wlodeusz Dlaczego kondolencji nie wysyła Belweder?... 28.11.09, 17:06 Nasz Prezydent jest na tyle mądry, że wie kto stoi za wysadzanymi w powietrze blokami pełnymi ludzi i teraz pociągami. Cały czas stoi za tym ta sama osoba. Człowiek, który chce złapać Rosję za mordę jeszcze mocniej niż Stalin. Najpierw prowokacje, potem stan wojenny i pełna władza!... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Dlaczego kondolencji nie wysyła Belweder?... 28.11.09, 17:13 To bardziej do USA pasuje po 9/11. Ten chory na rusofobię prezydęt chciał nawet wręczyć odznaczenie jakieś tamtejszej opozycyjnej demokratycznej gnidzie. Wszarz nawet się na to już zgodził, jednak międzynarodowe umowy zawarte przez Pomroczną to uroczyste wręczenie uniemożliwiły. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Dlaczego kondolencji nie wysyła Belweder?... 28.11.09, 17:14 Nie było tragedii głupi oszuście żeby prezydent RP nie złożyl kondolencji poaspolity kłamco... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji. Na miejs... 28.11.09, 17:30 Szkoda ludzi.I tych co zginęli i tych co są ranni.Ich bliskich też.W Rosji wrze jak w garncu.Odreagowują skrajne- ekstremalne nacjonalistyczne ugrupowania.Ale nie jestem pewien czy ten wypadek to dzieło nacjonalistów.Raczej desperados z krajów pacyfikowanych na Kaukazie.Dezinformacja to specjalność kgb ,gru,sfr i innych.Tam prawdy nikt się nie dowie.Jak mówią Rosjanie biez wodki nierazbieriosz.без водки не розберёш./ Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Wysłał? Narocznicę 17 września? 28.11.09, 17:35 Kiedy? Na rocznicę 17 września? Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 Załatwili swoich.... 28.11.09, 17:45 W proteście przeciwko imigrantom Rosjanie zabili...Rosjan! W tym samym czasie Arabowie w Iraku w proteście przeciwko obecności okupantów mordują...Irakijczyków! Dlaczego ci ruscy faszyści nie wysadzą Mekki, a ci drudzy Białego Domu? Bo są tchórzami? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: czyzby "Combat 18" uprzedzil GW? 28.11.09, 18:00 Taka sytuacja,to dla Putina dopiero pole do wprowadzenia zamordyzmu.Inaczej w tym Kraju Rad nie da sie rządzić! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: czyzby "Combat 18" uprzedzil GW? 28.11.09, 18:05 cleryka napisała: > Taka sytuacja,to dla Putina dopiero pole do wprowadzenia > zamordyzmu.Inaczej w tym Kraju Rad nie da sie rządzić! Jak dla Busha po 9/11. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Putinowska Rosja 28.11.09, 17:59 To są efekty działania "silnego przywódcy" gloryfikujące siłę i przemoc jako drogę do Wielkiej Rosji. Znajduje sobie dosć nieoczekiwany odzew w srodowiskach "prawdziwych patriotów". Tak dalej i słowiańskie plemie się nawzajem wybije a pozostałe po nich dobra podzielą między siebie Chińczycy i Muzułmanie. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Putinowska Rosja 28.11.09, 18:07 Nie wróż z fusów,a czerp wiedzę ze słowa pisanego i mądrych ekspertów d.s Rosji i Azji. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: Putinowska Rosja 28.11.09, 18:15 cleryka napisała: > ..czerp wiedzę ze słowa pisanego i mądrych ekspertów > d.s Rosji i Azji. ------------------- He, he, Jak na przykład od tego co lubił patrzeć Putinowi głęboko w oczy i nazywał go swoim przyjacielem. Odpowiedz Link Zgłoś
cze_gerwazy 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji. Na miejs... 28.11.09, 18:08 Smutna tragedia u sąsiadów powoduje wrzenie "polskiego kotła". Oszołomy wszelkiej maści mają okazję dokopać tym których nienawidzą.Jakże żałosny Wasz Jazgot.Widać dobry Bóg mocno Was pokarał! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus.zibi 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji. Na miejs... 28.11.09, 18:12 jedna wielka sciema. kazde nieszczescie w rosji to czeczenscy terrorysci. a ta szyna..........., wladze rosji nie takie numery robily Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji. Na miejs... 28.11.09, 18:19 u Ruskich wszystko jest możliwe, szkoda tylko przypadkowych ofiar... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji. Na mie 28.11.09, 18:56 isa.stern napisała: > u Ruskich wszystko jest możliwe, szkoda tylko przypadkowych ofiar... > Propagandystom (prezydętowi Kartoflowi) tudzież demokratycznej opozycji jakoś nie szkoda. W każdym razie oburzenie utrzymuje się w granicach przyzwoitości - a i często poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji. Na mie 29.11.09, 10:42 a czego tu szkoda ? chamowatych kagiebistów ? Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Re: Umiesz czytać ze zrozumieniem? Sami sie pochw 28.11.09, 18:23 guru133 napisał: > sami się pochwalili Sprawa jest znacznie bardziej skomplikowana. Nikt się niczym nie "pochwalił". Ktoś w ichnim internecie coś napisał, że rzekomo to zrobiło DPNI i Combat18 - czyli najzwyczajniejsza w świecie plotka. Gazeta to "info" podchwyciła i pościła dalej. Przywódca DPNI - Biełov natychmiast od tej internetowej plotki odciął się, natomiast w Polsce ona zaczęła żyć własnym życiem. Trzeba jednoznacznie stwierdzić, że nie wiemy niczego wiarygodnego o sprawcach tego zamachu - to, że był to zamach już nie ma wątpliwości (znaleziono na miejscu katastrofy, na to wskazujące, części urządzenia detonującego). Odpowiedz Link Zgłoś
volflarsen Dziwni nacjonaliści 28.11.09, 18:39 Nie rozumiem- nacjonaliści wysadzają pociągi we własnym kraju? To co to za nacjonaliści? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: Dziwni nacjonaliści 28.11.09, 18:48 Nic dziwnego. U swirusów odpowiednio sformułowane przez propagandystów hasła dają łatwe do przewidzenia odpowiedzi. W USA był to na przykład Timothy McVeigh (Oklahoma City 19 kwietnia 1995). Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Dziwni nacjonaliści 28.11.09, 18:50 volflarsen napisał: > Nie rozumiem- nacjonaliści wysadzają pociągi we własnym kraju? > To co to za nacjonaliści? Propaganda ma tylko bardzo pośredni związek z logiką. Nie chodzi, żeby to rozumieć. Chodzi, żeby w to uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lucasdzihad Re: Dziwni nacjonaliści / kogo zabijecie za karę ? 28.11.09, 19:08 Straszno w rosiji, jak zwykle Tacy sami nacjonlaiści ja ci z Teatru na Dubrowce, z Riazania, z Biesłanu. Kogo tym razem pucin oskarży? CZeczenów znów czy może Gruzję? A może po prostu kilka osób o opozycji. Może tych co ostatnio próbowali protestować. zabijacie się pimpuś sami i u was do nas nie zajeżdzajcie pozdrawlaju Odpowiedz Link Zgłoś
lucasdzihad Re: Dziwni nacjonaliści/ kogo zabijecie za karę? 28.11.09, 19:18 Ci sami "nacjonaliści" podziałali już w Biesłanie, na Dubrawce, w Riazaniu / to kogo teraz zabijecie za karę? Czeczenów, Gruzinów a może kogoś z opozycji, która odważyła się ostatnio manifestować. Straszno i smutno w rosiji, jak zwylke. Dobrze że nie wieje od wschodu, możemy się cieszyć świeżym powietrzem Odpowiedz Link Zgłoś
grastep00 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji. Na miejs... 28.11.09, 18:55 Serdeczne wyrazy współczucia dla narodu rosyjskiego z powodu tragedii. Dlaczego przez ludzką nienawiść giną niewinni ludzie?! Czy mało ludzi zginęło w czasie wojny ,czy nie dość już ofiar?! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji. Na mie 28.11.09, 19:42 Dziekuje!!!!! jestes wielki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy w Rosji nie ma kawałka ziemi bez kawałka bomby.... 28.11.09, 19:06 aniż wajennyje , rodzą się w hełmach z odbezpieczonymi granatami wraz z butelką samohona.. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Właśnie parszywa ci... Włodarczyk 28.11.09, 19:39 zaprezentowała propagandową wersję w TVP. Co tam w Rosji bandziory nie zrobią, propagandyści z Pomrocznej zawsze będą ich bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Właśnie parszywa ci... Włodarczyk 28.11.09, 19:53 pimpus,przeciez GW wyznaje taka zasade Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Re: Właśnie parszywa ci... Włodarczyk 28.11.09, 20:11 Co to jest 'pomroczna'pimp? I dlaczego rosja toleruje faszików, skoro takie znich bandziory:) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji. Na miejs... 28.11.09, 19:44 No cóż, to jest chyba pierwsza reakcja na krytykę milicji rosyjskiej i próbę modernizacji kraju zapowiedzianą przez Miedwiediewa. Widać już, że te reformy nie będą prostą sprawą. Po Biesłanie zlikwidowano bezpośrednie wybory gubernatorów, ciekawe jakie będą konsekwencje obecnego zamachu???????? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 witam cie, przyjacielu ameryki!! 28.11.09, 19:52 A tej raz,jezeli to mozliwe,to samo ,ale w bardziej prosty sposob,cos nie rozumiem twojej aluzji. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: witam cie, przyjacielu ameryki!! 28.11.09, 20:03 igor_53 napisał: > A tej raz,jezeli to mozliwe,to samo ,ale w bardziej prosty sposob,cos nie > rozumiem twojej aluzji. Komuś zależy na destabilizowaniu sytuacji w Rosji ale chyba w kontekście zapowiedzianych przez Miedwiediew reform w tym milicji. Nie sądzisz????? Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 O co chodzi? 28.11.09, 20:17 Komuś zależynie tyle na destabilizacji co na konsekwencji z tejże destabilizacji. A potencjalna konsekwencja to ''wzmożenie kontroli państwa nad życiem obywateli'', przyzwolenienapaństwo policyjne oraz ograniczenie wolności. Innasprawa, ze wokół fjutinapełnojest osób które - nie zgadzająsię z ''liberpolityką''Miedviedeiwa - chiałyby utrzymania kontroli nad systemem putinowskim, który zewzgledu na działalność Miedviediewa wydajesię być zagrozony. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: O co chodzi? 28.11.09, 20:24 pentagon,czemu tak piszesz?mnie nie chodzi o tresc,a raczej o samo pisanie.nie chodzil do szkoly?ja popewniam od cholery bledow,jak ortograficznych,tak i stylistycznych,ale ja nigdy nie uczyl sie gramatyki polskiej.jestem samoukiem,ale ty...?! Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 O co chodzi Igor 28.11.09, 20:28 Igor, ale ja snuję teorię, komu do czego potrzebny był ''zamach'' i jakie potencjalne konsekwencje może za sobą nieść. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: O co chodzi Igor 28.11.09, 20:34 pentagon,masz pewne prawo snuc rozne teorii,mozesz nawet podzielic sie z nimi na forum internetowym,tylko nie zmuszaj innych wierzyc w twoi teorii ,a tych co niechca tobie uwierzyc,nazywac szowinistami.ja,powiem cie szczerze,nie mam zielonego pojecia,kto to zrobil,a poniewaz nie wierze w spiski,to nie moge snuc rozne teorii.Bo mozno wpasc w taka paranoje,ze zaczac podejrzeac "Aeroflot" w tym zamachu.Musisz sie zgodzic,ze najbardziej na reke to wlasnie linijam lotniczym.Jak bvy nie takie szybkie polaczenie miedzy najwiekszymi miastami Rosji( a razem tam mieszka blisko 18mln osob),to wyobraz sobie jakie by zyski byli.I co,,czym moja teorija jest gorsza od twojej? Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Twoja teoria jest gorsza 28.11.09, 20:40 ...poniewaznie zakłada czynnika prawdy:). Nikogo niezmuszamdo wiary w sowoje teorie. eva15/jevgienij15 czy walter do tej pory kompromitują się swoimi twierdzeniami.Wolna wola. Co do ''newskiego'', powiesz mi za 2 miesiące czy moja teoria była słuszna czy nie. Ja na razie twierdzę, zerosyjskie media są subiektywne, sugerując ''czeczenski ślad'' i że fjutinowi jest to na rękę. Wsio! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: O co chodzi Igor 28.11.09, 20:36 pentagon8 napisała: > Igor, ale ja snuję teorię, komu do czego potrzebny był ''zamach'' i > jakie potencjalne konsekwencje może za sobą nieść. Czy jankesom nie był potrzebny 9/11? Nie czytałem nic krytycznego i dociekliwego u ciebie na ten temat. Znaczy, bandziory mogą w Rosji robić, co chcą, bo od razu propaganda na Zachodzie będzie ryczeć, że to właśnie Putinowi jest potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Re: O co chodzi Igor 28.11.09, 20:41 Alkohol niejest dla dzieci...pogadasz o tym z evą/jevgienijem. Spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: O co chodzi? 28.11.09, 20:27 pentagon8 napisała: > Komuś zależynie tyle na destabilizacji co na konsekwencji z tejże > destabilizacji. A potencjalna konsekwencja to ''wzmożenie kontroli > państwa nad życiem obywateli'', przyzwolenienapaństwo policyjne oraz > ograniczenie wolności. Innasprawa, ze wokół fjutinapełnojest osób > które > > - nie zgadzająsię z ''liberpolityką''Miedviedeiwa > - chiałyby utrzymania kontroli nad systemem putinowskim, który > zewzgledu na działalność Miedviediewa wydajesię być zagrozony. Otóż to, niestety!!!!! Pojawia się zasadnicze pytanie - kto boi się reform i demokratyzacji i kto mógłby na tyn stracić????? Kto jest zainteresowany uzasadnieniem większego zamordyzmu i rezygnacji z reform. Czeczeni, nacjonaliści???????? Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Re: O co chodzi? 28.11.09, 20:32 Sugeruje się odpowiedz - nadworni putina oraz putin sam w sobie. Nie zapomnij, ze wokól putinazgromadziło sie wielu jemu wiernych oligarchów, którzy korzystali z protekcji FSB w robieniu miliardów rubli/dolarów/euro. Protekcja włsadzy pozwala na wszystko...jeżeli jest się nietyklanym. A to wrosji dużo. Uważam, ze Miedviediew był i jest postrzegany jako niebezpieczny liberał, którego posunięcia mogazagrozić systemowi, stworzonemu przez putina. ''Zamach''może dostarczyć powodówdo ''przykrecenia śruby''...a to oznacza łatwość w ograniczeniu ''liberpolityki''ekipy miedviediewa. To cośw rodzaju zamachu pałacowego. Robi się ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: O co chodzi? 28.11.09, 20:30 pentagon8 napisała: > Komuś zależynie tyle na destabilizacji co na konsekwencji z tejże > destabilizacji. A potencjalna konsekwencja to ''wzmożenie kontroli > państwa nad życiem obywateli'', przyzwolenienapaństwo policyjne oraz > ograniczenie wolności. Innasprawa, ze wokół fjutinapełnojest osób > które Propagandyści zawsze bandziorów usprawiedliwiają? A co było w USA po 9/11? Państwo policyjne. Wojny w Iraku i Afganistanie, odciąganie uwagi od problemów gospodarczych. Naraz w Rosji to zauważyli. Nawet w ogóle nic nie napisali o tym Combat 18. A może był to Condom 19? Zwyczajnie tylko odfajkowali i więcej nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Pimp 28.11.09, 20:35 Alkohol niejest dla dzieci pimp, wieć przestań chlać i idź pobawićsie Xboxem. Tu rozmawiają dorośli - z twoim szowinistyczno-putinistycznym podejsciem ,nie masz tu czego szukać. Już jeden kuli dziś ogon! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 do pimpusa 28.11.09, 20:37 pimpus ,nie przeszkadzaj im,zaraz za chwile oni rozwiazam ta sprawe.pozniej tylko skopjujemy i wyszlemy do FSB,medale gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Igor 28.11.09, 20:43 I tak jesteście etatowcami...co wam szkodzi. Tylko musielibyscienas najpier wznaleść i zabić. Co też jest prawdopodobne. Taka rosja. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: O co chodzi? 28.11.09, 20:49 Bardzo smutno. Zwłaszcza, jak sobie przypomnę, jak kilka lat temu byłem w Rosji i jechałem właśnie na tej trasie - z Moskwy do Petersburga. Wtedy akurat podróż się udała, zwiedziłem Petersburg. Teraz można się zastanawiać: kto na tym zyska? Komu jest to na rękę? Kto będzie usprawiedliwiał morderców? Co powie такой пиздец как Жириновский? Uświadommy sobie, że Putin czy Miedwiediew nie są dobrymi i demokratycznymi politykami, ale np. gdyby rządy objął Zyrynowski, to wróciłyby czasy Stalina i Hitlera. Więc jeśli ktoś chce usprawiedliwiać bandytów, mówiąc, że oni tylko walczą dla narodu (dla jakiego narodu - nacjonaliści narodu Adolfa Hitlera?), to powiem, że warto byłoby, żeby przejechał się w taką noc tym pociągiem. Może by z oderwaną nogą miał okazję do pomedytowania nad sytuacją. A wszystkim poszkodowanym składam wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: witam cie, przyjacielu ameryki!! 28.11.09, 20:21 Aha,przyjacielu,tej raz juz wiem o co cie biega.To by moglo byc mozliwe,jak by zaszla mowa o rekonstrukcj FBS i caly czas szla by mowa o naduzywaniu wladze przez tych funkcjonariuszy.Ale chodzi o milicje,a milicja z terrorystami nie walczy,w Rosji nikt nie ma zbyt wygorowanych zadan ,od tych brzuchonoscew. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Re: witam cie, przyjacielu ameryki!! 28.11.09, 20:34 Dokładnie Igor - milicja nie walczy z terrorystami. To jest powód by nascenę wkroczyło FSB. A FSB to fjutin i jego wierhuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: witam cie, przyjacielu ameryki!! 28.11.09, 20:39 pentagon,masz taki pokretny sp[osob myslenia,ze biez sta gram ciebja nie pojmiosz,a poniewaz ja nie pije,to zrozumiec ciebie ,mnie naprawda trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Re: witam cie, przyjacielu ameryki!! 28.11.09, 20:45 Dlaczego 100 gram? Nie panimaju ya was Ruskich? Paczemu niet 25? Kak czalawiek Igor! Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: witam cie, przyjacielu ameryki!! 28.11.09, 20:46 igor_53 napisał: > Aha,przyjacielu,tej raz juz wiem o co cie biega.To by moglo byc mozliwe,jak by > zaszla mowa o rekonstrukcj FBS i caly czas szla by mowa o naduzywaniu wladze > przez tych funkcjonariuszy.Ale chodzi o milicje,a milicja z terrorystami nie > walczy,w Rosji nikt nie ma zbyt wygorowanych zadan ,od tych brzuchonoscew. Igor, nie chodzi o brzuchatych!!!! Sprawa jest jednak chyba poważna, a wszystko ma swoją przyczynę.Widzisz, tak to jest jak nie ma demokracji czyli obiektywnej społecznej kontroli poczynań władz - możliwe są bardzo różne zdarzenia. Jedna z wersji jest taka, że komuś w Rosji zależy na utrzymaniu obecnego porządku bo zmiany i reformy mogłyby np. pokazać prawdę o sposobie nabycia majątków przez obecnych oligarchów i ich powiązaniach z ekipą Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 przyjacielu,mam obawy. 28.11.09, 21:02 przyjaciel ty amerykanski,az wstrach zaczynac dyskusje z toba,widze ze zaczynasz wrzucac wszystko-i oligarchow i ekipe Putina,tego tematu mu nie prtzerobimy,z nie dzis a nie w tym roku. Wiem,ze zaraz wyzwiesz mnie od bitych murzynow,ale powiem cie tak.Ataki terroprystyczne na Ameryku wywolali wiele roznych teorij,czy to rowniez przez brak demokracji,a moze to tylko zla wola? Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: przyjacielu,mam obawy. 28.11.09, 21:31 igor_53 napisał: > przyjaciel ty amerykanski,az wstrach zaczynac dyskusje z toba,widze ze zaczynas > z > wrzucac wszystko-i oligarchow i ekipe Putina,tego tematu mu nie prtzerobimy,z > nie dzis a nie w tym roku. Wiem,ze zaraz wyzwiesz mnie od bitych murzynow,ale > powiem cie tak.Ataki terroprystyczne na Ameryku wywolali wiele roznych > teorij,czy to rowniez przez brak demokracji,a moze to tylko zla wola? Zostaw Amerykę w spokoju bo to nie ma nic do rzeczy, Ameryka to zupełnie inny świat w Rosji nie znany i problemy tez są inne. Znowu ta sama technika - a w Ameryce. . . . . . . . .!!! Ten wcześniejszy post to tylko jedna z możliwości i opinii ale bez przesądzania że tak jest. Niemniej jednak brak kontroli poczynań władzy przez społeczeństwo musi prowadzić i zawsze prowadzi do patologii władzy w szczególności na styku polityki z biznesem, które maja w Rosji rozmiary gigantyczne ale nie znamy szczegółów. I to tylko tyle, ale pożyjemy zobaczymy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: przyjacielu,mam obawy. 28.11.09, 21:39 przyjacielu,nie znasz szczegulow,niemasz pojecia co naprawda sie wydarzylo,ale swoja teorie o uczestnictwie w tych wydarzeniach P{utina i jego komandy,juz piszesz.Przyjacielu,zaczekamy,zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Zwalczało się to lewactwo już kilkanaście lat temu 28.11.09, 19:52 i znowu się dziadostwo odrodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
kar-rudy102 combat18 to skrajni naziole!!to biała Al-Kaida 28.11.09, 20:00 pisanie i mówienie o combat18 jako o mało znanej organizacji nacjonalistycznej to przejaw ignorancji dziennikarskiej!combat18[skrót 18 oznacza;1-A czyli Adolf i 8-H czyli Hitler] to międzynarodowa tajna organizacja skrajnych nazistów,rasistów i innych posrańców,których głównym motorem napędowym jest nienawiść do wszystkiego co inne.to taka współczesna wersja Waffen SS tylko w podziemiu.organizacja ta powstała w Wielkiej Brytani i po seri morderstw na tle rasistowskim,gromadzenia materiałów wybuchowych,broni,nazistowskich emblematów i jawnego kultu Hitlera została wpisana na liste grup terrorystycznych.jej członkowie są na wyspach ścigani podobnie jak Al-Kaida. ZERO TOLERANCJI DLA NAZISTÓW,FASZYSTÓW I INNYCH CHORYCH NIEUDACZNIKÓW KTÓYCH MOTOREM JEST NIENAWIŚĆ DO INNYCH RAS,KULTUR,RELIGI. Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta Re: combat18 to skrajni naziole!!to biała Al-Kaid 28.11.09, 20:39 Jak na skrajnych nazistów i rasistów to zaatakowali dziwny cel, tacy fanatycy atakują synagogi, jakiś meczet, albo inny cel gdzie są ich wyimaginowani wrogowie, co ma z tym wspólnego pociąg miedzy Moskwą a Petersburgiem, tam w większości pasażerami byli biali rosjanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji 28.11.09, 20:23 Ciekawe, bo Ruscy cały czas podają, że ofiar śmiertelnych jest teraz 26, i że liczba ta już raczej dramatycznie nie wzrośnie. Dla myślenia życzeniowego propagandystów z Pomrocznej jednak 39 ofiar śmiertelnych lepiej pasuje. rian.ru/incidents/20091128/195989335.html Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji 28.11.09, 20:59 walnij sie w swoj głupi łeb palancie - dla ciebie jak w ZSRR ofiary to tylko statystyka...wicej szacunku dla ofiar Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji 28.11.09, 21:15 shoovar napisał: > walnij sie w swoj głupi łeb palancie - dla ciebie jak w ZSRR ofiary > to tylko statystyka...wicej szacunku dla ofiar Ty masz ten szacunek czy propagandyści? A może taka szubrawa dziennikarzyna jak Włodarczyk, czy płatne szubrawce z demokratycznej opozycji? Propagandyści już nie tak dawno temu pośpiesznie uznali chroniących się bunkrze podczas eksplozji materiałów wybuchowych na składzie w Ulianowsku za śmiertelne ofiary. Teraz tu znowu nie mogą się doczekać większej liczby ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji 28.11.09, 21:22 jaka jest roznica 29, 39, 49, rozumiem jakby podali ze ofiar jest powyzej setki. Za niedlugo uzasz ze roznica jednej ofiary to tez propaganda...ale czego sie spodziewac po takich jak ty jak sie chce znależć drzazge to sie ja znajdzie..byle jątrzyc Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji 28.11.09, 21:03 pimpus18 napisał: > Ciekawe, bo Ruscy cały czas podają, że ofiar śmiertelnych jest teraz 26, A co Ruscy mogą wiedzieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Dotarłaś już, Evo, do tej strony? 28.11.09, 21:19 Jest tam też krótki filmik, który pokazuje bardzo sugestywnie uszkodzone torowisko: rian.ru/incidents/20091128/196008201.html Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Dotarłaś już, Evo, do tej strony? 28.11.09, 21:28 Tak, obejrzałam. No niewątpliwie jest to zamach, pytanie czyj? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Dotarłaś już, Evo, do tej strony? 28.11.09, 21:35 Ewa,co za pytanie?Jak to czyj? Co Putin a w KGB nie przeszkolili do takich zadan?To jest wyraznie jego sprawka.Przeciez czytaz GW,obserwujesz ja tu sugerija rozlam miedzy Putinem i Miedwiedziewym.Putin nie durak-Miedwiedziew powie mu ,Wolodzia do domu,a on na to,aha a bomby na drodze.I tak nic mu Miedwiedziew nie zrobi. Napisalem to,przeczytalem i sie przerazil-qu... do czego moze doprowadzic czlowieka dyskusja z pentagonem.musze znow wyciagnac "kodeks budowlanca kommunizma" i wyleczyc sie. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Igor 28.11.09, 21:41 Ale janie manipulator - jestem odpowiednikiem evy15 w obozie rusofobów. Juz ci to mówiłem/pisałem. eva15.jevgienij błażni sie codziennie swoim putinimpersowin - bełkotem, ja blażnie sie ''pentagonizmami''. Jeden ch..........j! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Dotarłaś już, Evo, do tej strony? 28.11.09, 21:52 No właśnie, od głupich nicego się nie dowiesz, szkoda więc czasu. Naturalnie, że może się zdarzyć, iż prasa polska i anglosaska zaczną za tym węszyć Putina. Ale serio - problem jest i to poważny. Za parę dni rusza super szybka kolej Siemensa na tej trasie i to może być taka przygrywka do dalszych akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 ruskie szybkie pociągi jeżdżą od już 8 lat :):):) 28.11.09, 22:05 Za parę dni rusza super szybka kolej > Siemensa na tej trasie i to może być taka przygrywka do dalszych akcji. Czyżby, na poczatku dnia twierdziłaś, ze ruskie szybkie pociągi jeżdżą od już 8 lat. Takie zacofanie.? forum.gazeta.pl/forum/w,902,103616536,103633818,PKP_testuje_a_ruskie_szybkie_pociagi_jezdza_od_8_l.html Co za pseudointelektualistka! Dla wyjaśnienia. Effcia napisze teraz, iz miała na myśli ''szybkie koleje'', ktore stanowiąistotna różnicę dla''super-szybkich''kolei. To niby miałoby usprawiedliwiać jej rażącą niewiedze i pseudointelektualizm, napedzany fjutinologią. Wara wam, opłacane przez Waszyngton i Londyn, zaplute karły antyfjutinowskiej reakcji! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: ruskie szybkie pociągi jeżdżą od już 8 lat : 28.11.09, 22:09 pentagon ,nie kompromituj sie.Przeciez chodzi o dwie rozne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Igor 28.11.09, 22:17 A widzisz...nie mówiłem. Igor, informacja wyraźnie podaje, iż pociąg rozwija prędkość ''do 200 km/h''.Czyto jest ''szybka kolej''. Igor, stuknij sie w głowę. Szybkąkoleją był 25 lat temu TGV!!!!! TGV rozwija prędkość do 300:). A effci chodziło o ''fast trains'', których w rosji nie ma. Najnowsza linia, pieter - maskwazostałaodwiedzona2 dnitemuprzezambasadora USA, abedziefunkcjonowac od grudnia. Jest to ''szybka kolej''. effcianazwałają inaczej by ukryc swój debilny bląd. WSIO! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Igor 28.11.09, 22:27 pentagon,nie skorzystam z twojej rady:- "Igor, stuknij sie w głowę",poniewaz mam obawe co do skutkow,widze do czego doprowadzil sie ty sam.Alke tej raz na serio-oczewiscie,ze ten pociag nie mozno nazwac superszybkim,ale z tego co ja pamjetam,Ewa tak na niego nie mowila -: >>Ale się prasie wyrwało!Ruskie mają super pociągi! Autor: eva15 27.11.09, 22:17 W Rosji są pociągi i to w dodatku jeżdżące 200km/ha? Coś takiego wypisywać w Najjaśniejszej Pomrocznej z pociągami o osiągach w porywach 80 km/ha? Jeszcze trochę a propagadziory przyznają, że od końca listopada będzie uruchomiona ssuper szybka kolej Siemesa na tej trasie, tu zdjecie jak wygląda: " jak widzisz ona wszystko powiedziala juz dawno i tego trzyma sie nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Re: Igor 28.11.09, 22:37 W dzisiejszej,porannej dyskusji byłamowa o szybkich kolejach - pokroju SIMENA i TGV. O takich kolejach pisała effcia, mówiąc iż ''od8 lat ruskie mają szybkie pociągi''. Zerknij na kontekst Igor. Co do naszych linii - wiekrzość znich jest w remoncie. Aw 2007 tusk przedstawił plan szybkich kolei, któryma vbyć zrealizowany do 2013- 15. Wsio Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji. Na miejs... 28.11.09, 20:29 Popaprańcy są wszędzie również w Rosji.Należy złożyć wyrazy współczucia rodzinom ofiar,na ręce władz Federacji Rosyjskiej,a nie obrzydliwie snuć domysły obrażającedobry smak i wychowanie. Niestety tragedia jest tragedią i myślę ,że przygłupy typu "ujazdowski"powinny zamilknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji. Na miejs... 28.11.09, 20:33 jakie wczoraj!? jakie dziś!? a jak bęę czytał artykuł za dwa dni to co? podaje się dzień i datę w nawiasie!!! kto was uczy pisać artykuły dziennikarzyny!? Odpowiedz Link Zgłoś
krylos.com 39 ofiar katastrofy kolejowej w Rosji. Na miejs... 28.11.09, 20:46 "Rosyjskie Drogi" Dosłownie powinno być "Rosyjskie Drogi Żelazne", ale niekt się raczej nie obrazi, jeśli przetłumaczyć po prostu "Rosyjskie Koleje", albo najlepiej napisać bez nazwy, po prostu "pan z kolei rosyjskich." Mnóstwo bałaganu w tym artykule, ja rozumiem, że info spływa, ale trzeba to kontrolować. I co to za druga bomba?! Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Nie wiem czemu, ale czuje tu smrod. 28.11.09, 21:33 Smord prosto z Lubinaki. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Nie wiem czemu, ale czuje tu smrod. 28.11.09, 21:44 kylax1,a nie probowales umyc sie? Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Hm, mijal mnie dzisiaj jeden rusek. 28.11.09, 21:57 Chyba nasiaklem 'aromatem'... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Hm, mijal mnie dzisiaj jeden rusek. 28.11.09, 22:11 kylax1,trzeba sie myc,a nie zwalac wine na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian Igor, zapomniales dodac pentagona do listy debilow 28.11.09, 22:26 ...az wstyd byc Polakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Igor, zapomniales dodac pentagona do listy de 28.11.09, 22:29 A to nie prawda,pentagona dodalem juz wczoraj.popatrz uwazniej-pentagon8-dzidzia. Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian Aha, dobrze! Moge dodac twoja liste do mojego podp 28.11.09, 22:35 isu? Jako Polak sie wstydze ze musicie cierpiec takich debili! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Aha, dobrze! Moge dodac twoja liste do mojego 28.11.09, 22:42 polakslowian ,czemu nie?Jak uwazasz moj pomysl za dobry,to dzieki za uznanie.A wstydzic sie nie masz czego.Ile takich jest?Mysle,ze nie tak duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Re: Aha, dobrze! Moge dodac twoja liste do mojego 28.11.09, 22:46 Gdyby nie było nas dużo, pewnie ''sajuz'' istniałby do tej pory Igor Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Aha, dobrze! Moge dodac twoja liste do mojego 28.11.09, 22:51 Ja akurat za "Sajuzem" nie placze.Ale przyznac debilow za sprawcow rozpadu ZSRR,chiba do ciebie,jeszcze nikomu nie przyszlo do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Re: Aha, dobrze! Moge dodac twoja liste do mojego 28.11.09, 23:00 Igor, czepiasz się Gorbiego? Doskonale wiesz, ze komunizm był chorym systemem, nie mającym szans na utrzymanie się:). Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Aha, dobrze! Moge dodac twoja liste do mojego 28.11.09, 23:09 pentagon,blagam cie nie zaczynaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Igor 28.11.09, 23:12 Igor, jeżeli ty wierzysz system,spoko. Nie każ wierzyć innym. USSR has colapsed. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Igor 28.11.09, 23:15 pentagon,a jak to bedzie po polsku? Uwaga!!!Webbrygada debilow w natarciu.Sklad brygady:asmall-przywodca,komarowo-wsciekly kundel,abchaod -starszy emigrant na socjalu w RFN,pentagon8-dziadzia,kylax1-smierdziel. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Igor 28.11.09, 23:23 tak pytam ciebie,ale mnie chodzi o to-:"Igor, jeżeli ty wierzysz system,spoko. Nie każ wierzyć innym. " Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Igor 28.11.09, 23:28 Jeżeli wierzysz w komunizm oraz w to, zebył to skuteczny system, twoja sprawa Igor. Nie każ wierzyć w to innym. I tu powtórka - komunizmbył niezdolny do normalnego funkcjonowania. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Igor 28.11.09, 23:30 pentagon,na litosc,skad te wnioski?Czy moj polski naprawda jest tak zly? prosze cie podaj mnie przyklad ,podtwierdzajacy twoja teze.Oczewiscie mnie chodzi o cytowanie moich wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Re: Igor 28.11.09, 23:36 - upadek ZSRR Gdyby komunizm miał racje bytu, ani Chiny ani Korea nie wprowadzałyby elementów gospodarki rynkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Igor 28.11.09, 23:48 Czy ja dobrze rozumiem - chcesz bym znalazł Ci Twoj cytat, mówiący o ''złu jakimjest komunizm''? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Igor 28.11.09, 23:55 jak zwykle ta bariera jezykowa.Ja niechce,zeby ty mnie znalazl cytat z moich wypowiedzi o tym,jakim zlem byl komunizm,a tylko to,jaki dobrem byl komunizm.Przeciez ty mnie oskarzasz o popiranie idealow komunistycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Re: Igor 29.11.09, 00:25 Doskonale wiesz, ze komunizm był chorym systemem, nie mającym szans na utrzymanie się:). Uważasz,ze komunizm miał szansę utrzymania się?:) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 00:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Igor 29.11.09, 00:38 My się chyba nie rozumiemy. Na tak napisany MOJ post, ty odpowiedzialeś ''pentagon, proszę nie zaczynaj''. O co Ci chodzi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 01:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stereotyp76 Re: Igor 29.11.09, 06:13 Igor, ja wiem, że masz dużo zrozumienia dla oPentanego, ale daj sobie spokój, szkoda nerwów - ten człowiek to przypadek kliniczny, stan ciężki nieuleczalny:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Kierunek Moskwa 28.11.09, 22:45 Wyjedź do Moskwy, najlepiej na łubiankę bękarcie dmowskiego. Tam znajdziesz coś dla siebie. Ewentulanie możemy Ci pomóc i wystrzelic pershingiem II zamiast głowicy w kierunku wiadomym... Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Igor, zapomniales dodac pentagona do listy de 28.11.09, 23:15 igor_53 napisał: > A to nie prawda,pentagona dodalem juz wczoraj.popatrz uwazniej-pentagon8-dzidzi > a. Tylko patrzeć kiedy i mnie dodasz!!!! Wy Rosjanie nie lubicie specjalnie ludzi którzy maja inne zdanie - czasami diametralnie inne!!!! To tylko u Was był taki zwyczaj, że inaczej myślących wysyłało się do szpitala dla umysłowo chorych. Gratulacje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Igor, zapomniales dodac pentagona do listy de 28.11.09, 23:21 przyjacielu,pentagon dodadny do tej listy z innych wzgledow reszta,powiem cie w tajemnice,to taki moj sposob na okielzanie tego faceta,ja go tak naprawda lubie,ale nieraz jego slownictwo mnie przeraza.On na tej liscie jest ,ja mam nadzieje,tymczasowo.A ty,przepraszam cie za to,nie masz zadnych szans znalezc sie na mojej liscie.Chociaz,nigdy nie mow nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Igor 28.11.09, 23:46 Igor, to jest ''mission impossible''. Przykro mi, alemoje poglądy są niereformowalne. fjutin jest dyktatorem, aza swojezbrodnie powinien wisieć. w trakcieswoich rzadów obudził rosyjski imperializm, niebezpieczny dla pokoju i porządku europy. I niestety, Stalin i komunizm równa się faszyzmowi. Wsio! Poza tym Igor, lubię cie, choć naprawde dziwę się twoim pogladom. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Igor 28.11.09, 23:53 pentagon,czy moj polski jest tak zly?Ja nie mam nic przeciw twoich pogladow,ja mam ci eza zle w jaki sposob ty wyrazasz sie.Ty nie uzywasz slowa Rosja,a RaSSija,albo putlerostan.Na putina mowisz tez roznie,tym sprowadzasz dyskusje do rynsztoku.poczytaj co pisze przyjacielameryki,przeciez tresc jest ta sama,ale forma inna.Mnie chodzi tylko o to.Nie mam poczucia misji,nie mam obowjazku ,a i checi rowniez ,zeby zmienic twoi poglady.Co by to byla za dyskusja miedzy nami,jakby jeden druhgiemu odpisywal-zgadzam sie.pomysl o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Igor 29.11.09, 00:08 Pent i ogon równa się po...ny ciemny tłuk. Czemu ty zawsze piszesz to samo. Tu bandziory pociąg wykoleili. Zabili i ranili wiele ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Carling darling! 29.11.09, 00:28 pimp, jest sobota. Pisałem,ze alkohol niejest dla dzieci,ale widzę,ze Call of Duty2jużcienie bawi. Idz sie na.....b! > Tu bandziory pociąg wykoleili. Zabili i ranili wiele ludzi. Swojestanowisko prezentowałem wcześniej, dlatego Wafel62 dostał dziś po dupie! A ty przestań wyzywać putinaod bandziorów, bo ześlącie na syberię Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Re: Igor, zapomniales dodac pentagona do listy de 28.11.09, 22:42 A ty co...z łubianki się urwałeś czy co , czerwony dupku! Jak powiedział dziś Walter62 - spływaj do ścieku i niezapomnij spłukać za sobą wody. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Igor, zapomniales dodac pentagona do listy de 28.11.09, 22:45 pentagon8 napisała: > A ty co...z łubianki się urwałeś czy co , czerwony dupku! > Jak powiedział dziś Walter62 - spływaj do ścieku i niezapomnij > spłukać za sobą wody. pentagon,a powiedz mnie,ale tylko szczerze,czemu tolerujesz mnie?Nigdy nie odezwal sie do mnie w taki sposob? przeciez ja cie nie zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Igor, zapomniales dodac pentagona do listy de 28.11.09, 22:50 igor_53 napisał: > pentagon,a powiedz mnie,ale tylko szczerze,czemu tolerujesz mnie? Łoj łoj przepiękna polszczyzna. "Mąż Polki od 20 lat" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Igor, zapomniales dodac pentagona do listy de 28.11.09, 23:10 A ty co...z łubianki się urwałeś czy co , czerwony dupku! Jak powiedział dziś Walter62 - spływaj do ścieku i niezapomnij spłukać za sobą wody. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Igor, zapomniałeś kto ma cophyright!? 28.11.09, 23:14 Ten cyctat był do kogo innego. Poza tym z tego co wiem komarowo jest antykomunistą. Nie moze wiec być czerwony. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Igor, zapomniałeś kto ma cophyright!? 28.11.09, 23:17 pentagon,szczerze przepraszam cie za wykorzystanie twojego dziela,ale on mnie caly czas wyzywa od analfabety,dla tego ten moj plagiat.Ale poczuj sie doceniony,nic lepszego nie znalazlem. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Igor 28.11.09, 22:50 Zapomniałeś podać autora wierszy, które cytowałeś. ps. czy nie zauważyleś jakościowej rożnicy pomiędzy sobą a np. pseudointelektualnaeva15/jevgienijem15???? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Igor 28.11.09, 23:08 pentagon,nie jestem narcyzem,dla tego nie zauwazam swoich "zalet".A co dotyczy autora.Jest taki poeta rosyjski,on pisze wiersze ironiczne,pod takim pseudonimem-AS. a inspiracja byla rozmowa Prometeusza z Zeusem(Jupiter) Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 dostawcy cukru 2 28.11.09, 22:19 To cukier tak pachnie! Czym może raczej KARMEL. Karmelowy fjutin i jego łubiankowa wierchuszka - dostawcy cukru 2 Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 FSB ''gratulujemy''profesjonalizmu...drugi wybuch 28.11.09, 21:38 Tylko FSB zabrało się zabadanie sprawy,a już doszłodo nowego wybuchu! Gratulujemy przestepczej działalności - w razie wykrycia niewygodnych śladów przez milicję, należy owe ślady zatrzeć,by nie było jakiejkolwiek podstawydo tego by śadzić iż użyte materiały lub metody, mogłyby wskazywać na niewygodnych sprawców :) Jakszpiony to szpiony. Teraz to już napewnobędzą czeczeni!!!! fakty.interia.pl/swiat/news/rosja-drugi-wybuch-w-miejscu-katastrofy,1403714 Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Gów..na_Technika_Dziadoskiego_Imperium_:o)))) 28.11.09, 21:53 dupek po kontakcie seksualnym z czarnym ruskiem napisal,ze jest debilem,nieznajacym nic. Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: Gów..na_Technika_Dziadoskiego_Imperium_:o)))) 28.11.09, 22:07 Igor daruj mu. I nich propagandzisci nawet nie poprawili wciaz liczbe ofiar. Co tu mowic o debilach. Sami nic nie potrafia i nic nie maja. Za to osadzac innych zawsze w pierwszym szeregu :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Gów..na_Technika_Dziadoskiego_Imperium_:o)))) 28.11.09, 22:13 Denis,wczesniej Ewa napisala do mnie,ze moi dyskusji z tymi "adwersazami" wyraznie poprawili moj polski. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Nu pravilno:) 28.11.09, 22:22 Rozmawiając z effcią ryzykujesz ideologiczną putin-indoktrynację:) Z rozmów z nią nie wyniesiesz nic:) Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Re: Gów..na_Technika_Dziadoskiego_Imperium_:o)))) 28.11.09, 22:20 Za to wam udało się to skrzętnie policzyć:). 2 ha po katastrofie! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Gów..na_Technika_Dziadoskiego_Imperium_:o)))) 28.11.09, 22:35 pentagon,ja tego tematu juz mam dosc,Nic nowego narazie nie mamy.Putin nie przyznal sie do zamachu.Eva15,sadzac po tym ,ze uczestniczy na tym forum,rowniez nie jest aresztowana.Zaczekamy na swiezsze wiadomosci,wtedy znow mozno zabrac sie za robote.Proponuje nowy temay.Co zrobic,zeby kylax1 nie smierdzial? A ten dupek po kontaktie - nabral sie troche rozumu.pasuje cie ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Re: Gów..na_Technika_Dziadoskiego_Imperium_:o)))) 28.11.09, 22:41 Raczej nie pasuje, ale muszę Ci powiedzieć,zeczasami poprawia mi i tak dobry humor. Poczekamy,zobaczymy. ps. Zdaje się,ze kylax1 czuł zapach palonego karmelu. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 Re: Gów..na_Technika_Dziadoskiego_Imperium_:o ))) 28.11.09, 22:19 dupek po kontakcie seksualnym z czarnym ruskiem napisal,ze jest debilem,nieznajacym nic. Odpowiedz Link Zgłoś