waldemar591 18.01.10, 07:25 Naciski ze strony PO? Niemożliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r1111111 Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 07:29 Coś dużo ostatnio tych ujawnianych przez prasę afer autorstwa członków PO. A ile jest nieujawnionych? ---------------------- By żyło się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 07:45 > Coś dużo ostatnio tych ujawnianych przez prasę afer Afer?! Tak to wszędzie! Powinni całą tą zasraną ekipę z mieściny wywalić, widać jak tam się załatwia sprawy i pracę! Za głosy, zupełnie jak w sejmie - 2 lata temu! Odpowiedz Link Zgłoś
szarak_44 Wywalic i co dalej ? 18.01.10, 08:10 > Afer?! Tak to wszędzie! Powinni całą tą zasraną ekipę z mieściny wywalić, widać > jak tam się załatwia sprawy i pracę! Za głosy, zupełnie jak w sejmie - 2 lata t > emu! Wywalic i kim zastapic ? To nie PO jest zdemoralizowane, tylko cala klasa polityczna... --- Mignęły dwie blade plamy olbrzymich oczu. Obie nagle wystrzeliły z zarośli w naszym kierunku. Potworne ślepia osadzone były na olbrzymim, pokrytm łuskami łbie gniewosza królewskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Wywalic i co dalej ? 18.01.10, 08:27 > Wywalic i kim zastapic ? Jak jednych wywalą, to drudzy, trzeci się nauczą! Bez kary, nie ma poprawy ;) 4 królika wywalili, może następca nie będzie zajmował się sprawami wiary, a sprawami swojego miasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brody Zwolnienie z pracy 18.01.10, 08:50 Z tym zwalnianiem radnych z pracy to jest coś nie tak. Radnego nie można zwolnić z pracy bez zgody rady gminy. Tak samo ze zwolnieniem ze szkolenia na komisje - prawo nakłada obowiązek zwalniania radnego na komisje rady gminy. Radni PO pewnie naciskali na innych radnych, ale to zwalnianie z pracy jest bez sensu (bo niemożliwe bez zgody ragy gminy) - chyba, że dziennikarz coś pokręcił. Odpowiedz Link Zgłoś
wiseman_said PO = Polaków Otumaniliśmy, tusk=łukaszenko 18.01.10, 09:32 Ot cały tusk i peło. A otumaniony naród dalej ich uwielbia. Dopiero jak tuskaszenko zostanie phłezydentem to wam POkaże. Biedny naród. A swoją drogą to aż stach, że wystarczy mieć straszaka w postaci bo wróci pis i się wygrywa. Czy jest jakiś inny argument dla którego ktoś wybiera tuskaszenkę??. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: PO = Polaków Otumaniliśmy, tusk=łukaszenko 18.01.10, 09:53 > Dopiero jak tuskaszenko zostanie phłezydentem to wam POkaże. masz jakieś wizje? Czy tylko pitolisz jak o Niemcach i Ruskich?! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Wywalic i co dalej ? 18.01.10, 12:03 szarak_44 napisał: > To nie PO jest zdemoralizowane, ********************* Ale z tego artykułu i z zeznań przed komisją hazardową wynika że to PełO jest zdemoralizowane ... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 11:45 cillian1 napisał: > > Coś dużo ostatnio tych ujawnianych przez prasę afer > > Afer?! Tak to wszędzie! Powinni całą tą zasraną ekipę z mieściny > wywalić, widać jak tam się załatwia sprawy i pracę! ************************** Cała ta zasrana ekipa to przecież PełO ... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 11:51 > Cała ta zasrana ekipa to przecież PełO ... przepraszam, że tak długo milczałem, ale chyba zaczynam cię zlewać :)))))) "Zasrana" pisałem o wszystkich z tej malutkiej miejscowości ;) Tak jest wszędzie, i nic tego nie zmieni, chyba że zaczniemy wybierać po umiejętnościach a nie po przynależności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 12:13 cillian1 napisał: > "Zasrana" pisałem o wszystkich z tej malutkiej miejscowości ;) Tak > jest wszędzie, i nic tego nie zmieni, *************************************** Czy lokalni działacze Platformy obietnicami i szantażem próbowali swojemu partyjnemu koledze zapewnić rządy w mieście? *************************************** Nie rozmywajmy tematu "jak jest wszędzie", rozmawiamy o konkretnym szantażu ... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 12:33 no kurde, teraz zaczną wypływać o pis i o SLD! I co, będzie śmieszniej? Zaczną wypływać, bo to się sprzedaje, a ludzie jak te baranki, będą udawać oburzenie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 11:42 r1111111 napisał: > Coś dużo ostatnio tych ujawnianych przez prasę afer autorstwa > członków PO. A ile jest nieujawnionych? ************************ Ujawnione to zwykle mały procent całości ... Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 07:30 to nie naciski, to wysokie standardy Odpowiedz Link Zgłoś
john2010 Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 07:34 Śmiać mi się chce jak to czytam....banda POmatołków... Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 11:30 Fakt, okazali się tacy jak PISS. Trudno, chwasty rosną wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 12:17 pe11 napisała: > Fakt, okazali się tacy jak PISS. ***************** Chyba gorsi, znacznie gorsi ... Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 13:31 No nie powiedziałbym. Na pewno daleko im do mega-złodziei z LSD. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 13:37 pe11 napisała: > No nie powiedziałbym. Na pewno daleko im do mega-złodziei z LSD. ************************ Posłchaj zeznań przed komisją ds. afery hazardowej. PełO przeskoczyło wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
jaqubovski different stuff, the same shit 18.01.10, 07:48 Niech szlag tafi PO i PIS, zniszczyli kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
jaqubovski Głosowałaem na PO, żałuję 18.01.10, 07:50 BARDZO BARDZO BARDZO żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Głosowałaem na PO, żałuję 18.01.10, 11:31 Głosowałeś w Miliczu? Nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Głosowałaem na PO, żałuję 18.01.10, 12:20 jaqubovski napisał: > BARDZO BARDZO BARDZO żałuję. ********************* Nie ty jeden się pomyliłeś ... Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Głosowałaem na PO, żałuję 18.01.10, 13:30 i co, ty też będziesz ściemniał, że głosowałeś na PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Głosowałaem na PO, żałuję 18.01.10, 13:39 pe11 napisała: > i co, ty też będziesz ściemniał, że głosowałeś na PO ? ***************** Ja bym na PełO nie zagłosował nigdy, ale wierzę że inni mogli mieć chwilę słabości ... Odpowiedz Link Zgłoś
jaqubovski Owszem miałem chwilkę słabości 19.01.10, 23:04 teraz żałuję. Widziałem z bilska co to szambo. Jeszcze gorsze od PIS. Powiem raz jeszcze PIS to kretyni z wyboru. PO złodzieje z premedytacją Odpowiedz Link Zgłoś
rosomak677 Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 07:55 Radny z LPR, wcześniej radny powiatu Unii Pracy, a wcześniej z Przmierza Społecznego nazywa się KOROL a nie KOWOL. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 08:02 jest duża szansa na taki scenariusz: Tusk prezydentem, PO ma większość w parlamencie i nie potrzebuje nawet PSL. Samorządy w wielu miastach będą obsadzone przez ludzi PO. I to będzie początek nauki demokracji przez głąby kapuściane będące dziś większością kwalifikowaną społeczeństwa polskiego. (że jadę po bandzie? a na jaką opinię zasługujecie jeśli żadne informacje o PO nie docierają do pustych łbów? ) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 08:29 Samorząd wybierają mieszkańcy! Tobie się pomylało z pis! Czy na wsi, czy w mieście, jarek rządzi wszędzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miro_i_rysiek A my nadal spokojnie popieramy PO 18.01.10, 08:24 PO to partia najwyższych europejskich standardów etycznych. Dzięki nim żyje się lepiej. Jeśli ktoś tego nie widzi, to jest pisiorem. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: A my nadal spokojnie popieramy PO 18.01.10, 08:31 > Jeśli ktoś tego nie widzi, to jest pisiorem. zwłaszcza jak po jego pisanych słowach, można stwierdzić zanik pamięci, jak było za pisiarni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tentutaj Re: A my nadal spokojnie popieramy PO 18.01.10, 11:58 >PO to partia najwyższych europejskich standardów etycznych. Dzięki nim żyje > się lepiej. Jeśli ktoś tego nie widzi, to jest pisiorem. PO i PiS to partie najwyższych europejskich standardów etycznych. Dzięki nim żyje się lepiej. Jeśli ktoś tego nie widzi, to jest komuchem. ... PO, PiS, SLD, PSL to partie najwyższych europejskich standardów etycznych. Dzięki nim żyje się lepiej. Jeśli ktoś tego nie widzi, to jest ruskim, żydem albo cyklistą. itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: A my nadal spokojnie popieramy PO 18.01.10, 12:32 miro_i_rysiek napisała: > PO to partia najwyższych europejskich standardów etycznych. Dzięki > nim żyje się lepiej. Jeśli ktoś tego nie widzi, to jest pisiorem. ********************** Ty tak na serio czy dla jaj ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marekwalbrzych Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 08:31 I to jest NOWE działanie PLATFORMY! Inne niż PiS i SLD. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 08:36 I tak szaraczki długo się powstrzymywali (szaraczki - od zadoopia)! co nie zmienia faktu, że bym ich konkretnie ukarał! Wywalił, i wziął kolejnego z listy! Pewnie nie lepszy, ale... już z nauką, że jak coś brzydko zrobi, to straci pensyjkę! Odpowiedz Link Zgłoś
nieudonek cillian1; napisz co sądziśz o wigilijnej aferze st 18.01.10, 09:10 stryczkowej. POdczytuję twoje posty i czasem dech mi zapiera. Jesteś wyjątkową kanalią. cillian1 napisał: > I tak szaraczki długo się powstrzymywali (szaraczki - od zadoopia)! co nie > zmienia faktu, że bym ich konkretnie ukarał! Wywalił, i wziął kolejnego z listy > ! > Pewnie nie lepszy, ale... już z nauką, że jak coś brzydko zrobi, to straci > pensyjkę! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: cillian1; napisz co sądziśz o wigilijnej afer 18.01.10, 09:56 > Jesteś wyjątkową kanalią. oczywiście, bo udoopiam pisiarnię, a z wami inaczej się nie da, tylko tak! Jaki wróg taki atak ;) A co konkretnie uznajesz za moje złe zachowanie (że tak o mnie sądzisz)? Może się zmienię :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieudonek Re: cillian1; napisz co sądziśz o wigilijnej afer 18.01.10, 10:14 ...brak elementarnego obiektywizmu. cillian1 napisał: > > Jesteś wyjątkową kanalią. > oczywiście, bo udoopiam pisiarnię, a z wami inaczej się nie da, tylko tak! Jaki > wróg taki atak ;) > > A co konkretnie uznajesz za moje złe zachowanie (że tak o mnie sądzisz)? Może > się zmienię :) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: cillian1; napisz co sądziśz o wigilijnej afer 18.01.10, 10:16 twierdząc, że tak to jest wszędzie, jestem w błędzie? Czy o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: cillian1; napisz co sądziśz o wigilijnej afer 18.01.10, 12:54 cillian1 napisał: > twierdząc, że tak to jest wszędzie, jestem w błędzie? Czy o co ci > chodzi? ******************** Nie, nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to że twoja odpowiedź jest z cyklu "a u was to biją murzynów", pamiętasz takie odzywki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: cillian1; napisz co sądziśz o wigilijnej afer 18.01.10, 13:07 Pamiętasz! Ale zastanawia mnie inna rzecz, to jak w Polsce się rządzi, jak trzeba sięgać po "szantaż"? napisałem na początku, że należy tych z PO ukarać, ale nie lubię jak taki sam człek (PiS i SLD, PSL) udaje świętego, i chce nabić tym sobie pkt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: cillian1; napisz co sądziśz o wigilijnej afer 18.01.10, 13:12 cillian1 napisał: > Ale zastanawia mnie inna rzecz, to jak w Polsce się rządzi, jak > trzeba sięgać po "szantaż"? ******************** Ja myślę że nie trzeba, ale pogadaj o tym z członkami PełO, oni wiedzą ... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: cillian1; napisz co sądziśz o wigilijnej afer 18.01.10, 13:20 nie wiem kto o tym nie wie, bo już wszystkie frakcje były przy korycie! I jakoś stołki się zmieniają za każdym razem! Daj na luz, i nie zgrywaj świętszego od papieża ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: cillian1; napisz co sądziśz o wigilijnej afer 18.01.10, 12:38 cillian1 napisał: > Psy służą, wilki są wolne! ****************** "cillian1" a czy ty należysz do sfory psów, czy raczej do sfory wilków ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: cillian1; napisz co sądziśz o wigilijnej afer 18.01.10, 13:13 > "cillian1" a czy ty należysz do sfory psów, czy raczej do sfory > wilków ??? już to jednemu (chyba z pisiarni tłumaczyłem na forum). Może miałeś wolne? ;) Znaczy z wilków. A ty? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: cillian1; napisz co sądziśz o wigilijnej afer 18.01.10, 13:20 cillian1 napisał: > już to jednemu (chyba z pisiarni tłumaczyłem na forum). > Może miałeś wolne? ;) > Znaczy z wilków. A ty? ********************** Ja nie należę do żadnej sfory ani parti. Zapytałem bo wiernie służysz PełO, nawet jak nie znasz odrobiny prawdy ... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: cillian1; napisz co sądziśz o wigilijnej afer 18.01.10, 13:32 > służysz PełO, nawet jak nie znasz odrobiny prawdy ... wiernie? No może tylko bronię przed PiS, bo to najgorsze z najgorszych (nie zapomniałem o SLD - ale o nich szkoda wspominać) Ale jak trzeba to jadę równo po PO ;) > Ja nie należę do żadnej sfory ani parti. i co jeszcze? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: cillian1; napisz co sądziśz o wigilijnej afer 18.01.10, 12:46 cillian1 napisał: > > Jesteś wyjątkową kanalią. > oczywiście, bo udoopiam pisiarnię, a z wami inaczej się nie da, > tylko tak! Jaki wróg taki atak ;) > > A co konkretnie uznajesz za moje złe zachowanie (że tak o mnie > sądzisz)? Może się zmienię :) ********************** Daj spokój, nic nie zmieniaj, cała PełO liczy na ciebie bo dobrze jej służysz ... Odpowiedz Link Zgłoś
antypisowski_histeryk PO w niczym nie lepsze od PiSu czy Samoobrony 18.01.10, 08:39 ta historia dobrym tego przykładem. Banda aroganckich wieprzy, która szantażuje i niszczy ludzi tylko po bo im się d*** przykleiła do stołka i chcą więcej. To jest bardzo rozczarowujące, a już się miało nadzieję że PRL się skończył... Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 11:33 Ci w Miliczu są tacy sami jak PISS wszędzie - zgoda. Ale ci z Milicza to chwasty, podobnie jak PISS. Odpowiedz Link Zgłoś
badziewiak66 Przecież to jest lobbing , no co wy !!! 18.01.10, 09:09 Działacze PO tylko lobbowali. A kto dzisiaj nie lobbuje ?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Przecież to jest lobbing , no co wy !!! 18.01.10, 12:56 badziewiak66 napisał: > Działacze PO tylko lobbowali. A kto dzisiaj nie lobbuje ?!!!! ******************* Ale tak posługując się szantażem ... Odpowiedz Link Zgłoś
brzezie76 Jak zdobyć władzę w Miliczu wg POlszewi. 18.01.10, 09:09 Mafijne metody,mafijna organizacja,żeby się tylko utrzymać przy korycie.By żyło się lepiej:kolesiom,oszustom i złodziejom. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardm1954 Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 09:22 to sa uroki prowincji rzadza ukladziki tam tez rozgrywaja sie walki kto kogo przyklad idzie z gory zapomnijcie ze tam jest atmosfera jak u pana boga za piecem to nie film ale podział profitow a tych coraz mniej bo zacyznamy znowu przypominac polske przedwojenna prowincjonalna bida brak pracy brak zbytu na produkty rolne przemyslu zero koncze musze sie pakowac za pare dni wyjazd uwierzcie jestesmy daleko od europy Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 09:23 A mnie szlag trafia, że jedne wybory w marcu, a następne parę miesięcy później. I za wszystko my - podatnicy płacimy. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 10:40 freewolf napisał: > A mnie szlag trafia, że jedne wybory w marcu, a następne parę > miesięcy później. I za wszystko my - podatnicy płacimy. ****************** A mnie szlag trafia, że PełO rządzi przy pomocy szantażu, korupcji i matactwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 11:28 Kiedy LSD rządziło przy pomocy szantażu, korupcji i matactwa, a także morderstw, to ci to nie przeszkadzało. Bo tylko komuchy mają prawo szantażować, korumpować, mataczyć i mordować. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 12:29 pe11 napisała: > Kiedy LSD rządziło przy pomocy szantażu, korupcji i matactwa, > a także morderstw, to ci to nie przeszkadzało. Bo tylko komuchy > mają prawo szantażować, korumpować, mataczyć i mordować. ******************* To co było to było zło, dlatego Polacy to odrzuciłi, ale PełO obiecywało wysokie standardy sprawowania władzy, a jak jest ... na dodatek z twojej wypowiedzi widać że oni jeszcze do mordów mogą się posunąć, bo skoro inni mogli ... Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 13:33 Dlaczego zło w wydaniu lewicy można odrzucić i przejść nad nim do porządku dziennego a zło w wydaniu PO nie? Stosujesz podwójne standardy. I na dodatek ordynarnie kłamiesz. To nie PO szło po władzę z hasłami rewolucji moralnej na ustach tylko PISS. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu 18.01.10, 13:48 pe11 napisała: > Dlaczego zło w wydaniu lewicy można odrzucić i przejść nad nim do > porządku dziennego a zło w wydaniu PO nie? Stosujesz podwójne > standardy. I na dodatek ordynarnie kłamiesz. To nie PO szło po > władzę z hasłami rewolucji moralnej na ustach tylko PISS. **************************** Nic nie zrozumiałeś, powiem ci jaśniej. Społeczeństwo odrzuciło te partie które jego zdaniem źle rządziły. Nie usprawiedliwiało zła jak ty to czynisz w stosunku do PełO. Dlatego jeżeli PełO posługuje się tak chaniebnymi metodami to na śmietnik z nim ... Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 PO nieuczciwe?To kłamstwo wyssane z brudnego palca 18.01.10, 09:44 To niemożliwe, aby komisarz Ludowy z PO był nieuczciwy. A moze nieumiejętnie to rozegrał? Może sprzątaczce-radnej nalezało zaproponować funkcję dyrektorki szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: PO nieuczciwe?To kłamstwo wyssane z brudnego 18.01.10, 13:02 slavik222 napisał: > To niemożliwe, aby komisarz Ludowy z PO był nieuczciwy. > A moze nieumiejętnie to rozegrał? Może sprzątaczce-radnej nalezało > zaproponować funkcję dyrektorki szkoły? ************************* A moze wystarczyło by nie szantażować ... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: wznieśmy toast za Platformę .... DO DNA ! 18.01.10, 13:04 pw2221 napisał: > wznieśmy toast za Platformę .... DO DNA ! ********************** Nie zatrute ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy a gdzie sie podzialy platformiane harcerzyki??? 18.01.10, 09:51 instrukcje jeszcze nie nadeszly??? Odpowiedz Link Zgłoś
road_66 Po - partia władzy 18.01.10, 10:03 Tyle, w temacie, nie są lepsi od innych partii rządzących jakie były do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Po - partia władzy 18.01.10, 13:07 oad_66 napisał: > Tyle, w temacie, nie są lepsi od innych partii rządzących jakie > były do tej pory. ************************* Są znacznie gorsi, w szambo szantażu do tej pory wpadło tylko PełO ... Odpowiedz Link Zgłoś
sstepniewski Jak zdobyć władzę w Miliczu [AUDIO] 18.01.10, 10:04 Przestancze juz szczekac i wypisywac brednie. Czy to Po lub PIS albo SLD jest winne takim sytuacjom jesli oczywiscie jest obiektywnie przedstawiona. To przeciez dzialania konkretnych ludzi - i czy pan X jest akurat czlonkiem PO czy PIS jest czesto dzielem przypadku. Zadna partia nie ma w programie korupcji rzeczywistej czy tez politycznej.Ale tacy wlasnie jestesmy - lubimy frazesy i pelne kieszenie. Czy gdyby akurat ktos inny byl premierem by to zmienilo lokalna sytuacje? Nie ma co zatem wypisywac brednie tylko nastepnym razem pojsc do wyborow i inaczej wybrac i po wyborach nie narzekac. Odpowiedz Link Zgłoś
prawizna Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu [AUDIO] 18.01.10, 10:36 Oczywiście! Kiedy problem dotyczy nie-PO ludzie przestają być konkretni a zaczynają być PiS-em, SLD albo dowolną inną partią. Nieszczęściem PO jest to, że przyciąga motłoch, bardzo konkretny motłoch. Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu [AUDIO] 18.01.10, 11:35 Szczęściem PISS jest to, że przyciąga elity intelektualne, takie jak Kuchciński, Gosiewski, Bruździński, Szczypińska i Nelly. Odpowiedz Link Zgłoś
roblaz Przestępcza Organizacja !!!!!! 18.01.10, 10:11 Mafia , jedna wielka mafia, proponuję żeby platforma zmieniła swoja nazwę na Przestępcza Organizacja bo to określenie najlepiej pasuje do tych s........, ten sepleniący pozer obiecywał drugą Irlandię a ze swoimi kolesiami rodem z Zakładów Karnych tworzą w Polsce drugą Sycylię Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Przestępcza Organizacja !!!!!! 18.01.10, 13:23 oblaz napisał: > ten sepleniący pozer obiecywał drugą Irlandię a ze swoimi > kolesiami rodem z Zakładów Karnych tworzą w Polsce drugą Sycylię ******************* Żeby zaczęli od klimatu, ja lubię ciepło ... Odpowiedz Link Zgłoś
wojteek-5 Jak zdobyć władzę w Miliczu [AUDIO] 18.01.10, 10:11 to samo w kołobrzegu, pracownice poradni pedagogicznej publikowały ciekawe artykuły w lokalnej gazecie ale gazetka sympatyzuje z pisem, w poradni pojawili sie panowie z po i po-radzili kierowniczce poradni by wiecej te panie juz tam nie pisały bo pani dyr wyleci.. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu [AUDIO] 18.01.10, 10:52 no bo jak gazeta jest z urzędowych pieniędzy, to czego się spodziewać! Macie pretensję do jakiejś dziury zabitej deskami, a TVP to co, inaczej, a IPN, to co, i cała reszta, gdzie kasa jest z urzędu, nie za umiejętności! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Jak zdobyć władzę w Miliczu [AUDIO] 18.01.10, 13:27 wojteek-5 napisał: > w poradni pojawili sie panowie z po i po-radzili kierowniczce > poradni by wiecej te panie juz tam nie pisały bo pani dyr wyleci.. ************************ Santaż wszędzie, santaż wszędzie, co to będzie, co to będzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
yesname Typowe, mafijne działania PO 18.01.10, 10:23 I nie ma co się dziwić, że w jakimś Miliczu tak jest, jak przykład idzie z góry. Tak jest na szczeblach wojewódzkich, tak odbieram zachowanie Trybunału Konstytucyjnego zwanego Prostytucyjnym, takie cechy ma afera hazardowa, podobnie niejasna jest likwidacja stoczni itd. Odpowiedz Link Zgłoś