Dodaj do ulubionych

Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał l...

11.11.09, 10:41
Polak?
Obserwuj wątek
    • odchudzacz Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 11:02
      extrafresh napisał:
      > Polak?

Nie, glabie, to byl Murzyn o ruskich korzeniach wyznania
      mojzeszowego.
      • mysza54 Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 11:08
        A jednak głąbie chyba Polak
        • odchudzacz Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 11:13
          mysza54 napisała:

> A jednak głąbie chyba Polak

Zdecydowanie sie mylisz, głąbie, to nie byl Polak. Pilot nazywa sie
          Erwin Washington.

www.dailymail.co.uk/news/article-1226803/Drunk-United-Airlines-pilot-arrested-Heathrow-minutes-flight-Chicago.html
          • wyksztalciuch.jeden Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 12:48
            Czemu tam mogą napiętnować sprawcę przez podanie nazwiska, a u nas byłby on
            prawnie chroniony i trzeba pisać np. "Jarosław W., syn byłego prezydenta"? Albo
            całkowicie zataić personalia?
            • zat4ra Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 13:43
              No i co? Przeciez i tak wszyscy wiemy ze byl to Jaroslaw Washington? :->
      • piotrsawr Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 11:30
        Znaczy sefradi, tak?
      • extrafresh Mózg sobie odchudziłaś... 11.11.09, 12:24
        • odchudzacz A ty otłuściłeś... 11.11.09, 15:00
    • grodek75 Analfabeci z Gaezty Wyborczej... 11.11.09, 11:16
      "To miał być lot numer Flight 949 do Chicago"

Pozostawię to bez komentarza.
      Makaronizm, błąd stylistyczny, ...
      GW zatrudnia analfabetów bez matury, których jedyną umięjętnością
      jest odpalenie Google Tłumacz?
      • zat4ra Re: Analfabeci z Gaezty Wyborczej... 11.11.09, 13:47
        >GW zatrudnia analfabetów bez matury,

Nie wiem kogo zatrudnia GW, bo nie czytalem z 10 lat, ale nie sadze
        by byly tam bledy jezykowe. Natomiast zupelnie inna firma koncernu Agora, portal Gazeta.pl, zatrudnia analfabetow z cala pewnoscia po studiach (innych sie nie zatrudnia w tym biznesie), i jest to prawda znana od wielu lat, a dowodow byly i sa tysiace (jak nie wiecej).
        To tyle na temat twojego niezbyt madrego komentarza.
        • grodek75 Re: Analfabeci z Gaezty Wyborczej... 11.11.09, 18:59
          Szkoda, że skupiłeś się na moim błędzie, a niezwykle płtko
          prześlizgnąłeś się po kardynalnym byku dziennikarza.
          Jeżeli nie masz nic do napisania to może lepiej byś milczał?
          Tyle na temat twojego, niezbyt mądrego komentarza.
          • agent_tomek grodek odpuść :) 11.11.09, 19:12
            grodek odpuść :) to pewnie pisał ktoś z korekty gazeta.pl, kto w końcu dostanie
            po premii :)
            Nie od dziś wiadomo, że czytelnicy gazeta.pl robią za pierwszą linię korektorów,
            żeby papierowym wydaniu nie było kwiatków typu: łowiłem ryby nad rzeką Kongo
            river :)
    • czyli.kon.karne Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał l... 11.11.09, 11:17
      "To miał być lot numer Flight 949" - dziennikarstwo.pl sięgnęło DNA!
      • starveling Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 11:33
        Gdyby sięgnęło DNA, nie byłoby w tym nic złego. Gorzej, że spod tego dna już nikt nie zastuka.
    • prawdziwy.jonek Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał l... 11.11.09, 12:00
      wczoraj sasiad szedl do domu naje***y jak perszing:) i co w tym sensacjnego!?
      jakby wystartowal, a pozniej wyladowal z 3 promilami to byloby cos:)
      • cyklina-klimkiewicz Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 12:37
        Szczęśliwie nie wystartował i lądować nie musiał.Swoją drogą są jeszcze
        pracownicy wypełniający swoje obowiązki.To o tych co zmusili pijaka do testu na
        trzeźwość, a nie o tym kamikadze co wybierał na tamten świat w towarzystwie
        pasażerów.B.Klimkiewicz.
    • kylax1 Raczej wielkoruski kacap. 11.11.09, 12:27
      Ci wiecznie nawaleni, jak to mowia, Iliuszynem letat, eto kak tigra jebat.
    • jkredman u nas piją maszyniści, w Brytanii piloci 11.11.09, 12:38
      a prezes Goldman Sachs okazuje się wysłannikiem bożym, co się dzieje z tym światem
    • operacjeplastyczne Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał l... 11.11.09, 13:15
      Mam kumpla pilota, też ostro chleje. Ale nie przed LATANIEM.
      • quosoo Re: Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał 11.11.09, 22:13
        > Mam kumpla pilota, też ostro chleje. Ale nie przed LATANIEM.

Czyli byłego pilota. W przeciwnym razie każde picie byłoby przed lataniem.
    • senny UA 11.11.09, 14:11
      Wolał się napić przed lotem, bo w tych badziewnych liniach jeden drink 6 USD kosztuje. W UA latają najbrzydsze i najmniej uprzejme stewardessy, jakie kiedykolwiek spotkałem. Tak tłuste, że między fotelami muszą bokiem się przeciskać. Jak widać, piloci tacy sami, jak stewardessy.
      • gruby_dolar Re: UA 11.11.09, 15:38
        to piloci też muszę bokiem się przeciskać między fotelami?

Ale właściwie to ile ten pilot miał tych % bo w jednym kraju można jechać mając 0,08% w innych 0,02% a w jeszcze innych 0%. Oczywiście jestem za tym aby piloci wsiadając na pokład mieli 0,00% alkoholou we krwi, ale piszą o nim jakby zataczał się gorzej niż Hercules na pasie startowym. Znając życie pismaków miał może 0,01% (oczywiście nie może mieć) ale sensacja zrobiona jaky miał z 3 promili i pchał się na fotel.
      • quosoo Re: UA 11.11.09, 22:16
        >W UA latają najbrzydsze i najmniej uprzejme stewardessy, jakie kiedykol
        > wiek spotkałem. Tak tłuste, że między fotelami muszą bokiem się przeciskać. Jak
        > widać, piloci tacy sami, jak stewardessy.

Hehe i piloci i obsługa naziemna i obsługa klienta... Pamiętacie tego gościa od
        połamanej gitary?
    • everest2604 Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał l... 11.11.09, 16:47
      nie. To amerykanin z polkiego pochodzenia???
    • pani_uli Pilot zatrzymany w Londynie. Był pijany, miał l... 11.11.09, 20:05
      Nie chcę was martwić, ale w naszych liniach też się zdarza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka