funny5 22.01.10, 13:39 A piss-maglara szuka afery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kassabian Karpiniuk: Ja byłem tym niecnym człowiekiem, kt... 22.01.10, 13:47 Która sierota pisała notatkę? Literówki, jakiś bełkot składni - ludzie, tak trudno napisać kilkanaście zdań z sensem i po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.01 Karpiniuk: Ja byłem tym niecnym człowiekiem, kt... 22.01.10, 13:51 Powiedz po prostu:jestem KANALIĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kastor102 Karpiniuk: Ja byłem tym niecnym człowiekiem, kt... 22.01.10, 13:55 Karpiniuk to zwykła partyjna szmata i lizodup,jedna z większych kanalii z PO,zastępca psychopaty Niesioła. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Karpiniuk: Ja byłem tym niecnym człowiekiem, 22.01.10, 18:56 Ja nie dostrzegam w PO niekanalii.Od dolu do gory,wszyscy tacy sami. Odpowiedz Link Zgłoś
janow5 Cześć Karpiniuk - mafioso 22.01.10, 14:13 Wszyscy jesteście mafia. A ty glucie tylko jej cynglem. Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Karpiniuk: Ja byłem tym niecnym człowiekiem, kt... 22.01.10, 15:01 Jeżeli pan Drzewiecki kontaktował się z panem Karpiniukiem to dlaczego nie mógł się skontaktować z panem Sekułą? Przecież to to samo. Myślę, że wcale nie afera hazardowa osłabi PO, gdyż jak pokazują sondaże nie nastąpiło to po ujawnieniu tej afery, ale sposób działania posłów PO w komisji i pozostałych liderów PO "w tym temacie". Odpowiedz Link Zgłoś
wiking0004 Karpiniuk: jak typowy cwaniaczek 22.01.10, 15:47 zero godności posła, tylko podlizywanie się partyjnej górze. W Klubie pewnie jest największym kapusiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Karpiniuk: Ja byłem tym niecnym człowiekiem, kt... 22.01.10, 15:57 Oj nieładnie Panie Karpiniuk, to doprowadziło do furii przedstawicieli PiSu a najmądrzejsza prawniczka w kraju mało nie wykitowała. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Karpiniuk: Ja byłem tym niecnym człowiekiem, 22.01.10, 16:36 ambl napisała: > Ty Karpiuk nie jesteś niecnym człowiekiem,gorzej,ty jesteś c****m TAKIMI WYPOWIEDZIAMI WYSTAWIASZ SOBIE I pIs WIZYTOWKE ODPOWIEM SLOWAMI TWOJEGO GURU; SPIEPSZAJ DZIADU,,, Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah klempa jutro na zwolnieniu 22.01.10, 16:41 na gardlo tak sie dzis wydarla,ze struny poszly....hahahahahhahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
macy5 Karpiniuk: jesteś chłopie małym kretynkiem 22.01.10, 17:31 Karpiniuk jesteś małym gnojkiem, powiedzieli mi to mieszkańcy Kołobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
cwdj Partia karierowiczów 22.01.10, 17:35 Po kolei osrywają się ludzie, którzy mogliby kiedyś jeszcze zaistnieć. Wychodzi z nich gó... i myślą, że w ten sposób porobią kariery. Karierowicze typu Cichocki, Karpiniuk, Urbaniak, Sekuła i im podobni nie wiedzą, że na autorytet pracuje się długo ale stracić go można bardzo szybko. W PO ludzi typu Gowina jest jak na lekarstwo i dlatego ta partia jest taka żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
kutzowesz Karpiniuk: Ja byłem tym niecnym człowiekiem, kt... 24.01.10, 16:41 Drogi Karpiniuku,jak na ukraińskiego Rezuna jest waść ponad przeciętnie tępym a nie niecnym. Odpowiedz Link Zgłoś