pestycyd 16.10.09, 12:29 Kiedyś była bezpieka, SB, NKWD, KGB teraz jest CBA i agent Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gamon0 Agent Tomek to nie ja! 16.10.09, 12:44 Odpowiadam na liczne zapytania internautów. -- Ale wkoło jest wesoło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-mocher Re: Agent Tomek bedzie działał wśród gejów... 16.10.09, 12:52 ma predyspozycje.. Odpowiedz Link Zgłoś
quebec4 To teraz mu rozywacie twarz???? 16.10.09, 13:40 Gdy każdy się już napatrzył ???!!! Skandal i żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Ktoś musi sprzątać w ubikacji, 16.10.09, 12:51 portier musi być przytomny, nie taki burak, jakim Tomek podobno jest... Odpowiedz Link Zgłoś
malignans i po żigolaku 16.10.09, 12:54 Obskurnym autobusem w niemodnej marynarce będzie jeździł do biura i przekładał papiery, aż wyłysieje i urośnie mu brzucho. A w wieku lat 40 przejdzie na "zasłużoną" mundurową emeryturę. Mimo wszystko jakoś mi go nie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Agent Tomek dowodem bezstronności PO 16.10.09, 12:57 Zostawiono NIC już nie znaczącego, spalonego agenta na dowód bezstronności PO. Ciemny lud to kupi? Bardzo możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Agent Tomek dowodem bezstronności PO 16.10.09, 13:41 eva15 napisała: > Zostawiono NIC już nie znaczącego, spalonego agenta na dowód bezstronności > PO. Ciemny lud to kupi? Bardzo możliwe. Zaś odkrycie tej niecnej intrygi PO z pewnością ma świadczyć o trosce evo15 o czystość reguł gry:):) Tego już nawet ciemny lud nie kupi. Choć mogę nie doceniać możliwości niektórych pisfanów. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Czemu eva15, czekistka-agentka z Łubianki, tak się 16.10.09, 14:13 indyczy z powodu tego Tomka. Rozumiem, inne standarty: na Łubiance, jako spalonego agenta, winny-niewinny, wrzucili by go dla tego sławnego pieca co, co to i w lecie się pali, i po kłopocie. Ale Eva15 powinna być konsekwentna: tu na tym forum jest dawno spalona, niech więc sama skacze do tego pieca. Co do Tomka, to wykonywał polecenia służbowe, nikogo nie zamordował, ale że jest zdekonspirowany, to nadaje się do sprzątania kibla albo monitorowania internetu, co wszak Eva15 robi na codzień. A za polecenia odpowie Kamiński i jego totumfaccy. No i co Eva15, będzie już spoko:)? Jeśli czegoś nie zrozumiałaś, to napisz, spróbuję ci wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: Agent Tomek dowodem bezstronności PO 16.10.09, 14:37 eva15 napisała: > Zostawiono NIC już nie znaczącego, spalonego agenta na dowód bezstronności > PO. Ciemny lud to kupi? Bardzo możliwe. Tym razem muszę się z Tobą zgodzić. To nic innego jak działanie pod publikę. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni-to-ja nowy szef CBA zostawia wiernych żołnierzy 16.10.09, 15:16 Kaczyńskiego, załatwią go, to jest typowa Polska mentalność, nie pracuje sie dla kraju tylko dla partii. Ciemny lud PiSu kupuje wszystko Czystka do sprzątaczki włącznie Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Agent się spalił? 18.10.09, 13:44 W środowisku heteroseksualnych kobiet może jest spalony. Ponieważ jednak był skuteczny, zostanie (po operacji plastycznej i przemalowaniu włosów) przerzucony do nowego środowiska: homoseksualnych mężczyzn. Tam też jest co wyszpiegować. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy_gumis11 Agent Tomek będzie służył w CBA. Dostanie inne ... 16.10.09, 12:58 Już pisałem, że powinien zostać asem wywiadu, a nie w CBA się marnuje;p tinyurl.com/totolotek Odpowiedz Link Zgłoś
marqr Re: Agent Tomek będzie służył w CBA. Dostanie inn 16.10.09, 13:35 Zrobiłem go cieciem w Kazimierzu Dolnym ( tak jak Grasia w Krakowie), w Domu Spokojnej Starości Agenta CBA. Po sąsiedzku z Betankami. Odpowiedz Link Zgłoś
hrkukus Agent Tomek będzie służył w CBA. Dostanie inne ... 16.10.09, 12:58 A może wystartuje w wyborach z listy PiSu. Są precedensy! Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Agent Tomek nie będzie już szukał przekrętów w PO 16.10.09, 12:59 Donald odetchnie z ulgą. Odpowiedz Link Zgłoś
mitochondrium Re: Agent Tomek nie będzie już szukał przekrętów 16.10.09, 13:44 Donald odetchnie z ulgą. mysle ze przede wszystkim to Wacek Tomka odetchnie z ulga :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Agent Tomek nie będzie już szukał przekrętów 16.10.09, 14:06 > Agent Tomek nie będzie już szukał przekrętów w PO Skończy się szukanie przekrętów na polityczne zamówienie czy będzie teraz szukał przekrętów PIS ? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir_wawelski trochę to nie normalne 16.10.09, 13:03 aby zdjęcia i fotografie agentów Państwowych krążyły po mediach publicznych. To co robią i jak robią jest określone w ustawie. Jeżeli robią to źle, to niech zmienią ustawę. Ale, żeby demaskować bez pardonu agentów wewnętrznych, to świadczy już o patologii Państwowej. Platforma się stacza. Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: trochę to nie normalne 16.10.09, 13:43 wampir_wawelski napisał: > Ale, żeby demaskować bez pardonu agentów wewnętrznych, to świadczy już o > patologii Państwowej. Przecież agent Tomek zdekonspirował się automatycznie w momencie, gdy założono kajdanki posłance Sawickiej! Nie wykluczone, że, w ramach romansu, pstryknęła mu zdjęcie swoją komórką. A potem? Kto jej może zabronić upublicznić to zdjęcie? Skandalem jest natomiast metodologia pracy CBA polegająca na wytypowaniu ofiary (mimo, że wcześniej nijak nie zgrzeszyła na polu korupcji) i rzucenie na nią takich środków perswazji i podstępu, że w końcu uległa. Są w Polsce tacy, którzy nie widzą nic złego w takim postępowaniu. Z nimi nie da się dyskutować. Ale to odrębna sprawa. Co do morale samego agenta, to niekoniecznie musiał to być podlec bez miary. Być może przełożeni dali mu do zrozumienia iż owa Pani już kilka razy wzięła potężną łąpówkę, ale nie ma tego jak dowieść. Więc on zaczął prowokację, być może w dobrej wierze. Nie za bardzo wierzę, że tak akurat było, ale nie wykluczam. Natomiast złem wcielonym jest Kamiński i jego mocodawca PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir_wawelski Re: trochę to nie normalne 16.10.09, 13:54 możesz mi bliżej sprecyzować, na czym polega: zdekonspirowanie automatyczne? działania CBA są skandalem? rozumiem, ze działania Platformy są pożądane :) nie rozumiem, dlaczego skandalem? a jak niby agenci mają udowadniać łapówkarstwo? ...takich środków i perswazji... chyba się za dużo Bonda na oglądałeś, a z tego co mi wiadomo, to nawet taki kraj jak Luksemburg więcej łoży na wewnętrzne służby, zatem darujmy sobie tego typu wypowiedzi, to nie jest argument, tylko gdybanie... ani ty, ani ja nie jesteśmy pracownikami służb, zatem to jak działają pozostaje w ramach kompetencji, jeżeli to prawo zostało złamane, agent odpowie, ale coś mi się wydaje, że nie... dlatego takie bicie piany z niczego, może tylko przykryć przekupstwo posłów PO. Poza tym parafrazując twoją tezę na temat zła wcielonego...sądy boże skończyły swą działalność pod koniec średniowiecza, najdłużej czarownice łapano...rozumiem, że źle mu z oczu patrzy. Ale merytorycznie to słabiutko... Odpowiedz Link Zgłoś
luni8 Re: trochę to nie normalne 16.10.09, 14:13 > możesz mi bliżej sprecyzować, na czym polega: > zdekonspirowanie automatyczne? W chwili gdy do publicznej wiadomości idzie info że akcja zakończyła sie sukcesem dzięki zakonspirowanemu agentowi. W tym wypadku za mało ludzi brało udział by ofiara mogła mieć jakieś wątpliwości. > działania CBA są skandalem? rozumiem, ze działania Platformy są pożądane :) nie > rozumiem, dlaczego skandalem? a jak niby agenci mają udowadniać łapówkarstwo? Najpierw powinni mieć poszlaki, a potem robić prowokacje. W tym wypadku o poszlakach nic nie wiemy. Wiemy tyle tylko że to agent pierwszy złożył propozycje do czego formalnie nie miał prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir_wawelski Re: trochę to nie normalne 16.10.09, 15:04 Skoro nic nie wiemy, to może poczekajmy aż się dowiemy. Rozumiem, że Platforma robi wszystko to, aby odwrócić uwagę od swoich problemów, no ale bez przesady. Odwołuje się szefa CBA, nie wiadomo właściwie dlaczego, szkaluje się agentów - którzy udowodniliprzekręty PO, a teraz rząd łącznie z platformą udziela poparcia społecznego, do ujawniania rzeczy o których informacja powinna zostać w kręgu organów kompetentnych. A tutaj jakaś dziennikarzyna, która piszę dla zdechłego faktu ujawnia jeszcze agentów, do tego PO się uśmiecha i krytykuje styl oraz zachowanie CBA. Naprawdę zawiodłem się na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
hyakinthos Re: trochę to nie normalne 16.10.09, 20:26 Przeciez on krecil sie wokol Pazury,rozdawal innym bilety na program telewizyjny z jej udzialem a pozniej wzial udzial w jej aresztowaniu. Setki ludzi musza go kojarzyc i to w dodatku, ludzie ze swiata mediow. Jak sobie wyobrazasz utrzymanie konspiracji? Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: trochę to nie normalne 18.10.09, 21:18 wampir_wawelski napisał: > możesz mi bliżej sprecyzować, na czym polega: > zdekonspirowanie automatyczne? > Gdy na kolejnej randce zjawił się kolega Tomka z kajdankami, a Tomek znikł, to w tym momencie pani Sawicka automatycznie zrozumiała kim on jest. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: trochę to nie normalne 16.10.09, 13:56 > Co do morale samego agenta, to niekoniecznie musiał to być podlec bez miary. By > ć > może przełożeni dali mu do zrozumienia iż owa Pani już kilka razy wzięła potężn > ą > łąpówkę, ale nie ma tego jak dowieść. Więc on zaczął prowokację, być może w > dobrej wierze.Nie za bardzo wierzę, że tak akurat było, ale nie wykluczam. > Natomiast złem wcielonym jest Kamiński i jego mocodawca PiS. O czym ty piszesz. O dobrej wierze ? To są służby specjalne. Tu nie ma miejsca na moralne rozterki. Tu trzeba być skutecznym i posłusznym a nie "dobrym". I agent Tomek taki był. Wiadomo ze "góra" się może zmienić a Tomek zostanie. Bo dla takich UB-eków XXI wieku miejsce sie zawsze znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: trochę to nie normalne 16.10.09, 14:35 Nie pleć bzdur, wampirze_wawelski. Patologia to jest przede wszystkim w twojej łepetynie. Żigolak obracał się w całym tzw. towarzystwie celebrytów, pchał się wszędzie gdzie go chcieli i nie chcieli, wszyscy go znali, zdjęć mu narobili, więc najpóżniej, jak CBA wyskoczył z Weroniką, sprawa stała się powszechcnie znana. A potem jeszcze domek w Kazimierzu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir_wawelski Re: trochę to nie normalne 16.10.09, 15:09 Bardzo merytoryczna odpowiedź. Rozumiem, dlaczego w szeragach platformy taki niski poziom, zapewne chłopcy wszechpolacy nie wiedzieli co zrobić, to zmienili barwy klubowe :) 1. Nie jesteś nikim, kto będzie oceniać, a zwłaszcza mnie obrażać, 2. Kupił dom, i co się stało? pieniądze jakimi Twoi kochani poslowie obracają na lewo przewyższa nie jedną hoollywódzką willę, 3. To, ze sobie dał robić zdjęcia, nie oznacza, że powiedział, jestem agent... 4. Postawa PO jest obiecująca w tej sprawie. Przykre, że rząd w obliczu dziadostwa we własnych szeregach, zamiast walczyć z jego powodem, walczy tak naprawdę z organem, który wykrył tylko dziadostwo. W tej sprawie niestety, ale PIS wygrał. Przez głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Są jeszcze, Tomciu, agencje towarzyskie... 16.10.09, 13:07 Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Ma uwiesc Pitere by wreszcie wydobyc raporty 16.10.09, 13:08 to straszna kara Odpowiedz Link Zgłoś
hrusovsky Agent Tomek zostaje w CBA. "Dostanie inne zadania" 16.10.09, 13:10 Ponoć został już zaproszony do kolejnej edycji "Tańca z gwiazdami" (za TVN24) Odpowiedz Link Zgłoś
lexus_400 Re: Agent Tomek zostaje w CBA. "Dostanie inne zad 16.10.09, 15:12 Jako tancerka czy "juror"? Nie moge patrzec na tom z tatuarzami ... Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Agent Tomek zostaje w CBA. "Dostanie inne zadania" 16.10.09, 13:13 Będzie teraz kusił gejów- zgodnie ze swoją psychiczną konstytucją. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Współczuję nowemu szefowi CBA 16.10.09, 13:17 Nowy szef CBA ma piekielnie ograniczone mozliwości sprawnego dzialania. Jest swietnym , doświadczonym , doskonale wyszkolonym policjantem, ma wielkie zasługi w zwalczaniu zorganizowanej przestępczości. Tyle tylko ,że w walce z mafia posługiwał się metodami , które w działalności CBA są absolutnie nieakceptowalne. Np prowokacja , przenikanie do struktur przestepczych.(patrz - dzialania agenta Tomka). Bez takich metod , narzędzi- trudno będzie CBA (moim zdaniem ) walczyć z korupcja, która z definicji jest dobrze "ukryta". No , ale cóż , uznano ostanio te metody za godne potepienia i chyba media rząd , PO nie zmienią zdania tylko dlatego ,ze zmienił się szef CBA Bo to by była mentalność Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Współczuję nowemu szefowi CBA 16.10.09, 13:36 Bo te metody mogą być stosowane w walce z mafią albo terrorystami. Niekoniecznie w stosunku do pani znanej z tv bez związków z mafią albo organizacjami terrorystycznymi. Gry operacyjne, prowokacje są zawsze na pograniczu praw i wolności człowieka i obywatela, i w demokratycznym państwie prawa dopuszczalne wyjątkowo, w większości krajów do zwalczania tych dwóch zjawisk. Korupcja jest ukryta to rzecz pewna i jest problemem w Polsce, ale do jej zwalczania wystarczą takie nasze cechy jak bezinteresowna zawiść, donoszenie do urzędów na sąsiada, któremu lepiej się powodzi itd. Może zamiast wprowadzać Tomków do świata telewizyjnych wyższych sfer, Biuro powinno zacząć analizować to co do niego wpływa. CBA nie powinno być służbą specjalną, CBA, po nowelizacji ustawy, powinna być służbą policyjną jak Policja, Straż Graniczna, Żandarmeria Wojskowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Współczuję nowemu szefowi CBA 16.10.09, 13:39 remik.bz napisał: > Nowy szef CBA ma piekielnie ograniczone mozliwości sprawnego > dzialania. > Jest swietnym , doświadczonym , doskonale wyszkolonym policjantem, > ma wielkie zasługi w zwalczaniu zorganizowanej przestępczości. > Tyle tylko ,że w walce z mafia posługiwał się metodami , które w > działalności CBA są absolutnie nieakceptowalne. Np prowokacja , > przenikanie do struktur przestepczych.(patrz - dzialania agenta > Tomka). > Bez takich metod , narzędzi- trudno będzie CBA (moim zdaniem ) > walczyć z korupcja, która z definicji jest dobrze "ukryta".> No , ale cóż , uznano ostanio te metody za godne potepienia i chyba media rząd , PO nie zmienią zdania tylko dlatego ,ze zmienił się > szef CBA Bo to by była mentalność Kalego. > Nie współczuj, bo współczujesz nie tam, gdzie go boli... Nie te metody sa potępione, lecz nakłanianie do przestępstwa, przy użyciu wszelkich srodków (vide Sawicka), fałszowanie dokumentów (jak w aferze gruntowej) itp. itd. Weź pod uwagę, że słuzby innych państw (USA, Wlk bRytanii itp.) mają założone wędzidła a mimo to mają sukcesy. Ale nie za wszelką cenę!!! Jest powiedzenie, że "każdy człowiek ma swoją cenę" i inne: "dajcie mi człowieka a ja już mu znajdę paragraf" i oba te powiedzenia mają głęboki sens! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Współczuję nowemu szefowi CBA 16.10.09, 13:40 Nie może posługiwać się prowokacją? A ja od 3 lat słyszę że CBA wręcz musi prowokacje stosować. Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Współczuję nowemu szefowi CBA 16.10.09, 14:05 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Nie może posługiwać się prowokacją? A ja od 3 lat słyszę że CBA > wręcz musi prowokacje stosować. Prowokację wolno stosować, ale wobec osób, co do których są przesłanki, że choć raz, a lepiej parę razy, dały się autentycznie skorumpować. Korumpujący za własne pieniądze, skłonny jest dać tyle ile warta będzie usługa. Jeśli ktoś ma małe możliwości, to i pieniądze byłyby marne. W tej sytuacji 95% społeczeństwa zachowuje uczciwość (bo nie ma ludzi nieprzekupnych). Ale gdy z pieniędzy Państwa zarzuca się sieci, żąda się głupstwa, a daje ogromne pieniądze, ubrane w dodatku w sugestie, że to pieniądze pro publico bono, na najbliższe wybory, to to jest ciężkie przestępstwo. Gdy się w to miesza wątek seksualny atakując mało urodziwą kobietę agentem o urodzie amanta, to jest to horrendum! Zresztą Polacy tak to ocenili i wątek Sawickiej tuż przed ostatnimi wyborami zwiększył przewagę PO nad PiS-em. Najprostszą przesłanką sugerującą korupcję jest nie dające się uzasadnić inaczej wzbogacenie. Ale ustawę o lustracji majątkowej, zgłoszoną przez SLD uwaliły zgodnie partie postsolidarnościowe. Czy posłanka Sawicka miała jakiś majątek sugerujący iż wcześniej coś komuś "załatwiła"? Czy był, choćby anonimowy donos na nią? NIE nie było. Wytypowano ją spośród kursantek, na który posłano też agenta Tomka, jako najbardziej bezbronną ofiarę możliwą do uwiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Współczuję nowemu szefowi CBA 16.10.09, 14:10 No ale remik pisze, że prowokacja dokonana przez CBA jest niedopuszczalna. Rozumiem że w ten sposób rozlicza aferę Sawickiej, gruntową itd. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz To była ironia 16.10.09, 14:56 obraza.uczuc.religijnych napisał: > No ale remik pisze, że prowokacja dokonana przez CBA jest > niedopuszczalna. To była ironia. Dla mnie "oczywista oczywistością" jest fakt stosowania przez słuzby specjalne takich metod jak prowokacja , podsłuch , przenikanie do struktur przestępczych. Te metody stosowało CBA za czasów Kamińskiego ( zpowodzeniem). Te metody zostały potępione prze "uczonych i mądrych " zprzyczyn politycznych- dla ratowania wizerunku rządu. Dlatego jestem ciekaw jak ci "madrzy" potraktują nowego szefa CBA , który z definicji będzie musiał te metody stosować. Mam takie przeczucie , że co było "be" za Kaminskiego teraz będzie "cacy". Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Współczuję nowemu szefowi CBA 16.10.09, 14:00 > przenikanie do struktur przestepczych.(patrz - dzialania agenta > Tomka). A do jakich struktur przestępczych przeniknął ten Tomek ? Czy masz na myśli struktury pań Sawickiej i Pazurowej ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sedaluk Agent Tomek zostaje w CBA. "Dostanie inne zadania" 16.10.09, 13:19 Posze moj Posze-nasza Mata Hari, nasz rodzimy James Bond za biurko? Tak go zmarnowac?Poslac go chocby tylko do Lukaszenki, jak juz nie do Afganistanu. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: eva15 , gdyby miał honor, sam by odszedł.. 16.10.09, 13:21 Może i szmondak, ale jaki wygodny jako listek figowy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
fotodiagnoza Agent Tomek zostaje w CBA. "Dostanie inne zadania" 16.10.09, 13:27 potrzeba nam takich agentów po których skoczy pr CBA. tych, którzy bez refleksji potrafią szastać publicznymi pieniędzmi. pewnie był na organizowanym przez CBA "kursie uwodzenia"? a w rankingach skoczy wyżej od pana udającego księdza - Rydzyka. dobrze, że nie dostałem mmsa bo chyba bym zwymiotował? trochę refleksji nad sobą i swoim postępowaniem gdy ludzie umierają z głodu i zamarzają na ulicy?! fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2004727,2,1,ps.html Odpowiedz Link Zgłoś
chudy.ale.byk Tomaszek został "przekalibrowny" na sucho... 16.10.09, 13:36 teraz będzie nadawał na byłych kolegów. Taka natura zawodowych psów-kapo Odpowiedz Link Zgłoś
marqr Re: Agent Tomek zostaje w CBA. "Dostanie inne zad 16.10.09, 13:43 "pewnie był na organizowanym przez CBA "kursie uwodzenia"?" Słyszałem że ćwiczył na Aniołkach Kaczyńskiego- Gęsickiej, Natalii-Świat i Kluzik-Rostkowskiej. Nie dziwota że tylko geje mu zostali. Odpowiedz Link Zgłoś
rokatanski Agent Tomek zostaje w CBA. "Dostanie inne zadania" 16.10.09, 13:40 Dać mu drugą szansę w Iraku. Niech tam pokaże, jak potrafi uwodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_gienia Agent Tomek zostaje w CBA. "Dostanie inne zadania" 16.10.09, 13:41 no to chyba największa kara za kompromitację agenta "czułego Tomka". złoty łańcuch i wózek do magazynu, koniec kasy na fryzjerów, garniturki z deputatu...... co za przykry upadek z piedestału i zasłużony koniec niezasłużonej kariery Odpowiedz Link Zgłoś
wieczyslaw124 Agent Tomek zostaje w CBA. "Dostanie inne zadania" 16.10.09, 13:42 Medal dać temu panu.Będzie jeszcze przystjniejszy.Wtedy już mu się zadna nie oprze.Uważajcie panie ze świecznika.Nadchodzi.Umie rogi przyprawiac męzulkom!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Agent Tomek zostaje w CBA. "Dostanie inne zadania" 16.10.09, 13:47 Szkoda! Otwieram agencję towarzyską dla pań i tak na niego liczyłem! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny_jestem Wyborcza, mordy wy moje cyniczne :) 16.10.09, 13:53 jestescie wzorem. tak wzorem. Odpowiedz Link Zgłoś
stemp10 Czas na panienki z PISu 16.10.09, 13:59 Nie powinny się czuć niedowartościowane Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz panienki z PISu wolą księży 16.10.09, 14:06 i tańce z różą w zębach vel szczypińska Odpowiedz Link Zgłoś
renatapw Ojej jak on teraz sobie poradzi biedaczek ;-) 16.10.09, 14:03 Ojej, a jak on sobie teraz poradzi biedaczek bez apartamentu, luksusowych samochodów, wina, śpiewu i balang do rana na koszt podatnika? Czy aby z pensyjki biedaczkowi wystarczy na żel do włosów z Rossmana? Aaaaaa, nie wystarczy - dlatego teraz biedaczek nosi się krótko. Czy biedny aby nie popadnie w zapaść psychiczną z powodu utraty dobrego imienia i niezmiernie ważnej roli społecznej? Ojej, ojejej, co za boleść i upodlenie dla niego. Myślę, że powinien wydać książkę ze wspomnieniami ze służby ;-) Całuski dla Tomka i jego kolegów z pracy! Trzymcie się tak dalej chłopaki! uhaha Odpowiedz Link Zgłoś