Dodaj do ulubionych

Węgierska prawica hołubi antysemitę

21.10.09, 10:21
Ale żydzi tego właśnie chcą. gdzie tu antysemityzm, nie wolno mówić prawdy?
www.youtube.com/watch?v=fD-p54CroD8
Obserwuj wątek
    • toshiro32 Węgierska prawica hołubi antysemitę 21.10.09, 10:28
      To i tak lepiej niż u nas. U nas jest takich ciemniaków około 20%-to
      mohery z pisuara.
      • ks.janusz15 Re: Węgierska prawica hołubi antysemitę 21.10.09, 10:42
        Myślo zbrodnia nie porównywalna z tym co zrobił pedofil Polański
        • jazmig Gdzie tu jest antysemityzm? 21.10.09, 11:14
          Jeżeli powiem, że Rosjanie chcą zapewnić sobie kontrolę nad światem,
          to będę antyrusem, a jeżeli powiem tak o Polakach, to będę
          antypolski?
          • swinia_spigelmana Israelczycy sledza antysemitow w polsce ! 21.10.09, 11:19
            wazne zebys nie byl antysemita O!

taki plakat np. to anystemityzm:
            "
            "Wolność słowa tylko dla Żydów i koszernoposłusznych? Gazeta Wyborcza czy
            koszerna? Judeo-Polin? 20 lat żydowskiej manipulacji słowem i retoryki
            talmudycznej".
            "

serio

jazmig napisał:

> Jeżeli powiem, że Rosjanie chcą zapewnić sobie kontrolę nad światem,
            > to będę antyrusem, a jeżeli powiem tak o Polakach, to będę
            > antypolski?
            • pestycyd Re: Israelczycy sledza antysemitow w polsce ! 21.10.09, 11:24
              Ale żydzi robią wszystko co w ich mocy, żeby zniechęcić do siebie resztę świata.
              Mordują Palestyńczyków, grożą napaścią na Iran. A do tego próbują kneblować usta
              ludziom tzw. antysemityzmem pojęciem totalnie abstrakcyjnym. A fakt faktem, że
              próbują zdobywać swoje wpływy wszędzie gdzie się da i kontrolować wszystko co
              się da, żeby osiągnąć największy możliwy zysk. I należy to mówić. Może trzeba
              też przypomnieć o wycieczkach żydów do Polski razem z ich eskortą z pełnym
              uzbrojeniem terroryzujących np Krakowiaków?
              • swinia_spigelmana Re: Israelczycy sledza antysemitow w polsce ! 21.10.09, 12:01
                pestycyd napisał:

> I należy to mówić. Może trzeba
                > też przypomnieć o wycieczkach żydów do Polski razem z ich eskortą z pełnym
                > uzbrojeniem terroryzujących np Krakowiaków?

serio? a ja w gazecie czegos takeigo nie czytalem. eee cos krecisz.
    • swinia_spigelmana GW to zydowska gazeta = antysemityzm 21.10.09, 11:16
      www.jewish.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2344&Itemid=72

serio, ta data to nie 1/04 a 1/06
    • kpix Pestycyd, propagujesz ironie jako prawde! 21.10.09, 12:17
      Na tym teledysku Peres sobie zartuje - wlasnie z antysemitow.
      Ktos, kto to traktuje na powaznie, nie ma chyba kompletnie wyczucia sytuacji.
      • pestycyd Re: Pestycyd, propagujesz ironie jako prawde! 21.10.09, 12:46
        Rozumiem, że Izrael ironicznie rozważa bombardowanie suwerennego państwa jakim
        jest Iran oraz dla żartu terroryzuje Palestyńczyków. Strasznie zabawny naród z
        tych żydów jest.
        • kpix Nie szukaj dziur w calym: 21.10.09, 13:39
          videoclip, ktory pusciles jako "prawde", jest ironia z antysemitow.
          Kropka. Peres ironizuje. To sa zarty.

> Rozumiem, że Izrael ironicznie rozważa bombardowanie suwerennego
          > państwa jakim jest Iran
          Nie. Dla samoobrony przed atakiem ze strony rezimu, ktory mu od
          30 lat grozi likwidacja.

> dla żartu terroryzuje Palestyńczyków.
          Nie. Glownie dla samoobrony przed zamachami terrorystycznymi i rakietami.
          • ukropek Re: Nie szukaj dziur w calym: 21.10.09, 13:57
            Jak byś nie odwracał kota ogonem to dupa i tak zawsze będzie z tyłu
            koszerny dupku.
    • koszerny51 Polacy chca zawladnac swiatem 21.10.09, 13:10
      Czy jestem antypolakiem?
      • swinia_spigelmana Re: Polacy chca zawladnac swiatem 21.10.09, 15:52
        koszerny51 napisał:

> Czy jestem antypolakiem?

jestes anytsemita bo my wiemy ,ze myslales o Zydach.
        • koszerny51 Re: Polacy chca zawladnac swiatem 21.10.09, 16:20
          to nasuwa pomysl,zeby sadzic za niewlasciwe myslenie,juz sami Zydzi
          wiedza jak wymusic zeznania
          • swinia_spigelmana Re: Polacy chca zawladnac swiatem 21.10.09, 16:54
            koszerny51 napisał:

> to nasuwa pomysl,zeby sadzic za niewlasciwe myslenie,juz sami Zydzi
            > wiedza jak wymusic zeznania

za myslenie jeszcze nie wsadzaja ale ze mowienie tego co sie mysli a i owszem.
            Przeciez "klamstwo oswiecimskie" to wolnsoc slowa czy jak?
          • drojb Re: paleniem na stosie? 21.10.09, 23:35
            Tak Żydzi wymuszają? Czy może obozami koncentracyjnymi?
    • veneda1 zydowka inkwizycja 21.10.09, 13:12
      ten facet winien byc wyrzucony z Fideszu, bo to jest oczywiste ze to
      jest nieprawda ze Zydzi chca zawladnac swiatem, Oni jud dawno nim
      zawladneli i to wlasnie dla tego gazeta wyborcza pisze tak jak by to
      bylo oczywiste ze Fidesza nalezy wyrzucic z parti. Jaka inna nacja
      by sie osmielila takie wymagania stawiac? A Fidesz niech sie teraz
      boji, bo inkwizyzja zydowka mu nie odpusci.
      • krzysieknn co polaka ochodzi wegier przeciwny zydom? 21.10.09, 13:25
        Po pierwsze, jestem polakiem, wiec co mnie obchodzi wegier nie
        lubiacy zydow? Nie dotyczy to mnie w zadnym calu. Takie pogrywki to
        pelzajace pranie mozgu majace przyzwyczaic nas ze zydow nie wolno
        krytykowac, ze zawsze nalezy im ustepowac i ze to w ogole biedni
        ludzie bo mieli holocaust... Tak jakby to sie zdarzylo pare lat temu
        a nie cztery pokolenia wstecz. Moi rodzice urodzili sie sporo po
        wojnie a ja juz spokojnie jestem w wieku takim, ze pelnoletnie
        dzieci mam. Wiec co , mam potepic wegra, ze powiedzial glosno to co
        inni mysla? Wrecz przeciwnie, mowie "brawo" bo w koncu ktos nie daje
        sie zagonic w poprawnosc polityczna.
    • elucidator Sadzac z dotychczasowych wpisow ... 21.10.09, 14:21
      ... na tym forum, antysemityzm ma sie dobrze rowniez i w Polsce. Smutne.
      • pestycyd Re: Sadzac z dotychczasowych wpisow ... 21.10.09, 14:34
        > ... na tym forum, antysemityzm ma sie dobrze rowniez i > w Polsce. Smutne.

Wytłumacz nam czym jest antysemityzm? Chyba że jesteś agentem Mosadu i jest ci
        na rękę oskarżanie innych o antysemityzm. Jeżeli powiem, że Rosja ma zapędy
        mocarstwowe i swoich agentów w każdym kraju to oznacza to że jestem antysemickim
        rusofobem? Jeżeli powiem że Somalia nie ma rządu i wycieczki do tego kraju mogą
        skończyć się porwaniem lub śmiercią to oznacza że jestem antysemickim rusofobem
        nienawidzącym somalijczyków? Jeżeli powiem, że brzydzą mnie zachowania
        homoseksualne to oznacza, że jestem antysemitą homofobem? Jeżeli powiem, że mogę
        zarazić się wirusem HIV podczas stosunku z chorym na AIDS to będzie oznaczać, że
        dyskryminuje i nienawidzę chorych na AIDS?
        • kpix Re: Sadzac z dotychczasowych wpisow ... 21.10.09, 14:45
          Oskarzanie jakiegos calego narodu o - uwaga - chec zawladniecia calym swiatem,
          na podstawie videoclipu, w ktorym traktuje sie czyjs zart w literalny sposob,
          swiadczy o latwosci, z jaka przychodzi Tobie robienie z pewnego narodu kloaki.

Nie sprawdziles zrodla. Nie zastanowiles sie, czy to moze miec sens. Pasowalo do
          swiatopogladu i automatycznie dales wiare. W ten sposob stales sie przekaznikiem
          (kolejnym z rzedu) jakiegos kompletnego megapomowienia.
          • pestycyd Re: Sadzac z dotychczasowych wpisow ... 21.10.09, 14:53
            kpix mi się coś zdaje że siedzisz głęboko w kieszeni mosadu.
            • elucidator Re: Sadzac z dotychczasowych wpisow ... 21.10.09, 14:58
              To tez przyklad na przes,ady: ci ktorzy sie z toba nie zgadzaja sa w twoich
              oczach izraelskimi agentami.
            • kpix czy wiesz, ze antysemityzm to grzech ciezki? 21.10.09, 15:05
              oprocz tego, ze rozsiewasz nieprawdziwe pomowienie na video, dodatkowo
              wlasnie pomowiles drugiego czlowieka. Nie interesowala cie wymiana
              argumentow, tylko zelzyc drugiego.

I ty jeszcze pytasz, co jest antysemityzmem? Wlasnie TO co zrobiles.
              • pestycyd Re: czy wiesz, ze antysemityzm to grzech ciezki? 21.10.09, 16:03
                Niebawem zgolenie baczków u fryzjera będzie objawem antysemityzmu. Żydzi na bank
                by tego chcieli, im bardziej wmawiają że innym że są nie kochani tym lepiej dla
                ich interesu. Dzisiaj można krytykować Niemców, Francuzów, Rosjan itd... ale
                jeżeli zrobi się to z żydami to znaczy że jest się antysemitą. Samo użycie słowa
                żyd już powoduje ciarki na plecach. Powinno być zakazane pod groźbą obcięcia
                napletka.
                • kpix Nie szukaj zdzbla u innych 21.10.09, 16:11
                  Nikt tu nie mowi, ze nie wolno krytykowac tych czy tamtych.
                  Wolno krytykowac uzywajac informacji prawdziwych. Ty na razie raz
                  posluzyles sie falszem (video), a drugi raz pomowiles czlowieka.

Zacznij od siebie. To, co tu i teraz zrobiles, BYLO antysemickie. Wypieranie i
                  wskazywanie palcem na innych nic tu nie zmieni.
                  • koszerny51 Re: Nie szukaj zdzbla u innych 21.10.09, 16:26
                    kpix napisał:

> Nikt tu nie mowi, ze nie wolno krytykowac tych czy tamtych.
                    > Wolno krytykowac uzywajac informacji prawdziwych. Ty na
                    razie raz
                    > posluzyles sie falszem (video), a drugi raz pomowiles czlowieka.
                    >
                    > Zacznij od siebie. To, co tu i teraz zrobiles, BYLO antysemickie.
                    Wypieranie i
                    > wskazywanie palcem na innych nic tu nie zmieni.

Ja natomiast uwazam Zydow za bardzo niebezpieczny narod, ktory
                    doskonale znam, przez autopsje
                    • elucidator Re: Nie szukaj zdzbla u innych 21.10.09, 18:20
                      Co za wyczyn! Znasz wszystkich kilkanascie milionow Zydow na swiecie?
                      • swinia_spigelmana Re: Nie szukaj zdzbla u innych 21.10.09, 21:24

Gros mogl poznac 60 mln Polakow, Calka tez moze, Benichou tez to koszerny51
                        mabyc gorszy z tymi paroma milionami?! no nie przeginajcie kolego.

elucidator napisał:

> Co za wyczyn! Znasz wszystkich kilkanascie milionow Zydow na swiecie?
                        >
                        • elucidator Re: Nie szukaj zdzbla u innych 21.10.09, 22:58
                          Najwyrazniej nie czytales ksiazki Grossa. Przeczytaj i potem wroc.
                          • swinia_spigelmana Re: Nie szukaj zdzbla u innych 21.10.09, 23:45
                            elucidator napisał:

a ty czytales? i w ejdwabnym tez mordowales? przyznaj sie

> Najwyrazniej nie czytales ksiazki Grossa. Przeczytaj i potem wroc.
                            >
                            • elucidator Re: Nie szukaj zdzbla u innych 22.10.09, 08:31
                              Owszem, prosiaczku, czytalem. I dlatego wlasnie moge powiedziec ze bredzisz. Jak
                              zwykle zreszta.
                      • koszerny51 Re: Nie szukaj zdzbla u innych 23.10.09, 20:28
                        elucidator napisał:

> Co za wyczyn! Znasz wszystkich kilkanascie milionow Zydow na
                        swiecie?
                        >
                        powiem tobie w tajemnicy,ze wiele lat spedzilem w srodowisku
                        zydowskim, Zydow tez mozna oceniac na podstawie zydowskiego panstwa
                        i wielu innych czynnikow, np.komunizm
                    • muledet.3 Re: Nie szukaj zdzbla u innych 21.10.09, 19:53
                      koszerny51 napisał:

> kpix napisał:
                      >
                      > > Nikt tu nie mowi, ze nie wolno krytykowac tych czy tamtych.
                      > > Wolno krytykowac uzywajac informacji prawdziwych. Ty na
                      > razie raz
                      > > posluzyles sie falszem (video), a drugi raz pomowiles czlowieka.
                      > >
                      > > Zacznij od siebie. To, co tu i teraz zrobiles, BYLO
                      antysemickie.
                      > Wypieranie i
                      > > wskazywanie palcem na innych nic tu nie zmieni.

>
                      > Ja natomiast uwazam Zydow za bardzo niebezpieczny narod, ktory
                      > doskonale znam, przez autopsje

Ciekawe skad znasz tak dobrze Zydow?.

• swinia_spigelmana Re: Nie szukaj zdzbla u innych 21.10.09, 21:22
                        muledet.3 napisał:

>
                        > Ciekawe skad znasz tak dobrze Zydow?.

sjp.pwn.pl/lista.php?co=autopsja
                      • elucidator Re: Nie szukaj zdzbla u innych 22.10.09, 08:33
                        Trzydziesci lat temu spotkal Rozencwajgow z trzeciego pietra i od tej pory zna
                        sie na Zydach.
                        • muledet.3 Re: Nie szukaj zdzbla u innych 22.10.09, 19:52
                          elucidator napisał:

> Trzydziesci lat temu spotkal Rozencwajgow z trzeciego pietra i od
                          tej pory zna
                          > sie na Zydach.

Albo znalazl prace u jakiegos Zyda ,a ten wyrzucil go z pracy za
                          pijanstwo i bumelke.
                          >
      • swinia_spigelmana a od kiedry prawda i humor to antysemityzm? 21.10.09, 15:56
        co tu konretnie byl oantysemickiego? chetnie uslysze bo ostnai osie pogubilem w
        tym co to antysemityzm. Wg Israelczykow to np. mowienie ze GW reprezentuje
        zydowski punkt widzenia.
        • kpix nie odkrecaj kota ogonem 21.10.09, 16:04
          Pestycyd podal ironiczna wypowiedz, czyjs zart, za prawde. Przy uzyciu tej
          manipulacji staral sie obmowic jakis narod. Kogos, kto staral sie
          z nim rozmawiac, zamiast odpowiedziec rozmowa, pomowil o bycie agentem
          mosadu.

Jakkolwiek nie bedziesz odkrecal kota ogonem, TO jest antysemityzm. I jest on na
          poziomie podworkowego trzepaka.
          • ukropek Re: nie odkrecaj kota ogonem 21.10.09, 16:37
            A ja będę mówił co mi się podoba i mam w głębokim poważaniu czy jakiś
            hochsztapler uzna to za antysemityzm..Dotarło plagiatorku?
            • elucidator Re: nie odkrecaj kota ogonem 21.10.09, 18:24
              Jak masz to w glebokim powazaniu, to dlaczego w ogole reagujesz jak ktos
              slusznie nazywa cie antysemita?
              • ukropek Re: nie odkrecaj kota ogonem 21.10.09, 18:55
                A niech nazywa do uśmiechniętej śmierci..mam go tam gdzie powiedziałem..
                I nie imputuj mi że na to reguję...reaguje na twoje krętactwa frajerze..
              • koszerny51 Re: nie odkrecaj kota ogonem 23.10.09, 20:32
                elucidator napisał:

> Jak masz to w glebokim powazaniu, to dlaczego w ogole reagujesz
                jak ktos
                > slusznie nazywa cie antysemita?
                >
                co jest zlego w byciu 'antysemita"?
          • swinia_spigelmana np twierdzenie ze GW jest zydowska to antysemityz 21.10.09, 16:46
            nadal nie dopowiedasz co to ejst anytsemityzm. Ja kdla mnie antysemityzm to
            uzywanie tego samego standardu wobec Zydow i nie-Zydow. I to jest smutne.

kpix napisał:

> Pestycyd podal ironiczna wypowiedz, czyjs zart, za prawde. Przy uzyciu tej
            manipulacji staral sie obmowic jakis narod. K
            >

Po pierwsze ty twierdzisz, ze wypowiedz byla smieszna a pestycyd ze nie. Wiec na
            jakies podstawie uznajesz ,ze twoj punkt widzenia jest prawda a jego nie?

> ogos, kto staral sie
            > z nim rozmawiac, zamiast odpowiedziec rozmowa, pomowil o bycie agentem mosadu.
            >

Nei bede zlosliwy mwoeic, ze przeciez mossad nie sitnieje i nie dzial. Ale sam
            przyznasz, ze hasbaradzial aktywnie tu taj na forum takze. A skad on ma
            wiedziec, ze ty do niej nie nalezysz?

> Jakkolwiek nie bedziesz odkrecal kota ogonem, TO jest antysemityzm.

wiesz problem w ty mze antysemityzm to jest cos jak ameba w jezyku.

Nie ma okreslonego ksztaltu ani definicji. To taki straszak jak dziad spod
            szafy, ktorym Zydzi szantazuja wszysktich w eurpie i USA.

Teraz ty twierdzisz, ze innezdanie niz twoej to antysemityzm. Wiec dlaej nie
            mamy definicji.

• kpix Re: np twierdzenie ze GW jest zydowska to antysem 21.10.09, 17:51
              > Ja kdla mnie antysemityzm to uzywanie tego samego standardu wobec
              > Zydow i nie-Zydow. I to jest smutne
              Co to za zgrywy? Antysemityzm nalezy do rodziny wszystkich innych szowinizmow,
              a czym jest szowinizm, kazdy normalny powinien dobrze wyczuc.

> Po pierwsze ty twierdzisz, ze wypowiedz byla smieszna a pestycyd ze
              > nie. Wiec na jakies podstawie uznajesz ,ze twoj punkt widzenia jest
              > prawda a jego nie?
              Na takiej, ze zadalem sobie trud i napisalem do 2 Zydow z prosba o
              przetlumaczenie tekstu. Poza tym nie "wypowiedz jest smieszna", a
              "w wypowiedzi autor odnosi sie ironicznie". Ta wypowiedz to sa zarty,
              to jest ewidentne po zwiazku miedzy wypowiedzia i minami.

> Nei bede zlosliwy mwoeic, ze przeciez mossad nie sitnieje i nie dzial.
              Nie ma znaczenia, czy dziala czy nie dziala. Rozmowca uwazal, ze
              reakcja na moje upomnienie ze rozsiewa gorszace plotki, bylo
              natychmiastowe stwierdzenie, jakobym byl ... zwiazany z mosadem.
              Antysemityzm to maniakalna choroba umyslu!

> Ale sam przyznasz, ze hasbaradzial aktywnie tu taj na forum takze.
              Endecki faszyzm niby nie dziala?

> A skad on ma wiedziec, ze ty do niej nie nalezysz?
              A skad mam wiedziec, ze nie jestes pedofilem i zlodziejem zegarkow?

> To taki straszak jak dziad spod szafy, ktorym Zydzi szantazuja
              > wszysktich w eurpie i USA.
              TO, konkretnie to, co TU i TERAZ zrobil pestycyd, to JEST antysemityzm.
              Nie weksluj na innych. Na razie na tym forum polscy antysemici daja
              zydowskim radykalom najlepszy powod do twierdzenia, ze ksenofobia
              antysemicka ma sie dobrze.
              • ukropek Re: np twierdzenie ze GW jest zydowska to antysem 21.10.09, 18:14
                Nikogo nie obchodzą twoje fobie...napisz jeszcze że sodomita Polański
                /Liebfield/to ofiara "antysemityzmu"polskiego zresztą..nieprawdaż?
            • elucidator Re: np twierdzenie ze GW jest zydowska to antysem 21.10.09, 18:39
              Antysemityzm to jedna z form rasizmu - rasizm wymierzony przeciwko Zydom. Rasizm ma wiele twarzy, ale jedna z najbardziej typowych jest przypisywanie calej grupie rasowej/religijnej/etnicznej/narodowej/etc. okreslonych negatywnych cech, n.p. mordercza natura i mordercze zamiary, klamstwa, manipulowanie i oszukiwanie, chec zawladniecia swiatem, spiski, glupota, mniejsza inteligencje, i wiele, wiele innych. Dochodzi do tego ogolna nienawisc - od rozprzestrzeniania obrazliwych dowcipow na temat danej grupy az po mordowanie jej czlonkow tylko dlatego za naleza do tejze grupy.

To samo dotyczy rasizmow skierowanych przeciwko innym grupom, jak n.p. rasizm z powodu koloru skory, islamofobia, rusofobia, germanofobia, polonofobia, etc.
              • swinia_spigelmana oops wlasie potwierdizlez ze GW jest rasistowska 21.10.09, 21:16
                elucidator napisał:

> Antysemityzm to jedna z form rasizmu - rasizm wymierzony przeciwko Zydom.
                >

Nie bede zlosliwy ale od kiery Zydzi to rasa? Ale niech ci bedzie z ta definicja
                Natomiasa a i owsze rezulucja ONZ mowi o ty mze Zionizm jest rasizmem. Szkdoa,
                ze GW nie rpopaguje tego.

>
                Rasiz> m ma wiele twarzy, ale jedna z najbardziej typowych jest
                przypisywani e calej grupie rasowej/religijnej/etnicznej/narodowej/etc.
                okreslonych nega tywnych cech, n.p. mordercza natura i mordercze zamiary, klamstwa,

a czytales artykuly GW na tamet Radia Maryja? czy generaline kk?
                To dokladnie opisuej dzialnia GW. Klamstaw i manipulacje - i zadncy hrpzeprosin.

> manipulowani e i oszukiwanie, chec zawladniecia swiatem, spiski, glupota,
                mniejsza inteligencje, i wiele, wiele innych. Dochodzi do tego ogolna nienawisc
                - od rozprzestrze niania obrazliwych dowcipow na temat danej grupy az po
                mordowanie jej czlonkow
                > tylko dlatego za naleza do tejze grupy.

Mowisz o Polskach? slusznie bo dziwnie ale to wszystko pasuje do informacji,
                zartow i komentarzy robionych przez dziennikarzy, artystow oraz komikow (tak
                tak) na temat Polski i Polakow).
                Ale to nie jestwtedy rasizm czy antysemityzm, przynajmnniej nie dla GW.

> To samo dotyczy rasizmow skierowanych przeciwko innym grupom, jak n.p. rasizm
                z powodu koloru skory, islamofobia, rusofobia, germanofobia, polonofobia, etc.
                >

oops to jednak wg ciebie GW jest manipulatorem o zacieciu prozydowskim i
                nantypolskim

przyklady?

1) dzisjejsza GW a rusofobia

manipuluje informacjami (dzisiejszy przyklad:
                strona glowna:
                Putin skutecznie szantażował Renault. Francuzi pomogą

ale artykul juz bardzis stonowany:
                https://wyborcza.biz/biznes/1,101562,7167428,Renault_pomoze_Ladzie__jak_zadal_Putin.html

a okazuje sie ze chodzi o to zeby Francuzui ie orkadali Rosjan.

2) GW a polonofobia - np. Gtoss Calka.
                Brak jakijkolwiek reakcji i pomijanie informacji na temat szklaowanie Poslki
                przez Zydow na polkuli zachodniej.

np. ostnia incydent w TV francuskiej - GW nie mowi ze ten facet od parszywych
                kawalwo to ZYD a nie Francuz.

3) zydowski punkt widzenia:

przytocz mi 3 dowolne artykkuly o Zydach w GW. I powidz co negatywnego w ich o
                Zydach znalazles. Od tym kto to jest michnik, Blumsztajn, eli Barbur to ie musmy
                sie spirac co nie?

Natomiast wejdz na strone bejtu w Wawie i zoabcz ,ze dla zydwo antysemityzm to
                oskarzanie GW tego ze mainpuluje informacja, jest polakzercza oraz prozydowska.

a to potrafisz wyajsnic?
                • elucidator Re: oops wlasie potwierdizlez ze GW jest rasistow 21.10.09, 22:56
                  a) Rasizm to pojecie szerokie, obejmuje rasy, tudziez grupy narodowe i etniczne. Zreszta pojecie rasy jest samo w sobie tez mylne, ale to inna sprawa.

b) Komiksowy prosiak moze tego nie wie, ale wszysycy inni zaintersowani tematem wiedza ze rezolucja ONZ z 1975 r. o tym ze syjonizm jest rasizmem zostala odwolana w 1991 przez tenze sam ONZ po upadku komunizmu kiedy to wiele panst przedtem komunistycznych albo zaleznych od komunistow zmienilo zdanie. No, ale komiksowe prosiaki nadal zyja w erze komunizmu i nie zauwazyly ze cos sie zmienilo.

c) Radio Maryja nie jest religia. Jest sekta w ramach o wiele wiekszej religii.

d) Obrazliwe zarty o Polakach tez sa rasistowskie.
                  • swinia_spigelmana Obrazliwe zarty o Polakach tez sa rasistowskie 21.10.09, 23:55
                    elucidator napisał:

> a) Rasizm to pojecie szerokie, obejmuje rasy, tudziez grupy narodowe i etniczne
                    > . Zreszta pojecie rasy jest samo w sobie tez mylne, ale to inna sprawa.
                    >

wow to np. Benochou jest pirprzonym rasista?! Oglaszmay to

> b) Komiksowy prosiak moze tego nie wie, ale wszysycy inni zaintersowani tematem
                    > wiedza ze rezolucja ONZ z 1975 r. o tym ze syjonizm jest rasizmem zostala odwo
                    > lana w 1991 przez tenze sam ONZ

Czyli mozliwosci nacisku zionistow sie wydadnie zwiekszyly od tego czasu.
                    przytacxajac ten fakt stajesz sie antysemita. Co ty trobisz czlowieku?

> owe prosiaki nadal zyja w erze komunizmu i nie zauwazyly ze cos sie zmienilo.
                    >
                    nie prosiak ale SWINIA i to nie jedna SWINA ale caly narod SWIN czyli przypadkow
                    wszycy Polacy.

Czy ja tez przeoczylem glosne rpotesty polsiejdiaspory zydowskiej (przeciez
                    czuja sie Polakami)oraz GW?

W koncy nie bedzie nam polakozerczy Amerykanin Spigelman plul w twarz.

> c) Radio Maryja nie jest religia. Jest sekta w ramach o wiele wiekszej religii.
                    >

Pomina twoaj znajomosc katolicyzmu skupmy sie na RM. Podaj prosze komnkretne
                    przyklady. Chetni zobacze choc jedyny antysemicki. Ja akurat podczas pobytu w
                    naszym pieknym kraju sluchalem dosc dlugo RM i NIGY nie slyszalem niczego
                    antysemickiego.

> d) Obrazliwe zarty o Polakach tez sa rasistowskie.

zgadzam sie w 100% a nie dziwi cie ze GW nie walczy o dobre imie Polakow za
                    granicami u diaspory zydowskiej?
                    • elucidator Re: Obrazliwe zarty o Polakach tez sa rasistowski 22.10.09, 09:05
                      swinia_spigelmana napisał:

> elucidator napisał:

[---]

> > b) Komiksowy prosiak moze tego nie wie, ale wszysycy inni zaintersowani t
                      > ematem
                      > > wiedza ze rezolucja ONZ z 1975 r. o tym ze syjonizm jest rasizmem zostal
                      > a odwo
                      > > lana w 1991 przez tenze sam ONZ
                      >
                      > Czyli mozliwosci nacisku zionistow sie wydadnie zwiekszyly od tego czasu.
                      > przytacxajac ten fakt stajesz sie antysemita. Co ty trobisz czlowieku?

Otoz nie, prosiaczku. Po prostu kraje ktore sie uwolnily od sowieckiej hegemonii
                      mogly wreszcie zaglosowac tak jak uwazaly a nie tak jak tego wymagal starszy
                      brat komiksowych prosiaczkow w Moskwie.

> > owe prosiaki nadal zyja w erze komunizmu i nie zauwazyly ze cos sie zmien
                      > ilo.
                      > >
                      > nie prosiak ale SWINIA i to nie jedna SWINA ale caly narod SWIN czyli przypadko
                      > w
                      > wszycy Polacy.

Jestes antypolskim rasista.

> Czy ja tez przeoczylem glosne rpotesty polsiejdiaspory zydowskiej (przeciez
                      > czuja sie Polakami)oraz GW?
                      >
                      > W koncy nie bedzie nam polakozerczy Amerykanin Spigelman plul w twarz.
                      >
                      >
                      > > c) Radio Maryja nie jest religia. Jest sekta w ramach o wiele wiekszej re
                      > ligii.
                      > >
                      >
                      > Pomina twoaj znajomosc katolicyzmu skupmy sie na RM. Podaj prosze komnkretne
                      > przyklady. Chetni zobacze choc jedyny antysemicki. Ja akurat podczas pobytu w
                      > naszym pieknym kraju sluchalem dosc dlugo RM i NIGY nie slyszalem niczego
                      > antysemickiego.

Sluchales? To by wiele wyjasnialo...

Chcesz przykladow? Sluze uprzejmie:

www.ceeol.com/aspx/getdocument.aspx?logid=5&id=a10c485f-c0e7-4d25-8f4b-550689eefd92
                      www.radiomaryja.pl.eu.org/teksty/rzmorm/etyka.html#klamstwa
                      www.rsf.org/Media-climate-poses-threat-to.html
                      Wystarczy?
      • koszerny51 Re: Sadzac z dotychczasowych wpisow ... 21.10.09, 16:21
        elucidator napisał:

> ... na tym forum, antysemityzm ma sie dobrze rowniez i w Polsce.
        Smutne.
        >
        jestes durniem i spadaj z tym twoim 'antysemityzmem' do Izraela
        • elucidator Re: Sadzac z dotychczasowych wpisow ... 21.10.09, 18:21
          Brawo za rzeczowosc argumentow.
          • koszerny51 Re: Sadzac z dotychczasowych wpisow ... 23.10.09, 20:37
            elucidator napisał:

> Brawo za rzeczowosc argumentow.
            >
            TO NAJLEPIEJ ROZUMIECIE
    • rewior Węgierska prawica hołubi antysemitę 21.10.09, 15:43
      Kpix, zelżyć ciebie jest rzeczą niemożliwą, w końcu każdy musi zarabiać na życie.
      • swinia_spigelmana Re: Węgierska prawica hołubi antysemitę 21.10.09, 15:54

no fakt kiepowi_x odpornosci naargumenty nie brakuje. widac czosnek wzmacnia.

rewior napisał:

> Kpix, zelżyć ciebie jest rzeczą niemożliwą, w końcu każdy musi zarabiać na życi
        > e.
        • muledet.3 Re: Węgierska prawica hołubi antysemitę 21.10.09, 20:08
          swinia_spigelmana napisał:

>
          > no fakt kiepowi_x odpornosci naargumenty nie brakuje. widac
          czosnek wzmacnia.
          >
          > rewior napisał:
          >
          > > Kpix, zelżyć ciebie jest rzeczą niemożliwą, w końcu każdy musi
          zarabiać n
          > a życi
          > > e.

Ty "swinia"pewnie pracujesz po drugiej stronie "hasbara".Wspolczuje
          Twoim pracodawcom.
          • swinia_spigelmana Re: Węgierska prawica hołubi antysemitę 21.10.09, 21:20
            muledet.3 napisał:
            > Ty "swinia"pewnie pracujesz po drugiej stronie "hasbara".Wspolczuje
            > Twoim pracodawcom.

Wy macie jednak dorbe serca. Szkoda ze nereczk jednam musicie improtowac. Weisz
            to takei zarciki w kownecji tych "komediantow" Amerykanskich jak Steinfeld czy
            francuskich jak Benichou. Tka przypadkei to tez ludzie o dobrych sercach.

• drojb 10%? U nas 41% antysemitów (zob. dyskusję) 21.10.09, 23:33
      A ich obecny matecznik - to PiS: Artur Górski, Mariusz Kamiński, Marian
      Kamiński, Tatuś szefa ONR w Zakopanym, ks. Rydzyk itd itp.
      • swinia_spigelmana ajwaj robisz pogormy katolikow? cymes 21.10.09, 23:58
        rydzk przeszkada bo sie GW nie klanial? za co go teraz oskarzysz?
    • kangur_01 dodal tez zeby Wegry byly dla Wegrow 22.10.09, 03:26
      antysemitysm = mowienie prawdy
      • elucidator Re: dodal tez zeby Wegry byly dla Wegrow 22.10.09, 09:07
        To wegierscy Zydzi nie sa Wegrami?
      • ks.janusz15 Re: dodal tez zeby Wegry byly dla Wegrow 22.10.09, 09:15
        antysemityzm to uniwersalna pałka na prawdę.
        • elucidator Re: dodal tez zeby Wegry byly dla Wegrow 22.10.09, 09:39
          Podchodzisz nie tyle w rekawiczkach ile z zapalkami.
          • ks.janusz15 elucidator 22.10.09, 10:40
            celticrebel.files.wordpress.com/2008/02/njashkenazi.jpg
            ------
            Do wszystkich mniejszości podchodzę w Jedwabnych rękawiczkach
          • koszerny51 Re: dodal tez zeby Wegry byly dla Wegrow 23.10.09, 20:47
            elucidator napisał:

> Podchodzisz nie tyle w rekawiczkach ile z zapalkami.
            >
            a ty obserwujesz i donosisz; zawodowiec,czy amator?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka