kalowiec przecież pisiewicz to święty człowiek :) 16.12.09, 21:00 a że se wciągai puka małolaty...luuuuzik Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Ależ kto dorówna temu dilerowi narkotyków z 16.12.09, 21:01 kancelarii prezydenta L. Kaczyńskiego? A poza tym kto poza o. Rydzykiem rozgrzesza z góry księży (a więc pewnie nie tylko ich) jeżdżących po pijaku? Za te słowa ten arcypseudomisjonarz moherowych bretów powinien chyba wytłumaczyć się przed prokuratorem? Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Gosiewski w Radiu Maryja: Narkotyki, przebieran... 16.12.09, 21:14 Od wyborów tj od 2 lat wiadomo było jakie będzie do rządzenie. Uważam, że i tak za długo utrzymują sie u władzy POwcy. Jest to mój abiaw anty sympatii do PO,ale Gosiewski też jest nie strawny.On już miał swoją chwilę i nie powinien nie wychylać.RM i tak mu w niczym nie pomoże bo sami nic nie mogą.Kompromituje sie do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Gosiewski ma racje: POlszewicy to cpuny, pijacy 16.12.09, 21:16 i psychole; PO prostu POwiedzial prawde Odpowiedz Link Zgłoś
koszyk91 Gosiewski w Radiu Maryja: Narkotyki, przebieran... 16.12.09, 21:18 haha to wychodzi ze ponad 50 % Polakow cpa, jara, chleje, prostytuuje sie i daje ..py bo sa z typu kulturowego PO. to o kogo, ja sie pytam, chcecie jeszcze tam w Toruniu walczyc? o te bande degeneratow i bezboznikow? przeciez jak sie nawet poparcie zmieni na 100% dla pis to czy z taka przeszloscia mozna byc slusznym wyznawca doktora tadeusza? Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 To już koniec 16.12.09, 21:23 politycznej kariery sen. Piesiewicza . Nie sprowadza się dziwek . Ale dobrze zrobił, że w końcu nie dał się dalej szantażować . Senat też dobrze zrobił , że nie uchylił immunitetu . Najpierw niech prokuratura rozwiąże sprawę sznatażu . Odpowiedz Link Zgłoś
kuc_szetlandzki Re: Gosiewski: Narkotyki, przebieranie - to typ k 16.12.09, 21:25 "Z jednej strony nieszczęście człowieka, a z drugiej strony pewien typ kulturowy osób związanych z Platformą Obywatelską" hmm wesołych świąt kucu umysłowy :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Gosiewski w Radiu Maryja: Narkotyki, przebieran... 16.12.09, 21:36 Skoro obaj rozmówcy sprowadzili dyskusję do poziomu magla, to pozwolę sobie zadać pytanie, dlaczego w radiu katolickim pojawia się rozwodnik (pomijam już fakt, że to polityk), żyjący w związku niesakamentalnym z inną kobietą i nie dbający o los swojego dziecka z prawowitego łoża? I o jakim zdrowym podejściu moralnym do życia niżej mowa? Ja myślę, że człowiek, który ma zdrowe podejście moralne do życia, no, nie nadużywa narkotyków, nie organizuje takich dziwnych spotkań, nie przebiera się... w jakieś inne stroje - przekonywał poseł PiS. Proszę o odpowiedź katolików, dlaczego ten stan rzeczy tolerują? Najbardziej chciałbym przeczytać wypowiedzi osób, które dostrzegają źdźbło w oku osób w swoim otoczeniu (dajmy na to sąsiadki-rozwódki), a belki nie dostrzegają w oczach tego człowieka. S. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski kontekst 16.12.09, 23:11 Wypowiedzi wyrwane z kontekstu: na pożegnanie obaj mówili do siebie "szczęść Boże". Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 Gosiewski w Radiu Maryja: Narkotyki, przebieran... 17.12.09, 15:44 dlaczego rzad polski zezwala na tak bezposrednie rzady kosciola ,katolicyzm to religja a nie polityka ksiezy,czemu w dawnej mojej ojczyznie rzady przejol kler,jestem katoiczka ale ten polski fanatyzm jest przerazajacy to jest juz bezwzgledna wladza tylko jeszcze stosow brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bojabedezlosliwynamaxa Za krótkie rączki i nóżki, ryj Gosiewskiego,bełkot 17.12.09, 15:44 typ PiS Odpowiedz Link Zgłoś
pike_bishop jeszcze nie tak dawno ta pokraka napieprzona wódą 17.12.09, 19:24 jak nocnik w wielodzietnej rodzinie nad ranem, próbowała się wypowiedzieć na tej samej antenie w sprawie stoczni precz z hipokryzją i klero-faszyzmem ! wyrazy wsparcia dla Piesiewicza Odpowiedz Link Zgłoś