wska13 Proszę... nie pokazujcie wiecej tej kreatury ! 27.10.09, 08:36 Jak go widzę to.... mam odruch wymiotny ! Więc nie pokazujcie go ! Proszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 Re: "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 08:37 Re:cudaktusk. Jednak za dlugo wysluchiwalas guru Rydzyka. Sluchanie wykladow sekty torunskiej tez Ci nie pomoglo. Mozg wyprali Ci bardzo dokladnie. Nie ma dla Ciebie ratunku. Te zmiany sa nie odwracacne. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 08:38 aonim to, anonim tamto, anonim sramto. news na czołówke i zupełnie nie ważne jest to czy to prawda, czy kolejna chora faza by tylko dowalic prezydentowi. gazeta.pl = gó....pl Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 12:58 oxygen78 napisał: > aonim to, anonim tamto, anonim sramto. news na czołówke i zupełnie > nie ważne jest to czy to prawda, czy kolejna chora faza by tylko > dowalic prezydentowi. gazeta.pl = gó....pl To co tu jeszcze robisz?! Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 wy wierzycie, że on zdobędzie więcej niż 2%? 27.10.09, 08:41 naprawdę? bo ja nie wie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: wy wierzycie, że on zdobędzie więcej niż 2%? 27.10.09, 13:02 wuk4 napisał: > naprawdę? > bo ja nie wie wierzę. Zdobędzie ok. 20%, bo tyle moherów i moherowatych wciąż jeszcze tłucze się po naszym pięknym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
krp5 "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 08:41 Mam nadziej ze Prezydentowi Lechowi Kaczynskiemu i PiS-owi nic juz nie pomoze i ze sie zmarginalizuja,gdyz jedynie szkodza dobru Polakow.Mysle ze nawet TVP im nie pomoze,Polacy juz sie obudzili.Minely czasy kiedy PZPR ich uspila.czas na rozwoj we wszystkich dziedzinach,a nie na partyjniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 "Wiadomości" gówna mogą lać cale wiadra 27.10.09, 08:47 ale to gowno ich zalewa. Pręzydent nie ma szansz. Odpowiedz Link Zgłoś
dziobaty_minister J. Goebbels napisał w 1934 r. 27.10.09, 08:48 100% żyd mający jako taki jedynie status gościa Niemiec ośmiela się bezczelnie ośmieszać i krytykować rząd i najwyższe władze Rzeszy... O kim to było? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 08:51 pepepe.pl/ republika.pl/blog_bi_4484276/6636729/sz/nopotato.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
omidas "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 08:53 Widać to przecież gołym okiem. PiS, PiS, PiS. Ciągle PiS-acy docho- dzą do głosu, oni tylko mają rację, opanowało się TVP, Rzeczpospoli- tą, Dziennik, a teraz już jest wtyczka w dzienniku Polska, która przeszła z Dziennika, a mianowicie Piotr Zaremba. Pomału więc PiS i media inne, gazety opanowuje. Niestety. A w TV info komentuje na stałe dziennikarz Rzeczpospolitej niejaki Ziomecki jeśli się nie mylę. Zamiast nadawać jak kiedyś transmisję cały czas z sejmu to włączają się komentatorzy, żeby dołożyć rządowi i PO. Ale naród to dostrzega i PO będzie miało jeszcze większe poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
gold32 Dziwne ze CBA nie zajeło się TVP... 27.10.09, 08:56 ...w końcu kryształowo czyści, bezpartyjni ludzie siedzacy w CBA od 2-3 lat obserwuja kolejne pisowsko, LPR-owskie przepychanki w TVP... I co.. zamiast wyslac tam agentow, ponagrywac co sie dzieje w TVP, obnazyc ten cały polityczny partyjniacki układ, CBA woli prowokowac celebrytów albo kupowac domy w Kazimierzu... Nie potrafie sobie wytlumaczyc dlaczego taki uczciwy patriota jak pan Kamiński nie wziął się do tej pory za te telewizyjna stajnie Augiasza... Nie wiem dlaczego CBA nie wzieła sie za TVP ale podejrzewam ze to pewnie wina Platformy... Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo "anonimowi" "dziennikarze" urban jednak was dobrze 27.10.09, 09:00 szkoli :P SB-eckie metody przeszły do was wraz z wódka adasia i czesia wypitą w magdalence :P Odpowiedz Link Zgłoś
omidas "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 09:01 I dlatego nie oglądam Wiadomośći TVP. I płacił abonamentu też już nie będę. Dość! Nie będę popierał partyjnej telewizji, stonniczejitd. itp. Mam TVN, Polsat i mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Bilans 5-letniej dzialanosci Prezydenta LK 27.10.09, 09:01 wpisuje sie w tradycjnie juz niekonczaca sie liste blednych ocen i katastrofalnych dzialan zarowno politycznych jak i personalnych : Kosowo, Gruzja, Ukraina, amerykanska baza, Traktat Lizbonski, Dorn, Kaczmarek, Kownacki :) z tych bardziej znanych ... A palace nierozwiazane problemy dotyczace naszej przyszlosci jak dywersyfikacja zaopatrzenia w surowce nie tylko energetyczne, odbudowa naszej pozycji ekonomicznej i politycznej w Europie, milionowa emigracja pozostaly dokladnie takie jakimi byly w chwili objecia prezydentury przez LK. Nawet swoj wlasny sukces Traktat Lizbonski nasz Prezydent LK potrafi przeksztalcic w porazke ... Obaj Tusk i Kaczynski korzystaja z sytuacji w ktorej skazani jestesmy na wybor pomiedzy dzuma a cholera .. Obie bywaja smiertelne "Wiadomości" grają na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 09:03 Jemu nic nie jest w stanie pomóc. Zapracował sam na to przez 4 lata. Takiego nieudacznika nie było i juz nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 Co to za artykul w ogole ?... 27.10.09, 09:04 Ja napewno nie zaglosuje na Kaczynskiego czy ktoregokolwiek z tej opcji. Musze jednak powiedziec ze artykul, ktory komentuje, jest kompletna farsa! Nie mozna 'ugotowac' artykulu na podstawie tego, ze ktos tam cos anonimowo powiedzial! Ludzie, i to jest artykul na pierwsza strone? GW naprawde potrzebuje czegos ... Przeciesz chodzi tutaj nie o prawde lecz o to zeby wywolac dyskusje wlasnie tu, na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
andrejs "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 09:04 Czyli prawie tak samo jak w GW, tylko w GW nie ukazuje się nic, co godzi w Tuska i PO. Może GW zacytuje jakieś wiarygodne źródło? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 10:42 Z całą pewnością znajdzie sie ktos taki głupi w tvp i pozwoli sobie na to aby gw podala jego imie i nazwisko a nawet adres zamieszkania. Myśl czlowieku gdyz to ma przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 11:03 andrejs napisał: > Czyli prawie tak samo jak w GW, tylko w GW nie ukazuje się nic, co > godzi w Tuska i PO. Może GW zacytuje jakieś wiarygodne źródło? > Wiarygodnym żródłem,jest oglądanie "Wiadomości" i odsunięci dziennikarze z "Wiadomości."Trudniej o lepsze potwierdzenie tej "polityki"w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy stary sprawdzony reporter w końcu zapisał się w PO 27.10.09, 09:05 tzw.donosem do GW. Odpowiedz Link Zgłoś
wonderdummy Widomo, telewizja publiczna 27.10.09, 09:05 Dlatego zarządzający nią mają mentalność alfonsa; niekiedy zaś poglądy k*rwy. Dorabiają do tego ideologię misyjna. Od nas chcą tzw. abonamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek490 Manipulantka GW 27.10.09, 09:10 Czysta manipulacja. Anonimowy dziennikarz jest najlepszym informatorem bo nikt tego nie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Re: Manipulantka GW 27.10.09, 10:07 Posłuchamy, zobaczymy,... Ale jeśli za publiczne pieniądze bedą zbyt stronniczy to dopiero bedzie afera. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik1942 "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 09:10 Lechowi i świty Boże JUŻ NIE POMOŻE Odpowiedz Link Zgłoś
iv.rzesza.platfusow "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 09:12 Najlepsza gazeta w Polsce pisze, ze w Wiadomosciach kaza cos robic diennikarzom to tak jest i juz. Przeciez to nie tylko najlepsza, ale najbardziej obiektywna i co najwazniejsze niezalezna gazeta. I zaraz zleca sie dyzurne lemmingi, ze GW a gazeta.pl to nie to samo. A w ogole to news nie wlasny, ale za PAP. Stara spiewka. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 09:17 Ta gazeta wcale nie jest obiektywna, dlatego proponuję byśmy się wszyscy przenieśli na forum niezalezna.pl i tam pluralistycznie dowalili Tuskowi i GW. Odpowiedz Link Zgłoś
mintyfresh Re: "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 11:00 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ta gazeta wcale nie jest obiektywna, dlatego proponuję byśmy się > wszyscy przenieśli na forum niezalezna.pl i tam pluralistycznie > dowalili Tuskowi i GW. POPIERAM , PRZENIESCIE SIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
iv.rzesza.platfusow Re: "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 23:45 Gdzie by sie lemmingi nie pojawiły to dla nich i tak Polska jest dwubiegunowa. Wiadomo przecież, że każdy krytyk PO to zwolennik PiS i vice versa. A każdy kto dostrzega jakieś plusy jednej z tych partii od razu jest ich zagorzałym zwolennikiem. To takie oczywiste... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: "Wiadomości" grają na prezydenta 28.10.09, 08:01 Też mnie wkurza ta dwubiegunowość: jest wstretna nieobiektywna GW która gra na kogoś, no i reszta prasy, zupełnie niezależna i obiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś
iv.rzesza.platfusow Re: "Wiadomości" grają na prezydenta 30.10.09, 21:34 Oczywiscie, ze nie tylko polski swiat polityki nie jest dwubiegunowy. Tylko kto tutaj sugerowal, ze "reszta prasy" jest niezalezna i obiektywna? No chyba, ze krytyke GW z gory uznac za pochwale "reszty prasy", ale to juz marna interpretacja lemmingow. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa1950 "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 09:13 Natomiast Wyborcza gra na Tuska i od trzech lat w gazecie nie ukazuje się nic co zagrażało by PO.Szanowni redaktorzy ogłuchli i oślepli na to ,co wyprawia miłościwie nam panująca PO.A po sobie kłamie,kłamie,kłamie.............................. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 11:08 Za to w "Rzepie" mozna upajać sie donosami na PO, z rónych służb specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 13:08 teresa1950 napisała: > Natomiast Wyborcza gra na Tuska i od trzech lat w gazecie nie ukazuje się nic > co zagrażało by PO.Szanowni redaktorzy ogłuchli i oślepli na to ,co wyprawia > miłościwie nam panująca PO.A po sobie > kłamie,kłamie,kłamie.............................. To co tu jeszcze robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Jak donosza w podziemiach synagogi ,,Nozyka'' .. 27.10.09, 09:14 w Warszawie przy pl.Grzybowskim odbyła sie narada tematem której było jak udupić ,,kaczorów'' raz na zawsze. Pomimo ,,koszerności'' miejsca w naradzie uczestniczyli ,oprócz PO,SLD, Polityki, GW, TVN ,Superstacji ....goście z Kataru , Rosji (FSB d. KGB) i Niemiec (Eryka S.)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Jak donosza w podziemiach synagogi ,,Nozyka' 27.10.09, 09:19 Na szczęście niezależny redaktor Sakiewicz zrobił kontrmanifestację z pochodniami i w dziwnych białych strojach aby dać wyraz swojej obiektywności. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Mój ,twój i ,,gazetowy nius'' to g.. prawda :) 27.10.09, 09:25 ale...jak uczył swych słuchaczy z ul.Czerskiej tow.Józef G... ,,zawsze coś sie przykleji''. obraza.uczuc.religijnych napisał: > Na szczęście niezależny redaktor Sakiewicz zrobił kontrmanifestację > z pochodniami i w dziwnych białych strojach aby dać wyraz swojej > obiektywności. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Mój ,twój i ,,gazetowy nius'' to g.. prawda 27.10.09, 10:33 To chyba Józef G. był również nauczycielem w Kamińskim CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Tylko idiota mógłby sobie czymś podobnym... 27.10.09, 13:15 ...zawracać głowę. amanasunta napisała: > Jak donosza w podziemiach synagogi ,,Nozyka'w Warszawie przy pl.Grzybowskim odbyła sie narada tematem > której było jak udupić ,,kaczorów'' raz na zawsze. Przecież "kaczory" już się sami skutecznie "udupili" jakiś czas temu. Raz na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_111 "Wiadomości" grają na prezydenta 27.10.09, 09:21 A co na to SLD? Przecież im w tym pomogli. Pogratulować!!! Reelekcja, żart stulecia! Odpowiedz Link Zgłoś
xxsiedleckaxx Kasowanie postów niewygodnych PO i Wybiórczej 27.10.09, 09:23 Widzisz jak napiszesz prawdę o POpapranej to cię wykasują.Czytałam ten post nie było w nim żadnych wulgaryzmów.No i jak wy jesteście bezstronni? Na forum powinny ścierać różne opinie-nie pozwalacie bo jesteście organem PO,przypomina mi to PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kasowanie postów niewygodnych PO i Wybiórczej 27.10.09, 13:17 xxsiedleckaxx napisała: > Widzisz jak napiszesz prawdę o POpapranej to cię wykasują.Czytałam ten post nie > było w nim żadnych wulgaryzmów.No i jak wy jesteście bezstronni? Na forum > powinny ścierać różne opinie-nie pozwalacie bo jesteście organem PO,przypomina > mi to PRL. Koniecznie zmień rodzaj lektury. Odpowiedz Link Zgłoś