kitikitik 02.12.09, 12:58 A zrobili badania jaki antybiotyk trzeba zastosować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny5 Prezydent znów jest chory 02.12.09, 12:58 Cos wyjatkowo chorowity piss-prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Prezydent znów jest chory 02.12.09, 13:15 ach żeby tak na 2 miesiące przed wyborami Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Może kuracja dra Grünsteina pomoże? 02.12.09, 14:10 "Nadeszła pora popołudniowej wizyty. Wojskowy lekarz Grünstein chodził od łóżka do łóżka, a za nim podoficer sanitariusz z księgą ordynacyjną. - Macuna?! - Jestem! - Lewatywa i aspiryna! Pokorny?! - Jestem! - Płukanie żołądka i chinina! Kovarzik?! - Jestem! - Lewatywa i aspiryna! Kotiatko?! - Jestem! - Płukanie żołądka i chinina! I w takim porządku szło jedno za drugim, mechanicznie, ostro, bez litości. - Szwejk?! - Jestem! Doktor Grünstein popatrzył na nowego gościa. - Co wam jest? - Posłusznie melduję, że mam reumatyzm! - Aha, reumatyzm - odpowiedział Szwejkowi. - Oczywiście, bardzo ciężka choroba. I jaki wyjatkowy przypadek, żeby dostać reumatyzmu akurat wtedy, gdy jest wojna światowa i gdy trzeba iść na wojnę. Przypuszczam, że wam bardzo przykro z tej racji. - Posłusznie melduję, że mi jest, panie oberarzt, strasznie przykro z tej racji." Jaroslav Hašek, "Przygody dobrego wojaka Szwejka". Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_troll_forum Zaszczepił się? 02.12.09, 15:26 Zaszczepił się i ma skutki uboczne? Odpowiedz Link Zgłoś
spam_box Re: Prezydent znów jest chory 02.12.09, 13:54 Grypa C2H5OH nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
dexterek011 Michnik też jest chory. 02.12.09, 13:00 Michnik, też jest chory na gruźlicę i jakoś o tym nie piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina Michnik nie jest prezydentem... 02.12.09, 13:21 a gruźlica to nie sraczka tylko poważna choroba. niektórym najwidoczniej nawet paskudne choroby nie przeszkadzają w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Re: Michnik nie jest prezydentem... 02.12.09, 13:59 A ja nie będę po nim płakał, tak jak nie płaczę po Wejchercie czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Michnik nie jest prezydentem... 02.12.09, 14:01 myslacyszaryczlowiek1 napisał: > A ja nie będę po nim płakał, tak jak nie płaczę po Wejchercie czy jakoś tak. **************************** Jesteś kibolem Legii? Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina Re: Michnik nie jest prezydentem... 02.12.09, 14:50 myslacyszaryczlowiek1 napisał: > A ja nie będę po nim płakał, tak jak nie płaczę po Wejchercie czy jakoś tak. nikt Ci po nikim płakac nie każe. Michnik jest osobą prywatną w przeciwieństwie do niejakiego L.Kaczyńskiego przypadkiem pełniącego najważniejszą funkcje w Polsce. Chory przed wyjazdem za granicę, na wyjeździe za granice czy nie jadący do czekających na niego ludzi. W tym roku rozmawiałam z tymi którzy dwukrotnie czekali na niego na Roztoczu , w garniturach na deszczu, chlebem i solą oraz szablą w prezencie. Jak sie tam pojawi to zostanie obrzucony zbukami i soczystymi obelgami bo naród tmatejszy jest tradycyjny i honorowy. Szablę dostał Palikot a Kaczyński stracił spory elektorat, PiS też zresztą. Więc oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
antypisowski_histeryk Re: Michnik nie jest prezydentem... 02.12.09, 15:53 stuj_halina napisała: >> naród tmatejszy jest tradycyjny i honorowy. Szablę dostał Palikot i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Po tobie też nikt nie będzie płakał. Wiesz jak 02.12.09, 16:03 Kuba Bogu itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 pytanie: 02.12.09, 13:02 ..PRZEZIĘBIENIE I ANTYBIOTYKI?.....CZEGOŚ TU NIE ROZUMIEM... Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Prezydent znów jest chory 02.12.09, 13:03 No jasne! Chorobę zdiagnozował Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Prezydent znów jest chory 02.12.09, 13:53 Niestety, na tą chorobę antybiotyki nie pomagaja, więc jeszcze długo się będzie leczył. Odpowiedz Link Zgłoś
jackski11 Prezydent znów jest chory 02.12.09, 13:05 To jest wiadomo od dawna. Niestety stan się pogarsza Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Kacza grypa zbiera żniwo! 02.12.09, 20:44 qawsedrftg napisał: > Dobrze że jest dubler. ---------------------- dubler zachorował...... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Prezydent znów jest chory 02.12.09, 13:06 Nie lubi małych miasteczek?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.epoki Re: Prezydent znów jest chory 02.12.09, 14:11 allspice napisała: > Nie lubi małych miasteczek?:) Ruda Slaska to czesc aglomeracji katowickiej, geografii pewnie tez nie lubil. Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Re: O.K. 02.12.09, 13:15 Szkoda, że nie można oceniać wypowiedzi. Tu bym od razu kliknął "plus". Odpowiedz Link Zgłoś
podkowianka Prezydent znów jest chory 02.12.09, 13:10 pewnie goleń znów wysiadła... Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Re: Moze by tak na rentę inwalidzką? 02.12.09, 13:14 Bardzo dobry pomysł. Niech bierze rentę i niech nie dba o moje narodowe interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina alkoholikom przysluguje renta w Szwecji 02.12.09, 14:57 może by go tam wyslać... Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Chory to on jest cały czas 02.12.09, 13:14 Chory to on jest cały czas... na obsesję bycia NAJważniejszym. A teraz to się zwyczajnie przeziębił biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-polit1 Oby to nie była "ptasia grypa"! 02.12.09, 13:15 Mam nadzieję, że nawet najwięksi przeciwnicy Prezydentury Lecha Kaczyńskego nie życzą mu tej śmiertelnie niebezpiecznej choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina pn prezydęt zabrał się za kampanię wyborczą 02.12.09, 13:15 będzie chorować raz na miesiąc, szczególnie ciężko jak będzie miał odwiedzać swój / pisu żelazny elektorat ile, jeszcze rok z tym palantem???? Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Proponuję żałobę narodową 02.12.09, 13:16 Proponuję żałobę narodową- dni wolne od zajęć, flagi opuszczone do połowy masztu, odwołane imprezy rozrywkowe i programy rozrywkowe w TV Odpowiedz Link Zgłoś
stuj_halina i obowiązkowe msze w intencji. 3 dziennie 02.12.09, 13:19 dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
ken677 Czerwona ramka w GW + zolty alert w Tvn24 02.12.09, 15:55 scenariusz na dzisiaj , jutro się zobaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
janosik1110 rownosc wobec sluzby zdrowia 02.12.09, 13:20 To mnie wkurza, pan prezydent ledwo kichnie to mu badania kompleksowe robia bez kilejki itp. Wrocilem niedawno ze stanow i po 48H dostalem goraczki, lamanie w kosciach itp. Poszedlem do lekarza pierwszy raz do publicznej SZ od 15 lat i nawet mi testu nie chcieli zrobic bo "kojarzylem co do miejsca i czasu i przyszedlem o wlasnych silach". Teraz nie wiem czy mialem swinska czy normalna, jak zrobiliby test to i statystyki bylyby prawdziwe i wiedzialbym czy szczepic sie przeciwko swinskiej czy nie. Polska to kraj trzeciego swiata gdzie widac straszna hierarchie na kazdym kroku, tylko w bananowych republikach jest takie rozwarstwienie spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kireta21 Re: rownosc wobec sluzby zdrowia 02.12.09, 17:29 Dlatego każdy kto ma odrobinę oleju w głowie i jakieś pieniądze leczy się u nas prywatnie. Pojawia się pytanie jaki jest w tej sytuacji sens państwowej służby zdrowia takiej jaka ona obecnie istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Prezydent znów jest chory 02.12.09, 13:21 1) Ten prezio, to nie autorytet slaski - persona NON GRATA na Slonsku ! 2) Pewnie inny powód "niedyspozycji", p. unkt 1). 3) A ten lekarz to w ogóle kiedys slyszal o czyms takim, jak lekarski obowiazek milczenia i generalnie: prywatnosc danych pacjenta itp. ? SKANDAL: moze ten jadowity karzel jest osoba publiczna i jest ok, ze dowiadujemy sie o jego chorobie. Ale juz o szczególach i o pojedynczych zabiegac jak zastrzyki itp. nie powinno sie publicznie dyskutowac. Jadowitego karla prawo do intymnosci i respektu przed jego prywatnym zyciem. Takie som przynajmniyj sztandardy u nos, na Górnym Slonsku/Slezsko/Schlesien. Odpowiedz Link Zgłoś
kuranieptak A co ze zdrowiem Michnika ? 02.12.09, 13:21 Oczekuje codziennych szczegółowych informacji plus reportaże ze szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.epoki Re: A co ze zdrowiem Michnika ? 02.12.09, 14:12 czy to jakis wysoki urzednik panstwowy? pierwsze slysze. Odpowiedz Link Zgłoś
antypo-lityk Prezydent znów jest chory 02.12.09, 13:26 Głosowałam kiedyś na niego a teraz trudno mi uwierzyć w jego pracowitość - może wymyślanie haków na tych co nie zanim. Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Prezydent znów jest chory 02.12.09, 13:28 Czyli nie ma nadziei, to tylko przeziębienie... Odpowiedz Link Zgłoś
zinfandel30 Prezydent znów jest chory 02.12.09, 13:32 a mnie dzisiaj łeb napiernicza. napiszcie o tym! Odpowiedz Link Zgłoś