odchudzacz Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 11:02 extrafresh napisał: > Polak? Nie, glabie, to byl Murzyn o ruskich korzeniach wyznania mojzeszowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza54 Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 11:08 A jednak głąbie chyba Polak Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 11:13 mysza54 napisała: > A jednak głąbie chyba Polak Zdecydowanie sie mylisz, głąbie, to nie byl Polak. Pilot nazywa sie Erwin Washington. www.dailymail.co.uk/news/article-1226803/Drunk-United-Airlines-pilot-arrested-Heathrow-minutes-flight-Chicago.html Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 12:48 Czemu tam mogą napiętnować sprawcę przez podanie nazwiska, a u nas byłby on prawnie chroniony i trzeba pisać np. "Jarosław W., syn byłego prezydenta"? Albo całkowicie zataić personalia? Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 13:43 No i co? Przeciez i tak wszyscy wiemy ze byl to Jaroslaw Washington? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
piotrsawr Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 11:30 Znaczy sefradi, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
grodek75 Analfabeci z Gaezty Wyborczej... 11.11.09, 11:16 "To miał być lot numer Flight 949 do Chicago" Pozostawię to bez komentarza. Makaronizm, błąd stylistyczny, ... GW zatrudnia analfabetów bez matury, których jedyną umięjętnością jest odpalenie Google Tłumacz? Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Analfabeci z Gaezty Wyborczej... 11.11.09, 13:47 >GW zatrudnia analfabetów bez matury, Nie wiem kogo zatrudnia GW, bo nie czytalem z 10 lat, ale nie sadze by byly tam bledy jezykowe. Natomiast zupelnie inna firma koncernu Agora, portal Gazeta.pl, zatrudnia analfabetow z cala pewnoscia po studiach (innych sie nie zatrudnia w tym biznesie), i jest to prawda znana od wielu lat, a dowodow byly i sa tysiace (jak nie wiecej). To tyle na temat twojego niezbyt madrego komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek75 Re: Analfabeci z Gaezty Wyborczej... 11.11.09, 18:59 Szkoda, że skupiłeś się na moim błędzie, a niezwykle płtko prześlizgnąłeś się po kardynalnym byku dziennikarza. Jeżeli nie masz nic do napisania to może lepiej byś milczał? Tyle na temat twojego, niezbyt mądrego komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_tomek grodek odpuść :) 11.11.09, 19:12 grodek odpuść :) to pewnie pisał ktoś z korekty gazeta.pl, kto w końcu dostanie po premii :) Nie od dziś wiadomo, że czytelnicy gazeta.pl robią za pierwszą linię korektorów, żeby papierowym wydaniu nie było kwiatków typu: łowiłem ryby nad rzeką Kongo river :) Odpowiedz Link Zgłoś
czyli.kon.karne Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał l... 11.11.09, 11:17 "To miał być lot numer Flight 949" - dziennikarstwo.pl sięgnęło DNA! Odpowiedz Link Zgłoś
starveling Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 11:33 Gdyby sięgnęło DNA, nie byłoby w tym nic złego. Gorzej, że spod tego dna już nikt nie zastuka. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał l... 11.11.09, 12:00 wczoraj sasiad szedl do domu naje***y jak perszing:) i co w tym sensacjnego!? jakby wystartowal, a pozniej wyladowal z 3 promilami to byloby cos:) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklina-klimkiewicz Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 12:37 Szczęśliwie nie wystartował i lądować nie musiał.Swoją drogą są jeszcze pracownicy wypełniający swoje obowiązki.To o tych co zmusili pijaka do testu na trzeźwość, a nie o tym kamikadze co wybierał na tamten świat w towarzystwie pasażerów.B.Klimkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Raczej wielkoruski kacap. 11.11.09, 12:27 Ci wiecznie nawaleni, jak to mowia, Iliuszynem letat, eto kak tigra jebat. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman u nas piją maszyniści, w Brytanii piloci 11.11.09, 12:38 a prezes Goldman Sachs okazuje się wysłannikiem bożym, co się dzieje z tym światem Odpowiedz Link Zgłoś
operacjeplastyczne Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał l... 11.11.09, 13:15 Mam kumpla pilota, też ostro chleje. Ale nie przed LATANIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 22:13 > Mam kumpla pilota, też ostro chleje. Ale nie przed LATANIEM. Czyli byłego pilota. W przeciwnym razie każde picie byłoby przed lataniem. Odpowiedz Link Zgłoś
senny UA 11.11.09, 14:11 Wolał się napić przed lotem, bo w tych badziewnych liniach jeden drink 6 USD kosztuje. W UA latają najbrzydsze i najmniej uprzejme stewardessy, jakie kiedykolwiek spotkałem. Tak tłuste, że między fotelami muszą bokiem się przeciskać. Jak widać, piloci tacy sami, jak stewardessy. Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_dolar Re: UA 11.11.09, 15:38 to piloci też muszę bokiem się przeciskać między fotelami? Ale właściwie to ile ten pilot miał tych % bo w jednym kraju można jechać mając 0,08% w innych 0,02% a w jeszcze innych 0%. Oczywiście jestem za tym aby piloci wsiadając na pokład mieli 0,00% alkoholou we krwi, ale piszą o nim jakby zataczał się gorzej niż Hercules na pasie startowym. Znając życie pismaków miał może 0,01% (oczywiście nie może mieć) ale sensacja zrobiona jaky miał z 3 promili i pchał się na fotel. Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Re: UA 11.11.09, 22:16 >W UA latają najbrzydsze i najmniej uprzejme stewardessy, jakie kiedykol > wiek spotkałem. Tak tłuste, że między fotelami muszą bokiem się przeciskać. Jak > widać, piloci tacy sami, jak stewardessy. Hehe i piloci i obsługa naziemna i obsługa klienta... Pamiętacie tego gościa od połamanej gitary? Odpowiedz Link Zgłoś
everest2604 Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał l... 11.11.09, 16:47 nie. To amerykanin z polkiego pochodzenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_uli Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał l... 11.11.09, 20:05 Nie chcę was martwić, ale w naszych liniach też się zdarza... Odpowiedz Link Zgłoś