peidos Zobaczcie jakie jelopy 27.10.09, 15:34 wystepuja teraz na konferencji PO. Halicki, co to za przyglup ? Odpowiedz Link Zgłoś
kudlatynaklacie A kto mu do cholery dał broń??? 27.10.09, 15:38 Po co Kamińskiemu i 99% CBA potrzebna jet broń? To tajni agenci walczący z terroryzmem, czy urzędnicy? To chore, żeby fryzjerzy po fikcyjnym szkoleniu dostawali broń służbową i chodzili z nią po ulicach! Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 Kamiński: Nie dam się zastraszyć 27.10.09, 15:38 Kaminski, dzialal czy nie dzialal, na zlecenie PiS, byl pracownikiem sluzb specjalnych. Jezeli kazdy zwolniony wojskowy bedzie opowiadal wszystko o swojej sluzbie, kim dla innych bedze Polska. I Kamiski, nie dosc, ze okazal sie niewiarygodny, nie potrafi zamknac jadaczki, bo PiS tak chce. Bo PiS-owi, tak wygodniej. Byli juz tacy co duzo mowili przy likwidacji WSI. Maciarewicz, J:Kaczynski, a nawet wyzej. Doprowadzili do tego ze, swiat i inne sluzby z tego swiata, z powodu naszych dzialan, zrywaja boki z Polski do dzisiaj. Ma juz byc polska tradycja, ze pewni ludzie beda probowac dalej, budowac "IV Straszydlo". Z ktorego swiat moze bedzie sie smial, ale Polakom bedzie nie do smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: Kamiński: Nie dam się zastraszyć 27.10.09, 15:41 tadek, nie badz heniek ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Pocieszne figury retoryczne Kamińskiego. 27.10.09, 15:40 Kamiński o premierze: "Premier mojego Państwa". Znaczy się Państwo jest Kamińskiego ale premier niekoniecznie. Zawsze twierdziłem, że ta rzekoma propaństwowość PiSu to wielki humbuk. Oni są w stanie zaakceptować Państwo jedynie ufundowane wg ich "zasad" i przez nich zarządzane. Każde inne to wróg a jego demokratycznie wybrane władze i instytucje to uzurpatorzy, okupanci wyśnionej IVRP. Tacy to z nich państwowcy i demokraci. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.premier Nie dam się zastraszyć Kamińskiemu,nie poddam się 27.10.09, 15:41 i nie podam się do dymisji. Nie jestem ani świnią ani takim złodziejem za jakiego mnie uważa. To partia MNIE desygnowala na to stanowisko i tylko partia może mnie z niego zwolnić. Odpowiedz Link Zgłoś
awacss Kamiński spoko 27.10.09, 15:43 Jonferencja Kamińskiego OK : wiarygodność, logika , rzeczowość, zero agresji i zacietrzewienia. Konferencja PO: łgarstwa, oszczerstwa, mowa trawa, całkowity brak wiarygodności Odpowiedz Link Zgłoś
senny Re: Kamiński spoko 27.10.09, 16:30 Należycie do nielicznych, którzy tak postrzegają Owsika. Dla pozostałych to po prostu mało inteligentny działacz PiSdu, którego posada szefa CBA mocno przerosła. Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Kamiński: Nie dam się zastraszyć 27.10.09, 15:44 Chciał się pokazać, popluć na Platformę i to się mu udało. Natomiast nic nie powiedział, to po co ta cała konferencja? Rzekł: nie jestem kłamcą. Natomiast ja twierdzę, że jest! No i co? Natomiast durni dziennikarze, powinni zlekceważyć tego typka i nie zadawać żadnych pytań. Z wyjątkiem jednego pytania: na ile latek mamra liczysz kaczy frajerze? Odpowiedz Link Zgłoś
all_kocur Życzę każdemu oponentowi by tego sam doświadczył! 27.10.09, 15:45 Życzę każdemu oponentowi by tego sam doświadczył! Łatwo się krytykuję innych gdży się tego nie przeżyło osobiście! Ja mam takie doświadczenie z komuny gdzie wszyscy byli przeciwko mojej osobie! SB, Milicja aktyw, załoga, a nawet psełdo koledzy! Jedna ręka z niepełną liczbą palców wystarczyłaby na policzenie prawdziwych przyjaciół! I co wy na do dupki możecie powiedzieć gdy nie grozi wam żadne więzienie czy śmierć?????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vatican_commandos Mają go zabić? Osz urwa. No to przegięli 27.10.09, 16:20 all_kocur napisał: > Życzę każdemu oponentowi by tego sam doświadczył! > Łatwo się krytykuję innych gdży się tego nie przeżyło osobiście! > Ja mam takie doświadczenie z komuny gdzie wszyscy byli przeciwko mojej osobie! > SB, Milicja aktyw, załoga, a nawet psełdo koledzy! > Jedna ręka z niepełną liczbą palców wystarczyłaby na policzenie prawdziwych > przyjaciół! > I co wy na do dupki możecie powiedzieć gdy nie grozi wam żadne więzienie czy > śmierć?????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
holidays_in_cambodia W chatach to wieśniaki iwabradynę syntezują 27.10.09, 16:02 Odpowiedz Link Zgłoś
all_kocur Pamiętasz ja twoja mamcia robiła fleta gołębiom!? 27.10.09, 19:29 Pamiętasz ja twoja mamcia robiła fleta gołębiom!? Ostatnio ciągnęła lachocią! Odpowiedz Link Zgłoś
holidays_in_cambodia Witam ginekologa z Trójmiasta 27.10.09, 21:05 all_kocur napisał: > Pamiętasz ja twoja mamcia robiła fleta gołębiom!? > Ostatnio ciągnęła lachocią! Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Gdyby Kamińskiemu rzeczywiście zależało na walce.. 27.10.09, 15:54 z korupcją i prawdzie , jak ze łzami w oczach zapewnia, to w prokuraturze leżałyby juz od miesięcy dobrze udokumentowane doniesienia o straszliwej "aferze stoczniowej". Ale tu przecież nie chodzi o żadne wyjaśnianie afer tylko o nieustanne glendzenie o nich. Dla PiSu afera ma powab jedynie w stadium jej nagłaśniania, przecieków, czerwonych pasków na ekranach telewizyjnych i niezliczonych aluzyjnych konferencji prasowych. Póki można bez żadnych zachamowań snuć idiotyczne hipotezy i insynuować co ślina na język przyniesie. Afera wyjaśniona jest dla nich bezużyteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Use them or lose them 27.10.09, 16:06 Odpalanie bomby z krotkim lontem i w pospiechu jest niebezpieczne. Ladunki gromadzone w przygotowaniu do odpalenia w terminie znacznie blizszym wyborm prezydenckim musialy zostac zdetonowane w pospiechu. (wszystko przez tych strasznych prokuratorow w rzeszowie). Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Mariusz pokazuje jeszcze jedną swoją twarz: błazna 27.10.09, 15:59 Oprócz fanatyka i warchoła. Zaraz zacznie na sobie koszulkę drzeć, niby jaki pisowski Rejtan :)). I toto miało być szefem policji politycznej PiSu? Skamle, jak przedszkolak. Odpowiedz Link Zgłoś
arturk17 Do przedszkola ! 27.10.09, 16:07 Jeżeli nie rozumiesz nie komentuj. Poziom intelektualny twojej wypowiedzi na poziomie 6-latka. Odpowiedz Link Zgłoś
holidays_in_cambodia Jak każdy Wolak. 27.10.09, 16:01 michanik.zyd.komunista napisał: > Michanik broni swoich kumpli z KCPZPR. Kamiński się nie pozwolił obłaskawić to > go zgnoili. Odpowiedz Link Zgłoś
all_kocur Re: Jak każdy Wolak. 27.10.09, 19:24 Ale dzięki uprzejmości i twoja wypowiedz... jest na tym forum mimo interwencji michnikowszczyzny! Pozdrawiam Polaka! Odpowiedz Link Zgłoś
vatican_commandos środek Europy, XXI wiek - szef specsłużby w tv 27.10.09, 16:07 zdaje relację z tego czym się zajmuje, zajmował w firmie - czekam na ciąg dalszy, robi się interesująco Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 nastepny odcinek: jak tracilem cnote pod lipa 27.10.09, 16:18 wyznania zostana wzbogacone materialem operacyjnym cba podczas zajec integracyjnych agentek i agentow cba w podgrupach. Odpowiedz Link Zgłoś
arturk17 środek Europy, XXI wiek - premier w tv 27.10.09, 16:19 udaje, że branie łapówek, kontakty z mafią, ustawianie przetargów jest O.K. Tylko policjant jest zły, bo robi rozgłos i nie pozwala kraść. Odpowiedz Link Zgłoś
vatican_commandos Urodzony ignorant czy z wyboru? 27.10.09, 16:24 Kto wziął? Piecha? A kto ustawił przetarg? Komisja to ustaliła, czy Jarek tak powiedział? Wytrzyj nos i na orliki, bo ci je zaraz zaplombują. arturk17 napisał: > udaje, że branie łapówek, kontakty z mafią, ustawianie przetargów > jest O.K. Tylko policjant jest zły, bo robi rozgłos i nie pozwala > kraść. Odpowiedz Link Zgłoś
shirokaba Kamiński: Nie dam się zastraszyć 27.10.09, 16:09 Wiarygodności to Kamiński dla mnie nie ma żadnej. Ot jeszcze jeden PiSowski sługus. Zmasowany atak na rząd i premiera w wykonaniu PiS. Ciekawe co jeszcze wymyśli Jarosław Kaczyński? Sam kiedyś powiedział, że dążyl do władzy za wszelką cenę. Chce wykończyć D. Tuska, bo to najpoważniejszy rywal L.Kaczyńskiego, kto będzie następny? Usunąć braci K. z polskiej polityki, bo dzielą ludzi, sieją nienawiść i niezgodę. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Kamiński: Nie dam się zastraszyć 27.10.09, 16:10 wybiórcza, a skad ten cudzysłów w tytule? Nie jestreś już taka pewna swego? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
arturk17 Znowu "niezależna" tak zwana gazeta 27.10.09, 16:15 robi swoich naiwnych czytelników (czy ktoś normalny jeszcze to czyta?)w balona nie przedstawiając głównych wypowiedzi Kamińskiego. Wszystko musi być pod tezę Salonu i red. Mchnika. Ciemna masa nie musi znać prawdy, Odpowiedz Link Zgłoś
www2000 już dawno wiadomo że GW to tuba PO 27.10.09, 16:45 i zatraciła wiarygodność Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: już dawno wiadomo że GW to tuba PO 27.10.09, 20:00 www2000 napisał: > i zatraciła wiarygodność e, nie, to nie tak. To PO z Donkiem jest tubą swoich mocodawców. Dlatego działa to tak a nie inaczej. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Już nikt po Kamińskim nie odważy się oskarżać rząd 27.10.09, 16:17 Tak sobie myślę, że po spektaklu z Kamińskim żaden szef CBA już nigdy nie odważy się oskarżyć polskiego rządu o jakiekolwiek nieścisłości... Zastanawiam się, kto będzie teraz kontrolował działania polskiego rządu? TVN, GW, Radio Zet? TVP, TV Trwam? W żadnym innym demokratycznym kraju w Europie rządząca partia nie może sobie pozwolić na tak wiele jak w Polsce, no chyba z wyjątkiem Włoch i partii Berlusconiego... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Już nikt po Kamińskim nie odważy się oskarżać 27.10.09, 16:39 artur74 napisał: > Tak sobie myślę, że po spektaklu z Kamińskim żaden szef CBA już nigdy nie > odważy się oskarżyć polskiego rządu o jakiekolwiek nieścisłości... > Zastanawiam się, kto będzie teraz kontrolował działania polskiego rządu? TVN, > GW, Radio Zet? TVP, TV Trwam? > W żadnym innym demokratycznym kraju w Europie rządząca partia nie może sobie > pozwolić na tak wiele jak w Polsce, no chyba z wyjątkiem Włoch i partii > Berlusconiego... Ty lepiej juz nie mysl, bo za glupi na to jestes, gdyby bylo jak "myslisz", to autorzy zmanipulowanej ustawy hazardowej z 2007 roku siedzieli by juz w wiezieniu...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Już nikt po Kamińskim nie odważy się oskarżać 27.10.09, 16:49 artur74 napisał: > Tak sobie myślę, że po spektaklu z Kamińskim żaden szef CBA już nigdy nie > odważy się oskarżyć polskiego rządu o jakiekolwiek nieścisłości... > Zastanawiam się, kto będzie teraz kontrolował działania polskiego rządu? TVN, > GW, Radio Zet? TVP, TV Trwam? > W żadnym innym demokratycznym kraju w Europie rządząca partia nie może sobie > pozwolić na tak wiele jak w Polsce, no chyba z wyjątkiem Włoch i partii > Berlusconiego... Jeszcze jedno przyglupawy arturku. Powiedz mi, kto kontrolowal polski rzad w 2007 roku gdy ten usunal zapisy z ustawy hazardowej...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Kamiński: Nie dam się zastraszyć 27.10.09, 16:19 i w sprawach stoczni i w sprawie hazardu Kamiński ma rację. Nie dziwię sie też działaniom donkoidów, że chcą za wszelką cenę Kamińskiemu usta zakneblować - wszak chronią swój i fumfli tyłek. Na razie w sposób formalny, ale jak Kamiński dogrzebał sie do czegoś ważnego - Pańko-bis lub Falzmann-bis byłby niewykluczony... choć osobiście wątpię że dotarł do tych najważniejszych macherów od przekrętów, bo już by mu przymierzano drewnianą jesionkę... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kamiński: Nie dam się zastraszyć 27.10.09, 16:27 losiu4 napisał: > i w sprawach stoczni i w sprawie hazardu Kamiński ma rację. Nie > dziwię sie też działaniom donkoidów, że chcą za wszelką cenę > Kamińskiemu usta zakneblować - wszak chronią swój i fumfli tyłek. Na > razie w sposób formalny, ale jak Kamiński dogrzebał sie do czegoś > ważnego - Pańko-bis lub Falzmann-bis byłby niewykluczony... choć > osobiście wątpię że dotarł do tych najważniejszych macherów od > przekrętów, bo już by mu przymierzano drewnianą jesionkę... > > Pozdrawiam > > Losiu Potrafisz wytlumaczyc na czym ta racja kaminskiego polega, czy za glupi na to jestes...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Kamiński: Nie dam się zastraszyć 27.10.09, 19:55 kralik111 napisał: > Potrafisz wytlumaczyc na czym ta racja kaminskiego polega, czy za > glupi na to jestes...? ano na tym, ze przewały były. Inaczej Donek by nie sztorcował swoich. A ze to sprawy nie fundamentalne wnioskuję z faktu, że jak już ktoś się dokopywał do czegoś waznego, to dziwnym trafem a to zdrowy jak byk chłop na zawał serca schodził, a to innemu porządne auto na pół się rozlatywało, a to policjantom co to pierwsi na miejscu katastrofy byli, wybrali się na ryby i utopili w wodzie żabie po oczy, a to paru gości ni stąd ni z owąd ze schodów aresztu zleciało i się było potłukło, inni już takiego szczęścia nie mieli bo se karki poskręcali bądź wieszali się w kątach nieobserwowanych przez kamery, albo w ostatecznosci owe kamery były się łaskawie uszkodziły w odpowiednim momencie... tak drogi panie. Świat pełen jest różnorakich zbiegów okoliczności :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
lukasbo Biorąc pod uwagę jakie Kamiński ma piękne zęby 27.10.09, 16:26 ..lepiej żeby jednak zamknął usta :) Cała ta kacza brygada przypomina mi rodzinę Adamsów :) Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Brawo Panie Kamiński 27.10.09, 16:31 cała uczciwa Polska jest z Panem a złodziejami niech sie Tusk przejmuje przecież to jego elektorat Odpowiedz Link Zgłoś
olo-international Re: Rynsztok pana Kamińskiego i braci K. 27.10.09, 17:04 77qwerty napisał: > cała uczciwa Polska jest z Panem > a złodziejami niech sie Tusk przejmuje > przecież to jego elektorat JA JESTEM UCZCIWY I JESTEM PRZECIW KAMIŃSKIEMU. Nie jestem złodziejem i wybierałem i nadal kibucuję Tuskowi Odpowiedz Link Zgłoś
vive2 Re: Rynsztok pana Kamińskiego i braci K. 27.10.09, 17:07 olo-international napisał: > > JA JESTEM UCZCIWY I JESTEM PRZECIW KAMIŃSKIEMU. Nie jestem złodziejem i wybi > erałem i nadal kibucuję Tuskowi Jakbyś był uczciwy to byś nie oczerniał poczciwego człowieka. Jesteś bojówkarzem partyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Rynsztok pana Kamińskiego i braci K. 27.10.09, 17:21 > JA JESTEM UCZCIWY I JESTEM PRZECIW KAMIŃSKIEMU. Nie jestem złodziejem i wybi > erałem i nadal kibucuję Tuskowi pozwolisz ze o Twojej uczciwości wypowie sie najpierw sąd bo jeśli głosowałeś na Tuska jesteś podejrzany Odpowiedz Link Zgłoś
japok Kamiński: Nie dam się zastraszyć 27.10.09, 16:31 tak zakłamanego i fanatycznego prawicowca poza gęsiorami jeszcze nie widziałem no i jeszcze Grudziński do tej spółki ......... brak słów ....... Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Kamiński: Nie dam się zastraszyć 27.10.09, 16:39 a my nie damy sobie wmowic ze jest pan czlowiekiem uczciwym. to co pan zrobil i robi to proba zamachu na rzad,cala polsa wie ze dzialal pan na zlecenie Kaczynskiego.Nikt nie probuje pozbawic pana godnosci bo juz dawno jej brak,czy wiecej pan mowi tym bardziej podkopuje pan swojw wiarygodnosc,przepraszam musialem to panu powiedziec bo to jest normalna nie lojalnosc wobec szefa czyli rzadu i premiera Tuska,byl pan zly urzednikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
www2000 Tusk odwraca kota ogonem 27.10.09, 16:39 bo najpierw dymisjonuje połowę gabinetu za afery a za parę dni udaje że żadnej afery nie było i robi zamieszanie w mediach chcąc odwrócić uwagę opini publicznej od głównego tematu i osobę która te afery wykryła próbuje ośmieszyć i skompromitować.Pamiętajmy kto ten rząd wspiera w walce propagandowej-mam na myśli GW Odpowiedz Link Zgłoś
weremo Kamiński: Nie dam się zastraszyć 27.10.09, 16:43 Trzymaj się Stary. My wiemy po czyjej stronie jest prawda. Jesteś gwoździem do trumny Przestępczej Organizacji. Kiedyś będziesz miał swój pomnik. Odpowiedz Link Zgłoś