Dodaj do ulubionych

Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!!

25.11.09, 00:52
Zobaczcie na niebo, coraz mniej sikorek i wróbli tzn. mniejszych ptaków. W
lasach dużo zdechłych wiewiórek, są dowody na skażone powietrze, ale zakaz
jest o tym mówić!!!

Ludzie własnie nadszedł czas w którym zapłacicie za swoje czyny, rządzących,
miliarderów ktporzy dorabiali się na morderstwach i gwałtach itd.

Broń biologiczna została już użyta, ale i tak mass media będą was ogłupiać,
ale czekamy na moment w którym to zwykły człowiek obróci się i przeciwko
mediom poczym nie chciałbym być w skórze tych co okłamywali i zatajali sprawy!!!

Niech Bóg ma was w swojej opiece, jeżeli wogóle istnieje...
Obserwuj wątek
    • komarowo Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 01:06
      Zapomniałeś dodać tylko, że powiedział ci to głos z kosmosu.
      • fakta_pl Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 01:28
        Zapomniałem dodać jednego, dowody zostały skopiowane, a dokładnie "próbka
        powietrza", a na dniach wybuchnie wielki krach.

Mass media polecą za ukrywanie prawdy przed ludzmi wiec lepiej administratorze
        forum gazety komarowo uciekaj z roboty jak nie chcesz aby zlińczowali cię twoi
        sąsiedzi za pisanie bzdet.

Co najdziwniejsze ludzi uciszają, z kręgów wolnych mediow, ale do czasu bo od
        piątku zacznie się rewolucja w POLSCE.

Powiesz drogi administratorze że to mój wymysł, no więc zobaczymy a po za tym
        dla mnie jesteś biedakiem i szarom myszkom, lecz moje słowa kieruje do mądrych
        rodaków a nie dla bezmózgowców.

I co usuniesz ten wpis. Proszę bardzo ale już mam screnny które po usunięciu
        tego ujrzą światło dzienne na wielu serwisach co tylko was jako Agore obciązy:)
        • komarowo Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 01:50
          Masz precyzyjne wytyczne z kosmosu, i dzięki temu możesz porwać masy. Jak to zrobić

Najpierw z nie-tak polećcie sterowcem na Polfę i Jelfę, bo oni robią mace z
          młodzianków. Potem z puśkiem możecie rozsypać czarny proszek nad Chamburgiem i
          zabrać kokotę na pokład. Kokota wam bedzie mieszała ekologiczną śmietanę czarnym
          pazurem w razie potrzeby.

A potem to wszystko skopiujcie na 1500 portali w Ełku i pokonacie UNYCH BO
          UNI JUŻ IDUM
          .

Tylko się spieszcie bo w piątek o 11.15 koniec świata - kokota na inosmi znalazła.
        • kylax1 Jakie grzybki jesz? 25.11.09, 02:03
          To musi byc cos silnego...
    • fakta_pl Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 02:08
      Widzieliście dziwną mgłę, otórz i też była we warszawie. Ja naszczęscie dzień
      przed nią wyjechałem i nie jestem chory na grypę, a do okoła mnie pełno ludzi
      zachorowało w jedną noc. Ciekawy przypadek co?

Ja już przyglądam się jak "to coś" zacznie atakować i warszawiaków ciała.

Pozdrawiam i trzymajcie w kciuki abym się mylił///
    • fakta_pl Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 02:21
      A co do ełku poszukaj dokładnie nasze artykuły w każdym portalu regionalnym w
      Polsce... zliczysz ich ok. 17000 więc nie zależnie czy zadziałacie temu masowemu
      morderstwu to i tak dotrzemy do ludzi.
      • komarowo Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 02:25
        Racja, przepraszam.
        Oczywiście nie 4500 portali w całym świecie a 950000, z czego w samym Ełku około
        175 000 000 000, bo głównie tam sypany jest proszek na ogony sikorkom.

Ale jest ratunek! Nie-tak wie jak leczyć krwotoczne zapalenie płuc czerwoną
        lampką i bzem.
        • fakta_pl Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 02:31
          komarowo - mozesz nie pisac na moich wszystkich forach które pisze?
          Czy mam jutro powiedziec coś na wizji w radiu, o takich ludziach co siedzą w Agorze?
          • komarowo Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 02:42
            Proszę nie mów nic na wizji w radiu - nie możesz mi tego zrobić!!!!!!!!

Ale powiedz proszę w radiu na wizji o głosach z kosmosu i linkach z insomi. Ja
            jestem przekonany do sprawy, ale trzeba też przekonać całą ludzkość.
            Jak usłuszą o proszku z samolotów, sikorkach i mgle i końcu świata w piątek, to
            żeby choć pusiek utoczył śmietany ekologicznej dla nie-tak i kokoty. Sami
            przyznacie, że to ważna sprawa - może uratować Ełk i Łapy od zagłady sikorkowej!
            Mam nadzieję, że donoszą wam o tym reporterzy?

P.S. Widzę jak samolot zwrócił nad Ottawą i kołuje w stronę Milicza, i wyrzuca
            puśka pompującego śmietanę na sikorki!!!! UNY JUSZ IDOM!!
            • fakta_pl Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 02:56
              komarowo idziesz się leczyć czy Ci mam pomóc?
              • komarowo Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 03:36
                Pomóż, proszę. Powiedz tylko jeszcze jak to z tymi głosami z kosmosu, samolotami
                z proszkiem czarnym i białym oraz sikorkami we mgle.

Bardzo bym chciał się schować jak UNY JUSZ PRZYJDOM
    • kapitan.kirk Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 09:48
      fakta_pl napisał:

> Zobaczcie na niebo, coraz mniej sikorek i wróbli tzn. mniejszych
      > ptaków. W lasach dużo zdechłych wiewiórek, są dowody na skażone
      powietrze, ale zakaz
      > jest o tym mówić!!!

Wyjaśnienie jest dużo prostsze - to wiewiórki i sikorki rzucają się
      na siebie nawzajem, podjudzane przez żydowskie intrygi, i walczą ze
      sobą do ostatniej kropli krwi. A później spectrojki Mossadu krążą po
      lasach i zbierają trupki, żeby przerobić je na macę.

Coś, widzę, za dużo rozglądasz się i za dużo wiesz, a to niezdrowo,
      oj niezdrowo... Żeby przedłużyć Twe męki niepewności, zdradzę Ci
      sadystycznie tyle, że jednym ze środków, których w naszym Kahale
      używamy do likwidacji niewygodnych świadków są zmutowane szproty-
      zabójcy, które mogą kryć się wszędzie. Tak więc uważaj - za każdym
      razem, gdy siostra oddziałowa będzie roznosić konserwy na śniadanie,
      miej się na baczności i trzymaj skarpetę z piaskiem pod ręką, bo nie
      znasz dnia ani godziny; a może nie będziesz miał tyle refleksu i
      szczęścia co autor poniższych zdjęć - anonimowy polski patriota,
      który ujawnił, że ataki lotnicze 11 września w rzeczywistości
      zostały nakręcone w tym samym studiu CIA, w którym imitowano
      lądowanie Gagarina na Marsie.

englishrussia.com/?p=763

Pzdr
      • komarowo Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 11:57
        Daj spokój, chyba nie chcesz, żeby cię pokazał na wizji w wywiadzie radiowym i
        rozesłał to do 4000 portali w Braniewie?
        • fakta_pl Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 12:59
          TY kurde śpisz wogólę czyś robot?
      • fakta_pl Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 12:51
        hahah to niech zaczną likwidować niewygodnych świadków z ponad 20000 elitą,
        rozsianą po całym swiecie i mass dowodami zaczynając od WTC po najnowsze bronie
        o jakich oko ludzkie nie widziało. Ja już czekam wpadnijcie do mojej redakcji, a
        zobaczymy czy opłacać się im bedzie jeszcze tam w CIA czy w FBI pracowac za
        takie marne grosze , plus dodam że są jeszcze wykorzystywani.

My nie liczymy na łaskę rządów, jeżeli bedziemy chcieli to obalimy wszystkich
        Iluminatów w jednym dniu od morderstwa prezydenta USA w poprzednim stuleciu, po
        aktra masowej populacji zatwierdzone przez innych prezydentów USA. Sam zdecyduj
        czy chcesz życ w świecie gdzie karmia cie odpadami i trucizną, byle by posąść
        Twój majątek!!!

Genialnie myślicie na forum, że szkoda słów. Jedno co wam mogę rzecz to z mojej
        strony osobnicy którzy niszczą tak społeczęstwo jak wyrażają się na tym forum
        nie są godziwi nawet aby żyć.
    • komarowo Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 12:58
      Obejrzałem filmik. Brutalna ale i głupia śmierć.
    • p.s.j Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 13:07
      > Zobaczcie na niebo, coraz mniej sikorek i wróbli

Empirycznie nie zaobserowałem.

> są dowody na skażone powietrze,

Podaj, nie trzymaj nas w niepewnosci...

> ale zakaz
      > jest o tym mówić!!!
      >

Przecież właśnie mówisz... Hej, zaraz, zaraz!

> Ludzie własnie nadszedł czas w którym zapłacicie za swoje czyny, rządzących,
      > miliarderów ktporzy dorabiali się na morderstwach i gwałtach itd.

Jak można dorobić się na gwałcie? Finansowo, znaczy.

> Broń biologiczna została już użyta, ale i tak mass media będą was ogłupiać,

Jaki by miały w tym interes, skoro już po ptakach? [bada-bada-bum! kalambur
      zamierzony]

> ale czekamy na moment w którym to zwykły człowiek obróci się i przeciwko
      > mediom

Jak się ma obrócić, skoro broń już użyta, sikorki zdechłe, a zakaz jest mówić w
      massmediach? Nie ma szans, wszystko stracone. Rozdziobią nas kruki, wrony, tzn.
      większe ptaki [bada-bum!]
      • zinfandel30 p.s.j. 25.11.09, 13:42
        ach...:)))
        • p.s.j Re: p.s.j. 25.11.09, 14:01
          Poderwałbym Cię, mała, ale to nie ma sensu. Nie w sytuacji, w której broń
          biologiczna została już użyta... :P
          • zinfandel30 Re: p.s.j. 25.11.09, 14:07
            jak to mówią: "nadzieja zawsze umiera ostatnia..." :)))
            • p.s.j Re: p.s.j. 25.11.09, 14:35
              pierwsze umierają wróble, sikorki.

Zresztą, oto ewolucja w działaniu: mały ptak ma mniejsze szanse na propagację
              własnych genów. (wink, wink!)
              • zinfandel30 Re: p.s.j. 25.11.09, 14:45
                p.s.j napisał:

> pierwsze umierają wróble, sikorki.

to zadziwiające, że w okresie wszechobecnej mody na świńską grypę, będą umierać, pardon, umierają (sic!) z rąk bioterrorystów niewinne małe ptaszki!

> Zresztą, oto ewolucja w działaniu: mały ptak ma mniejsze szanse na propagację
                > własnych genów. (wink, wink!)

nie przesadzałabym! zawsze mnie uczono, że wielkość nie ma znaczenia!
                • p.s.j Re: p.s.j. 25.11.09, 14:59
                  > to zadziwiające, że w okresie wszechobecnej mody na świńską grypę, będą umierać
                  > , pardon, umierają (sic!) z rąk bioterrorystów niewinne małe ptaszki!

Jasno widać, że moda na świńską grypę została wykreowana przez tajny spisek
                  Illuminatów oraz Najwyższej Rady Instytutu Doskonalenia Ziemniaka (obecnie IHAR)
                  w Jadwisinie k.Serocka, dla odwrócenia uwagi od zarazy rozsiewanej z powietrza.

Skądinąd dawano nam do zrozumienia, gdzie czai się prawdziwe niebezpieczeństwo,
                  argumentując, że oto świnie zaczęły latać (swine flu!)

> nie przesadzałabym! zawsze mnie uczono, że wielkość nie ma znaczenia!

Prawdaż, istotne jest, jak się używa. Jednak do czego można użyć padniętego,
                  zdechłego ptaka?
                  • maaac Re: p.s.j. 25.11.09, 15:38
                    Ostrzegam Was!!!!
                    Jeszcze trochę podyskutujecie w ten sposób, a dojdziecie do prawd,
                    które zmusza Wiadome Siły do zamknięcia wam ust. Uważajcie!!!
                    • p.s.j Re: p.s.j. 25.11.09, 15:50
                      Ja się nie boję! Mogę się podpisywać "p.s.j.", ale słudzy wielkiego Babilonu
                      nigdy nie dojdą do tego, że naprawdę nazywam się Anatol Bonawentura Pupszty...
                      oj! wróć! jak się zmienia te napisy w komputerze?
                      • p.s.j mam problem... 25.11.09, 15:52
                        zakorektorowałem moje dane osobowe, ale po przejściu w dół ekranu okazało się,
                        że owe dane "wyjechały" spod korektora na ekranie.

Siedzenie w tym całym internecie to trudniejsza sprawa, niż myślałem... Dobrze,
                        ze jestem tylko w wuwuwu, a nie na przykład w tej youTubie!
                        • zinfandel30 Re: mam problem... 25.11.09, 16:07
                          Możesz jeszcze się ukrywać. ONI nie często zaglądają na wuwuwu, ale sprawdź, czy
                          usunąłeś swoje dane z guuglee, bo jak nie, to Twój koniec jest bliski. Nie licz
                          na ich litość!

Wsiadam teraz w swój wehikuł czasu, by sprawdzić, czy będziesz żyć, czy moja
                          rada, żebyś się ukrył, będzie dla Ciebie zbawienna!
                          Bywaj Podróżniku!
                    • zinfandel30 Re: p.s.j. 25.11.09, 15:56
                      maaac napisał:

> Ostrzegam Was!!!!
                      > Jeszcze trochę podyskutujecie w ten sposób, a dojdziecie do prawd,
                      > które zmusza Wiadome Siły do zamknięcia wam ust. Uważajcie!!!

A co mi tam, niech świat dowie się prawdy!
                      Trzeba być odważnym, brać życie w swoje ręce.
                      Tylko prawdziwym bohaterom stawia się pomniki!
                      • fakta_pl Re: p.s.j. 25.11.09, 16:02
                        Zaczną zamykać usta niezależnym mediom lecz niezdążą z kilkanaście tysięcznymi
                        czołówkami.

Po za tym jak można zamknąć osobę pracującą w ministerstwie obrony narodowej? haha

Tylko czekamy az jakiś z nas zostanie uciszony a rząd RP poleci i zapewne
                        wybuchnie wojna ludzi, którzy dowiedzą się prawdy a tu już nie chodzi o n/h1n1
                        tylko o ważniejsze sprawy, więc czy im się opłaci działać?
                        • zinfandel30 Re: p.s.j. 25.11.09, 16:08
                          fakta_pl napisał:

> więc czy im się opłaci działać?

ależ mi stracha napędziłeś! Jakim IM? Kim są ONI?

• fakta_pl Re: p.s.j. 25.11.09, 16:15
                            Tym co zamykają usta innym haha

A wielu polityków jest z nami więc musieli by zabijać władze Państwowe hahah co
                            jest niemożliwe. W koncu ktoś powiedział "STOP" kłamstwu ale boją się wychylać
                            więc sponsorują tym faktem nasze dziesiątki tysięcy portali które stają się
                            jednością nie do pobicia nawet i przez mass media :) Więc mogą nam na skakać Ci
                            ludzie co mordują dla interesu, bo są jak podkreśliłem ważniejsze sprawy niż
                            h1n1 w spisku globalizacyjnym, za co by wybuchła wojna, a tego nie chcemy :)
                  • zinfandel30 Re: p.s.j. 25.11.09, 15:40
                    p.s.j napisał:

>
                    > Jasno widać, że moda na świńską grypę została wykreowana przez tajny spisek
                    > Illuminatów oraz Najwyższej Rady Instytutu Doskonalenia Ziemniaka (obecnie IHAR
                    > )
                    > w Jadwisinie k.Serocka, dla odwrócenia uwagi od zarazy rozsiewanej z powietrza.
                    >
                    Niewątpliwie mamy do czynienia z zakrojoną na szeroką skalę, działalnością
                    antypolską. Cała akcja na pewno popierana jest przez mass-media i polityków, a
                    kierują nią Żydzi, którzy przyjęli polskie nazwiska i zataili swoje pochodzenie.
                    Teraz mają nas w garści! Jesteśmy skończeni! Wszystko przepadło!

> Skądinąd dawano nam do zrozumienia, gdzie czai się prawdziwe niebezpieczeństwo,
                    > argumentując, że oto świnie zaczęły latać (swine flu!)

Wszystko zaczęło się od niewinnej i logicznej bird flu, która
                    bezpośrednio uderzała w te małe ptaszki. Od nich wszystko się zaczęło i na nich
                    skończy.
                    Człowiek jest brakującym ogniwem między ptakiem a ptakiem, lub świnią, a świnią
                    (ptak = świnia) w prawdziwej, ale utajnionej, dostępnej jedynie dla Żydów,
                    Illuminatów i członków IHAR, teorii Darwina. Nie znamy jeszcze ostatecznych
                    wniosków, ale jedno jest pewne - dużymi krokami zbliża się rok 2012, książę
                    William zasiądzie na tronie i z użyciem swej nadprzyrodzonej mocy, będzie
                    rządził tym światem. To dla NIEGO to wszystko się dzieje.

> Prawdaż, istotne jest, jak się używa. Jednak do czego można użyć padniętego,
                    > zdechłego ptaka?

Dobre pytanie:) jeżeli owy ptak nie jest jeszcze na etapie rozkładu, zawsze
                    można próbować go reanimować. Wiara czyni cuda!
      • kapitan.kirk Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 17:37
        p.s.j napisał:

> Nie ma szans, wszystko stracone. Rozdziobią nas kruki, wrony, tzn.
        > większe ptaki [bada-bum!]

No właśnie nie rozdziobią; przecież tylko patrzeć, jak za nie też się wezmą.
        Pzdr
    • johnny-kalesony No nie wiem, nie wiem ... 25.11.09, 13:19
      Nie byłbym w wyrażaniu podobnych konstatacji taki pewny siebie. Jako zapalony
      cyklista często jeżdżę po lasach w pobliżu dużej aglomeracji miejskiej. Ostatnio
      np. coraz częściej widuję dawno nie spotykane zaskrońce, które pojawiają się
      tam, gdzie jest bardzo czysto. O wiewiórkach już nie wspominam, ponieważ są ich
      całe tabuny.

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
      • maaac Re: No nie wiem, nie wiem ... 25.11.09, 13:32
        > O wiewiórkach już nie wspominam, ponieważ są ich całe tabuny.
        A sprawdzałeś czy to zdrowe, genetycznie polskie wiewiórki, a nie
        jakieś obce, zmutowane i w dodatku zapewne obrzezane?
    • cygan37 Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 13:46
      Fakta - uzyj przeciw zatruciu specjalnej tajemnej mantry.
      Skup sie i powtarzaj szybko slowa "bilde".
      • komarowo Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 13:56
        > Fakta - uzyj przeciw zatruciu specjalnej tajemnej mantry.
        > Skup sie i powtarzaj szybko slowa "bilde".

ROTFL
    • fakta_pl Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 14:08
      Widze że sporo żartów sobie stroicie z tak poważnego tematu, cóż cieszy mnie to,
      że do końca cieszycie się życiem które lada dzień może zakończyć swój kres.
      • habibi888-pl Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 14:32
        "...cieszycie się życiem które lada dzień może zakończyć swój kres"
        To znaczy, że lada dzień nieśmiertelny się stanę, czy co?
      • komarowo Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 15:33
        Ale, Mistrzu Odkrywania Spisku Strzepiąkowego, cieszy Ciebie? Czy cieszy was
        wszystkich, łącznie z ekipami, reporterami, zespołami diagnostyki sikorek i
        proszków oraz konsultantami ds. kołujących samolotów z proszkiem na ogonie.
        Że o 25000 portali z Otwocka nie wspomnę.
    • fakta_pl Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 15:59
      A teraz cały plan globalizacji, który jest teraz realizowany.

1) Produkcja super wirusa mutującego się.

2) Produkcja szczepionek już w roku 2007.

3) Rozprzestrzenanie H5N1 z mutogenami, aby wywołać PANDEMIę!

4) WHO zleca wykonanie szczepionek w roku 2009, które były już gotowe w 2007 roku.

5) Szczepionki z nanochipach będą stosowane aby zapobiec wirusowi który się
      mutuje, czyli albo będziesz skazany na noszenie chipu albo umrzesz!

6) 25.11.2009 w radiu słyszymy że każda szczepionka ma własny kod.

7) Rozpyla się broń biologicznom, aby ludzie w popłochu się szczepili.

8) Ameryka potwierdza że spryskują substancje chemiczne, które mają zapobiec
      globalnemu ociepleniu się powietrza, przy tym zarabiają na wytworach firm
      farmaceutycznych.

9) Mutogen zawarty w spryskiwaczach samolotowych mutuje wirusa osób chorych na
      jeszcze to nowszy gatunek.

10) Jesteśmy skazani na śmierć przez super wirusa, albo weźmiemy szczepionkę.

11) Ustalane prawo WHO może łamać wszelkie konstytucje innych Państw w razie
      wybuchu "PANDEMII" i nakazywać globalne masowe szczepienia.

12) 24.11.2009 Obama zatwierdza deklaracje wysłania żołnierzy do afganistanu,
      tylko po co jak tam już się nic nie dzieje? Czyżby przygotowywanie planu
      przejęcia terenów Muzołmanów? Bo w globalizacji ma nastać jeden rząd, jedna
      wiara! Czyż nie dlatego Major z USA Muzołmanin sprzeciwił się własnej flocie
      strzelając do znajomych z wojska?

13) Fale fotonowe uderzają w ziemie z coraz większą siłą, co nastąpi krach iż
      ludzie bedą palić się na ziemi żywcem.

Na dniach z Poznania, Krakowa, Elbląga, Lublina i Warszawy poznamy wyniki próbek
      powietrza, które porównamy z wynikami Ministerstwa Obrony Narodowej i zobaczymy
      czy w tym wypadku będą mieli inne wyniki niż my :)

Pani Kopacz proszę się nie przejmować tym co mówią przeciwnicy Pani, bowiem
      dowodów na to jest już pełno, a w ramach ostrożności kopiowane są w tysiącach
      sztuk i rozsyłane w różne miejsca świata.
    • komarowo Zinfandel30 zwróciłeś uwagę 25.11.09, 16:16
      że podzielasz szereg założeń manifestu programowego fakta?
      Szczególnie odnośnie do krwiożerczego przemysłu farmaceutycznego oraz zatrutych
      szczepionek i wirusów hodowanych przez NICH
      • fakta_pl Zrozumcie!!! 25.11.09, 16:20
        Was wszystkich to tyczy, kiedy przejrzycie na oczy?
        Nie widzicie że i Wy jesteście truci!!!
        Kiedy się opamietacie, w szpitalu na łożu śmierci?

A to nie jest mój program, tylko wyższych sfer, ja jestem pionkiem i zobaczymy
        czy ktoś bedzie chciał mnie usunąć, a wtedy lepiej uciekajcie z Polski...

• zinfandel30 Komarowo 25.11.09, 17:55
        nie kryj się, też popierasz fakta! Nie bój się, w grupie będziemy silni.
        Zniszczymy ich nad-wirusem produkcji podwarszawskiej elyty!
        I pamiętaj - ONI SĄ WSZĘDZIE!

• kylax1 Ponoc w Mongolii juz nikt nie zyje. 25.11.09, 16:24
      Niedlugo swiniakowy wirus zacznie dobierac sie do mozgu ludzkiego (fakta_pl jest
      bezpieczny, bo nic tam nie ma).
      • fakta_pl Re: Ponoc w Mongolii juz nikt nie zyje. 25.11.09, 16:30
        Podniecasz się śmiercią innych.
        Właśnie takich jak TY powinno się tępić!
        • fakta_pl SłUCHAć RMF o 16:30 25.11.09, 16:30
          Macie reportaż! Prosto od fakta hahaha
        • kylax1 Smierc innych malo mnie interesuje. 25.11.09, 16:31
          Swiat odetchnalby, bez 2 miliardow muzulmanow.
    • komarowo Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 16:33
      Fakta, proszę skonsultuj ze swoimi zespołami reporterów, specjalistów,
      obserwatorów i konsultantów.

I powiedz w końcu kto wywołał grypę i dlaczego szczepionki są złe. Niech
      internet to w końcu raz na zawsze zrozumie. Podaj swoją wypowiedź w punktach,
      podobnie jak manifest, żeby można wydrukować w miliardzie kopii i powiesić w
      całych Mońkach.
    • grunberger Re: Właśnie myślę, że wypisujesz bzdury, żeby 25.11.09, 17:11
      zdyskredytować pozamainstreamowe wiadomości.
      Robisz to w myśl starej peowskiej metody wyśmiewania rzeczywistości, co?
      • fakta_pl A to nie prawda? 25.11.09, 17:50
        Czy nie sądzicie że za dużo jest ludzi i darmo zjadów bez pracy?
    • douglasmclloyd Rozpylono wyciąg z jadu PiSiora nt 25.11.09, 17:12
    • fakta_pl I macie dowody!!!! hahaha 25.11.09, 17:54
      GlaxoSmithKline, jeden z producentów szczepionek na grypę A/H1N1, potwierdził
      doniesienia Światowej Organizacji Zdrowia - produkowana przez firmę szczepionka
      powoduje alergię. GlaxoSmithKline zaleca wycofanie wadliwej partii specyfiku,
      podaje Fox News.
      Sprawa dotyczy 172 tys. szczepionek w Kanadzie. GlaxoSmithKline - jak twierdzi -
      już 18 listopada zaleciła lekarzom, by nie używali tej partii do dalszych
      szczepień.

Miliony szczepionek

Łącznie na kanadyjski rynek trafiło 7,5 mln szczepionek produkcji
      GlaxoSmithKline. Koncern produkuje szczepionkę Pandemrix.

Akcja szczepień w Kanadzie trwa od końca października. Władze federalne zamówiły
      50,4 mln dawek szczepionki (Kanadyjczyków jest ponad 33 mln) i 1,8 mln dawek w
      specjalnej wersji bez środka przyspieszającego działanie (m.in. dla ciężarnych
      kobiet).

Wkońcu nasze materialy publikuje juz TVN24 hhahaa i co zatkalo kakao?
      • zinfandel30 Re: I macie dowody!!!! hahaha 25.11.09, 18:02
        tak, tak...od 2 dni o tym trąbią, a Ty dopiero teraz się zorientowałeś?
        • fakta_pl Re: I macie dowody!!!! hahaha 25.11.09, 19:25
          trąbią nie trąbią ale ja mam własne źródła i nie mass mediow.
    • fakta_pl Re: Właśnie jesteśmy mordowani z przestworzy!!! 25.11.09, 19:41
      Tam gdzie dziwna mgła tam więcej grypy!!!
      Czy to nie podejrzane?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka