANĄ. I SKASUJĄ KAMIŃSKO-KACZYŃSKICH Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola To jest już chyba definitywny koniec demokracji 10.10.09, 20:46 w Polsce. Najgorszym skutkiem tych afer będzie ostateczna ruina wiary w demokrację. Wybory odbywać się będą z frekwencją 15%, a ich wynik będzie nie do przewidzenia. Politycy wszystkich maści powinni teraz zmienić ordynację wyborczą, a może nawet konstytucję i wprowadzić albo obowiązek udziału w wyborach, albo zachęty finansowe za udział w wyborach. Takie rozwiązanie będzie o wiele lepsze niż perspektywa rządów moherowych dziadów lub dyktatura. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Panie Premierze! Jesteśmy z Panem! 10.10.09, 20:46 Nie życzymy sobie powrotu do władzy PiSu i SLD i nie dopuścimy do tego! Prosimy o niepodejmowanie żadnych decyzji pod presją propagandowych kłamstw przedstawicieli tych dwóch partii! Polska jest odporna na PiSowsko-SLDowską propagandę. Prosimy tylko o jak najszybsze usunięcie ze stanowiska M. Kamińskiego i o wszczęcie jakiegoś postępowania dyscyplinarnego czy innego wobec tego człowieka z powodu jawnego wypowiedzenia przez niego Panu posłuszeństwa! Mamy nadzieję, że co najmniej J. Kaczyński i M. Kamiński odpowiedzą kiedyś za różne sprawy przed Trybunałem Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Panie Premierze! Jesteśmy z Panem! 10.10.09, 21:47 A ty co -cierpisz na syndrom mnogiej osobowosci. W kazdym razie z twojego wpisu wynika ,ze cierpisz na powazne zaburzenia psychiczne - a zatem czym predzej biegnij do jakiegos psychiatry i ublagaj aby cie umiescil w jakiejs dobrej lecznicy dla czubkow. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec widzisz takich jak On jest duzo 10.10.09, 21:50 a tacy jak Ty wymierają nawet pomimo kręcenia nowych afer przez funkcjonariuszy Pisu Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: widzisz takich jak On jest duzo 10.10.09, 21:58 Widzisz tacy jak ty tez wymra a za przekrety pojda do wiezienia predzej czy pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec najszybciej wyjdą przekręty Pisu 10.10.09, 22:02 poczekaj jak się zmieni władza CBA sam się zdziwisz co wyplynie Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: najszybciej wyjdą przekręty Pisu 10.10.09, 22:09 I bardzo dobrze niech wszystkie przekrety wreszcie wyplyna a ich sprawcy zostana przykladnie ukarani bez wzgledu na to do jakiej partii naleza.Moze wreszcie tym sposobem oczyscimy z przestepcow organy wladzy panstwowej a takze tzw. "klase polityczna" w Polsce. Trzeba wreszcie skonczyc z tym zwyczajem ,ze przynaleznosc do jakiejkolwiek parti stanowi parasol ochronny dla przestepcow. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to niestety pobozne zyczenia 10.10.09, 22:13 wiesz co tez bym tak chciał, ale to chyba jest nie mozliwe w kazdym razie jeszcze nie teraz, musimy się cieszyć z tego co mamy i walczyć z Pisem ( to w moim przypadku), a ty sobie walcz z wiatrakami Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: widzisz takich jak On jest duzo 10.10.09, 22:09 > Widzisz tacy jak ty tez wymra a za przekrety pojda do wiezienia > predzej czy pozniej. logijka szwankuje czy to pokaz frustracji, że znów macie za mało dowodów?! nie mogą wymrzeć, a potem iść siedzieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Panie Premierze! Jesteśmy z Panem! 11.10.09, 00:11 Idiotów nie sieją, sami się rodzą.Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
cortox Re: Będzie śledztwo ws stoczni. Grad na dywaniku 10.10.09, 20:49 stary...albo zmień dealera albo bierz połowe Odpowiedz Link Zgłoś
kliwia-tylko Też popieram PO 10.10.09, 20:51 Nie ma innego wyboru. Nigdy nie oddam głosu na żadnego oszołoma z PISu. Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Dzień bez afery dniem straconym 10.10.09, 21:01 a wszystkiemu winny oczywiscie.. Kaminski Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Też popieram PO 10.10.09, 21:51 Kochanie ,nie chcesz wybierac miedzy zlodziejem i wariatem to przylacz sie do tych ,ktorzy nie chca ich wybierac lecz umiescic w odpowiednim odosobnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Też popieram PO 10.10.09, 22:12 > chca ich wybierac lecz umiescic w odpowiednim odosobnieniu. zabraknie miejsca, pisiarnia je zajmie Odpowiedz Link Zgłoś