nad-ja na tym zdjęciu 20.10.09, 15:58 to sami emeryci, a ich w poczekalni zawsze jest pełno, czy to lato, zima, czy jesień. w dupę sobie wsadźcie, tę propagandę grypową. od lat nie spotkałam nikogo, kto by zachorował na grypę. co najwyżej katar i lekki stan podgorączkowy niektórych dopada, a po 3 dniach siedzenia w domu, wszystko przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sheleavesyourhome Re: na tym zdjęciu Chorzy emeryci w poczekalni 20.10.09, 16:55 Nie szczep się ! Czytaj inne artykuły,ucz się na pamięć ,np.fragmentów Lalki ,Chłopów,Biblii,Koranu... Mnie, emeryta , taka Twoja niegrzeczna uwaga bardzo smuci.Jeszcze niedawno wchodziłem z zapałem do szkoły jako młody nauczyciel...Było mi dpbrze...Wszyscy mnie lubili... Teraz nie idę do szkoły na uroczystości z okazji Dnia Nauczyciela,bo młodzi zawsze stawiają pytanie :Jak się pan czuje ? Odpowiadam:Strasznie źle ,ledwie stoję , w głowie mi się kręci...-Wtedy są zadowoleni ,bo mają nade mną przewagę ! Cześć !Nie chodź do zawirusowanej poczekalni,bo tam z miejsca dostaniesz kataru a potem możesz nawet umrzeć...A Twoja piękna emerytura ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 na zdjęciu emeryci towarzysko okupujący 20.10.09, 17:07 przychodnię powinno się wprowadzić odpłatność za wizyty, zaraz przenieśliby się na pogaduszki gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
michalak.com Re: na zdjęciu emeryci towarzysko okupujący 20.10.09, 17:14 beatrix13 napisała: > przychodnię > powinno się wprowadzić odpłatność za wizyty, zaraz przenieśliby się > na pogaduszki gdzie indziej > > W myśl powiedzenia księdza Jerzego: "zło dobrem zwyciężaj" życzę Ci zapalenia oskrzeli :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: na zdjęciu emeryci towarzysko okupujący 20.10.09, 17:29 michalak.com napisała: > W myśl powiedzenia księdza Jerzego: "zło dobrem zwyciężaj" życzę Ci zapalenia oskrzeli :) ........................ zgodnie z mądrością ludową oby twoje złożeczenie wróciło do ciebie ze zdwojoną siłą Odpowiedz Link Zgłoś
stapek65 Re: na zdjęciu emeryci towarzysko okupujący 20.10.09, 20:23 Chociaż tym razem zgadzam się w pełni z treścią twoich wypowiedzi,to jednak kiedy pisałem o madrościach ludowych w sprawie dotyczącej badań ojcowstwa,oskarżyłaś mnie o nienawiść wobec kobiet,więc się zdecyduj.Warto też dodać,że kobiety mają bardziej roszczeniową postawę do świata,więc wszelkiego typu populiści mają motyw żeby sponsorować feminizm. Odpowiedz Link Zgłoś
neo.nick siedziec w domu i jesc czosnek 21.10.09, 09:46 gdy ma sie grype, a nie wysiadywac z innymi chorymi. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy_gumis11 Silny atak grypy. Tłumy stoją pod gabinetami le... 20.10.09, 16:02 Trzeba było się zaszczepić. tinyurl.com/n7orj3 Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 po pierwsze nie grypa a infekcje grypopodobne 20.10.09, 16:27 po drugie ludzie gniją w poczekalniach bo NFZ ścina limity przyjęć pacjentów - lekarze się nie spieszą... Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: po pierwsze nie grypa a infekcje grypopodobne 20.10.09, 20:56 w podstawowej opiece zdrowotnej nie ma limitów Odpowiedz Link Zgłoś
martica zbliza sie wszystkich swietych 20.10.09, 16:49 wiec grypa atakuje :)). Po co urlop, zwolnienie lepsze, najlepiej jak najdluzsze bo nieplatne przez firme ale ZUS Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.forum Silny atak grypy. Tłumy stoją pod gabinetami le... 20.10.09, 17:05 Akurat... www.google.org/flutrends/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
neo.nick zaloze sie, ze wiekszsc tych pan niedawno 20.10.09, 19:32 zaszczepila sie na grype, co jest typowe, bo szczepionki czesto wrecz grype wywoluja. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a może się tylko przeziębili 20.10.09, 17:48 albo mają infekcję grypopodobną, te tysiąc dziennie to badają wymazy czy tylko ocena organoleptyczna /sensoryczna/ lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
marqr Silny atak grypy. Tłumy stoją pod gabinetami le... 20.10.09, 17:56 cyt. "średnio w Polsce choruje w tej chwili 2,5 osoby na 100 tys. osób." Tzn że w 200 tys. mieście jest pięciu chorych. A w Warszawie 30-tu. STRASZNE! Odpowiedz Link Zgłoś
neo.nick Re: Silny atak grypy. Tłumy stoją pod gabinetami 20.10.09, 19:33 to sa zapewne ofiary reklam prof. Brydak. Odpowiedz Link Zgłoś
neo.nick POlacy sa naprawde glupi 20.10.09, 19:26 kiedy zlapie sie gryoe trzeba lezec w lozku i sie wygrzewac, a nie wloczyc sie po przychodniach i zarazac innych i pogarszac swoj stan. Na grype jedynym lekarstwem jest lozko. . Odpowiedz Link Zgłoś
aegis_of_heart Kolejny "dziennikarz" nie umie liczyć. 20.10.09, 19:31 Policzmy: 7725 zarejestrowanych zachorowań na tydzień (ile jest odnotowanych inaczej lub niezgłaszanych nie wiadomo). Przyjmijmy optymistycznie, że choruje się 7 dni. Daje to obecnie 7725 "pewne" przypadki grypy na ok. 38 mln. mieszkańców, a w przybliżeniu stosunek 1 chory na niecałe 5 000 osób. Łatwo zauważyć, że tych chorych na 100 tys. mieszkańców robi się ponad 20, a nie 2,5. Wniosek - ktoś tu nie umie dzielić i mnożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
krissey Uwaga- niebezpieczny czlowiek- dziennikarz wybiorc 20.10.09, 20:27 Silny atak grypy. Tłumy stoją pod gabinetami lekarzy Łukasz Antkiewicz, Gazeta.pl 2009-10-20, ostatnia aktualizacja 2009-10-20 15:10 Panie Antkiewicz, moze zdradzisz pan nazwe sponsora tej grypowj propagandy? zestaw szczepionki dla calej rodziny gratis?? Uwaga - niebezpieczny czlowiek - dziennikarz wybiorczej! Odpowiedz Link Zgłoś
kingsalami Silny atak grypy. Tłumy stoją pod gabinetami le... 20.10.09, 20:49 W polsce mamy 7725:2,5x100000=309mln ludzi, czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 1000 to dużo czy mało? 20.10.09, 22:11 Ile to srednio na przychodnię i lekarza w Polsce dziennie. Aż tak dużo, że nie mogą się wyrobić??????? Odpowiedz Link Zgłoś
miszel73 Silny atak grypy. Tłumy stoją pod gabinetami le... 20.10.09, 22:39 Lećcie, lećcie. Niedługo będziecie żywymi trupami: waldek1984.wordpress.com/category/ah1n1-swinska-grypa/ Odpowiedz Link Zgłoś
miszel73 Re: Silny atak grypy. Tłumy stoją pod gabinetami 20.10.09, 22:41 miszel73 napisał: > Lećcie, lećcie. Niedługo będziecie żywymi trupami: > > waldek1984.wordpress.com/category/ah1n1-swinska-grypa/ Poczytajcie skąd się biorą te zarazki: lchx.wordpress.com/ lchx.wordpress.com/2009/06/06/wyposazenie/ Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Silny atak grypy. Tłumy stoją pod gabinetami le... 20.10.09, 23:50 konowały zalecają aby pracodawcy nei przymuszali chorych do pracy. Ot ciekawostka, skoro do konowała się dostać nie można a co za tym idzie i na zwolnienie nie ma co liczyć to taki chory pójdzie do pracy i będzie zarażał ile wlezie, nie to że celowo i świadomie ale z braku innej alternatywy. I co na to porąbane konowalce z jeszcze bardziej porąbanym nfz-em? O to chodziło aby wszyscy byli zagrypieni? O efektach pracy takich zagrypionych obsmarkańców już nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
jkal Silny atak grypy Efekt reformy PO/PSL w wykonaniu 21.10.09, 20:03 frontmenki KOpaczowej i machera Grzegorka mający na celu dorżnięcie watahy. DZięki temu wzrost zachorowań sięgnął POziomu wzrostu POparcia dla jedynej POstęPOwej partii w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś