jerjar 02.12.09, 10:42 Naród zawsze z zapartym tchem śledzi zawodowe losy wielkich Polaków. Kiedyś był to pan Marcinkiewicz, potem pani Fotyga, a teraz lady Hanna Lis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rooten Hanna Lis w "Panoramie"? 02.12.09, 11:21 "Jednak w rozmowie z "Presserwisem" Hanna Lis zapewnia: - Żadna propozycja nie padła. Czy zgodziłaby się, gdyby oferta się pojawiła? - Nie będę gdybać - ucina." KASA MISIU! KASA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sorrry Hanna Lis w "Panoramie"? 02.12.09, 11:24 Ciekawy sposób na "odświeżenie wizerunku"! Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Hanna Lis w "Panoramie"? 02.12.09, 11:27 może zostanie pogodynką? To nie takie głupie z tą panoramą. Toć młodkowski od super fantastycznych pomysłów na biznes ma już tam żonę - pogodynkę co czyta newsy . Odpowiedz Link Zgłoś
kovalskybobi Re: Hanna Lis w "Panoramie"? 02.12.09, 11:39 ludzie nie chcą jej oglądać ale i tak będzie bo nazwisko się liczy Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Hanna Lis w "Panoramie"? 02.12.09, 11:55 Nie za moje k... pieniądze! Od nowego roku wyrejestrowuję telewizor, bo służy mi tylko za monitor do DVD. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_czlek i 100 tyś miesięcznie? 02.12.09, 12:18 niech idioci płaca na publiczną Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Hanna Lis w "Panoramie"? 02.12.09, 12:24 a kto się pytał widzów czy chcą oglądać panią Lis? Nie ma młodszych i mądrych, prezenterek? Dajcie szanse młodym, a to które już zarobiły swoje, opatrzyły się wystarczjąco. Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Dajcie spokój... 02.12.09, 12:59 Dajcie spokój, dynda mi Hanna Lis. Żaden z niej geniusz, zwykła przeciętność, jakich wiele przychodzi na castingi Odpowiedz Link Zgłoś
astrolog-2 Hanna Lis w "Panoramie"? 02.12.09, 13:00 Płać frajerze abonament żeby taka "dama" i jej stary zarabiali krocie ! Mnie osobiście nadęte Lisy działają na nerwy i ICH NIE OGLĄDAM. Odpowiedz Link Zgłoś
marek426 Hanna Lis w "Panoramie"? 02.12.09, 13:43 Precz z ekranu TVP z tymi bezczelnymi CHYTRUSAMI. Jedyną dostępną formą protestu jest zaprzestanie płacenia abonamentu. Nie za moje pieniądze te mendy na ekranie . FUJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny1 Hanna Lis w "Panoramie"? 02.12.09, 13:47 Szlag by to trafil,naszym kosztem robia sobie prywatny folwark. Nowa twarz,stara ... Wszystko jak w wirowce,ciagle ci sami,jak swinie przy korycie raz z przodu raz z tylu.Juz w tej zasr. TV zaczynaja pracowac cale rodziny,babcie,dzieci i wnuczki.Tance na lodzie,jazda na bananie,konkursy cuda nie widy a w nich te same geby,cale pokolenia nawet z tymi nie narodzonymi.I kasa,kasa,kasa, a durni emeryci placa.Reklamy,dotacje,doja bez wstydu i umiaru. Same gwiazy,talenty,wspaniali.Miernoty nie znane nigdzie wiecej tylko w tym naszym grajdole. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Hanna Lis w "Panoramie"? 02.12.09, 13:51 może się jej uda wrócić, w końcu jest dobra dziennikarką. Ja akurat mam ochotę ja oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
komisja.adama.m Najlepsi są w TVN! I basta! 02.12.09, 14:15 Ale przyszli z TVP, a teraz TVP jest dla nich be. Dopiero w TVN mogli rozwinąć skrzydła i tworzyć "nową rzeczywistość". Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek45 tej nadetej lali nie da sie ogladac 02.12.09, 14:22 wspolczucie dla lisa Odpowiedz Link Zgłoś
cover_w Hanna Lis w "Panoramie"? 02.12.09, 14:25 Każdy lis zawiśnie kiedyś na wieszaku kuśnierza. Odpowiedz Link Zgłoś
helguera co ich pogięło,Lisy tylko w GW mogą pisać 02.12.09, 19:20 co ta kobieta prezentuje//?Głupawe miny kazdy stroic może Odpowiedz Link Zgłoś