pestycyd 21.12.09, 13:09 A srał go pies. Stary agenciak. Niech opowie o Bilderbergu co ciekawego ustalili na spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metenburg Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję 21.12.09, 13:13 Tajny czlonek Olechowski? Juz mnie oswiecilo, przepraszam zilluminowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier W PO biorą się za łby, będą obrzucać się błotem 21.12.09, 15:01 W PO biorą się za łby, skoro dwaj założyciele tej partii jakby nic będą kandydować w wyborach i obrzucać się błotem, oznacza to że rację miał Niesiołowski mówiąc, że Platforma skończy jak wszystkie inne partie które spaja jedynie cynizm. W tej syuacji zwycięstwo kandydata prawicy staje się bardzo prawdopodobne. - - - - - Czy skandaliczne pomijanie Polaków zamordowanych w Oswiecimiu ujawnione podczas skandalu kradziezy z muzeum nie każe przypomnieć słow H. Trumana, prezydenta USA, z 1946 r.? "Żydzi są bardzo samolubni. Nie obchodzi ich ilu Estończyków, Łotyszy, Polaków, Jugosłowian czy Greków zostało zamordowanych lub wysiedlonych, liczą się tylko Żydzi których należy szczególnie traktować. Dajcie im fizyczną, finansową lub polityczną siłę a natychmiast zapominają jak ich traktowano i postępują w podobny sposób wobec innych." Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany To powrót do pięknej, świeckiej tradycji III RP, 21.12.09, 16:22 w myśl której preziem może być tylko współpracownik peerelowskich/sowieckich specsłużb :). Z której to tradycji w sposób zupełnie bezczelny i nieplanowany przez wszystkie Zdrowe Siły Narodu Bezpieczniackiego wyłamał się niejaki Kaczyński Lech (tfu! zgiń ,przepadnij, siło nieczysta!) Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: W PO biorą się za łby, będą obrzucać się błot 21.12.09, 16:23 Polacy nie głosują na psycholi, więc JKM odpada. Nawet ten promil studencki, który zaczytuje się w Najwyższym Czasie mu nie pomoże wyjść z politycznego sracza. Innej prawicowej partii w Polsce nie ma - reszta to bolszewia, więc bzdury wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: W PO biorą się za łby, będą obrzucać się błot 21.12.09, 16:27 O przepraszam, a Marek Jurek? To kandydat stricte prawicowy. - - - - - Czy skandaliczne pomijanie Polaków zamordowanych w Oswiecimiu ujawnione podczas skandalu kradziezy z muzeum nie każe przypomnieć słow H. Trumana, prezydenta USA, z 1946 r.? "Żydzi są bardzo samolubni. Nie obchodzi ich ilu Estończyków, Łotyszy, Polaków, Jugosłowian czy Greków zostało zamordowanych lub wysiedlonych, liczą się tylko Żydzi których należy szczególnie traktować. Dajcie im fizyczną, finansową lub polityczną siłę a natychmiast zapominają jak ich traktowano i postępują w podobny sposób wobec innych." Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul A co z Bogdanem? Bogdan mówi Bankowy 21.12.09, 15:15 Pewnie Bogdan (dziś to już pewnie kawał chłopa) go aktywnie wesprze w kampanii. Tak może bardziej pryncypialnie - co z "Bankowym" jako gwarantem powszechnej szczęśliwości obywateli? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul a co z alfą BBWR? 21.12.09, 15:18 Przyjechała lawet i zabrała. Poładzili już? Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję 21.12.09, 13:23 Biorąc pod uwagę, że p. Olechowski to leń przy którym Tusk i Kaczyński to pracowite mrówki, można spodziewać się, że to ostatni raz gdy gość dał głos. Więcej mogłoby go zbytnio zmęczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe A wiecie jak wygląda tandem... 21.12.09, 13:25 Olechowski - "Widziałem taką potrzebę wśród Polaków stworzenia alternatywy dla tandemu Tusk - Kaczyński." :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: A wiecie jak wygląda tandem... 21.12.09, 13:29 Trudno to sobie wyobrazić. Nie wiem czy produkuje się rowery dla ludzi o tak różnych wzrostach i umysłach. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: A wiecie jak wygląda tandem... 21.12.09, 13:33 myślę że Olechowski zaszokował całą rzeszę fanów Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
czestoch1954 Re: A wiecie jak wygląda tandem... 22.12.09, 09:20 Tusk kolego jest wyzszy od Kaczynskiego o 5 cm .Więc nie pleć bzdur .co w sms nie napisał ? Odpowiedz Link Zgłoś
czestoch1954 Re: A wiecie jak wygląda tandem... 22.12.09, 09:28 cloclo80 napisał: > Trudno to sobie wyobrazić. Nie wiem czy produkuje się rowery dla ludzi o tak > różnych wzrostach i umysłach. RE.>>>> Tusk jest wyzszy od Kaczynskiego o 5 cm Kaczynski jest profesorem a rudy malarzem kominów .Poprzedni post o wzroscie mi wycieli ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Dużo lepszy kandydat niż Tusk 21.12.09, 14:18 Dużo lepszy kandydat niż Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Jan Rokita 21.12.09, 14:48 też jeden z byłych liderów PO i też tegi umysl jak Olechowski - jako też niezalezny kandydat spoleczny teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
najaremo Kaczyński? Tusk? 21.12.09, 13:28 z dwojga złego wole w te strone, o ile w ogóle pójde głosować... Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Kaczyński? Tusk? 21.12.09, 13:33 Jedynym atutem u Niego jest to,że jest pioruńsko przystojny i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
brena76 jak to za publiczną kasę można się polansować... 21.12.09, 13:29 Cwana gapa i wieczny kandydat, który do CV, gdzie oprócz zestawu partyjek, kariery w PRL-owskim wywiadzie w snach dopisuje sobie złotom czcionkom: prezydent Rzeczpospolitej... Odpowiedz Link Zgłoś
brena76 Rozsądek górą, czyli zostań w domu, nie głosuj... 21.12.09, 13:33 Frekwencja 0%, czyli polityk do urzędu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
zx81s Olechowski "niezależny" - dobre sobie 21.12.09, 13:30 Możeby tak jakiś pełniejszy życiorysik zamieścić, dziennikarze GW? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję 21.12.09, 13:31 W 1956 r.zetknął sie z polityką...tzn.w wieku kilku lat Olechowski juz wiedział,że bedzie interesował sie tylko polityką.Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
a.barbarus dokładnie 9 miał lat wtedy 21.12.09, 14:41 to ja mam jeszcze lepsze predyspozycje na prezydenta - w wieku 9 lat słuchałem z ojcem Wolnej Europy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zayed KGB Trojan horse - warning! 21.12.09, 13:33 tego typa zbanowali z bilderberg group bo byl kapusiem za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: KGB Trojan horse - warning! 21.12.09, 14:14 On jest przykładem Nikosia Dyzmy jak od 0 do milionera. Sęk w tym że kopnęli go w d.... nawet jego polityczni kumple. A to że był sprzedajny, każdy polityk to dzi... Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Stypułkowski, Wieczerzak i Gudzowaty tez startują? 21.12.09, 13:35 Skoro wybory mają być przeglądem wszystkich niezguł zapewniających trzymanie obywateli za mordę w katozamordyzmie i z dala od Karty Praw, a zapewnienie tzw. "biznesowi" pełnej nietykalności - to obok Tusków, Szmajdzińskich, Kaczyńskich, Olechowskich, Bieleckich nie zależy zapominać też o innych gwiazdach tego obozu. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Stypułkowski, Wieczerzak i Gudzowaty tez star 21.12.09, 13:42 strata czasu, i jego i naszego, będziemy musieli słuchać co pitoli, i jaki to on wspaniały :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ni-e jak wygra będzie dobrym Prezydentem 21.12.09, 13:41 dlaczego zagłosuje na Olechowskiego 1. bo jego program jest Polsce potrzebny 2. jest reprezentatywny a taką funkcję w Polsce pełni głównie prezydent 3. jako jedyny już w 1995 roku sam się zlustrował bez ustawy 4. mam dość wojny politycznej na linii Kaczyński Tusk 5. Wiem że mogę liczyć na takiego polityka nie kopiować proszę o odpowiedzi tylko merytoryczne Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Re: jak wygra będzie dobrym Prezydentem 21.12.09, 14:00 Ale jesteś niemiłosiernie durny. Program to on ma bo dostał go od bileterki w teatrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ni-e Re: jak wygra będzie dobrym Prezydentem 21.12.09, 14:14 radził bym Panu uważać na słowa bo za nazwanie mnie durnym możemy się spotkać na żywo w sądzie za znieważenie Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_melex Re: jak wygra będzie dobrym Prezydentem 21.12.09, 14:20 ni-e napisał: > radził bym Panu uważać na słowa bo za nazwanie mnie durnym możemy się spotkać n > a żywo w sądzie za znieważenie Nie kompromituj się Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: jak wygra będzie dobrym Prezydentem 21.12.09, 14:34 A można nazwać ciebie niemądrym pieniaczem? Odpowiedz Link Zgłoś
czestoch1954 Re: jak wygra będzie dobrym Prezydentem 22.12.09, 09:24 ni-e napisał: > radził bym Panu uważać na słowa bo za nazwanie mnie durnym możemy się spotkać n > a żywo w sądzie za znieważenie RE>>>>>>> To ty Ferdek z Mysiej? Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: jak wygra będzie dobrym Prezydentem 21.12.09, 14:16 > 5. Wiem że mogę liczyć na takiego polityka Dobrze on liczy na pożytecznych idiotów... Ponoć do programu ma dorzucić darmową wódkę dla każdego kto odda na niego swój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
nowo.mowa Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję 21.12.09, 13:44 Jak widać z wpisów - miłośnicy PO zadrżeli... Odpowiedz Link Zgłoś
ni-e Re: Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję 21.12.09, 13:46 ktoś tu chyba dobrze im płaci .... tak mi się zdaje czyżby kogoś bolało że może wygrać?? Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek hi,hi ,, niezalezny,, jedyna wartoscia ,,niezalezn 21.12.09, 13:47 niezaleznego,, jest to ze odbierze rudemu wyborcow Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję 21.12.09, 14:12 > Jak widać z wpisów - miłośnicy PO zadrżeli... tak się przestraszyłem, że mi nową mowę odjęło ;) co on sobą reprezentuje?! Nic, miał szansę 4 lata temu, zobaczył co jest warte jego słowo, Żeby coś jeszcze zrobił przez ten czas! No słabo widzę jego osiągnięcia. Po drugie, co prezydent może bez poparcia rządu?! Kłócić się o krzesła w samolocie i UE, i dawać ordery. Koniec jego możliwości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Jak to co sobą reprezentuje? Z rozkazu swego 21.12.09, 16:27 oficera prowadzącego Czempińskiego założył PełO ku szczęściu wszystkich wykształciuchów :) > co on sobą reprezentuje?! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję 21.12.09, 13:46 ma rację a krytykom/piewcom ideolobełkotu i jedynie słusznych struktur partii już dziękujemy,naprawdę dziękujemy bo tylko struktury naszych partii i kasa da nam szansę na zwycięstwo a co to mnie obchodzi ? wasza kasa,wasze stołki ? no i koniecznie musi być jakieś hasło,jakiś program jęczą krytycy i piewcy z konku- rencji,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Jak mozna byc tak bezczelnym! 21.12.09, 13:46 Dawny agent SB ma CZELNOSC kandydowac na urzad Prezydenta Najjasniejszej Rzeczypospolitej! Zbiera sie na wymioty! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję na prezyd... 21.12.09, 13:52 Ladny mi "kandydat obywatelski"! To kandydat Bilerbergu i komuny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol He, he, niezależny, chyba od rozumu! 21.12.09, 13:52 Nie widzi, że kandyduje za kasę wyprowadzaną z SD przez małego krętacza Piskorskiego. Taki on "kandydat obywatelski" jak i uczciwy jest jego sponsor. Oj będzie się potem mu odwdzięczał, będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek hi,hi,, niezależny,, ma taka przeszlosc ze za nim 21.12.09, 14:30 stac moze bog wie kto, a moze jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 Kiszczak i jego kumple na pewno go popra! 21.12.09, 13:54 Z tej strony ma pewne poparcie! Odpowiedz Link Zgłoś
hollowcat Nie zagłosuję bo ma wąsy. 21.12.09, 13:55 Nie mam nic do wąsów jako takich, ani do ludzi z wąsami, ale w polityce one mi nie pasują. To już wolę Tuska, choć też średnio sie nadaje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
agiskrol Re: Nie zagłosuję bo ma wąsy. 21.12.09, 16:40 faktycznie,juz Woody Allen, mowił,że nmie należy wierzyć nikomu, kto nosi wąsy...wąsy, to obciach Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję 21.12.09, 14:01 Kandydat obywatelski jest moim zdaniem bez szans. Kampania wymaga duzego zaplecza ludzi i jesli Olechowski nie wylozy jakiejs poteznej kasy to zostanie w tyle. Inna sprawa ze Olechowski nie byl aktywny politycznie od dloozszego czasu i jego nagly powrot jest lekko hmm dziwny ... Odpowiedz Link Zgłoś
bojabedezlosliwynamaxa Niech sobie pokandyduje jak się nudzi :) 21.12.09, 14:04 Tylko po co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Niech sobie pokandyduje jak się nudzi :) 21.12.09, 14:13 duże piniendzory się kończą. na takiej kampanii można trafic sporo wiecej niż na prywatyzacji FSM. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek_piak To jest "pieknosc" demokracji 21.12.09, 14:12 Kazdy moze kadydowac. Nawet ex-komunista z wiejskim moustachem. Odpowiedz Link Zgłoś
13v Lepszy jeden mądry prezydent niż 88 profesorów 21.12.09, 14:15 "88 profesorów i Ojczyzno, jesteś zgubiona" Acht und achtzig Professoren und Vaterland, Du bist verloren Otto von Bismarck Odpowiedz Link Zgłoś
brzezie76 Andrzej Olechowski kolega ryżego i założyciel 21.12.09, 14:18 partii jego.Ta sama banda,ten sam elektorat tuskomatołków.Te same standarty,Pamiętam jak Olechowski będąc ministrem spraw zagranicznch zasiadał jednocześnie w radach nadzorczych kilku spółek skarbu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
glos_europy Andrzej Olechowski kolega ryżego i założyciel 21.12.09, 14:39 Dokładnie, Olechowski to UBek, i zwierzchnik Tuska... Zawsze kradł... Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 brzezie76, "dupcok" kiszczaka i Rydzyka... 21.12.09, 14:59 złodziej,syn bandyty SB... Matka, wiadomo.... Odpowiedz Link Zgłoś
aunap Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję na prezyd... 21.12.09, 14:33 Tym razem pójdę na wybory taki powinien być prezydent>won dla prywatnego partyjniactwa( karierowicze partyjni co biorą a nic dobrego nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Andrzej Olechowski ogłosił: Kandyduję na prezyd... 21.12.09, 14:41 Jeśli ludzie mają dość PO'PiSów to zagłosują na kogoś z POza grona PO(Tusk) PiS(Kaczyński) ;] Odpowiedz Link Zgłoś