katolik_polski1 29.11.09, 12:35 Nie wlaczyli jeszcze automatu "fanny5" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashruc Poszukiwania sprawców zamachu. "Krępy, rude wło... 29.11.09, 13:43 wszystkim krepym rudowlosym 40 letnim ruskom radze jak najszybciej przefarbowac wlosy bo nie wazne czy jestes winny wazne ze pasujesz do rysopisu Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_al Instrukcja dla Polaka- przeczytaj uważnie 29.11.09, 13:52 Witam, drażnią Was chmary kacapskich agentów na forach internetowych? Macie dość nachalnej Kacap-Agitki? Postanowiłem opracować krótki manual, jak zmniejszyć skalę działania tego kominternowskiego raka: oto sposób nr 1 Wchodzimy na stronę internetową- tubę kacap propagandy, polecanej i lansowanej w stopkach - podpisach przez eko-internacjonalną agenturę. Jest to radziecka tuba propagandowa , dla użytecznych idiotów w krajach zachodnich: ruvr.ru/main.php?lng=pol&q=1842&cid=66&p=21.07.2008 Czytamy poradę: "Szanowni słuchacze, teraz istnieje możliwość wysłania listu do redakcji radia „Głos Rosji” bezpłatnie. Wydrukować na dowolnej kopercie specjalny tekst pocztowy, włożyć do tej koperty list i wrzucić do dowolnej skrzynki pocztowej. Nie należy przyklejać znaczków pocztowych. Zapraszamy na naszą stronę www.ruvr.ru. Czekamy na listy! " Bierzemy kilkadziesiąt kopert (mogą być puste- to bez znaczenia) naklejamy załączony tekst pocztowy, wysyłamy - wysłanie takiego listu nie jest pewnie tanie. W ten sposób Radzieckie Kacap-Ministerstwo propagandy traci cenne naftowe rubelki którymi dotuje inne agenturalne specgrupy. Jak tych listów się uzbiera to może nasz jevgienij15, eva15 czy inne kacap-szpiony dostaną mniejsze dotacje i z bólem serca będą musieli zaprzestać swojej twórczości. Metoda niestety nie działa na pożytecznych głupków, którzy służą Moskwie za darmo,ale wiadomo amatorzy ekogłupki bez sterowania i instrukcji z CCCP daleko nie zajadą. Dawajcie swoje sposoby- jestem ich ciekaw Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Instrukcja dla Polaka- przeczytaj uważnie 29.11.09, 14:20 Ty myślisz, że każdy Polak jest takim walniętym zindrokrynowanym świrem o poglądach ciemnego przygłupa? Mnie tacy najbardziej śmieszą. Jak takie szmaciarze piszą przy okazji badnyckiego terroru i wielkiej tragedii ludzkiej to jest to zasmucające. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Instrukcja dla Polaka- przeczytaj uważnie 29.11.09, 17:31 Bandycki terror to uprawiają tzw. "palestyńczycy" oraz talibowie. W Rosji jest ruch narodowowyzwoleńczy. Działania zbrojne ruchów narodowowyzwoleńczych w Rosji będą nabierały na sile, bo uciskane narody rosną liczebnie w stosunku do Moskali. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrol73 Re: Instrukcja dla Polaka- przeczytaj uważnie 29.11.09, 17:59 Bandycki terror to uprawiają tzw. "palestyńczycy" oraz talibowie Zdefiniuj pojecie "talibowie" w wolnej chwili, chetnie sie dowiem co to za jedni... Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Instrukcja dla Polaka- przeczytaj uważnie 29.11.09, 18:38 Zapytaj sobie Google'a :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 14:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_al Re: Instrukcja dla Polaka- przeczytaj uważnie 29.11.09, 14:36 Igorku ty jesteś ruski i chwalisz swoje- to normalne i mnie to nie przeszkadza. Ja "piję" do użytecznych idiotów niby polaków (ci do których się to tyczy doskonale wiedzą że o nich chodzi). To mendy które mają zbudowany łeb z tego samego materiału co baran jajca -chwalą ZSRR a swoją Ojczyznę opluwają. Co oczywiście nie przeszkadza im korzystać ze wszelkich przywilejów i swobód i możliwości jakie daje swoim obywatelom demokratyczna Polska Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian Nie wszyscy jestesmy takie jak debil 'Tomek' 29.11.09, 15:46 i reszta banda degeneratow. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Nie wszyscy jestesmy takie jak debil 'Tomek' 29.11.09, 18:12 rothschild napisał: > :) Wiemy, wiemy, Rosyjscy Żydzi znów rządzą w putlerstanie. www.forward.com/workspace/assets/images/articles/parade-031209.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Nie wszyscy jestesmy takie jak debil 'Tomek' 30.11.09, 18:20 To naszystowskie bydło nie ma nawet tożsamości czy korzeni . Stąd mamy od nich takie ,a nie inne posty :) Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Do tomek_al ! 29.11.09, 14:34 Ty rusofobie,przez takich jak ty Rosjanie mają dosyć Polaków.Ja słucham rosyjskiego radia po polsku,i muszę stwierdzic że Ono bije poziomem in plus Polskie radio pod każdym względem!Jesteś analfabetą pod każdym wzgledem! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_al Re: Do tomek_al ! 29.11.09, 14:41 Bravo (klap, klap, klap" ) hodowla radzieckiego człowieka zakończyła się sukcesem. W przypadku kolejnego radzieckiego "marszu wyzwoleńczego" mamy w polsce chętnych na stanowiska Pierwszych sekretarzy, oberkomsomolców- . Towarzyszu Ergo12 ambasada ZSRR zapisała waszą wypowiedz i zaproponuje Wam pracę Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Do tomek_al ! 29.11.09, 14:45 Ty jesteś tak tępy, Tomuś, że aż ciekawi mnie gdzie się wychowałeś. A może to ty jesteś ten Tom z chaty wuja Toma? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Do tomek_al ! 29.11.09, 14:48 Nigdy w ambasadzie Rosji nie byłem,a tym bardziej nie jestem na czyims ,,garnuszku,,watykański katoliku! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_al Re: Do tomek_al ! 29.11.09, 15:13 No i cóż Kacap-szczekaczki? Sprowadzając nasz spór do rzeczy zupełnie podstawowych- taka różnica miedzy nami że ja sympatyzuję z Polską, moim krajem a wy kibicujecie obcemu, wrogiemu państwu- ot tyle wyłączając ideologię. Było by to całkiem zwyczajne gdybyście byli obywatelami Kacapii, ale nie jesteście- lecz na to jest prosta metoda. Zrzecz się jeden z drugim polskiego obywatelstwa i jedz do CCCP tam przyjmują wszystkich bo ludność wymiera. Wtedy nie będziesz miał przykrego obowiązku bycia obywatelem Polskim i nie będziesz się musiał wstydzić tego faktu przed światłym i cywilizowanym narodem rosyjskim hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Do tomek_al ! 29.11.09, 15:21 Kibicujesz Polsce, tłuku. A bandziorom wysaczającym pociągi pełne ludzi, też z tego powodu kibicujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_al Re: Do tomek_al ! 29.11.09, 15:25 A co ma osa do k u t o s a ? pimpus18 napisał: > Kibicujesz Polsce, tłuku. > A bandziorom wysaczającym pociągi pełne ludzi, też z tego powodu kibicujesz? > Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Do tomek_al ! 29.11.09, 15:32 No jednak ma. Nieprzyjaciel mojego nieprzyjaciela jest moim przyjacielem. Ta maksyma w Pomrocznej od wielu lat wyznacza stosunek do islamskiego bandytyzmu i ich zbrodni - ale tylko w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: Do tomek_al ! 29.11.09, 16:28 tomek_al napisał: > > A co ma osa do k u t o s a ? Ludzie, co za debil! Szargasz imię każdego Polaka swoim szczekaniem, skąd się biorą takie przygłupy? Weź, palnij sobie w łeb, średnia inteligencja w narodzie znacząco wzrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kala.fior Re: Do tomek_al ! 29.11.09, 17:36 Te Tomek, ta Twoja rumuńska strona z tym specjalnym kodem pocztowym jest pełna wirusów, rozpowszechniaj, niech wirusy pożrą świrom PCety! Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Do tomek_al ! 29.11.09, 18:57 Życzę ci zdrowia bo na rozum już za późno. Jak chcesz mieć wrogów to twoja sprawa, ale nie próbuj wciągać innych do swoich chorych pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Wszystko ładnie, tylko że bezpłatne przesyłanie 29.11.09, 17:29 może dotyczyć tylko terytorium Rosji albo krajów postsowieckich (niegdyś okupowanych). Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.slawinski Zaintrygował mnie fragment... 29.11.09, 14:05 Szczególnie intrygującym wydał mi się - być może mało istotny fragment tekstu: Również w niedzielę rano - o 7.00 czasu moskiewskiego (5.00 czasu polskiego) przywrócono ruch pociągów na tym odcinku magistrali Moskwa-Petersburg, na którym wykoleił się "Newskij Ekspress", uszkadzając 1200 metrów torów. Co oznacza, że wyłączenie trasy z ruchu trwało dwie doby. Zastanawia mnie ile zajęłoby dogadanie zasad naprawy pomiędzy np. PKP Intercity, a PKP Linie Kolejowe zasad, harmonogramu, sposobu finansowania, a następnie przeprowadzenie ponad kilometrowej naprawy torowiska czy sieci trakcyjnej. Stawiam tezę, że utrudnienia i objazdy potrwałyby co najmniej parę tygodni. Dlatego liczę, że w krótkiej perspektywie w rękach Skarbu Państwa pozostaną tylko wspomniane wyżej linie kolejowe - bez względuna to czy nadzór właścicielski przypadkie ministrowi Skarbu czy Infrastruktury. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Zaintrygował mnie fragment... 29.11.09, 19:26 mateusz.slawinski napisał: > Szczególnie intrygującym wydał mi się - być może mało istotny > fragment tekstu: > > Również w niedzielę rano - o 7.00 czasu moskiewskiego (5.00 czasu > polskiego) przywrócono ruch pociągów na tym odcinku magistrali > Moskwa-Petersburg, na którym wykoleił się "Newskij Ekspress", > uszkadzając 1200 metrów torów. > > Co oznacza, że wyłączenie trasy z ruchu trwało dwie doby. Jest prostsze wytłumaczenie tego "paradoksu". Autor tego news-a pomylił czasy zamiast odjąć 2 godziny powinien dodać 2 godziny byłoby to w czasie 9-tej czasu polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Re: Zaintrygował mnie fragment... 29.11.09, 21:06 michr napisał: > Jest prostsze wytłumaczenie tego "paradoksu". Autor tego news-a > pomylił czasy zamiast odjąć 2 godziny powinien dodać 2 godziny > byłoby to w czasie 9-tej czasu polskiego W rezultacie zaproponowanego przez Ciebie "dodawania" mielibyśmy prawdopodobnie czas Astana (środkowy Kazakhstan). Odpowiedz Link Zgłoś
janek_48 "Na miejscu zdarzenia zabezpieczono wiele śladów" 29.11.09, 14:16 Czy to znaczy że zamachowcy zostawili na miejscu zamachu swoje zdjecia, dokumenty i narzędzia z odciskami? Albo dupa nie zamachowcy albo slady mylące albo celowo zostawione slady nakierowane na z góry okresloną grupe która ma byc kozłem ofiarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 14:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
osiedlowyglupek Re: "Na miejscu zdarzenia zabezpieczono wiele śla 29.11.09, 14:37 Podobna historia co po WTC.Znaleźli wiele śladów (zaparkowany samochód przed lotniskiem z "poradnikiem młodego pilota").Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: "Na miejscu zdarzenia zabezpieczono wiele śla 29.11.09, 14:43 janek_48 napisał: > Czy to znaczy że zamachowcy zostawili na miejscu zamachu swoje zdjecia, > dokumenty i narzędzia z odciskami? Albo dupa nie zamachowcy albo slady > mylące albo celowo zostawione slady nakierowane na z góry okresloną grupe > która ma byc kozłem ofiarnym. Propagandyści pieprzą głupoty, piszą bzdury, a ty sobie zadajesz kretyńskie pytania i sam na nie odpowiadasz. Co broni propagandystom napisać o tych szczegółach? Pamiętasz jak, nazajutrz po 9/11 na gruzach WTC znaleziono paszport Mohameda Atty? A z tym polonem to nie było przegięcia pały, że bardziej nie można? I komu to przeszkadza? Czyż nie reklamuje się palenia papierosów? Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 Czyli byli to czeczeńscy faszyści! 29.11.09, 14:27 Tylko patrzeć jak czarni bojówkarze z White Power wysadzą w powietrze Biały Dom z jego afroamerykańską załogą! Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Czyli byli to jak zwykle dziennikarze 29.11.09, 14:38 nowak11 napisał: > Tylko patrzeć jak czarni bojówkarze z White Power wysadzą w > powietrze Biały Dom z jego afroamerykańską załogą! To tylko rezultat zwykłego lenistwa i domysłów gazecianych wyrobników. Paweł Kosołapov należny do organizacji "Karaczajewski Dzamaat", zwanej też "Muzułmańska Wspólnota Nr 3", o której jak sądzę powinno być sporo informacji nawet w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 wafel 29.11.09, 15:16 Dziadzia, wczoraj twierdziłeś,ze jest zawcześnie najakiekolwiek sądy:) Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Znów zaczynasz? 29.11.09, 15:35 pentagon8 napisała: > wczoraj twierdziłeś,ze jest zawcześnie najakiekolwiek sądy:) I nadal tak twierdzę. Natomiast zwracam uwagę, że zwykła dziennikarska sumienność nakazuje podawać rzetelną informację - Kosołapov jest członkiem "Karaczajewskiego dzamaatu" (jak o tym nic nie wiesz to się poducz). Jezeli dziennikarzyny organizacji "WM nr 3" nie odróżniają od "Czeczenów" to powinni wyłącznie poprzestać na zamieszczaniu tylko takich informacji: hwiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7308928,Halo__straz_pozarna__Pacjent_ma_klodke_na_genitaliach.html Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Znów zaczynasz? 29.11.09, 15:43 Dobre To też jest niezłe: Sraka strażaka Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: Znów zaczynasz? 29.11.09, 20:01 A nawet wiecej, nie moga powiedziec co to za zaginione osoby. Bo musza bronic swoich wcziorajszych 39 poleglych. A ci nieznani, to tylko ci, co albo sie spoznili na pociag, albo wyszli sami z mejsca wypadku. Bo wiecej niz 26 (w kostnicy zindyfikowali 24 osoby, pozostali czesci ciala jednego lub dwoch ludzi) juz nie bedzie. A wystarczylo slowa Szojgu wytlumaczyc. Zreszta to pisanie o czeczenach w zwiazku z pierwszym wybuchem tez pszeraza klamstwem. Zreszta co oczekiwac od propagandzistow... Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 witaj kacap_z_moskwy 29.11.09, 20:53 kacap_z_moskwy napisał: > Zresztą to pisanie o czeczenach w związku z pierwszym wybuchem też przeraża kłamstwem. Typowa informacyjna schizofrenia. Pisanie przy okazji tej katastrofy o "Autonomicznej Grupie Bojowej Combat18" (to gazeciane "odkrycie" wczorajszego dnia), a dziś o "Czeczenach" jest przerażające w swojej nieodpowiedzialności i nierzetelności. Skąd oni czerpią te sensacje jest dla mnie całkowicie niezrozumiałe - wystarczy wejść na ruskie strony by mieć świadomość, że kolejny raz gazeta robi ludziom wodę z mózgu. No a jak zwrócisz uwagę, że przypisywanie tego zamachu "Czeczenom" jest całkowicie bezpodstawne od razu jesteś oskarżany o "ruski szowinizm" i "putinizm". Jednym słowem - paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Propagandyści mają kolejnego słusznego winnego 29.11.09, 14:34 Jeszcze wczoraj bredzili tu o jakimś Combat 18, o 39 zabitych, o braku prądu jako przyczynie katastrofy wszystko w lekko radosnym tonie. Dzisiaj o jakimś ryżym, krępym 40-latku, byłym żołnierz rosyjskim mimochodem dodając, przeszedłszym na islami, stronę bandziorów - jednak już nie Al-Kaidy, co mogłoby być już odczytane w propagandowej nowomowie panującej teraz w Pomrocznej jako jednoznacznie bardzo naganny postępek. Wszystko także w lekko radosnym tonie. Pewnie niedługo będą tu przekonywać, że islamskie bandziory (tutaj uporczywie utożsamiani z jakiś ważnych powodów z Czeczenami) nie miały z tym nic wspónego i że to była indywidualna inicjatywa tego byłego rosyjskiego żołnierza. Poza tym jak zwykle w takich przypadkach wiele nieistotnego bicia piany. Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Re: Propagandyści mają kolejnego słusznego winneg 29.11.09, 14:45 pimpus18 napisał: > Pewnie niedługo będą tu przekonywać, że islamskie bandziory (tutaj uporczywie u > tożsamiani z jakiś ważnych powodów z Czeczenami) nie miały z tym nic wspónego i > że to była indywidualna inicjatywa tego byłego rosyjskiego żołnierza. Faktycznie mylić "Karaczajewski Dzamaat" z Czeczenami to przejaw całkowitej profesjonalnej niefrasobliwości lub swiadomej dezinformacji. No ale wiadomo, jak mawiał Kurski" "Ciemny naród ..." Ciekawe, że nic do tej pory nie wspomnieli z procesem, dotyczącym wybuchu z sierpnia 2007 - a przecież te dwie sprawy wzajemnie się łączą w logiczną całość. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Walter, 29.11.09, 15:16 tak to też jest ciekawe, dlaczego o tym procesie nie wspominają. Na pewno zaraz by pisali, że niesprawiedliwy, że nieobiektywny, że oskarżeni niewinni itd. Ale jeśli naraz w przypadku Polańskiego akurat okazuje się, że nawet jankesie sądy są bardzo prefidne i biedakowi nie pozostało nic innego, jak tylko spire.dalać czym prędzej jak najdalej od amerykańskiej temidy - to czego oczekiwać od ruskich sądów. Musieliby się powtarzać, a powtórki źle się kojarzą. Dla propagandystów najlepiej, jak nikt nic nie wie. Oskarżeni niewinni, Winni nieznani i niewiadomo gdzie. Wokoło korupcja, a prawa człowieka są łamane - czyli to co Wacuś pisze tu codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Poszukiwania sprawców zamachu. "Krępy, rude w 29.11.09, 14:39 A może Rosjanom przyszłby do głowy aby wyjść z Czeczenii, ale nie, o tym nie pomyślą ... Odpowiedz Link Zgłoś
makabrapolska gdybys matołku umysłowy wiedział 29.11.09, 15:39 gdybys matołku umysłowy wiedział o co chodzi naprawde w Czeczeni to nie pisałbys takich bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Poszukiwania sprawców zamachu. "Krępy, rude w 29.11.09, 17:34 A skąd wiesz, czy jest to akurat czeczeński ruch narodowowyzwoleńczy? Narodów uciskanych przez Moskwę jest cała masa. I Moskale będą musieli opuścić nie swoje ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 No i mamy ''czeczeński ślad'':):):) 29.11.09, 14:46 I dlaczego mnie to nie dziwi:). Do takich wniosków doszedłem i bez śledztwa. :):):) fjutin,wymysliłbyś coś orginalnego,s.......nie! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 14:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Igor 29.11.09, 15:13 Niestety Igor, nie jesteśw stanie znaleść odpowiedniego lekarstwa na zamiłowanie FSB do cukru. Oni zawsze będą to lubili. Jak pisałem wczoraj, łapankina Czeczenców ciąg dalszy. Drugi dzień śledztwa,ajuż po 4 h pierwszegodnia było wiadomo, ze to Czeczeni... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 15:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: No i mamy ''czeczeński ślad'':):):) 29.11.09, 14:53 Pent, gdzieś ty to wyczytał? Propagandyści napisali przecież, że był to Rosjanin, w dodatku były żołnierz rosyjskiej armii. Rozumiesz jeszcze, co czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 14:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: No i mamy ''czeczeński ślad'':):):) 29.11.09, 15:06 Niewyspany pewnie po wczorajszym. Mógłby przecież w końcu zacząć myśleć. Od razu lepiej by mu się żyło. I spałby też lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla "Wojskowy, który przeszadł na stronę czeczeńską" 29.11.09, 14:51 No to gość i tak jest na celowniku FSB - spokojnie można mu "dokleić" ostatni zamach. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: "Wojskowy, który przeszadł na stronę czeczeńs 29.11.09, 14:55 A bandziory islamskie są niewinne. O niczym nie wiedzieli i tego nie planowali. Z Al-Kaidą też oczywiście nie mają nic wspólnego. Kolejny kwiatek propagandy z Pomrocznej. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 15:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: "Wojskowy, który przeszadł na stronę czeczeńs 29.11.09, 15:29 To Echo Moskwy to znam. A co to jest ten RosBusinessConsulting mogę się domyśleć. Brzmi niezbyt ciekawie. Znany numer: jeden pusici jakąś propgagandową bzdurę, a reszta bezkrytycznie to cytuje - i tak na przemian. No, do kogo to należy? Ostatnio słuchałem tam Łatyninej, jak wychwalała demokrację Sukinszwilego. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: "Wojskowy, który przeszadł na stronę czeczeńs 29.11.09, 17:39 pimpus18 napisał:Ostatnio słuchałem tam Łatyninej, jak wychwalała demokrację Sukinszwilego. ciebie kutasku nie wychwalała :( Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla Re: A bandziory islamskie są niewinne 29.11.09, 15:10 W przeciwieństwie do ciebie nie wiem, kto w tej sprawie jest, a kto nie jest winien. Nie wiem, czy to co do nas dociera, to dezinformacja w 10, 50 czy 100% Wiem tylko, ze ten Kosołapow (o ile w ogóle istnieje i jeśli naprawdę przeszedł na stronę czeczeńską) byłby idealnym propagandowo "złym"; i to nawet nie po to, by zaczynać kolejną wojnę czeczeńską ("robieniem porządku" w Groznym skutecznie zajmuje się już przecież Ramzan), tylko by przykręcać śrubę i "wzmagać czujność" we własnych szeregach. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: A bandziory islamskie są niewinne 29.11.09, 15:19 gollum.z.kremla napisał: > W przeciwieństwie do ciebie nie wiem, kto w tej sprawie jest, a kto nie jest wi > nien. > Nie wiem, czy to co do nas dociera, to dezinformacja w 10, 50 czy 100% Ty w ogóle jakoś sprawiasz wrażenie, jakbyś bardzo mało wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla Re:W ogóle sprawiasz wrażenie,jakbyś mało wiedział 29.11.09, 15:23 Za to ty wiesz wszystko, mistrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re:W ogóle sprawiasz wrażenie,jakbyś mało wiedzia 30.11.09, 18:04 Debile już tak mają,że "wiedzą wszystko" i "bez żadnych wątpliwości" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir Wiesz co powiedział Sokrates? 29.11.09, 17:31 Wiesz co powiedział Sokrates? "Wiem, że nic nie wiem". Uważam, że pownienieś zacząć uczyć się pokory od wielkich filozofów. Powinieneś przestać odpowiadać agresją na agresję, bo to do niczego nie prowadzi. Pozdrawiam i miłego wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 15:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla Re: piszesz,że nie wiesz,ale sugerujesz 29.11.09, 15:46 Czasem sugeruję, czasem nie; jak ktoś jest przewrażliwiony, to dopatrzy się sugestii nawet tam, gdzie jej nie ma. Faktem jest natomiast, że nie mam za grosz zaufania do pułkowników KGB/FSB - ani tych byłych, ani tych nadal w służbie. Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 99% 29.11.09, 15:28 gollum.z.kremla napisał: > W przeciwieństwie do ciebie nie wiem, kto w tej sprawie jest, a kto nie jest winien. > Nie wiem, czy to co do nas dociera, to dezinformacja w 10, 50 czy 100% Całkowicie się z Twoim stwierdzeniem zgadzam. Obawiam się że chyba 99% - bo faktu, że był wybuch nikt nie kwestionuje. Reszta to same fantazje. > Wiem tylko, ze ten Kosołapow (o ile w ogóle istnieje i jeśli naprawdę przeszedł na stronę czeczeńską) Owszem Kosołapov istnieje i sporo na jego temat jest wiarygodnych info. Problem w tym, że dziennikarzyny nawet nie odróżniają "Karaczajewskiego dzamaatu" od Czeczenów. Faktycznie "Karaczajewska wachabicka brygada" swego czasu walczyła w Czeczenii i w jej składzie był Kosołapov. Natomiast zupełnie innym problemem jest fakt iż "Kd" lub "WM nr 3" do tej pory nie ogłosili komunikatu - zwykle po dokonaniu ataku taki komunikat podają (no chyba, że to zwalić na święto K-B). Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla Re: do tej pory nie ogłosili komunikatu 29.11.09, 15:56 To jest dopiero zastanawiające; przygotować TAKI zamach i bezczynnie pozwolić spijać całą (propagandową) śmietankę jakimś przygłupom z "Combat 18"... (no chyba że hodowla neonazistów rozwinęła się już do tego stopnia, że ci naprawdę postanowili "wybić się na niepodległość" ;-> ) Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Re: do tej pory nie ogłosili komunikatu 29.11.09, 16:19 gollum.z.kremla napisał: > To jest dopiero zastanawiające; przygotować TAKI zamach i > bezczynnie pozwolić spijać całą (propagandową) śmietankę jakimś przygłupom z "Combat 18"... Oni zwykle podają komunikat 2-3 dni po (w ten sposób podali o ataku "13.08.2007" i ataku na metro "ryska"). W dodatku u nich teraz jest jeszcze święto "ofiarowania". Wczoraj już w innym wątku pisałem, że mam duże wątpliwości co do tych rewelacji w sprawie "C-18", bowiem w Rosji nie istnieje organizacja o nazwie "Autonomiczna Grupa Bojowa Combat 18". Jest to kolejny medialny wymysł w pogoni za sensacją "informacyjnych paparazzi" - już był jeden z "skrajne nacjonalistyczną organizacją BORN", która się okazała zwykła kaczką dziennikarską. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 wafel 29.11.09, 16:03 > Problem w tym, że dziennikarzyny nawet nie odróżniają "Karaczajewskiego > dzamaatu" od Czeczenów. Faktycznie "Karaczajewska > wachabicka brygada" swego czasu walczyła w Czeczenii i w jej składzie był > Kosołapov Problem w tym ,że nikt nieche by ich rozróżniano wafel. Zbieżnośc religijna - muzułmanski ekstremizm - nie jest tu przypadkowa. Cokolwiek nie powiedzą w mediach, po ostatnich prowokacjach FSB i takwszyscy bedą winili''czeczenów'' Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 pentagram 29.11.09, 16:24 pentagon8 napisała: > Problem w tym ,że nikt nieche by ich rozróżniano Sądząc po twojej "produkcji", zwłaszcza ty tego nie chcesz. To wynika z rachuby, czy zwykłego nieuctwa? > Zbieżność > religijna - muzułmanski ekstremizm - nie jest tu przypadkowa. I chyba o to chodzi w tych "staraniach" - ludzi całkowicie dezinformować i wcisnąć im głupotę. Zastanawiające, jaki w tym interes ma gazetka? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: pentagram 29.11.09, 18:05 walter62 napisał: > I chyba o to chodzi w tych "staraniach" - ludzi całkowicie dezinformować i> wcisnąć im głupotę. Zastanawiające, jaki w tym interes ma gazetka? ************ Witaj Walter62 Mnie osobiście tez jest dziwne ze właśnie polskie media poruszyły ten temat, chyba stal się cud nad Wisła? Co na to Sikorski, co na to Kaczyńscy, Kwaśniewski i inni wielbiciele przyjacieli z za oceanu? Jak czuja się teraz oni? ----------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 witaj nie-tak 29.11.09, 18:15 nie-tak napisała: > Mnie osobiście tez jest dziwne ze właśnie polskie media poruszyły ten temat, Zwróć uwagę na zasadniczy fakt - katastrofa miała miejsce w piątek o 19.34. Od tego czasu redakcja jest pusta i siedzi tam kilku wyrobników, sądząc po ich "produkcji" zupełnie nie zorientowanych w temacie i kleją do info co tylko im popadnie. Dlatego pentagramy wychodzą ze skóry by coś tam udowodnić. Jutro zaczną w tym śmietniku zamiatać "fachowcy" i się dowiemy, że nic się nie stało, nie wspominając o ustaleniach śledztwa. Zwróć uwagę, że na tej trasie 13.08.2007 był atak terrorystyczny, już ustalono sprawców, toczy się teraz proces - a gazetka siedzi cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 dziadzia 29.11.09, 18:45 > Zwróć uwagę na zasadniczy fakt - katastrofa miała miejsce w piątek o 19.34. Od > tego czasu redakcja jest pusta i siedzi tam kilku wyrobników, Wafel, ''wyrobniki''podajaskrzętnie to co opisujeprasa rosyjska. a prasa rosyjska, jak dowiedziałessie juz wczoraj, obwinia czeczenów. Winisz redaktorów za relacje prasy rosyjskiej? A może wspierasz tezy prze nie podawane- czeczenski slad. Sam przyznales, ze nie popierasz wercji Combat 18. > Jutro zaczną w tym śmietniku zamiatać "fachowcy" i się dowiemy, że > nic się nie stało, nie wspominając o ustaleniach śledztwa. Czerwony klamco, wyniki sledztwa juz są! Główni podejzani to jakis rudy rusek - islamista który pomagał czeczenom oraz ''niezidentyfikowana grupa'' ( nasuwa sie wniosek - czeczeni!). Genijalna milicja, choc sama przyznała ze nic nie wie ''juz ma glownych podejżanych''. A jak. Rozkazów z FSB należy słuchać. Sugerujesz, ze nic nie wiadomo? A to ciekawe, bo wyzej zdajesie wiesz o co chodzi. znowu kłamiesz. Spadaj nadrzewo prowokatorze łubianki! Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 pentagram - znów zaczynasz? 29.11.09, 19:05 pentagon8 napisała: > Sam przyznales, ze nie popierasz wercji Combat 18. Czy ty masz kłopoty z czytaniem, czy może z myśleniem? Twierdzę, że wątpię by to zrobiła "Autonomiczna Grupa Bojowa Combat 18", bowiem w Rosji taka organizacja nie istnieje - równie dobrze można ten wybuch przypisać "BORN", która też jest wyłącznie wirtualnym wytworem dziennikarskiej wyobraźni. DPNI i Combat18 oficjale odcięły się od tego zamachu, uznając przypisywanie im tego za zwykłą prowokację. Jeżeli z tego mojego twierdzenia wysnuwasz wniosek, że tym samym opowiadam się za "czeczeńskim śladem", to niestety jest to wyłącznie twój problem, na który nie mam jakiegokolwiek wpływu. > oraz ''niezidentyfikowana grupa'' ( nasuwa się wniosek - czeczeni!). Niestety również, nie mam wpływu na to co tobie się "nasuwa". To jest wyłącznie twój problem i nie staraj się obarczać innych własnymi niedomaganiami. Odpuść sobie inwektywy i najlepiej jak zaczniesz się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 19:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 wyłacznie jego problem 29.11.09, 19:41 igor_53 napisał: > pentagon,a ja mam chęć nazywać go fjutogonem,tak potrafi przekręcić > twoi wypowiedzi,ze zaczynasz myśleć,albo to ja nie znam > polskiego,albo on.Mnie on tez cały czas wmawia to,czego ja nie mówił. Czegóż tu się dziwić. On sam przyznaje, że "nie jest Polakiem" i ma poważne kłopoty z językiem polskim. Więc teksty biedaczysko musi tłumaczyć przy pomocy jakiegoś komputerowego translatora. W efekcie wychodzą z tego takie logiczne bohomazy. Cóż można powiedzieć o facecie który nie odróżnia Karaczajów od Czeczenów ? Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Wafel, to ty masz problem, nie ja 29.11.09, 19:51 > Czegóż tu się dziwić. On sam przyznaje, że "nie jest Polakiem" i ma poważne > kłopoty z językiem polskim. Jaki to mazwiazek z twoimi wypowiedziami, na ktore ja nie ma wpływu - co oznacza, ze ty masz ( co tylko potwierdza, ze świadomie piszesz, co chesznapisać - co finalnie oznacza,ze łgasz :) ) Więc teksty biedaczysko musi tłumaczyć przy pomocy > jakiegoś komputerowego translatora. W efekcie wychodzą z tego takie logiczne > bohomazy. Bohomazy sa efektem braku talentu do malowania wafel. Beztalencie pisarskie nazywa sie andronami:) Po raz kolejny podnosisz problem mojego pochodzenia. Ty zdajesię jesteś Polakiem, co nie przeszkadzaci w byciu ''proputinowskim''. Wiec co za różnica czy ja Polak czy Eskimos czy Czukcza! Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 wafel - znowu lawirujesz 29.11.09, 19:45 > Jeżeli z tego mojego twierdzenia wysnuwasz wniosek, że tym samym opowiadam się > za "czeczeńskim śladem", to niestety jest to wyłącznie twój problem, na który > nie mam jakiegokolwiek wpływu Nie przypisuj mi twierdzeń prasy rosyjskiej, lawirujac na forum? Czyste kłamliwe spekulacje, które w oczywisty sposób mijaja się z prawdą,sa wytworamirosyjskiej prasy. Na to nie mam wpływu. Naco mam, to ocena pisanych przezciebie andronów. To tylko rezultat zwykłego lenistwa i domysłów gazecianych wyrobników. Paweł Kosołapov należny do organizacji "Karaczajewski Dzamaat", zwanej też "Muzułmańska Wspólnota Nr 3", o której jak sądzę powinno być sporo informacji nawet w internecie. Jak wczoraj, nie masz wpływunie tylko na to co piszesz ale i jak piszesz. Proste uciecie tematu lub negacja byłaby wskazana. A tak, jedynecio ci pozostaje wafel, to spekulowanie o ''muzułmanskich koneksjach'' ''fabrykowanych podejzanych''( bo nie ma zadnych dowodów nawet na Kosołapowa)'' oraz powielanie kłamstw rosyjskiej prasy. Napisz coś jeszcze,chetnie się odniosę. Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 pentagram - robisz się już nudny 29.11.09, 19:56 Przyczepiłeś się do nogawki jak mały kundel i ciągle coś usiłujesz udowodnić. Jak się solidnie poduczysz na temat "Karaczajewskiego dzamaamatu" ,"WM nr 3", "Karaczajewskiej wachabickiej brygady" i Pawła Kosołapova to się zgłoś - napisz na ten temat wypracowanie i jak będzie sensowne to może porozmawiamy. A teraz odczep się od mojej nogawki i spływaj do kanalizacji. Zrozum, jeżeli nie odróżniasz Karaczajów od Czeczenów to po prostu na ciebie szkoda czasu, bowiem usilnie chcesz dyskutować o czyś na czym się kompletnie nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Re: "Wojskowy, który przeszadł na stronę czeczeńs 29.11.09, 15:15 Przypuszczam,ze FSB mogłaby mu ''dokleić'' nawet odpowiedzialność zaśmierć Lenina! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 15:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Atak na "Newskij" zorganizował rosyjski żołnierz? 29.11.09, 15:23 hmmm czterdziestolatek to brzmi niepokojaco to nie szczyl ktoremu hormony zawrocily w glowie ani amerykanski glupek z odwrocona psychika wskutek ogladania gier i filmow pilnujcie sie kacapy pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Atak na "Newskij" zorganizował rosyjski żołnierz? 29.11.09, 15:24 krępy, rude włosy.... u nas natychmiast by zamkneli wysokiego bruneta, szczuplej budowy ciala bo tak! Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 tradycyjny ''ślad czeczeński'' 29.11.09, 15:27 The derailment is Russia’s worst train disaster for years and could raise fears of a surge in attacks on the Russian heartland by rebels from the North Caucasus. “The so-called Chechen trace is traditionally viewed as the main one during investigations of such disasters,” said Alexei Mukhin of the Centre for Political Information — but added that outdated infrastructure also caused major accidents in Russia. Mr Yakunin said Friday’s blast looked similar to an explosion in August 2007 that derailed a Nevsky Express train on the same line and injured at least 30 people. Prosecutors at that time arrested two residents of Ingushetia and charged them with helping to carry out the attack Do tegonależy tylko dodać ze sukcesem federacyjnej milicji i FSB było znalezienie, już podczasakcjiratowniczej ''wielu śladów'' wskazujących na bandziorów. Niesamowiciesprawniedziałające FSB błyskawicznieoceniło ''kilkanaściez zabezpieczonychśladów'' jako ''czeczeński ślad''...A jakże! Przecież marsjanie to to nie byli!. Kilkanaście''oczywistych'' śladów, sprawnie podrzuconych podczas drugiego wybuchu ma bezapelacyjnie sugerować sprawców tierraktu z Kawkaza! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: tradycyjny ''ślad czeczeński'' 29.11.09, 15:38 Pent, podawaj źródło twoich tutaj przedruków. Chyba się tego nie wstydzisz? Ty też jakoś usilnie starasz się bandziorów utożsamiać z Czeczeńcami. Dlaczego właściwie? Angole długo szukać nie musieli. Polon zostawił tyle śladów, że już więcej nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 15:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 tradycyjny ''ślad czeczeński'' 29.11.09, 16:00 Nie Rosjaniea fjutin oraz FSB i nie knuja a już uknuli, podrzucając kolejne ''worki zcukrem''pod ''Newsky''. Paranoja czeczenska jest znana po ostatnich prowokacjach fjutinowskich w 99 i wszyscy doskonale wiedzą, ze takie domniemanie od razu nasuwa skojażenia z ''czeczensko-islamska partyzantka'', co jak zwykle rozgrzesza FSB,dajac powód do nowej ''antyczeczenskiej intifady'' izaostrzenia reżimu państwowego. Wot wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 16:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur tradycyjny ''ślad czeczeński'' - no to teraz 29.11.09, 17:40 No to teraz, w celu walki z Czeczenami, Putin każe wystrzelać wszystkich, których nazwisko kończy się na "-ow" albo "-jew" (podobnie jak Dudajew, Maschadow itd.). Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 17:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: tradycyjny ''ślad czeczeński'' - no to teraz 29.11.09, 18:35 Oczywiście, będą sprawdzać, czy osobnik z nazwiskiem "-ow" lub "-jew" to Rosjanin czy Czeczen. Z tym, że najpierw będą rozstrzeliwać a potem sprawdzać i ewentualnie rehabilitować. Jak już zresztą było. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 19:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: tradycyjny ''ślad czeczeński'' - no to teraz 29.11.09, 19:37 Kiedy w Rosji rządzili ludzie z końcówką "-szwili" ?????????????????? Ludzie z końcówką "-in" rządzili także dawniej. Przykład: Stalin Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 19:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: tradycyjny ''ślad czeczeński'' - no to teraz 29.11.09, 20:34 Fakt, Stalin miał rodowe nazwisko Dżugaszwili? Ale dlaczego napisałeś w liczbie mnogiej, że niby więcej niż jeden człowiek o nazwisku "-szwili" rządził Rosją? Zresztą, Stalin wyrzekł się gruzińskości i został Rosjaninem, zruszczył się. Przyjął rosyjskie nazwisko "Stalin" i posługiwał się tylko rosyjskim językiem. Czy od czasu przejęcia władzy kiedykolwiek pojechał do Gruzji? Czy otaczał się Gruzinami czy też głównie Rosjanami? Ciekawostka: niemiecki marszałek Erich von Manstein (Krym, Ukraina, Kursk) naprawdę miał rodowe nazwisko von Lewinski. Ale nikt go za Polaka nie uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 19:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: tradycyjny ''ślad czeczeński'' - no to teraz 29.11.09, 19:38 igor_53 napisał: >A tej raz* rzadza z koncowka-in O tak, końcówka -in bardzo ważna w kacapstanie: - Błochin - Kalinin - Stalin - Putin to name a few. * Piękna polszczyzna "męża Polki od 20 lat" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 19:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: tradycyjny ''ślad czeczeński'' - no to teraz 29.11.09, 20:36 Nazwiska kończące się na "-in" są popularne także w Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 21:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: tradycyjny ''ślad czeczeński'' - no to teraz 29.11.09, 21:23 igor_53 napisał: > sie do mnie. Powiem cie w tajemnice.ze i moje nazwisko konczy sie na -in. Znów nienaganna polszczyzna "męża Polki od 20 lat":-) Skażu ciebja w tajemnice niepiśmienny ociężalcze, że to nie ja będę ustalał kak tjebja zowut :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Atak na "Newskij" zorganizował rosyjski żołnierz? 29.11.09, 15:33 bo zapomnialem szybko znajda sie winowajcy juz o to zadbaja odpowiednie sluzby po skazaniu ruskie zapobiegna dalszym zamachom wzorujac sie na niemieckich wzorcach proste kazda rodzina mieszkajaca w poblizu torowiska dostanie pod nadzor stosowny odcinek w przypadku zaniedban putin wywiezie wszystkich na syberie proste i skuteczne cieszcie sie kacapy bo nasi zachodni sasiedzi rozstrzeliwali za dywersje cale rodziny pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kcramsib Atak na "Newskij" zorganizował rosyjski żołnierz? 29.11.09, 15:38 "W pociągu było 661 pasażerów i 21 osób obsługi" - droga Gazeto, ja rozumiem, że wierszówka i w ogóle ale mimo wszystko proszę o trochę zaufania do intelektu czytelników, nie musisz powtarzać tej informacji trzy razy w jednym tekście... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Re: Atak na "Newskij" zorganizował rosyjski żołni 29.11.09, 16:31 Mądry pomyśli że to normalne ,a głupi że tak ma być,a kto zmienia temat jest inteligentny inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Atak na "Newskij" zorganizował rosyjski żołnierz? 29.11.09, 16:35 Ten na zdjeciu to jest ten rudowlosy? Od poczatku wiedzialem,ze winni beda terrorysci czeczenscy,bez wzgledu czy to jest ich robota czy tez nie.Dla wladz lepiej by bylo zeby nie wykryto sprawców,bo wtedy mozna z czystym sumieniem zgonic na wiecznych wrogów,którzy sa w strukturze panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zxcg Prowokacja 29.11.09, 16:58 Combat 18 oficjalnie zaprzeczyło na swojej stronie internetowej że miało cokolwiek wspólnego z tym zamachem. Cała "informacja" o rzekomym "wzięciu na siebie odpowiedzialności" przez Combat 18 pochodzi z jednego niepewnego serwisu który poinformował że otrzymał ją na meila! Czytajcie rosyjskie źródła a nie tylko to co piszą polskie media Jak dla mnie jest to grubymi nićmi szyta prowokacja służb specjalnych Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Prowokacja 29.11.09, 20:41 Może jakiś pucz szykuje się? Może jakieś specjalne dekrety "O nadzwyczajnym zagrożeniu państwa"? Tak jak w Niemczech po pożarze Reichstagu? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Prowokacja 29.11.09, 20:49 zigzaur napisał: > Może jakiś pucz szykuje się? > Może jakieś specjalne dekrety "O nadzwyczajnym zagrożeniu państwa"? > Tak jak w Niemczech po pożarze Reichstagu? > ------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Prowokacja 29.11.09, 20:59 Ale chyba zrobią jakiś większy fajerwerk niż jeden zwykły pociąg? Adimir Hitin wykorzystał pożar Reichstagu. W Moskwie musiałby chyba cały Kreml spłonąć. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Prowokacja 30.11.09, 20:07 Pożar wywołał jeden niepełnosprytny Belg czy Holender . W raSSiji też lubią wykorzystywać do takich "akcji" niezbyt rozumnych sąsiadów . Taka to już jest w faszyto-bolszewickich systemach ... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_kagan Atak na "Newskij" zorganizowała CIA? 29.11.09, 17:28 Cos mi sie wydaj.he, ze CIA maczala w tym swe brudne palce, chocby poprzez finansowe poparcie dla czeczenskich terrorystow... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Atak na "Newskij" zorganizowała CIA? 29.11.09, 17:36 Czeczeński ruch narodowowyzwoleńczy jest w swej słusznej walce popierany przez cały świat islamu. Także przez takie państwa jak Iran, Katar, Turcja, Syria czy Libia. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 17:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur zigzaur nieskacowany 29.11.09, 18:36 Dopiero będę, wcześniej nie było czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 19:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Atak na "Newskij" zorganizowała CIA? 29.11.09, 17:57 mr_kagan napisała: > Cos mi sie wydaj.he, ze CIA maczala w tym swe brudne palce, chocby poprzez > finansowe poparcie dla czeczenskich terrorystow... ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 18:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Atak na "Newskij" zorganizowała CIA? 29.11.09, 19:15 igor_53 napisał: > 12.12a1 napisał: >Dokladnie to samo mówi mój sasiad,ale on leczy sie > psychiatrycznie<. > ty masz na uwadze sasiada z lozka spitalnego. -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 19:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Atak na "Newskij" zorganizowała CIA? 29.11.09, 19:40 igor_53 napisał: > 12.12a1 napisał: > spoczywamy na oddzielnych lózkach<.To przepraszam.A > le nie > zaprzeczasz temu,ze z tym facetem leczycie sie w tym samym spitalu? Och czuje,z > e > zabiegasz u mnie na wpisanie do "honorowej" listy debilow.Ale musisz bardziej > postarac sie.Byc wariatem,to za malo. ------------------------------------------------------------------Juz ci odpisalem i nie bede sie powtarzal. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod to było do przewidzenia, wszystkiemu winne ofiary 29.11.09, 17:30 kacapskiego zamordyzmu wydawnictwopodziemne.com/2008/03/21/burza-w-moskwie/ Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 17:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: wedlog hien,abhaod jest oslem 29.11.09, 18:36 a tu masz, przynajmniej raz, rację kacapku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: wedlog hien,abhaod jest oslem 29.11.09, 18:43 widzę, że cię reszta kamandy samego zostawiła, taki los przygłupa, zostawionego na "odstrzał" Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: wedlog hien,abhaod jest oslem 29.11.09, 19:39 igor_53 napisał: > andrzejku zyjesz? ---------------------------------------------------------------------- Igor,powiem ci tak;ja lubie Rosjan,mam wsród nich nawet przyjaciól i dzieki nim troche orientuje sie na temat waszego "imperium",ja rozumiem tez to ze ty jako spoleczny obronca przegranej sprawy bronisz wladz tego panstwa.Ale ty mi chlopie nie pie...ol i nie mów ze biale jest czarnym.Bo to,ze HIV-em spoleczenstwo rosyjskie jest zarazone na poziomie najbardziej zaniedbanych panstw afrykanskich,ze alkoholizm jest u was religia,ze w XXIw dochodzi do aktów kanibalizmu jak w Korei Pólnocnej,ze Rosjan zdegradowano do roli niemyslacych istot,ze,ze itd to nie jest wina polaczków,jedynie wine ponosza za to wszystko twoje wladze,wladze których ty jak Rejtan bronisz.Pomysl troche i przeanalizuj skoro potrafisz,czy w normalnym kraju jest mozliwa sytuacja taka zeby minister MSW instruowal spoleczenstwo swoje jak ma sie bronic przed milicjantami? Przeciez to jest chore,to wszystko jest u was chore psychicznie.I jak ty na psychiatrii zaczales,ja na psychiatrii koncze DOSWINANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 19:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: wedlog hien,abhaod jest oslem 30.11.09, 16:16 twoje poglądy widać jak na dłoni, bełkot wymóżdżonego Homo Sovieticus Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: wedlog hien,abhaod jest oslem 30.11.09, 20:12 Obawiam się, że on podświadomie wylewa na nas swoje frustracje w życiu prywatnym ... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: wedlog hien,abhaod jest oslem 30.11.09, 20:27 to wyjątkowo obrzydliwa mieszanka frustrata z Kacapem Odpowiedz Link Zgłoś
zawiz A torba? co z torbą? 29.11.09, 17:30 A dodatkowo interiesno co w tej torbie z narkotykami robiło chińskie pióro z monogramem : W.P. Tylko nie piszcie , że wiecie kto to W.P. Odpowiedz Link Zgłoś
patman CzeKa stoi za zamachem 29.11.09, 17:35 Pewnie znowu szykują jakąś wojenkę, więc trzeba było zorganizować prowokację. Najlepszy dowcip to Combat18 - pachnie totalną lipą dla zmylenia przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
wowa1983 Atak na "Newskij" zorganizował rosyjski żołnierz? 29.11.09, 17:42 No cóż, taka teraz jest polityka. Polityka przemocy. Puki co u nas spokój. --- www.naszeaikido.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Atak na "Newskij" zorganizował rosyjski żołnierz? 29.11.09, 17:52 Rosja sobie wyhodowała wroga i problemy. Na własne życzenie. Obie czeczeńskie wojny były niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_53 [...] 29.11.09, 17:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Atak na "Newskij" zorganizował rosyjski żołni 29.11.09, 20:48 Inne też. Odpowiedz Link Zgłoś